NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
most ez normális dolog?http://www.statesman.com/blogs/content/shared-gen/blogs/austin/blotter/entries/2011/05/03/long_before_he_was_overseeing.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
életem legvarázslatosabb hete ez
több mint 14 éve
Épphogy túl vagyok életem legszarabb hónapján, de ez a mostani még azt is alulmúlja eddig :mad:És semmi nem utal arra, hogy ez a tendencia júniusig megfordulna...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
ez nem póker topikna utóbb még kiderül, hogy egy AK-tagunk is vanJJkettő, de AQ nem AK, sem 47essutianap
több mint 14 éve
Jah hogy úgy 😊 Ilyenre hirtelen nem gondoltam...Steelers-Green Bay SB, a Steelers hetedszer lehetett volna bajnok.FViktor93akkor csak a Green Bay-en múlt, hogy nem Pittsburgh lett a végállomásJJBiztos én vagyok hülye, de ezt most nem értem?Black_Adder
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Steelers-Green Bay SB, a Steelers hetedszer lehetett volna bajnok.Biztos én vagyok hülye, de ezt most nem értem?Black_AdderKicsit vicces, h a saját hite szerint a 7. mennyországba került...akkor csak a Green Bay-en múlt, hogy nem Pittsburgh lett a végállomásJJ
God Bless AmericaBlack_Adder
több mint 14 éve
Biztos én vagyok hülye, de ezt most nem értem?akkor csak a Green Bay-en múlt, hogy nem Pittsburgh lett a végállomásJJhttp://kep.index.hu/1/0/209/2091/20916/2091673_10507a1d8300ad40ad2793301767fda3_wm.jpgKicsit vicces, h a saját hite szerint a 7. mennyországba került...
Ez így nagyon undorító, meg az egész, hogy az volt a parancs, hogy ne fogják el élve, stb.
Nem akarok ezzel egyébként vitát kirobbantani, de engem a moszad egy-két hírhedt akciójára emlékeztet ez most.Schleck
több mint 14 éve
kettő, de AQ nem AK, sem 47esakkor csak a Green Bay-en múlt, hogy nem Pittsburgh lett a végállomáshttp://kep.index.hu/1/0/209/2091/20916/2091673_10507a1d8300ad40ad2793301767fda3_wm.jpgKicsit vicces, h a saját hite szerint a 7. mennyországba került...
Ez így nagyon undorító, meg az egész, hogy az volt a parancs, hogy ne fogják el élve, stb.
Nem akarok ezzel egyébként vitát kirobbantani, de engem a moszad egy-két hírhedt akciójára emlékeztet ez most.Schleck
Most nem azért, de sokan azt nyilatkozzák, hogy ettől az AK meggyengült. Szerintem nagyon nem.. A sok szakértő, hogy okoskodik, Istenem...JC6na utóbb még kiderül, hogy egy AK-tagunk is vanJJ

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
nem, egyszerűen ignorálom, nincs is miért komolyan vennema kisebbségi komplexusait és elnyomott sérelmeit mindenki nyugodtan kiélheti, de ha valaki nem képes ezeket kordában tartani és egy fórumozó ellentétes véleménye jelenti számára az élet nagy problémáját, azon csak mosolyogni tudokJJNem ellentétes véleményről van szó, hanem provokáció jellegű hsz-ről. Mondjuk ha én írnék neked hasonlót, lehet egyből leoltanál. Bár igazából ebben Soldi a legjobb.szaba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a kisebbségi komplexusait és elnyomott sérelmeit mindenki nyugodtan kiélheti, de ha valaki nem képes ezeket kordában tartani és egy fórumozó ellentétes véleménye jelenti számára az élet nagy problémáját, azon csak mosolyogni tudokJJEz most egy nagyon szép öngól volt, ugyanis az AK-s hozzászólásom senki szemét nem szúrta, csak te szúrtál megint egyet felém...
több mint 14 éve
a kisebbségi komplexusait és elnyomott sérelmeit mindenki nyugodtan kiélheti, de ha valaki nem képes ezeket kordában tartani és egy fórumozó ellentétes véleménye jelenti számára az élet nagy problémáját, azon csak mosolyogni tudokJJNem ellentétes véleményről van szó, hanem provokáció jellegű hsz-ről. Mondjuk ha én írnék neked hasonlót, lehet egyből leoltanál. Bár igazából ebben Soldi a legjobb.
több mint 14 éve
a kisebbségi komplexusait és elnyomott sérelmeit mindenki nyugodtan kiélheti, de ha valaki nem képes ezeket kordában tartani és egy fórumozó ellentétes véleménye jelenti számára az élet nagy problémáját, azon csak mosolyogni tudok

---
több mint 14 éve
Off, de amúgy én se értem most miért kell itt kötekedni JJ...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
***** ** ******** *********........szerk.: JJ, PM!
Schleck! Megkeresem...
több mint 14 éve
akkor csak a Green Bay-en múlt, hogy nem Pittsburgh lett a végállomáshttp://kep.index.hu/1/0/209/2091/20916/2091673_10507a1d8300ad40ad2793301767fda3_wm.jpgKicsit vicces, h a saját hite szerint a 7. mennyországba került...
Most nem azért, de sokan azt nyilatkozzák, hogy ettől az AK meggyengült. Szerintem nagyon nem.. A sok szakértő, hogy okoskodik, Istenem...JC6na utóbb még kiderül, hogy egy AK-tagunk is van

---
több mint 14 éve
Most nem azért, de sokan azt nyilatkozzák, hogy ettől az AK meggyengült. Szerintem nagyon nem.. A sok szakértő, hogy okoskodik, Istenem...JC6Linkelj már légyszi olyan szakértőt, aki szerint meggyengült ettől az Al Kaida, mert én mindenhol a terrorizmus rövidtávú erősödését olvasom, persze jogosan.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most nem azért, de sokan azt nyilatkozzák, hogy ettől az AK meggyengült. Szerintem nagyon nem.. A sok szakértő, hogy okoskodik, Istenem...
több mint 14 éve
http://kep.index.hu/1/0/209/2091/20916/2091673_10507a1d8300ad40ad2793301767fda3_wm.jpgKicsit vicces, h a saját hite szerint a 7. mennyországba került...
God Bless America
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egy kicsit fejlődött azóta a nyomdatechnika 😛 Meg a közizlés is változott.Szerintem is gusztustalan, de ezt nyomatni kell, hogy legyőztük az aktuális gonoszt.http://kep.index.hu/1/0/209/2091/20916/2091673_10507a1d8300ad40ad2793301767fda3_wm.jpgMiért? szerinted Hitlerről vagy Sztálinról nem ezt írnák azok, akik ellen vétkezett? Te nem ezt írnád, hogy rohadjon meg a pokolban? ennyi, nekik ő volt a para...pc_x
Még hatásvadásznak is gyenge.
pc-x: Ez elég szolidnak tűnik, ha már Adolfot említetted.
Vrijbloed
Egyikkel sincs gond. csak a kuruc nyomatja a szokásos, igazából a zsidók a terroristák dumát és hogy Osama egy ártatlan bárányka
több mint 14 éve
Persze, megyek, más miatt amúgy is kell.Az az érdekes, hogy sétálás közben nem folyik, ill. csak akkor, ha szembe szél van. Egyébként nem.
Ezért nem is gondoltam arra, hogy allergia lehet...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Király, nem tudtam még mi hiányzik.MikeyÉn Allegrát szedek 1 tabletta per nap, és sokat segített!
De előtte menj el egy orvoshoz mindenképpen, elég a háziorvos, mond el ezt, és akkor ő megmondja, hogy menj e allergológushoz. Engem is a háziorvosom küldött, hogy nézessem meg magam. Plusz nekem az orrfolyás mellett a szemem is nagyon könnyezett, meg begyulladt, kivörösödött, viszketett, azt hittem megőrülök.
több mint 14 éve
Király, nem tudtam még mi hiányzik.
több mint 14 éve
Gyűlölöm, hogy 15°C körüli hőmérsékleten kerékpározás közben folyamatosan folyik az orrom.Ez tuti allergia, nekem is ez van, de szedek rá enyhe gyógyszert, és már nem olyan vészes.
Nem sokat, cirka 1 órát voltam lent, de ha tízszer nem kellett orrot fújnom, akkor egyszer sem.
Szóval sürgősen legyen meleg!!Mikey
több mint 14 éve
Nem vagy allergiás?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Gyűlölöm, hogy 15°C körüli hőmérsékleten kerékpározás közben folyamatosan folyik az orrom.Nem sokat, cirka 1 órát voltam lent, de ha tízszer nem kellett orrot fújnom, akkor egyszer sem.
Szóval sürgősen legyen meleg!!

Vrijbloed