Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
mondjuk csak én gondolom úgy, hogy ennél ironikusabb helyen nem is történhetett volna a tragédia? West Balkán, az egész országot is átnevezhetnénk erre...JJ TillerNem kell elitizálni. Szimpla balkán.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
mondjuk csak én gondolom úgy, hogy ennél ironikusabb helyen nem is történhetett volna a tragédia? West Balkán, az egész országot is átnevezhetnénk erre...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ez is igaz lehet, csak a helyzet kicsit abszurd nekem.ez a dolguk, ha nem tennék mi most nem tudnánk szörnyülködni a gép előtt...briareosAz első kép már a dúrva. 😕 R.I.P.GreengoMondjuk az ilyen képeknél mindig eszembe jut, hogy a fotósok milyen undorító módon tudnak verekedni a minél hatásosabb képekért.F.Schleck
több mint 13 éve
Nekem meg az,hogy biztos megint a büdös cigányok unatkoztak. Sajnálom azt a 3 lányt.Mondjuk az ilyen képeknél mindig eszembe jut, hogy a fotósok milyen undorító módon tudnak verekedni a minél hatásosabb képekért.F.SchleckA 6. kép nagyon durva látvány85Az első kép már a dúrva. 😕 R.I.P.Greengo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ebben az esetben sokat nem kellett tennie érte...Mondjuk az ilyen képeknél mindig eszembe jut, hogy a fotósok milyen undorító módon tudnak verekedni a minél hatásosabb képekért.F.SchleckA 6. kép nagyon durva látvány85Az első kép már a dúrva. 😕 R.I.P.Greengo
a 3 hullazsák önmagáért beszél...
remélem reggelre már...
több mint 13 éve
ez a dolguk, ha nem tennék mi most nem tudnánk szörnyülködni a gép előtt...Mondjuk az ilyen képeknél mindig eszembe jut, hogy a fotósok milyen undorító módon tudnak verekedni a minél hatásosabb képekért.F.SchleckA 6. kép nagyon durva látvány85Az első kép már a dúrva. 😕 R.I.P.Greengo
több mint 13 éve
Mondjuk az ilyen képeknél mindig eszembe jut, hogy a fotósok milyen undorító módon tudnak verekedni a minél hatásosabb képekért.Az első kép már a dúrva. 😕 R.I.P.Greengohttp://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/1101/Nyuga201111603330/gallery.xml&rovat=itthonA 6. kép nagyon durva látvány85
Erre nincsenek szavak.Escalade
több mint 13 éve
Hát nehezen hiszem, de mivel nincs róla frankó infóm elfogadom Te biztos vágod...jaa, az kb. kétszer ennyibe kerülJJ Tilleregy sima raktárépület napi bérleti díja nagyobb rendezvényekre 1,5-2 millió forintJJ TillerNem az épületre hanem a beléptető bérlésére gondolok...Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Az első kép már a dúrva. 😕 R.I.P.http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/1101/Nyuga201111603330/gallery.xml&rovat=itthonA 6. kép nagyon durva látvány85
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
jaa, az kb. kétszer ennyibe kerülNem az épületre hanem a beléptető bérlésére gondolok...RolniA gond, hogy a tulajok\szervezők ilyenek spórolnak, közben nem hiszem, h nagy összeg bérelni egy ilyen szart 1 napra...Rolniegy sima raktárépület napi bérleti díja nagyobb rendezvényekre 1,5-2 millió forintJJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
85
363
http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/1101/Nyuga201111603330/gallery.xml&rovat=itthonA 6. kép nagyon durva látvány
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/1101/Nyuga201111603330/gallery.xml&rovat=itthonErre nincsenek szavak.
több mint 13 éve
85
363
Nálam a cigány (élet)stílust jelent a bőrszínhez csak annyi köze van hogy általában sötétebb bőrűekre jellemző az említett stílus.Ne félj én is, csak a híradók nem.HanniMondjuk azért nem kell egyből buckalakózni, közel sem biztos hogy ők voltak(95%) mifelénk a bekatizott/kólázott/gázozott "magyar" hülyegyerekeknél is van kés...HanniA fehérc sokszor rosszabb mint a c. Én egy kategóriának veszem őket árnyalattól függetlenül.85
több mint 13 éve
Ne félj én is, csak a híradók nem.Mondjuk azért nem kell egyből buckalakózni, közel sem biztos hogy ők voltak(95%) mifelénk a bekatizott/kólázott/gázozott "magyar" hülyegyerekeknél is van kés...HanniA fehérc sokszor rosszabb mint a c. Én egy kategóriának veszem őket árnyalattól függetlenül.85
több mint 13 éve
Nem az épületre hanem a beléptető bérlésére gondolok...A gond, hogy a tulajok\szervezők ilyenek spórolnak, közben nem hiszem, h nagy összeg bérelni egy ilyen szart 1 napra...Rolniegy sima raktárépület napi bérleti díja nagyobb rendezvényekre 1,5-2 millió forintJJ Tiller
több mint 13 éve
85
363
Mondjuk azért nem kell egyből buckalakózni, közel sem biztos hogy ők voltak(95%) mifelénk a bekatizott/kólázott/gázozott "magyar" hülyegyerekeknél is van kés...HanniA fehérc sokszor rosszabb mint a c. Én egy kategóriának veszem őket árnyalattól függetlenül.
több mint 13 éve
na mielőtt rámugrotok, már így is lebaszdmnegozott vki.én inkább úgy fogalmaznék hogy a hasonló esetek elkerülése is fontos . Mert értem én hogy nagy volt a tömegnyomor, és nagy valószínűséggel az is közrejátszott 2 lány halálában. De ha nincs tömegnyomor akkor is késeltek volna, és akkor is lett volna áldozat. :/ Egy ilyen országban élünk. Ez van :/
ne higgyétek, hogy nem basz fel agyilag, hogy ilyen emberek szabadlábon élnek, sőt. de azért gondoljátok végig, hányszor tapogattak le amikor bementetek buliba, hogy van e nálatok szúró/vágóeszköz, pláne ha tömegnyomor van. az, hogy ez így ebben a formában megtörténhet, az az elkeserítő. na de mondanivalóm lényege, hogy nem a fogakat kéne fenni most, hanem tiszteltbe tartani az elhunytakat. szerintem, de tudom a mocskos undorító cigányok kiirtása fontosabb.brk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
már a beléptetésnél is volt gond nem kicsi....http://hvg.hu/itthon/20110116_mentok_rendorok_nyugati#rss
több mint 13 éve
.brk
1 890
na mielőtt rámugrotok, már így is lebaszdmnegozott vki.ne higgyétek, hogy nem basz fel agyilag, hogy ilyen emberek szabadlábon élnek, sőt. de azért gondoljátok végig, hányszor tapogattak le amikor bementetek buliba, hogy van e nálatok szúró/vágóeszköz, pláne ha tömegnyomor van. az, hogy ez így ebben a formában megtörténhet, az az elkeserítő. na de mondanivalóm lényege, hogy nem a fogakat kéne fenni most, hanem tiszteltbe tartani az elhunytakat. szerintem, de tudom a mocskos undorító cigányok kiirtása fontosabb
több mint 13 éve
Dehogy vagyok azért azt a 95%ot nem véletlenül írtam oda.Mondjuk azért nem kell egyből buckalakózni, közel sem biztos hogy ők voltak...HanniNaív vagy.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Fémeskapu nem megoldás. Ahol ekkora a nyomorgás az önmagában balesetveszélyes és egyszerűen nem lett volna szabad engedélyezni ilyen volumenű rendezvényt a szar beléptetéssel.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
A gond, hogy a tulajok\szervezők ilyenek spórolnak, közben nem hiszem, h nagy összeg bérelni egy ilyen szart 1 napra...Rolniegy sima raktárépület napi bérleti díja nagyobb rendezvényekre 1,5-2 millió forint
---
több mint 13 éve
Mondjuk azért nem kell egyből buckalakózni, közel sem biztos hogy ők voltak...HanniNaív vagy.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A gond, hogy a tulajok\szervezők ilyenek spórolnak, közben nem hiszem, h nagy összeg bérelni egy ilyen szart 1 napra...
több mint 13 éve
Mondjuk azért nem kell egyből buckalakózni, közel sem biztos hogy ők voltak(95%) mifelénk a bekatizott/kólázott/gázozott "magyar" hülyegyerekeknél is van kés...