Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez fordítva is igaz. a C.-k , Zs.-k sem írnák le hogy szerintük volt késelés 😛 😀http://www.barikad.hu/%C3%B6t_centim%C3%A9teres_sz%C3%BAr%C3%A1s_volt_az_egyik_l%C3%A1ny_has%C3%A1n-20110116Ez kész aranyköpés 😀 pont az ilyen ügyekben a barikád a mérvadó, megnézném, a hiperhiteles tollforgató mikor írná le azt, hogy szerinte nem volt késelés 😀Rajna
a Barikád újságírója szerint egyértelmű volt a késelés. Valahogy én inkább neki hiszek, mint a zsidóknak.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
85
363
Szerintem itt bár nem elhanyagolható a szülők és szervezők felelőssége nem miattuk történt a tragédia. Évente van 200 ilyen ötvenszeresteltházas buli és a belváros már délután 6-kor tele van részeg U16-osokkal, mégsem zavar senkit. Ha nem lett volna az a bizonyos extra körülmény most sem lett volna baj belőle. Persze most mindenki kurva okos hogy a szülők meg a szervezők, de megintcsak az emberi butaság az ok ami miatt 3 ember meghalt.Nagyon kíváncsi vagyok mi történhetett tényleg bent, mert az hogy valaki késsel fenyegetőzik esetleg meg is szúr valakit nálam nem ok arra hogy többszáz ember állatok módjára meneküljön egymáson eltaposva.
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
http://www.barikad.hu/%C3%B6t_centim%C3%A9teres_sz%C3%BAr%C3%A1s_volt_az_egyik_l%C3%A1ny_has%C3%A1n-20110116Ez kész aranyköpés 😀 pont az ilyen ügyekben a barikád a mérvadó, megnézném, a hiperhiteles tollforgató mikor írná le azt, hogy szerinte nem volt késelés 😀
a Barikád újságírója szerint egyértelmű volt a késelés. Valahogy én inkább neki hiszek, mint a zsidóknak.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
a szabály szövege szerint 20:00 után 18 év alatti személy nem tartózkodhat olyan szórakozóhelyen ahol alkoholt árulnak.Jah meg 18 alatt nem lehet inni stb. Személyi és facecontrol nyilván volt. Személyit nyilván havertól/tesótól elkéri. Nem tudom amúgy miért szomorúbb az ha egy 17 évest taposnak agyon mintha egy 18 évest. Fiatal-fiatal, tökmindegy. A szabályt nem lehet betartani amíg a személyiket csórják (volt egy vicces biztiőr aki a személyimnél megkérdezte, hogy mi a csillagjegyem 😀 egyik csaj nővéréjével érkezett és ott gondolkozott így nem gnedte be 😀 ).
ezt a legtöbb országban be tudják tartani. Itt persze ezt semharomt
több mint 13 éve
http://www.barikad.hu/%C3%B6t_centim%C3%A9teres_sz%C3%BAr%C3%A1s_volt_az_egyik_l%C3%A1ny_has%C3%A1n-20110116a Barikád újságírója szerint egyértelmű volt a késelés. Valahogy én inkább neki hiszek, mint a zsidóknak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
számomra meg az az érdekes, hogy ha valaki azt írja, hogy "az ismerősöm ezt írta ki: .....késelés volt.....", akkor mindenki jön vele, hogy ja persze ismerősöm ismerőse satöbbi, nem is igaz, de ha valaki azzal jön, hogy "ismerősöm hozta ki a csajt, és azt mondta, nem szúrták meg", akkor ugyanezek simán élből beveszik az egészet."XY egy barátja látta az egyik leszúrt csajt, amint ömlött a vére, a mentők pedig kb. 20 perc alatt jöttek ki (annak ellenére, hogy az állomásuk pár utcányira van onnan). Ne higgyetek a hivatalos híreknek!"érdekes, mindenkinek vannak ismerősei, akik ismerősöktől hallottak olyat, hogy valaki ismer valakit.. és mégis szemtanúk állítják (pl. aki kivitte a szerencsétlen kiscsajt), hogy nem megszúrták. tudom, a rendőrség és a mentősök hivatalból hazudnak. ja, és tomcaték írták, hogy nem szurkálás volt 😉Szobi22
Egy ismerősünk most tolta fészbúkra...Hanni
Személy szerint nem tudom, hogy volt-e vagy sem késelés, éppen ezért nem is mondom egyiket sem. Mindegyik véleményt elolvasom, és egyiket sem hiszem el teljes mértékben. Függetlenül attól, hogy késeléspárti-e vagy sem. De az a baj, hogy a legtöbben úgy vannak vele, hogy elhatározzák, hogy "melyik pártra állnak", és akkor onnan elhisznek mindent, a másiktól meg semmit, és cinizálnak. Ja, és persze ők okosabbak, mert hát nyilvánvaló, hogy ők látják jól. Számomra ez a nevetséges.
Ja, és csak mondom, hogy a "késeléspártiaktól" is nem egy olyan volt, hogy "én láttam..." satöbbi, csak ezekről mindig elfeledkezik a másik oldal, és azzal jönnek, hogy ismerősöm ismerőse mondta, csak mert éppen olyan is van.
Egyébként igen, a rendőrség és társaik nem az igazat mondják ilyenkor. Nem feltétlen azért, mert nehogy kiderüljön, hogy cigány volt, hanem egyéb taktikai okokból akár. De a lényeg, hogy ezek a tájékoztatások sosem pontosak, és leginkább azt szolgálják, hogy ne legyen lázongás az országban, amíg nem muszáj.
több mint 13 éve
Eléggé megdöbbentem ma a hírek hallatán. Részvétem az elhunytak családjának! 😕Szomorú, hogy ''gyerekek'' haltak meg, de engem nem ez háborít fel. Akárki ha meghal az tragédia, legyen az 18 éves is, vagy 20. (Jó ezáltal még nagyobb feneke van az egésznek).
Engem az háborít fel, hogy nem az igazságot mondják, és hogy az elkövetők híre hamva se lesz majd... Csak a szervezőket veszik elő...
Most is a Napló című műsorban nem azt mondta, hogy mi történt hanem hogy a szervezés... -_- (Jó ezt is meg kell említeni, de semmit nem is említettek, hogy mi történhetett)
''A halál pontos körülményei nem tudjuk még...''. Verjem táncsak látszik a testeken, hogy ott van egy/több késszurkálás nyoma... Nem? Innen is látszik, hogy mivan.
Az egészben az lesz a poén, hogy az elkövetőket eltussolják, így majd csak pánik és szervezés lesz a gond...
A szülök hagyják, hogy a gyilkosságból csak ilyen ügy legyen?
Véleményem egyértelmű hogy a gyilkosság oldalán van.
A cenzúra, a média hallgatás folyik, Petőfi és társai pedig sírnak.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a szabály szövege szerint 20:00 után 18 év alatti személy nem tartózkodhat olyan szórakozóhelyen ahol alkoholt árulnak.ezt a legtöbb országban be tudják tartani. Itt persze ezt sem
több mint 13 éve
szvsz. egy 15 éves lánynak kurvára nem egy 3000 fős bulin lenne a helye. Ha a szülő ennyire felelőtlen az már nagy gond.ebben mi a liberális? tényleg kíváncsi vagyok rá!DiamondsHead44Persze hogy jó szabályozás csak senki nem tartja be ergó mintha nemis létezne. 15 évesek mindig jártak és fognak is járni az éjszakába, ez a szomorú igazság.JayBElbaszott liberális világ.eaglesmcnabb
Nem beszélve arról, hogy számtalan +18-as bulin voltam ahol 15-16 éves kisgyerekek/kislányok voltak. Azok a szülők nem érdeklődnek utána hogy vajon a gyermekük hol lehet?
több mint 13 éve
A mentőszolgálat szóvivője egészen pontosan ezt nyilatkozta:"XY egy barátja látta az egyik leszúrt csajt, amint ömlött a vére, a mentők pedig kb. 20 perc alatt jöttek ki (annak ellenére, hogy az állomásuk pár utcányira van onnan). Ne higgyetek a hivatalos híreknek!"érdekes, mindenkinek vannak ismerősei, akik ismerősöktől hallottak olyat, hogy valaki ismer valakit.. és mégis szemtanúk állítják (pl. aki kivitte a szerencsétlen kiscsajt), hogy nem megszúrták. tudom, a rendőrség és a mentősök hivatalból hazudnak. ja, és tomcaték írták, hogy nem szurkálás volt 😉Szobi22
Azt, hogy pontosan mi okozta a lányok halálát, egyelőre nem lehet biztosan tudni, mert - bár voltak rajtuk külsérelmi nyomok - nem egyértelmű, hogy emiatt vesztették életüket.
Hozzátette: nem akar feltételezésekbe bocsátkozni, a halál pontos okát az igazságügyi orvosszakértő állapítja meg.
több mint 13 éve
ebben mi a liberális? tényleg kíváncsi vagyok rá!Persze hogy jó szabályozás csak senki nem tartja be ergó mintha nemis létezne. 15 évesek mindig jártak és fognak is járni az éjszakába, ez a szomorú igazság.JayBElbaszott liberális világ.eaglesmcnabb
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
http://wobe.posterous.com/noise-nightlife-mi-tortentMég ez a legkorrektebb amit olvastam a témában.
több mint 13 éve
"XY egy barátja látta az egyik leszúrt csajt, amint ömlött a vére, a mentők pedig kb. 20 perc alatt jöttek ki (annak ellenére, hogy az állomásuk pár utcányira van onnan). Ne higgyetek a hivatalos híreknek!"érdekes, mindenkinek vannak ismerősei, akik ismerősöktől hallottak olyat, hogy valaki ismer valakit.. és mégis szemtanúk állítják (pl. aki kivitte a szerencsétlen kiscsajt), hogy nem megszúrták. tudom, a rendőrség és a mentősök hivatalból hazudnak. ja, és tomcaték írták, hogy nem szurkálás volt 😉
több mint 13 éve
jó ez fasságharomtAz a baj hogy má senkinek nem lehet hinni. Se a TVnek, se a szemtanúknak. Magyarul sose fog kiderülni mi történt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
"XY egy barátja látta az egyik leszúrt csajt, amint ömlött a vére, a mentők pedig kb. 20 perc alatt jöttek ki (annak ellenére, hogy az állomásuk pár utcányira van onnan). Ne higgyetek a hivatalos híreknek!"jó ez fasság
több mint 13 éve
"XY egy barátja látta az egyik leszúrt csajt, amint ömlött a vére, a mentők pedig kb. 20 perc alatt jöttek ki (annak ellenére, hogy az állomásuk pár utcányira van onnan). Ne higgyetek a hivatalos híreknek!"Egy ismerősünk most tolta fészbúkra...
több mint 13 éve
Persze hogy jó szabályozás csak senki nem tartja be ergó mintha nemis létezne. 15 évesek mindig jártak és fognak is járni az éjszakába, ez a szomorú igazság.JayBElbaszott liberális világ.
több mint 13 éve
Növekedik a szennyes azért, Terézváros önkormányzata közölte, hogy maga a hely maximum 300 fő befogadására alkalmas, és este 22:00-ig lehetne csak nyitva.deny79tipikus magyar hogyan-használjuk-ki-a-jogszabályok-adta-lehetőségeket-aztán-szétteszem-a-kezem-ha-baj-van szitu.
_az üzemeltető benyújtja nyilvántartásba vételi kérelmét
_a nyilvántartásbavételi számot kötelező kiadni a hivatalnak
_ez alapján már lehet rendezvényt csinálni, de ekkor él a 300 fős és a 22:00 órás határ
_indul a szakhatósági eljárás, aztán amikor kimennének a helyszínre ellenőrizni, akkor az üzemeltető visszavonja a kérelmét
_majd goto100
a részletek itt: http://vastagbor.blog.hu/2011/01/16/jogszabalyok_es_a_valosag
az NNL szerint egyébként 2881 karszalagot adott ki
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Persze hogy jó szabályozás csak senki nem tartja be ergó mintha nemis létezne. 15 évesek mindig jártak és fognak is járni az éjszakába, ez a szomorú igazság.15 éves!!!!!!!!!!!!mi az hogy nem a szülő tehet arról hogy egy 15 éves kislány éjszaka bulizna és el is engedik?haromtÉnis megoldottam pedig eléggé megvoltam fogva nevelésileg. Egy 15 éves kamaszt nem lehet telljesen szabályozni, bíznod kell benne hogy amikre eddig nevelted azt nem felejti el akkor amikor önálló döntésekre kényszerül.JayB
nem 17. egy kis pisis, aki csak a divat után megy. Az a szülő aki elengedi szombat éjszaka bármilyen indokkal a 14-16 éves gyerekét, főleg egy lányt az alkalmatlan a szülőségre.
Persze hogy nem kell teljesen szabályozni, minden kultúrországban tudják a szülők, hogy egy ennyi idős gyereknek éjszaka semmi keresnivalója az utcán/szórakozóhelyen. Nem véletlenül van a szabályozás, hogy ilyen helyekre nem is mehetnének be 20:00 után 18 éven aluliak.
Persze hogy ezt cikinek érzed ha annyi idős vagy, de akkor is egy jó szabályozás.haromt
több mint 13 éve
Dub
1 019
Egyrészt, miért kell tovább beengedni az embereket, ha már teli van a hely? Ezt a szervező kis drogos takony hülyegyereket remélem párszor jól a falhoz b*sszák benn a yardon és utána adni neki egy 15-20 évet mondjuk. Másrészt ha látom, hogy valahol k*rva sokan vannak, akkor nem megyek be. Mondjuk én sose jártam efféle bulikba, mindig is rühelltem ezt az idióta drogos zenét is meg úgy, hogy finoman fogalmazzak a közönség se éppen az én világom. Miért kell egyáltalán tetü cigányokat bármi ilyen helyre beengedni? Garantált, hogy előbb-utóbb gond van velük. Másrészt meg mikor késsel akart utat csinálni magának, nem igaz hogy nem akadt 1-2 jobb képességű ember, aki fejbe rugdossa. De "hagyományos" kocsmai eszközökkel szinte bárki meg tudta volna szerintem oldani. Pl sörösüveg, hamutartóval fejbe verni. Csak ez a rohadt közönyösség, meg gyávaság, amitől ezek a férgek persze vérszemet kapnak. Amint erővel találkoznak és nincsenek többszörös túlerőben egy gyáva szar banda. Csak kicsit ki kéne állni a másikért és nem leszarni. Meg hát ugye az sem szentírás, hogy csak ezeknél lehet kés (nálam pl mindig van legalább egy bicska). Egy gázsprayt vagy egy sokkolót pl egy lány is tud "kezelni" akár.
több mint 13 éve
Speciel nem az én feladatom lenne, hogy szabályozzam, hogyan bulizik, sem az, hogy kísérgessem. De képzeld, én hibáztatnám is magamat eléggé. Valamilyen szinten hibás is lennék, és az anyja is hibás lenne. Azt akkor amúgy hadd kérdezzem meg, 8 évesen is ha a gyerek pl. konnektorba nyúl, és megbassza az áram, és belehal, akkor hibáztassuk őt, amiért nem mérte fel? Ha ilyen gyökér, dögöjön meg? Vagy egy két hónapos csecsemő, ha mászik az asztalon, leesik és beveri a fejét, akkor hibáztassuk őt -is-? Vagy hány éves kortól kezdődik? Mert ezek szerint van egy titkos, csak általad ismert kor, ami biztosan 15 év alatt van, ahol igazából már az összes ember érett, felelős felnőtt ember, csak ezt senki nem tudja.A szűlőkérdésben egyetértünk. Az ő felelősségük, és azoké, akik 18 év alatt beengedik az embereket, nagyon nagy.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
15 éves!!!!!!!!!!!!mi az hogy nem a szülő tehet arról hogy egy 15 éves kislány éjszaka bulizna és el is engedik?haromtÉnis megoldottam pedig eléggé megvoltam fogva nevelésileg. Egy 15 éves kamaszt nem lehet telljesen szabályozni, bíznod kell benne hogy amikre eddig nevelted azt nem felejti el akkor amikor önálló döntésekre kényszerül.JayB
nem 17. egy kis pisis, aki csak a divat után megy. Az a szülő aki elengedi szombat éjszaka bármilyen indokkal a 14-16 éves gyerekét, főleg egy lányt az alkalmatlan a szülőségre.
Persze hogy nem kell teljesen szabályozni, minden kultúrországban tudják a szülők, hogy egy ennyi idős gyereknek éjszaka semmi keresnivalója az utcán/szórakozóhelyen. Nem véletlenül van a szabályozás, hogy ilyen helyekre nem is mehetnének be 20:00 után 18 éven aluliak.
Persze hogy ezt cikinek érzed ha annyi idős vagy, de akkor is egy jó szabályozás.
több mint 13 éve
Én abszolút hibáztatom a lányt is. Nem is tagadom. Ha tegnap a te hugod halt volna meg, először magadban kellett volna keresni a hibát. Én például elkísértem a hugomat bulikba, pedig már egyetemista volt (ő is Debrecenbe járt). Kiskorúként ő se mehetett sehova, nagyon szigorú volt a kollégium. Megmutattam neki, hova menjen, hova nem is érdemes benézni. Semmivel se nehezebb ma gyereket nevelni, mint volt húsz évvel ezelőtt. Ha olyan kurva könnyű lett volna, nem lenne most is ennyi retardált harmincas-negyvenes. Az, hogy a szülők sokkal jobban leszarják, holott sokkal több veszélynek (nem feltétlenül fizikailag) vannak kitéve, más kérdésfetomy,Jimmy részéről az volt. LEgalábbis a hozzászólásának az utolsó másfél-két mondatában egyértelműen. És mondjuk ha a testvérem lett volna a kiscsaj, akkor konkrétan már szétvertem volna a szobámat, hogy valaki így beszél a tegnap meghalt húgomról. Ezért van amit írtam, nyilván nem azoknak szól, akik szerint a szülők hibáztak. (egyébként ők is nehéz helyzetben vannak, mert a mai világban már kurvára nehéz gyereket nevelni, főleg pl. normális felsőbb (tanári, társadalmi, politikai) minta nélkül. Viszont az biztos, hogy ilyen esetben a szülőknek mindenképpen magas a felelőssége, ellentétben a gyerekkel).fetomy
nem is a kiscsaj van hibáztatva hanem a szülők.
a reális felelőség eloszlás közte és a szülei között 10-90%
egyikrészről
a nyereségmaximalizáló szervezőké egy másik dolog.haromt
Kicsit elkanyarodva, mindig mindenért azok rinyálnak a legjobban, akik maguk soha semmilyen felelősséget nem vállalnak saját magukért sem.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
JéBé
7 035
mi az hogy nem a szülő tehet arról hogy egy 15 éves kislány éjszaka bulizna és el is engedik?haromtÉnis megoldottam pedig eléggé megvoltam fogva nevelésileg. Egy 15 éves kamaszt nem lehet telljesen szabályozni, bíznod kell benne hogy amikre eddig nevelted azt nem felejti el akkor amikor önálló döntésekre kényszerül.
több mint 13 éve
Ja, és még annyit, hogy a szülők kérdése már érdekesebb, hogy miért engedik el, de attól még nem a GYEREK hibája, ha nem hoz felelős döntést.fetomyAzért a szülök helyzete is érdekes. Nem az elengedésen van itt a hangsúly, hanem a nevelésen. Simán megcsinálja egy csomó ilyenkorú gyerek, hogy otthon blöfföl vmi osztálykirándulást, iskola bált, barátnőnél alvást, elindul otthonról rendes ruhában, aztán az első sarkon átöltözik és elindul piáért, buliba...
Amúgy azzal együtt, hogy nem értem én se már ezt a fajta zenét se nem hogy a hering partit, azért egy normálisan működő helyen\országban\világban ezek a gyerekek elmehetnek egy ilyen helyre jól leihatják magukat, leizzadva ugrálhatnak aztán legrosszabb esetben hazafele tüdőgyulladást kapnak, mert seggrészegen elhagyták a kabátjukat, nem tömeghiszti meg anyámkínja.
De nem kell ilyen buliba menni egy sallerért...én nem vagyok egy nagy szórakozóhelyre járós, meg balhés gyerek se, de azért nem egyszer fordult elő, hogy (szerencsére késmentes) balhékba keveredtünk haverokkal, mert valakik kurva kemények voltak és kötöszködni támadt kedvük.
És ezek igazából lehetnek cigányok is meg nem is...nekem aztán hulla mindegy ki próbál lefejelni, megszúrni cigány gyerek vagy vmi kemény neonáci...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!