Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
több mit tíz éve járok mindenféle (hasonló) partikra, én azon vagyok igazán meglepődve, hogy erre ennyit "kellett várni".ez mondjuk nagyon igaz, a "heringpartit" szerintem már mindenki megtapasztalta személyesen is...
totális hozzá nem értés mindenhol, egy szempont van, hogy minél több pénzt keressünk és lehetőleg ezért semmilyen szolgáltatást ne nyújtsunk.
semmi de semmi meglepő nincs ebben.
rip.gabtsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
több mit tíz éve járok mindenféle (hasonló) partikra, én azon vagyok igazán meglepődve, hogy erre ennyit "kellett várni".totális hozzá nem értés mindenhol, egy szempont van, hogy minél több pénzt keressünk és lehetőleg ezért semmilyen szolgáltatást ne nyújtsunk.
semmi de semmi meglepő nincs ebben.
rip.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Miskolcon pénteken volt Noise 15-17 év az átlag (mint minden más partyn kb) 800 a beugró és olcsó piaszörnyű belegondolni, hogy mi van ha itt történik meg ugyanez 😕
több mint 13 éve
Tomeee
753
Még a hétközi Noise-okon is kurvasok a nagyon fiatal, hát még egy péntek vagy szombat este...az alacsony belépő még rátett gondolom.http://www.facebook.com/notes/noise-night-life/hivatalos-kozlemeny-20110116/170103213033758
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bár ezek mellett eltörpül, de még egy dolgot rá lehet varrni a szervezőre, az pedig alkohol árusítása kiskorúak számára.JSanyoezt jelen esetben nem fogod tudni bizonyítani. De az egyszerűen vérlázító, hogy milyen alacsony volt az átlagéletkor a képek alapján.
Ennek is nagy jelentősége van, mert egy érettebb ember, még részegen, betépve sem próbálkozik bejutni, amikor látja a bejáratnál, hogy a lépcsőn már egymás belét nyomják ki, hanem hagyja a francba. Itt viszont a kis 15-18 éves gyerekek már csak azért is menni akartak, "mert hát befizettem az ezrest". Nem véletlen a sok FB üzenet, hogy "adják vissza a pénzem".
Én nem járok ilyen rendezvényekre, talán Tomeee tudja mi a reális kor eloszlás, illetve hogy most miért volt ennyi kurva fiatal gyerek
több mint 13 éve
bár ezek mellett eltörpül, de még egy dolgot rá lehet varrni a szervezőre, az pedig alkohol árusítása kiskorúak számára.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát a szervező felelőssége a legelején sem lehetett kérdéses. ez a videó róla valami legalja. Ócska benyomott fasz. Simán ennek is a nyakába 10-15-20 évet.
A nem volt engedély dolog nekem nem tiszta. A WB-nek nem volt engedélye (ezt kötve hiszem), vagy a party szervezőinek akik erre a bulira bérelték a helyet a WB-től.
az a komoly baj, hogy nehéz lesz kihámozni a valódi igazságot a sajtó beszámolók és a szemtanúk/résztvevők mondókájából
1. kezdésnek ezt a beszívott nyikhajt kell bevinni
2. az összes éppen ekkor dolgozó securityst
kiosztani nekik a lehető legnagyobb bűntetést gyorsított eljárásban, mert az ő felelősségük már most bizonyított
3. kivizsgálni a késelős vonalat. Preventív megoldásként gettóba zárhatnánk a BP-i cigányokat, hogy könnyebb legyen keresgélni a tetteseket
több mint 13 éve
a szervező arc és a cigány is befagyasztotta az fb profilját
több mint 13 éve
Szerintem ez a hülyegyerek csak a zenei vonalért lehetett felelős, erősen kétlem hogy 21 évesen ennyire beállva vitte volna az érdemi dolgokat. Viszont megütötte a fülemet a 3000 ember. Valszeg túloz, de akkor is.
több mint 13 éve
Édes istenem, ennyire hogy lehet beszívva valaki? Erre a csicskára még egy házibulit se bíznék. Röhej.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
a kurva anyját annak aki ilyenen is csak viccelődikMég jó, hogy ilyen internet alja oldalakat nem nézek. Gyűlölöm ezt a puruttyát, simán felakasztanám, aki üzemelteti, és ilyet mer odaírni. Mivel neki semmit sem jelent az emberi élet, nyilvánvalóan a sajátját sem tartja sokra, ergó nyugodtan ki lehet az ilyet végezni. Mocsadék férgek.
http://blog.puruttya.hu/bypost/2011/01/16/Milyen_volt_a_West_balkan_buli_Fasza_harmat_zsakoltunkJoci
több mint 13 éve
http://indavideo.hu/video/Noise_Night_Life_foszervezo_-_Kecskes_Tamas tessék a szervezőGeronimoSzét van csúszva a gyerek... omg. Azt se tudja hol van.
több mint 13 éve
http://indavideo.hu/video/Noise_Night_Life_foszervezo_-_Kecskes_Tamas tessék a szervező
több mint 13 éve
pár órája még fenn volt ez a roni styles fényképpel,most már nincs..JoeyPorterMár volt. Fetomy szerint és szerintem is valszeg fake.vadibandi
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
bocs,nem olvastam visszaJoeyPorterMár volt. Fetomy szerint és szerintem is valszeg fake.vadibandi
több mint 13 éve
JoeyPorterMár volt. Fetomy szerint és szerintem is valszeg fake.
több mint 13 éve
Gondolom, nem azért tört ki pánik, mert nem volt engedélyük.vadibandipersze, ez csak cifrábbá teszi a dolgot
Hát az ilyen rendezvényeket be kell jelenteni kb. mindenhova rendőrség,jegyző stb. Tocanem biztos, ahol rendszeresen tartanak ilyen rendezvényt, oda nem kell hetente új engedély. kiadnak egyet, amely érvényes mondjuk visszavonásig.
több mint 13 éve
Hát az ilyen rendezvényeket be kell jelenteni kb. mindenhova rendőrség,jegyző stb. Arról hogy a rendőrség nem tudott arról hogy nincs engedélyük az esély kurvakicsi. Ha nem tudott akkor meg az engedélyt visszavonók hibája hogy nem tudtak , bár ez meglehetősen furcsa lnne de a kenőpénzek világában ez is megtörténhetÉrdékes, ha nincs rá engedély akkor ismét előjön a kérdés és szerintem jogosan is hol és mit csinál a rendőrség ?Tocaha a jegyzőnek dolga lenne az ilyen engedély-visszavonást elküldenie a rendőrségnek, akkor igen.atapapa
több mint 13 éve
Gondolom, nem azért tört ki pánik, mert nem volt engedélyük.
több mint 13 éve
ha a jegyzőnek dolga lenne az ilyen engedély-visszavonást elküldenie a rendőrségnek, akkor igen.Érdékes, ha nincs rá engedély akkor ismét előjön a kérdés és szerintem jogosan is hol és mit csinál a rendőrség ?TocaA Magyar Televízió Híradójának információi szerint a kerületi jegyző két hete visszavonta a szórakozóhely engedélyét, így a halálos pánikba torkolló rendezvényt hatósági engedély nélkül tartották meg.origoatapapa
több mint 13 éve
ami ki sem derül ha ez van, nyugodtan buiznak egyet, jön a kurvanagy profit nekik, aztán örülnek a markukba...A Magyar Televízió Híradójának információi szerint a kerületi jegyző két hete visszavonta a szórakozóhely engedélyét, így a halálos pánikba torkolló rendezvényt hatósági engedély nélkül tartották meg.origoatapapa
egyébként ezeket a "Cigány vagyok, háhá gyilkoltam" kommenteket egyáltalán nem kell komolyan venni. Biztos van 1-2 valódi is, de ezek gyakran csak uszításként vannak "belülről".
több mint 13 éve
Érdékes, ha nincs rá engedély akkor ismét előjön a kérdés és szerintem jogosan is hol és mit csinál a rendőrség ?A Magyar Televízió Híradójának információi szerint a kerületi jegyző két hete visszavonta a szórakozóhely engedélyét, így a halálos pánikba torkolló rendezvényt hatósági engedély nélkül tartották meg.origoatapapa
több mint 13 éve
A Magyar Televízió Híradójának információi szerint a kerületi jegyző két hete visszavonta a szórakozóhely engedélyét, így a halálos pánikba torkolló rendezvényt hatósági engedély nélkül tartották meg.origo
több mint 13 éve
a kurva anyját annak aki ilyenen is csak viccelődikhttp://blog.puruttya.hu/bypost/2011/01/16/Milyen_volt_a_West_balkan_buli_Fasza_harmat_zsakoltunk