NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 448
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Kitalálják, ne aggódj.... Különben is a világ egy része kényszert érez, hogy megmentse a katasztrófa sújtotta övezeteket
több mint 14 éve
A következő lomtalanításkor én is kérvényezem az elutaztatásomat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
arra kiváncsi vagyok hogy jössz vissza onnan 😛Egyrészt hideg nekik (még visszajönnének), másrészt kicsi....apeszosCsak az a baj, hogy ahová viszik őket ott azonnal elkezdenek begyűrűzni a problémák is. Felvetődött bennem egy gondolat: Mi lenne, ha a Roma ügyi szervezetek (már ez is megérne egy misét) vásárolnának egy szigetet valahol, odatelepítik a cigányokat, ahol a munkájukból kellene megélniük. Biztos áldozna rá sok világ szervezet. Államot, országot alapíthatnának, élhetnének ahogy akarnak. Még adakozást is szerveznék neki.apeszosén pédául a magyar állam helyében megvenném a magyar cigányoknak a Vrangel szigetet hogy ott alapíthassanak államot.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wrangel_Island
ahogy olvasom, még Lemingek is élnek a szigeten, így a szakácskönyveiket sem kell átírniuk nagyon, mert hasonlóak mint az ürge.haromt
az igényeiket meg nem kérdeztem.
több mint 14 éve
Egyrészt hideg nekik (még visszajönnének), másrészt kicsi....Csak az a baj, hogy ahová viszik őket ott azonnal elkezdenek begyűrűzni a problémák is. Felvetődött bennem egy gondolat: Mi lenne, ha a Roma ügyi szervezetek (már ez is megérne egy misét) vásárolnának egy szigetet valahol, odatelepítik a cigányokat, ahol a munkájukból kellene megélniük. Biztos áldozna rá sok világ szervezet. Államot, országot alapíthatnának, élhetnének ahogy akarnak. Még adakozást is szerveznék neki.apeszosén pédául a magyar állam helyében megvenném a magyar cigányoknak a Vrangel szigetet hogy ott alapíthassanak államot.
ahogy olvasom, még Lemingek is élnek a szigeten, így a szakácskönyveiket sem kell átírniuk nagyon, mert hasonlóak mint az ürge.haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak az a baj, hogy ahová viszik őket ott azonnal elkezdenek begyűrűzni a problémák is. Felvetődött bennem egy gondolat: Mi lenne, ha a Roma ügyi szervezetek (már ez is megérne egy misét) vásárolnának egy szigetet valahol, odatelepítik a cigányokat, ahol a munkájukból kellene megélniük. Biztos áldozna rá sok világ szervezet. Államot, országot alapíthatnának, élhetnének ahogy akarnak. Még adakozást is szerveznék neki.apeszosén pédául a magyar állam helyében megvenném a magyar cigányoknak a Vrangel szigetet hogy ott alapíthassanak államot.
ahogy olvasom, még Lemingek is élnek a szigeten, így a szakácskönyveiket sem kell átírniuk nagyon, mert hasonlóak mint az ürge.
több mint 14 éve
Csak az a baj, hogy ahová viszik őket ott azonnal elkezdenek begyűrűzni a problémák is. Felvetődött bennem egy gondolat: Mi lenne, ha a Roma ügyi szervezetek (már ez is megérne egy misét) vásárolnának egy szigetet valahol, odatelepítik a cigányokat, ahol a munkájukból kellene megélniük. Biztos áldozna rá sok világ szervezet. Államot, országot alapíthatnának, élhetnének ahogy akarnak. Még adakozást is szerveznék neki.
több mint 14 éve
ezért mondtam h első lépés.én örülök h elkezdik őket összeszedni meg tömegesen szállítani.és szerinted a csillebérci tábor melletti villák tulajdonosai is ennyire lelkesek? 😛
első lépés megvanbriareos
vagy a buszosok akik szállították őket? megkérdezném azért hogy maradt-e valami a járműből a cirka 100km-es út alatt...
ha már gyűjtöd őket akkor ki kell fejleszteni a betonbuszt/vonatot. azt még ők sem tudják ellopniharomt
már csak a szállítás módját és a végállomást kell csiszolni
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én örülök h elkezdik őket összeszedni meg tömegesen szállítani.és szerinted a csillebérci tábor melletti villák tulajdonosai is ennyire lelkesek? 😛
első lépés megvanbriareos
vagy a buszosok akik szállították őket? megkérdezném azért hogy maradt-e valami a járműből a cirka 100km-es út alatt...
ha már gyűjtöd őket akkor ki kell fejleszteni a betonbuszt/vonatot. azt még ők sem tudják ellopni
több mint 14 éve
én örülök h elkezdik őket összeszedni meg tömegesen szállítani.első lépés megvan
több mint 14 éve
apeszos, az ilyen mi lett volna ha dolgok teljességgel értelmetlenek. Ez kábé olyan logika, hogy ha tavaly megnyerem a lottóötöst már lehet rég nem élnék, mert az első las vegasi utamon rablógyilkosság áldozata lettem volna. Ja, lehet. Ha ott vannak a skinheadek már régebben, akkor nem az történik, ami történt. Ez így igaz, a dolgok már csak ilyenek. Ha mások a kiindulópontok, mások a történések is.Sobri JóskaKb ugyanolyan értelmetlen, minthogy cigánybűnözés nincs. Vajon miért van, hogy szinte csak idős emberek esnek áldozatul? Érdekes addig mindenhol visszaesik a bűnözés amíg ott vannak ezek a "nácik". Ahogy elmennek megint megnő. Nem gyanús? 10-12 éves cigánypuják ölik az öregeket, van amikor pusztán szórakozásból. De igaza van TTT-nek, mindíg belefutok ebbe veled. Így inkább én is hanyagolom a témát.
több mint 14 éve
Mindig tudtam h Höri a legjobb arc 😊A Vöröskereszt egy illetékese a dpa-nak azt nyilatkozta, hogy ez az első eset a második világháború óta, hogy a szervezet paramilitáris csoporttól fenyegetett civileket evakuál Magyarországon.indexakkor is csillebércre meg a tisza tóhoz vitték a népet ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
félelmetes, hogy Tibi mennyire képben van a magyar falvak életével kapcsolatban, miközben a Budapest táblát se hagyta el 10 éve 😀Hörijó hát nem lehet akkora falusicigánybűnözés szakértő mint te, aki napi kapcsolatban vagy a KSZM-i drogdíler cigánymaffiával. sőt mi több még rendszeresen igénybe is veszed a szolgáltatásaikat 😛 😀
több mint 14 éve
félelmetes, hogy Tibi mennyire képben van a magyar falvak életével kapcsolatban, miközben a Budapest táblát se hagyta el 10 éve 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a félelmetes cigánybűnöző nem attól félelmetes, hogy naponta feltrancsíroz egy fél falut, hanem attól, hogy az állandó kis értékű lopásaival, garázdaságaival pokollá teszi a kis falvakban élő becsületes emberek életét. és igen önmérsékletet tanusít ha magánál erősebbel találkozik. de ezt te is tudod jól, csak kötekedni akarsz... szóval hagyom is a témát
több mint 14 éve
Igen végigolvastam, és a konklúzióval egyet is értek, de azzal a menet közben elejtett mondattal, amit kiemeltem, és bár nagyon tetszetősen hangzik, de bizonyíthatatlan, mondhatni demagóg, azzal nem.Komolyan azt mondod, hogy a félelmetes cigánybűnözők 90%-ban önmérsékletet tanusítanak néhány náci miatt? Akkor lehet mégse olyan félelmetesek, nem? Vagy mégse esett vissza a bűnözés 90%-al?
apeszos, az ilyen mi lett volna ha dolgok teljességgel értelmetlenek. Ez kábé olyan logika, hogy ha tavaly megnyerem a lottóötöst már lehet rég nem élnék, mert az első las vegasi utamon rablógyilkosság áldozata lettem volna. Ja, lehet. Ha ott vannak a skinheadek már régebben, akkor nem az történik, ami történt. Ez így igaz, a dolgok már csak ilyenek. Ha mások a kiindulópontok, mások a történések is.
több mint 14 éve
Gyanítom, annak az idős házaspárnak akiket legutóbb vertek agyon, más lenne a véleménye. Ha ott lett volna ilyen törvénysértő táborozás, talán ma is élnének.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
és el is olvastad amit írtam, vagy jó liberálisként leragadtál az első mondatnál? esetleg csak kötekedni akarsz már megint?egy ilyen kis faluban vsz a bűncselekmények 70%-a nem jut el a rendőrséghez. 1 mert nincs őrs, 2 mert leszarják 20k alatt, márpedig itt azok lesznek. gyanítható hogy nem indul terménytlopni a cigány ha 10 tuskó skinhead mászkál az utcán.
de amint én is írtam nem ez a megoldás, hanem hogy minden ilyen helyen legyen legalább 3 rendőr, aki folyamatosan járőrözik. akkor a nem bűnöző népesség nem igényelné ezeket a gárdákat mert kevesebb lenne a lopás és a többi. de OV és PS csak papol a munkahelyteremtésről és a rendről, pedig ez mind a kettőt megoldaná.
több mint 14 éve
Arról senki nem beszél, hogy amikor odamentek hirtelen 90%-ot esett a bűncselekmények száma... haromtÉn beszélek szívesen.
Mennyi bűncselekmény volt elötte?
És mennyi lett, miután odamentek a nácik?
Gondolom nem 1 év bűncselekményeit hasonlítod össze 1 hétével, mert így könnyű visszaesést produkálni.
Kerestem a neten direkt, egy egzakt szám nincs a bűncselekmények számáról elötte, és értelemszerűen még annyi sincs utána.
De persze lehet ilyen lőzungokat dobálni, hogy visszaesett a bűncselekmények száma, csak sajnos azt kell mondanom, hogy nem igaz.
Egyrészt mert nincs ilyen adat, másrészt, mert maga a "véderő" fellépése is bűncselekmény, ahogy olvastam.
Persze érdekes logika, hogy bűncselekménnyel a bűncselekmények ellen, kb. az a vicc jut az eszembe, amikor az egyszeri túrista kérdi Afrikában egy folyótorkolatnál, hogy : - Vannak e korkodilok?, mire a válasz: - Nincsenek. Nincs egy se, amióta felúsznak a cápák.
Elfogadva, hogy tarthatatlan a helyzet némely településen sem tartom elfogadhatónak, hogy önhatalmúlag lépjen ez ellen fel bárki is, akár náci, akár nem.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
"Gyöngyöspatáról busszal mintegy háromszáz cigány nőt és gyermeket szállítottak el péntek délelőtt, civil szervezetek segítségével. A Vöröskereszt bonyolította az akciót, de a buszok költségeit Richard Field, Magyarországon élő amerikai üzletember fizette."
mekkora öröm lehet most ott a magyarok között 😊
és kiváncsi vagyok a mekkora lesz a kár a Csillebérci táborban...
Ok hogy az ilyen véderős meg hasonló wannabe igazságosztókat meg kell baszni, de annyira szánalmas így ez az egész. Arról senki nem beszél, hogy amikor odamentek hirtelen 90%-ot esett a bűncselekmények száma... Gyanítom akkor is így lenne, ha mindig 3 rendőr járőrözne a faluban. de munkahelyteremtő bölcs vezérünknek és 2hétalattrendetrakó csatlósának ez kurvára nem áll érdekében
több mint 14 éve
Nem tudom... Még ilyen is lehet 😀 Fél éve együtt élnek, de csak egyszer láttam, képen. Angol az isten adta.....Bassza meg, ma meg kell ismernem a "vőmet". Még vártam volna vele.... :rolleyes:apeszosÉs milyen lesz az imidzs? Terror vagy barátkozó?
http://www.youtube.com/watch?v=wTzc72VwInIvadibandi
több mint 14 éve
Bassza meg, ma meg kell ismernem a "vőmet". Még vártam volna vele.... :rolleyes:apeszosÉs milyen lesz az imidzs? Terror vagy barátkozó?
http://www.youtube.com/watch?v=wTzc72VwInI

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szuper, a Comedy Central bekattant...fetomyFacebookon:
Comedy Central Magyarország
Kedves nézők! Egyelőre műszaki hiba miatt csak rövid filmeket tudunk sugározni, reméljük, hamarosan helyreáll a normál adás.
több mint 14 éve
Bassza meg, ma meg kell ismernem a "vőmet". Még vártam volna vele.... :rolleyes:
több mint 14 éve
Clarkal semmi bajom, némelyik egész poén is. De a másik kettő olyan szinten ultraszar, hogy eszméletlen. :/ Igaz a Jimes cucc elsőre nem volt rossz, de az a M.Adams már első körben is csak idegesített..😀
több mint 14 éve
Szuper, a Comedy Central bekattant. A logó, meg az animáció beállt a 2007-es verzióra. Ezen kívül pedig egy kb. 10 perces műsor ismétlődik az elmúlt egy órában, így könnyen kiszámítható, hogy nagyjából 234567 alkalommal láttam az alábbi műsorokat ezalatt az idő alatt:Csak a háttérben megy de úgy a harmadik alkalom után nekem is feltűnt 😀 Ez a Dan Clark amúgy is a legrosszabb műsor, nemhogy egy jó kis Litka stand up ragadt volna be.
Dan Clark: 10 ember akivel nem akarsz együtt dolgozni. 1-1.5 perc
Mike Adams kaszkadőr/nemtommilyen Akadémiája kb. 5 perc összesen
Jim Jerrfeysnek nem való munkák: szexrabszolga/katolikus pap 1perc kb mindegyik
Kurvajó, pedig legjobb csatorna...fetomy