Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
http://www.facebook.com/profile.php?id=1130597072Gyerekek. Én tudom az első két nevet. Nyugodjanak békében.HanniKadosa Kinga
Varga Boglarka Petra
Nyugodjanak békében!Vrijbloed
több mint 13 éve
Ha valaki kihívja őket vagy egy arra járó járőrnek van szeme, talán meg tud különböztetni egy szardiniásdobozt egy lakatlan szigettől.Honnan kellene tudnia a rendőrségnek, hogy mennyien akarnak bejutni?barneyDzsoki ezt remélem nem gondolod komolyan...JJ TillerÚgy látszik egyedül maradtam, miszerint katasztrófaveszélynél a hivatalos hatóság(ok)nak kötelező fellépni.Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
fradimobon is megy a diskurzus,egyik arc beszélt a haverjával aki ott voltelég "komolyan" vették a beengedést
"Épp most beszélek haverral, hogy most ért haza...
Azt mondja, hogy ők a 3. szinten voltak, és az eset az elsőn történt. Annyi volt a beengedés is, hogy megkérdezik van-e nálad kés, megpaskolják a hónaljadat és mehetsz is be. Mire kiértek már a 3 lány ott volt leterítve."
több mint 13 éve
Gyerekek. Én tudom az első két nevet. Nyugodjanak békében.HanniKadosa Kinga
Varga Boglarka Petra
Nyugodjanak békében!
több mint 13 éve
De komolyan srácok, ilyen esetben mit kéne tennie a rendőségnek?Csak arra kaptam fel a vizet, hogy (ismétlem) a késelés UTÁN még egy órát mulatoztak és lökdösődtek a szerencsétlenek.
Nem lehet minden szórakozóhelyre odaküldeni őket minden hétvégén és ellenőrizni, hogy hány és milyen embert, mivel engednek be.
Vagy a szervező hibázott vagy lehet követelni, hogy a jogalkotó hozzon szigorúbb szabályokat az ilyen rendezvények lebonyolítására.atapapa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Gyerekek. Én tudom az első két nevet. Nyugodjanak békében.
több mint 13 éve
Tudom, csak írja, hogy "kint vagyok helyszinen...😕 a 7böl az egyik ismerösöm...itt lakom és lementem...."Azt írják a hvg fórumán, hogy eddig 7 halott azonosítva... ATYAÉG....VrijbloedAzért ezt ne vedd készpénznek.Hanni
több mint 13 éve
Honnan kellene tudnia a rendőrségnek, hogy mennyien akarnak bejutni?Úgy látszik egyedül maradtam, miszerint katasztrófaveszélynél a hivatalos hatóság(ok)nak kötelező fellépni.DzsokijuingPintér Művek = rendőrség. Kínai piacosokkal személy szerint semmi gondom.Dzsoki ezt remélem nem gondolod komolyan...JJ Tiller
Ha időben lereagálta a rendőrség, hogy a hely befogadóképességének a sokszorosa akar bejutni, akkor mindent visszaszívtam. Majd a vizsgálat kideríti.Dzsokijuing
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy látszik egyedül maradtam, miszerint katasztrófaveszélynél a hivatalos hatóság(ok)nak kötelező fellépni.Dzsokijuingés most itt mit csinált volna? lyukat fúr a Skála falába hogy ki tudjanak jönni?
a pánik rendőröktől függetlenül is kialakul ha a cigányok éppen dolgoznak
több mint 13 éve
A kintlevők el voltak foglalva a katasztrófaveszély pontos definiálásával.Úgy látszik egyedül maradtam, miszerint katasztrófaveszélynél a hivatalos hatóság(ok)nak kötelező fellépni.DzsokijuingPintér Művek = rendőrség. Kínai piacosokkal személy szerint semmi gondom.Dzsoki ezt remélem nem gondolod komolyan...JJ Tiller
Ha időben lereagálta a rendőrség, hogy a hely befogadóképességének a sokszorosa akar bejutni, akkor mindent visszaszívtam. Majd a vizsgálat kideríti.Dzsokijuing
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=866
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Azt írják a hvg fórumán, hogy eddig 7 halott azonosítva... ATYAÉG....VrijbloedAzért ezt ne vedd készpénznek.
több mint 13 éve
De komolyan srácok, ilyen esetben mit kéne tennie a rendőségnek? Nem lehet minden szórakozóhelyre odaküldeni őket minden hétvégén és ellenőrizni, hogy hány és milyen embert, mivel engednek be.
Vagy a szervező hibázott vagy lehet követelni, hogy a jogalkotó hozzon szigorúbb szabályokat az ilyen rendezvények lebonyolítására.
több mint 13 éve
Azt írják a hvg fórumán, hogy eddig 7 halott azonosítva... ATYAÉG....
több mint 13 éve
Úgy látszik egyedül maradtam, miszerint katasztrófaveszélynél a hivatalos hatóság(ok)nak kötelező fellépni.Dzsoki ezt remélem nem gondolod komolyan...JJ Tillera 2 hét egy fasz kijelentés volt, de mi köze van Pintérnek ahhoz, hogy egy szórakozóhelyen mi történik?Pintér Művek = rendőrség. Kínai piacosokkal személy szerint semmi gondom.
(Én voltam DJ ezer fő feletti tömeget befogadó helyeken, eltérő színezetű kormányok alatt, egyik helyen se voltak rendőrök, csak mezei kidobók. Ha rendőrök voltak, akkor már gond volt.)
Különben 2 éve se gondoltam, hogy Veszprém miatt a rendőrök voltak a hibásak vagy a szoci BM, most se gondolom.atapapa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de most a rendőrök nem ellenőrzik számlálóval hogy a civil biztonsági őr mennyi embert enged be.Pintér Művek = rendőrség. Kínai piacosokkal személy szerint semmi gondom.Ata: szörnyú, ami történt, del hol a "közbiztonság 2 hét alatt"?a 2 hét egy fasz kijelentés volt, de mi köze van Pintérnek ahhoz, hogy egy szórakozóhelyen mi történik?
Ezres nagyságrendű tömeget civil biztonságiakkal megfogni????Dzsokijuing
(Én voltam DJ ezer fő feletti tömeget befogadó helyeken, eltérő színezetű kormányok alatt, egyik helyen se voltak rendőrök, csak mezei kidobók. Ha rendőrök voltak, akkor már gond volt.)
Különben 2 éve se gondoltam, hogy Veszprém miatt a rendőrök voltak a hibásak vagy a szoci BM, most se gondolom.atapapa
az egy másik dolog, hogy a helyi rendőrség több embert kéne hogy járőröztessen a nyugatiban (bár szoktak lenni) hétvégente éjjel, de semmi nem tudnak tenni egy ilyen dolog megakadályozásában. mármint itt most a túltöltött helyre gondolok.
több mint 13 éve
Dzsoki ezt remélem nem gondolod komolyan...Pintér Művek = rendőrség. Kínai piacosokkal személy szerint semmi gondom.Ata: szörnyú, ami történt, del hol a "közbiztonság 2 hét alatt"?a 2 hét egy fasz kijelentés volt, de mi köze van Pintérnek ahhoz, hogy egy szórakozóhelyen mi történik?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nem ezzel van a baj,hanem hogy folyamatosan hangoztatják hogy cigánybűnözés nincs és a kibaszott médiumokban is a cigányokat védik meg hogy őket folyton bántják és megint nem lesz megemlítve hogy cigány tette. Erről tehetnek...Ata: szörnyú, ami történt, del hol a "közbiztonság 2 hét alatt"?a 2 hét egy fasz kijelentés volt, de mi köze van Pintérnek ahhoz, hogy egy szórakozóhelyen mi történik?
több mint 13 éve
Pintér Művek = rendőrség. Kínai piacosokkal személy szerint semmi gondom.Ata: szörnyú, ami történt, del hol a "közbiztonság 2 hét alatt"?a 2 hét egy fasz kijelentés volt, de mi köze van Pintérnek ahhoz, hogy egy szórakozóhelyen mi történik?
Ha időben lereagálta a rendőrség, hogy a hely befogadóképességének a sokszorosa akar bejutni, akkor mindent visszaszívtam. Majd a vizsgálat kideríti.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
abszolút nem a rendőrség hibája maga egy ilyen dolog.Ata: szörnyú, ami történt, del hol a "közbiztonság 2 hét alatt"?a 2 hét egy fasz kijelentés volt, de mi köze van Pintérnek ahhoz, hogy egy szórakozóhelyen mi történik?
viszont a politikusok sara, hogy ezek a férgek akik az ilyeneket kiprovokálják itt élhetnek közöttünk.
több mint 13 éve
Harry Potternek kellett volna a pálcájával kiteremteni a tömeget az 5 emeletes komplexből. Nem akarok foglalkozni politikai igéretekkel. Az ember felkavart lelkiállpotban nem racionális.A Zindex szerint a késelés után még egy órán át tartott a dínomdánom és a tömegnyomor, "az emberek úgy dőltek,mint a dominó". Ha erre senki sem hívja ki a rendőrséget, vagy azok a helyszíni biztonságiakra hivatkozva nem vonulnak ki, akkor no komment.DzsokijuingAta: szörnyú, ami történt, del hol a "közbiztonság 2 hét alatt"?Nem politizálni akarok, de a rendezvény biztonságának megoldása nem a rendőrség feladata.gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Ata: szörnyú, ami történt, del hol a "közbiztonság 2 hét alatt"?a 2 hét egy fasz kijelentés volt, de mi köze van Pintérnek ahhoz, hogy egy szórakozóhelyen mi történik?
Különben 2 éve se gondoltam, hogy Veszprém miatt a rendőrök voltak a hibásak vagy a szoci BM, most se gondolom.
több mint 13 éve
A Zindex szerint a késelés után még egy órán át tartott a dínomdánom és a tömegnyomor, "az emberek úgy dőltek,mint a dominó". Ha erre senki sem hívja ki a rendőrséget, vagy azok a helyszíni biztonságiakra hivatkozva nem vonulnak ki, akkor no komment.Ata: szörnyú, ami történt, del hol a "közbiztonság 2 hét alatt"?Nem politizálni akarok, de a rendezvény biztonságának megoldása nem a rendőrség feladata.gyeek
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ata: szörnyú, ami történt, del hol a "közbiztonság 2 hét alatt"?vsz nagyívben szart a rendezőség a hely befogadóképességére és egyéb szabályokra. a helyet mondjuk nem ismerem mert nem voltam soha, hogy milyen a menekülési lehetőség. de vsz egy kacskaringósabb, lépcsős megoldás, ami csökkenti az elvileg beengedhetők számát. csak hát a 800/1000 forintos jegy mellett sokat kell beengedni a haszonért...
több mint 13 éve
nem én tehetek róla, h mindig elfutnak előlem ha belém kötnek...ez nem 1. v 2. verzió, ez a N.T.T. első két lépésebriareosAz a baj hogy már Cosma halála után is ez volt, megint ez lesz, de attól ugyanúgy csak a szájak járnak...
(ezt most nem neked címzem nehogy félreértsd hanem úgy az egész szitura)Hanni