Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
" A rendőrség éjjel tartott sajtótájékoztatóján azután bejelentették: nem történt késelés, hanem a szórakozóhelyre jóval több embert engedtek be, mint amennyi a hely kapacitása, és a tömegben kitört pánikban sérült meg halálosan a három lány."barneyjólvan, ha ez igaz, akkor tovább folytatódik a tesztelés, hogy vajon mennyi ilyen után háborodik fel annyira a nép, hogy nem csak párszáz rendőrautó-gyújtogató tüntető lesz.
több mint 13 éve
mivel szerintem nekem nincs közös ismerősöm a lánnyal így iwiwen/myvipen néztem meg, utóbbin elég morbid a bemutatkozó szöveg az események tükrében:es szeretek szurkalni!😀 volt szaj pcm(mamut wcbe szurtam><)vóólt igyfékem éés most vn fül pcm porcbaah😀 + fülbevalok.
R.I.P. neki is és a másik két lánynak is. 😕
több mint 13 éve
pánik, ekkora tömegben bármiből kialakulhat (csak a teljesség kedvéért)" A rendőrség éjjel tartott sajtótájékoztatóján azután bejelentették: nem történt késelés, hanem a szórakozóhelyre jóval több embert engedtek be, mint amennyi a hely kapacitása, és a tömegben kitört pánikban sérült meg halálosan a három lány."barneyAkkor mitől volt pánik?tenorx
több mint 13 éve
oké, értem, várjuk ki a végét.Index-info, attól még persze lehet valótlan.DzsokijuingAkkor elölről: a befogadóhely többszöröse tömeg (a szervezők sara, aláírom). Késelés, valaki kihívja a yardot. Ha időben érkeztek, felháborító, hogy nem állítatták le a zenét és nem kezdték megfelelő erővel kiterelni a tömeget. Ha nem érkeztek időben, vagy nem mérték fel a szitut (és valszeg ez lehetett, mert miért folyt tovább a buli egy órával a gyilkosságok után???), az végképp gáz.Dzsokijuingilyen esemény esetén szvsz kizárt, hogy a yard hagyja tovább folyni a bulit.atapapa
ha nem is volt késelés, akkor még súlyosabban találva vannak a szervezők
több mint 13 éve
minden idők egyik legnagyobb autóversenyes tragédiájánál, az 1955-ös le mans-i balesetnél, mikor majdnem 100-an vesztették életüket, sem intették le egyből a versenyt, épp a pánik elkerülése végettAkkor elölről: a befogadóhely többszöröse tömeg (a szervezők sara, aláírom). Késelés, valaki kihívja a yardot. Ha időben érkeztek, felháborító, hogy nem állíttatták le a zenét és nem kezdték megfelelő erővel kiterelni a tömeget. Ha nem érkeztek időben, vagy nem mérték fel a szitut (és valszeg ez lehetett, mert miért folyt tovább a buli egy órával a gyilkosságok után???), az végképp gáz.DzsokijuingHa valaki kihívja őket vagy egy arra járó járőrnek van szeme, talán meg tud különböztetni egy szardiniásdobozt egy lakatlan szigettől.Dzsokijuinghadd kérdezzem már meg, hogy mikor voltál te utoljára olyan igazán nagy buliban?JJ Tiller
az egy óra biztos túlzás, de azt nem tartom kizártnak, hogy nem azonnal ürítették ki a helyet, nehogy összetapossák egymást az emberek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
" A rendőrség éjjel tartott sajtótájékoztatóján azután bejelentették: nem történt késelés, hanem a szórakozóhelyre jóval több embert engedtek be, mint amennyi a hely kapacitása, és a tömegben kitört pánikban sérült meg halálosan a három lány."barneyAkkor mitől volt pánik?
több mint 13 éve
" A rendőrség éjjel tartott sajtótájékoztatóján azután bejelentették: nem történt késelés, hanem a szórakozóhelyre jóval több embert engedtek be, mint amennyi a hely kapacitása, és a tömegben kitört pánikban sérült meg halálosan a három lány."barneyez valami vicc?
több mint 13 éve
A másik vicc meg hogy téged kimotoznak, de a 100kilós délsvédeket meg be engedik minden ellenőrzés nélkül.Röpke 5 közös ismerősöm van csajjal. Áh, ebben az országban már bulizni sem mehetsz el biztonságban. :/ Bezzeg ha laposüvegbe viszel be piát azt egyből kimotozzák.eaglesmcnabbpersze mert kést nem árulnak a bárban.briareos
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Index-info, attól még persze lehet valótlan.ilyen esemény esetén szvsz kizárt, hogy a yard hagyja tovább folyni a bulit.atapapahadd kérdezzem már meg, hogy mikor voltál te utoljára olyan igazán nagy buliban?JJ TillerAkkor elölről: a befogadóhely többszöröse tömeg (a szervezők sara, aláírom). Késelés, valaki kihívja a yardot. Ha időben érkeztek, felháborító, hogy nem állítatták le a zenét és nem kezdték megfelelő erővel kiterelni a tömeget. Ha nem érkeztek időben, vagy nem mérték fel a szitut (és valszeg ez lehetett, mert miért folyt tovább a buli egy órával a gyilkosságok után???), az végképp gáz.Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
" A rendőrség éjjel tartott sajtótájékoztatóján azután bejelentették: nem történt késelés, hanem a szórakozóhelyre jóval több embert engedtek be, mint amennyi a hely kapacitása, és a tömegben kitört pánikban sérült meg halálosan a három lány."
több mint 13 éve
Röpke 5 közös ismerősöm van csajjal. Áh, ebben az országban már bulizni sem mehetsz el biztonságban. :/ Bezzeg ha laposüvegbe viszel be piát azt egyből kimotozzák.eaglesmcnabbpersze mert kést nem árulnak a bárban.
több mint 13 éve
ilyen esemény esetén szvsz kizárt, hogy a yard hagyja tovább folyni a bulit.Akkor elölről: a befogadóhely többszöröse tömeg (a szervezők sara, aláírom). Késelés, valaki kihívja a yardot. Ha időben érkeztek, felháborító, hogy nem állítatták le a zenét és nem kezdték megfelelő erővel kiterelni a tömeget. Ha nem érkeztek időben, vagy nem mérték fel a szitut (és valszeg ez lehetett, mert miért folyt tovább a buli egy órával a gyilkosságok után???), az végképp gáz.DzsokijuingHa valaki kihívja őket vagy egy arra járó járőrnek van szeme, talán meg tud különböztetni egy szardiniásdobozt egy lakatlan szigettől.Dzsokijuinghadd kérdezzem már meg, hogy mikor voltál te utoljára olyan igazán nagy buliban?JJ Tiller
több mint 13 éve
Srácok, lehet nem pont a topik nevével megegyező a szellem, de szerintem most ne basztassuk egymást, főleg ne politikai trágyával és ne bezzegeljünk pro-kontra.gyeekAbbahagytam. Bocs a politikáért. Nyugodjanak békében.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Röpke 5 közös ismerősöm van csajjal. Áh, ebben az országban már bulizni sem mehetsz el biztonságban. :/ Bezzeg ha laposüvegbe viszel be piát azt egyből kimotozzák.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Mondjuk én azt sem tudom hogy ezt az egy órát honnan vettétek.
több mint 13 éve
A rendőrség hiába megy oda, semmi köze ahhoz, hogy hány embert enged be a szervező a buliba. A késelés és haláleset után már lehet hogy intézkedtek, de ők ezt ott, nem tudták volna megelőzni sehogysem.Egyébként pont az volt az eszembe, hogy ha legközelebb netán a barátnőmmel bulizni támadna kedvem, úgy keresek helyet, hogy körbekérdezek mindenkit, hogy van-e olyan hely, ahol talán nem halunk meg.
A gyilkos patkányok elítélésben pedig kevésbé érdemes reménykedni, inkább azt kell remélni, hogy nem ítélik el utólag valamelyik halottat, amiért belefutott 15-20-szor, vagy ki tudja hányszor a szegény cigány késébe, akinél egyébként is csak azért volt kés, mert aranyszívének nincs pénze már arra is, hogy ott vegyen enni-inni valót, ezért otthonról vitt kenyeret meg kolbászt, és csak azt szerette volna felvágni.
Mindegy igazából. Cigányok ott se voltak, sőt, épp akkor egész Pesten sem tartózkodott egy cigány sem, és kés sem volt egyáltalán.
Amíg nem egy vezető politikus, vagy jelentős befolyású ember ivadékát ölik meg a világ férgei, addig egyiküket sem zavarja, hogy az országban van egy réteg, akiknek hobbija a gyilkosság. Bár ki tudja, talán már vagyunk olyan szinten, hogy akkor se történne semmi, ha kiírtanák az aktuális kormányfő, vagy közt.elnök, vagy akárki komplett családját. Mert nem szabad bántani a cigányokat. Akkor sem ha épp gyilkosok.
több mint 13 éve
Akkor elölről: a befogadóhely többszöröse tömeg (a szervezők sara, aláírom). Késelés, valaki kihívja a yardot. Ha időben érkeztek, felháborító, hogy nem állíttatták le a zenét és nem kezdték megfelelő erővel kiterelni a tömeget. Ha nem érkeztek időben, vagy nem mérték fel a szitut (és valszeg ez lehetett, mert miért folyt tovább a buli egy órával a gyilkosságok után???), az végképp gáz.hadd kérdezzem már meg, hogy mikor voltál te utoljára olyan igazán nagy buliban?JJ TillerHonnan kellene tudnia a rendőrségnek, hogy mennyien akarnak bejutni?barneyHa valaki kihívja őket vagy egy arra járó járőrnek van szeme, talán meg tud különböztetni egy szardiniásdobozt egy lakatlan szigettől.Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Srácok, lehet nem pont a topik nevével megegyező a szellem, de szerintem most ne basztassuk egymást, főleg ne politikai trágyával és ne bezzegeljünk pro-kontra.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Én is ezt akartam megfogalmazni valahogy.hadd kérdezzem már meg, hogy mikor voltál te utoljára olyan igazán nagy buliban?JJ TillerHonnan kellene tudnia a rendőrségnek, hogy mennyien akarnak bejutni?barneyHa valaki kihívja őket vagy egy arra járó járőrnek van szeme, talán meg tud különböztetni egy szardiniásdobozt egy lakatlan szigettől.Dzsokijuing
több mint 13 éve
Sztem ez megint a helyet/remek szervezést dicséri.De komolyan srácok, ilyen esetben mit kéne tennie a rendőségnek?Csak arra kaptam fel a vizet, hogy (ismétlem) a késelés UTÁN még egy órát mulatoztak és lökdösődtek a szerencsétlenek.Dzsokijuing
Nem lehet minden szórakozóhelyre odaküldeni őket minden hétvégén és ellenőrizni, hogy hány és milyen embert, mivel engednek be.
Vagy a szervező hibázott vagy lehet követelni, hogy a jogalkotó hozzon szigorúbb szabályokat az ilyen rendezvények lebonyolítására.atapapa
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
hadd kérdezzem már meg, hogy mikor voltál te utoljára olyan igazán nagy buliban?Ha valaki kihívja őket vagy egy arra járó járőrnek van szeme, talán meg tud különböztetni egy szardiniásdobozt egy lakatlan szigettől.DzsokijuingÚgy látszik egyedül maradtam, miszerint katasztrófaveszélynél a hivatalos hatóság(ok)nak kötelező fellépni.DzsokijuingHonnan kellene tudnia a rendőrségnek, hogy mennyien akarnak bejutni?barney
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én is megnéztem, ráadásul közös ismerős is van. Nyugodjon békében!http://www.facebook.com/profile.php?id=1130597072briareosGyerekek. Én tudom az első két nevet. Nyugodjanak békében.HanniKadosa Kinga
Varga Boglarka Petra
Nyugodjanak békében!Vrijbloed
több mint 13 éve
ha így volt, az felháborító, de egyértelműen a szervező felelősségeDe komolyan srácok, ilyen esetben mit kéne tennie a rendőségnek?Csak arra kaptam fel a vizet, hogy (ismétlem) a késelés UTÁN még egy órát mulatoztak és lökdösődtek a szerencsétlenek.Dzsokijuing
Nem lehet minden szórakozóhelyre odaküldeni őket minden hétvégén és ellenőrizni, hogy hány és milyen embert, mivel engednek be.
Vagy a szervező hibázott vagy lehet követelni, hogy a jogalkotó hozzon szigorúbb szabályokat az ilyen rendezvények lebonyolítására.atapapa
több mint 13 éve
A másik lány meg ő: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000055044227http://www.facebook.com/profile.php?id=1130597072briareosGyerekek. Én tudom az első két nevet. Nyugodjanak békében.HanniKadosa Kinga
Varga Boglarka Petra
Nyugodjanak békében!Vrijbloed
Titkon pedig bíztam benne, hogy a saját fajtájuk voltak.
több mint 13 éve
Milyen szép lányok voltak pedig. 😕