NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 275 — no es importante
most ez normális dolog?
http://www.statesman.com/blogs/content/shared-gen/blogs/austin/blotter/entries/2011/05/03/long_before_he_was_overseeing.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
életem legvarázslatosabb hete ez
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 326 — we almost always almost win
Épphogy túl vagyok életem legszarabb hónapján, de ez a mostani még azt is alulmúlja eddig :mad:
És semmi nem utal arra, hogy ez a tendencia júniusig megfordulna...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
na utóbb még kiderül, hogy egy AK-tagunk is vanJJ
kettő, de AQ nem AK, sem 47essutianap
ez nem póker topik

több mint 14 éve
akkor csak a Green Bay-en múlt, hogy nem Pittsburgh lett a végállomásJJ
Biztos én vagyok hülye, de ezt most nem értem?Black_Adder
Steelers-Green Bay SB, a Steelers hetedszer lehetett volna bajnok.FViktor93
Jah hogy úgy 😊 Ilyenre hirtelen nem gondoltam...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Kicsit vicces, h a saját hite szerint a 7. mennyországba került...
God Bless AmericaBlack_Adder
Biztos én vagyok hülye, de ezt most nem értem?Black_Adder
Steelers-Green Bay SB, a Steelers hetedszer lehetett volna bajnok.
több mint 14 éve
http://kep.index.hu/1/0/209/2091/20916/2091673_10507a1d8300ad40ad2793301767fda3_wm.jpg
Ez így nagyon undorító, meg az egész, hogy az volt a parancs, hogy ne fogják el élve, stb.
Nem akarok ezzel egyébként vitát kirobbantani, de engem a moszad egy-két hírhedt akciójára emlékeztet ez most.Schleck
Biztos én vagyok hülye, de ezt most nem értem?

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
http://kep.index.hu/1/0/209/2091/20916/2091673_10507a1d8300ad40ad2793301767fda3_wm.jpg
Ez így nagyon undorító, meg az egész, hogy az volt a parancs, hogy ne fogják el élve, stb.
Nem akarok ezzel egyébként vitát kirobbantani, de engem a moszad egy-két hírhedt akciójára emlékeztet ez most.Schleck
akkor csak a Green Bay-en múlt, hogy nem Pittsburgh lett a végállomás

Most nem azért, de sokan azt nyilatkozzák, hogy ettől az AK meggyengült. Szerintem nagyon nem.. A sok szakértő, hogy okoskodik, Istenem...JC6
na utóbb még kiderül, hogy egy AK-tagunk is vanJJ
kettő, de AQ nem AK, sem 47es

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
a kisebbségi komplexusait és elnyomott sérelmeit mindenki nyugodtan kiélheti, de ha valaki nem képes ezeket kordában tartani és egy fórumozó ellentétes véleménye jelenti számára az élet nagy problémáját, azon csak mosolyogni tudokJJ
Nem ellentétes véleményről van szó, hanem provokáció jellegű hsz-ről. Mondjuk ha én írnék neked hasonlót, lehet egyből leoltanál. Bár igazából ebben Soldi a legjobb.szaba
nem, egyszerűen ignorálom, nincs is miért komolyan vennem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a kisebbségi komplexusait és elnyomott sérelmeit mindenki nyugodtan kiélheti, de ha valaki nem képes ezeket kordában tartani és egy fórumozó ellentétes véleménye jelenti számára az élet nagy problémáját, azon csak mosolyogni tudokJJ
Ez most egy nagyon szép öngól volt, ugyanis az AK-s hozzászólásom senki szemét nem szúrta, csak te szúrtál megint egyet felém...
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 889
Nem ellentétes véleményről van szó, hanem provokáció jellegű hsz-ről. Mondjuk ha én írnék neked hasonlót, lehet egyből leoltanál. Bár igazából ebben Soldi a legjobb.
több mint 14 éve
a kisebbségi komplexusait és elnyomott sérelmeit mindenki nyugodtan kiélheti, de ha valaki nem képes ezeket kordában tartani és egy fórumozó ellentétes véleménye jelenti számára az élet nagy problémáját, azon csak mosolyogni tudok

---
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 889
Off, de amúgy én se értem most miért kell itt kötekedni JJ...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
***** ** ******** *********........

szerk.: JJ, PM!

Schleck! Megkeresem...
több mint 14 éve
akkor csak a Green Bay-en múlt, hogy nem Pittsburgh lett a végállomás

Most nem azért, de sokan azt nyilatkozzák, hogy ettől az AK meggyengült. Szerintem nagyon nem.. A sok szakértő, hogy okoskodik, Istenem...JC6
na utóbb még kiderül, hogy egy AK-tagunk is van

---
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Linkelj már légyszi olyan szakértőt, aki szerint meggyengült ettől az Al Kaida, mert én mindenhol a terrorizmus rövidtávú erősödését olvasom, persze jogosan.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most nem azért, de sokan azt nyilatkozzák, hogy ettől az AK meggyengült. Szerintem nagyon nem.. A sok szakértő, hogy okoskodik, Istenem...
több mint 14 éve
God Bless America

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Miért? szerinted Hitlerről vagy Sztálinról nem ezt írnák azok, akik ellen vétkezett? Te nem ezt írnád, hogy rohadjon meg a pokolban? ennyi, nekik ő volt a para...pc_x
Szerintem is gusztustalan, de ezt nyomatni kell, hogy legyőztük az aktuális gonoszt.
Még hatásvadásznak is gyenge.

pc-x: Ez elég szolidnak tűnik, ha már Adolfot említetted.

Vrijbloed
egy kicsit fejlődött azóta a nyomdatechnika 😛 Meg a közizlés is változott.
Egyikkel sincs gond. csak a kuruc nyomatja a szokásos, igazából a zsidók a terroristák dumát és hogy Osama egy ártatlan bárányka
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Persze, megyek, más miatt amúgy is kell.

Az az érdekes, hogy sétálás közben nem folyik, ill. csak akkor, ha szembe szél van. Egyébként nem.
Ezért nem is gondoltam arra, hogy allergia lehet...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Király, nem tudtam még mi hiányzik.Mikey
Én Allegrát szedek 1 tabletta per nap, és sokat segített!

De előtte menj el egy orvoshoz mindenképpen, elég a háziorvos, mond el ezt, és akkor ő megmondja, hogy menj e allergológushoz. Engem is a háziorvosom küldött, hogy nézessem meg magam. Plusz nekem az orrfolyás mellett a szemem is nagyon könnyezett, meg begyulladt, kivörösödött, viszketett, azt hittem megőrülök.
több mint 14 éve
Király, nem tudtam még mi hiányzik.

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Gyűlölöm, hogy 15°C körüli hőmérsékleten kerékpározás közben folyamatosan folyik az orrom.
Nem sokat, cirka 1 órát voltam lent, de ha tízszer nem kellett orrot fújnom, akkor egyszer sem.
Szóval sürgősen legyen meleg!!Mikey
Ez tuti allergia, nekem is ez van, de szedek rá enyhe gyógyszert, és már nem olyan vészes.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nem vagy allergiás?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Gyűlölöm, hogy 15°C körüli hőmérsékleten kerékpározás közben folyamatosan folyik az orrom.
Nem sokat, cirka 1 órát voltam lent, de ha tízszer nem kellett orrot fújnom, akkor egyszer sem.
Szóval sürgősen legyen meleg!!