NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
15
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
remélem egyszer a földközi tenger a Brenner hágóig fog érni
több mint 13 éve
nem sok pénzről van szó de felbasz hogy rohangálnom kell utána.az kurvaélet hogy többet nem adok kölcsön senkinek..kibaszott irritáló hogy jófej vagyok kölcsönadok erre geci amikor kéne vissza megy a kifogás és a végén én szopom meg.Hall Of Green+1
Mondjuk én már egy pár éve megtanultam hogy egyáltalán nem kell hogy én legyek Mr.Nice Guy a legszűkebb ismerős körömet leszámítva.Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Kisebbik fiam nyitotta a napot 39,7C láz, tüszős mandulagyulladás, 11-kor lányom széttörte a könyökét, megoperálták, olaszok nyertek. Kurva jó napom volt! :o
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
melyik fajtát? 😀 Mert egyébként korábban használtam Senso C+ vagy mi fenét, de az ilyen töményebb édességre akkor is érzékeny volt...A kurva életbe, hogy megcsináltatom a fogaimat, 1 v 2 maradt még, nem érzékeny se melegre se hidegre, de bazmeg, ha csokit, vagy lekvárt eszek,akkor fáj mint fasz a satuban...fetomyPróbáld ki a Sensodyne-t talán neked is segít.Zolika
Mondjuk azt nem értem, hogy gond nélkül megehetek bármilyen sütit, krémest, marcipánnal, mittudomén mit, semmitől nincs gond, de egy lekváros kenyeret, vagy egy linzert, vagy egy tömör csokitojást már nem tudok fájdalom nélkül megenni, csak ha szépen megvárom míg elolvad a számban.... (már a csoki)
több mint 13 éve
Zolika
912
A kurva életbe, hogy megcsináltatom a fogaimat, 1 v 2 maradt még, nem érzékeny se melegre se hidegre, de bazmeg, ha csokit, vagy lekvárt eszek,akkor fáj mint fasz a satuban...fetomyPróbáld ki a Sensodyne-t talán neked is segít.
több mint 13 éve
az kurvaélet hogy többet nem adok kölcsön senkinek..kibaszott irritáló hogy jófej vagyok kölcsönadok erre geci amikor kéne vissza megy a kifogás és a végén én szopom meg.Hall Of Green+1
Mondjuk én már egy pár éve megtanultam hogy egyáltalán nem kell hogy én legyek Mr.Nice Guy a legszűkebb ismerős körömet leszámítva.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
A kurva életbe, hogy megcsináltatom a fogaimat, 1 v 2 maradt még, nem érzékeny se melegre se hidegre, de bazmeg, ha csokit, vagy lekvárt eszek,akkor fáj mint fasz a satuban...fetomyNekem csokiba tört bele, le is tört majdnem a fele, de már megcsinálták hála az égnek, mert igen szar volt az a majdnem 2 hét...
Nekem ilyen a gumicukorral volt anno...
több mint 13 éve
az kurvaélet hogy többet nem adok kölcsön senkinek..kibaszott irritáló hogy jófej vagyok kölcsönadok erre geci amikor kéne vissza megy a kifogás és a végén én szopom meg.
több mint 13 éve
Ha nem gyökér a fogorvosod, akkor speciális kezelés nélkül sem fog fájdalmat okozni 😀De viccet félretéve, tényleg, ha normális a fogorvos, akkor nem lesz gond 😊
több mint 13 éve
A kurva életbe, hogy megcsináltatom a fogaimat, 1 v 2 maradt még, nem érzékeny se melegre se hidegre, de bazmeg, ha csokit, vagy lekvárt eszek,akkor fáj mint fasz a satuban...fetomyÉn most állok előtte.
Egy picit parázok tőle.
Nem mellesleg mi a fasznak veszek összeszerelős bútort? :mad:
Több mint két órát baszakodtam vele...
több mint 13 éve
De jó lesz 😂A kurva életbe, hogy megcsináltatom a fogaimat, 1 v 2 maradt még, nem érzékeny se melegre se hidegre, de bazmeg, ha csokit, vagy lekvárt eszek,akkor fáj mint fasz a satuban...fetomyHa műanyagból lesz, akkor majd nem fáj.... 😛apeszos
több mint 13 éve
A kurva életbe, hogy megcsináltatom a fogaimat, 1 v 2 maradt még, nem érzékeny se melegre se hidegre, de bazmeg, ha csokit, vagy lekvárt eszek,akkor fáj mint fasz a satuban...fetomyHa műanyagból lesz, akkor majd nem fáj.... 😛
több mint 13 éve
A kurva életbe, hogy megcsináltatom a fogaimat, 1 v 2 maradt még, nem érzékeny se melegre se hidegre, de bazmeg, ha csokit, vagy lekvárt eszek,akkor fáj mint fasz a satuban...
több mint 13 éve
Istenem, de rohadt unalmas már, hogy minden topikban ez a végeláthatatlan szarrágás megy. Nem vagyok gépnél egy hétig, elolvasnám, hogy milyen fejlemények vannak a drafttal kapcsolatban, erre megint az öt oldalas Sobri Jóska vs. mindenki baszakodás megy....ImithekingBocsi, nem tudtam, hogy neked kötelező olvasni. Azt hittem fakultatív a dolog.
több mint 13 éve
jóhogy 😊Mondjuk az is vicces szokott lenni, amikor skót kollégámmal savazzák egymást, tombolnak a nemzeti érzelmek 😀JSanyogondolom a skótot jobban kedveled mert a sigedben is ott van Drew McIntyre 😀Höri
most nézem, skótoknál is van football... go Dundee Hurricanes 😊
több mint 13 éve
Mondjuk az is vicces szokott lenni, amikor skót kollégámmal savazzák egymást, tombolnak a nemzeti érzelmek 😀JSanyogondolom a skótot jobban kedveled mert a sigedben is ott van Drew McIntyre 😀
több mint 13 éve
Tipikus angol. Rooney az isten, viszont azt az első nap nem tudtam a brit fejébe verni, mi az az amerikai football. Egyre csak a soccer, meg a rugby.... 😀 apeszosAngol főnököm handball-nak hívja az előrepassz miatt, és nem érti, hogy hogy lehet footballnak hívni egy olyan játékot, ahol kb csak kézzel adják át a a labdát.. erre visszavágtam, hogy lábbal többféleképpen is lehet pontot szerezni, és hogy akkor a rugby football (így hívja, fiatalabb korában játszott is) miért nem rugby handball 😀
Mondjuk az is vicces szokott lenni, amikor skót kollégámmal savazzák egymást, tombolnak a nemzeti érzelmek 😀
több mint 13 éve
Istenem, de rohadt unalmas már, hogy minden topikban ez a végeláthatatlan szarrágás megy. Nem vagyok gépnél egy hétig, elolvasnám, hogy milyen fejlemények vannak a drafttal kapcsolatban, erre megint az öt oldalas Sobri Jóska vs. mindenki baszakodás megy....Imitheking😀😀😀😀😀 agyradír az biztos 😀
több mint 13 éve
Imitheking
1 883
Istenem, de rohadt unalmas már, hogy minden topikban ez a végeláthatatlan szarrágás megy. Nem vagyok gépnél egy hétig, elolvasnám, hogy milyen fejlemények vannak a drafttal kapcsolatban, erre megint az öt oldalas Sobri Jóska vs. mindenki baszakodás megy....
több mint 13 éve
Nekem ilyenkor elsőre is zene, akármi (most az Iron maidenre vagyok kattanva vagy egy hónapja. Fura):Áh hosszú lenne, de ez nagyon nem az én hónapom, MINDENNEL bajom van. Semmi sem jön össze. ZH-zni el se tudtam menni, minden nap 7-8ig bent vagyok dolgozni (inkább 8ig) /*egyébként szeretem a munkám, meg még szeretek dolgozni, de kezdem nagyon elveszteni az irányítást a dolgok alakulását illetően*/, és így is egyre jobban csúszunk, nem tudom miatta a hokiVB-t se nézni, persze házit is kéne csinálni, de arra is alig van időm, h megnézzem mi a feladat. A múlt havi fizetésemet nem kaptam meg, ez az x+1-edik ügy amiben intézkednem kell, pedig magától kéne működnie. Egyszerűen nincs már energiám ilyenekre. A környezetemben élő emberek értenek ahhoz, h 2 szóval felbasszák az agyamat. Allergiás vagyok valamire, vagy legalábbis egyfolytában tüsszögök valamitől, és akkor ma még buzi ellenőr miatt jöhettem haza gyalog. Egy általában félórás séta miatt nem lennék ideges, de nemrég jól meghúztam a bokaszalagomat.:mad: 99^99Black_Addercare to elaborate? 😉gyeek
Mindezek mellett a magánéletem romokban hever, és tudom h minden csak még rosszabb lesz...
Szóval elegem van úgy mindenből...Black_Adder
http://www.youtube.com/watch?v=cOVzXYEU3Bk&feature=related
Másodjára a legjobb barátommal reggelig beszélek valahol. Aztán másnaposan érzem, hogy volt egy kis szünet végre.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kurva anyját. széttört a székem 😕
több mint 13 éve
Áh hosszú lenne, de ez nagyon nem az én hónapom, MINDENNEL bajom van. Semmi sem jön össze. ZH-zni el se tudtam menni, minden nap 7-8ig bent vagyok dolgozni (inkább 8ig) /*egyébként szeretem a munkám, meg még szeretek dolgozni, de kezdem nagyon elveszteni az irányítást a dolgok alakulását illetően*/, és így is egyre jobban csúszunk, nem tudom miatta a hokiVB-t se nézni, persze házit is kéne csinálni, de arra is alig van időm, h megnézzem mi a feladat. A múlt havi fizetésemet nem kaptam meg, ez az x+1-edik ügy amiben intézkednem kell, pedig magától kéne működnie. Egyszerűen nincs már energiám ilyenekre. A környezetemben élő emberek értenek ahhoz, h 2 szóval felbasszák az agyamat. Allergiás vagyok valamire, vagy legalábbis egyfolytában tüsszögök valamitől, és akkor ma még buzi ellenőr miatt jöhettem haza gyalog. Egy általában félórás séta miatt nem lennék ideges, de nemrég jól meghúztam a bokaszalagomat.:mad: 99^99Black_Addercare to elaborate? 😉gyeek
Mindezek mellett a magánéletem romokban hever, és tudom h minden csak még rosszabb lesz...
Szóval elegem van úgy mindenből...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
:mad: 99^99Black_Addercare to elaborate? 😉
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Nem veszitek észre, de a cigánybűnözésnek, mint fogalomnak a kreálása és hangoztatása olyan, mintha felmentené a bűnöző cigányokat a tetteik következménye alól, hiszen, ha nem felelőssek a tetteikért, mivel a vékben van, úgyse tudnak tenni ellene, ezzel kisebbítitek a személyes felelősséget.Sobri JóskaÓh, de megnézném valami low-end talk showban amint elmagyarázod Orsós Vendelnek a tézisedet. Te tényleg azt hiszed hogy őket érdekli minek nevezed amit csinálnak meg hogy ez mennyire befolyásolja a nemlétező felelősségérzetüket? Az értelmező kéziszótárt max azért lopnák el, hogy fűtsenek vele. 😂
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
:mad: 99^99
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear