Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem egy ilyen zsúfolt helyen egy apró szikra is robbanást okozhatott. Akár csak egy kés megvillantása is. Kíváncsi leszek az üzemeltető véleményére és a rendőrség további közleményeire.Matthew99igen, én is pont ezt mondom. hogy benne van, hogy nem a szurkálás okozta, hanem, hogy valaki elordította magát, vagy tényleg kés volt valakinél
több mint 13 éve
Szerintem egy ilyen zsúfolt helyen egy apró szikra is robbanást okozhatott. Akár csak egy kés megvillantása is. Kíváncsi leszek az üzemeltető véleményére és a rendőrség további közleményeire.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
nem mondtam, hogy nem tudom elképzelni. és lásd be, megerőszakolni kicsit más (nem morális szempontból értem). hanem ott vannak egy helyen, 2000 ember, és őket. de nem ezért nem hiszem, hogy késelés volt. ha az, pusztuljanak. és azok is mindenképpen, akik ezzel viccelődnek, meg ezt használják önigazolásnak. undorítóMásrészt miért gyönyörű kislányokat szurkálnának meg..Nem tudom ez számodra miért olyan elképzelhetetlen. Szerintem akikről beszélünk bármire képesek. Elég ha rosszul nézel. Máskor nem voltak hírek, hogy megerőszakoltak felgyújtottak... gyönyörű kislányokat?Matthew99
Szobi22
több mint 13 éve
Másrészt miért gyönyörű kislányokat szurkálnának meg..Nem tudom ez számodra miért olyan elképzelhetetlen. Szerintem akikről beszélünk bármire képesek. Elég ha rosszul nézel. Máskor nem voltak hírek, hogy megerőszakoltak felgyújtottak... gyönyörű kislányokat?
Szobi22
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Szerintem amúgy valaki (akár viccből) elkiabálta magát, hogy valakit megkéseltek, ettől kitört a pánik.. Ha ez így van, remélem, egész életében ez fog a fejében járni.Szobi22Jah egyik csoporttársam is írta fééészen hogy egyszer csak kaptak egy smst hogy "menjetek ki mert megkéseltek valakit". Először azt hitték hogy valami gagyi körsms, aztán indult a haddelhadd.
több mint 13 éve
A hivatalos közlemény szerint nem volt késelés (tudom, a rendőrség úgyis hazudik..). Másrészt egyetértek azzal, amit Sobri ír (főleg a második felére gondolok). Ilyen tömegben a késelők sem élnék túl. Másrészt miért gyönyörű kislányokat szurkálnának meg..Szerintem amúgy valaki (akár viccből) elkiabálta magát, hogy valakit megkéseltek, ettől kitört a pánik.. Ha ez így van, remélem, egész életében ez fog a fejében járni.
több mint 13 éve
Egyszerűen nem hiszem el, hogyha tényleg késeltek volna, akkor élve le tudtak volna lépni.Sobri JóskaA sírdogáló 16éves kislányoknak kellett volna meglincselni őket?
Amúgy ez az egész ügy egyre büdösebb... Már TÚL sok a szemtanú.
több mint 13 éve
az ilyen bassza meg az egész kibaszott népét..kurva anyjukat 😡
Na az ilyenek miatt kéne bevezetni az akasztást. Undorító férgek.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Na az ilyenek miatt kéne bevezetni az akasztást. Undorító férgek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én azt nem értem, hogy ami cikket olvastam olyan oldalakon, ahol olvasni szoktam, ott sehol sem írják, hogy késelés lett volna.Namost két eset lehetséges.
1, Valóban nem volt késelés, ahogy írják. Akkor nem értem, hogy miért alakul ki elmebaj, őrült cigányozás, akasztófázás, lincshangulat, itt is, közösségi portálokon is, honnan jönnek szemtanúk, miért mondják, hogy olyat láttak, ami meg se történt.
2. Valójában volt késelés. Akkor viszont azon oldalak esetében ahonnan eddig az infókat szereztem a világban történt eseményekről, ezentúl soha sem tudhatom, hogy amit írnak az igaz e vagy sem. És nem tudok minden infónak személyesen utánajárni. Még Magyarországon sem, nemhogy a nagyvilágban.
Namost a két eset közül bármelyik is az igaz, én már mindenképpen kellemetlenül érzem magam. Akár az egyikért, akár a másikért. Mindenképp ciki. Nagyon. Remélem mielöbb kiderül melyik is az igaz.
Azért egyvalamit nagyon nem értek. Rengeteg bulin voltam a kilencvenes években. Koncertek, klubkoncertek, mindenféle zene, társaság. (Beatricétől, Aurórán, Tankcsapdán át, Scooterig, acid-, goa- hiphop- és drumandbass partikig, fesztiválokon, Szigeteken, Volt-okon, a régi Tilosazában, Feketelyukban, Pecsában, Katlandiscoban, a Növényi vezette High Life-ban, hajógyárin, tényleg, Pesten szinte mindenhol, stílustól függetlenül.)
Pár helyen balhé is volt. Mármint, lökdösődés is, verekedés is, stb.
De az elképzelhetetlen számomra, hogy valahol megkéselnek pár embert, (pláne ha cigányok teszik ezt), és ezeket a helyszínen lévők nem lincselik meg, annyiban hagyják a dolgot, hagyják őket elmenni. Ez teljesen életszerűtlen nekem. Én az összes verekedésbe, amibe belekeveredtem mindig másvalaki miatt keveredtem. Vagyis láttam, hogy egyik havert, félismerőst abuzálják, felállnak elötte, vagy bármi, zúdultam, zúdultunk oda haverok, mivel ez evidens volt. És nem azért, hogy a havert lefogjuk. Nem hiszem ez mostanra akkorát változott volna. Ezért nonszensz ez az egész. Pláne furcsa, ha egy többszáz fős buliban, ahol nem a cigányok vannak többségben nekiállna pár cigány óberkodni. És pl a kurucinfón, amelyik nem hiszem, hogy lefelé torzítaná a cigányok számát, néhány (6?) cigányról van szó.
Egyszerűen nem hiszem el, hogyha tényleg késeltek volna, akkor élve le tudtak volna lépni.
több mint 13 éve
Néhány éve egy kapcsolat napi gagyi koncerten megtapasztaltam egy mini-tömegpánikot (elég ha egy ember elkezdi nyomni az előtte állót, dominó hatás érvényesül), abból nem lett szerencsére semmi, de tanulságos volt, hogy egy pillanat alatt gondolkodásra képtelen birkákká váltak az emberek körülöttem. Csak azért írom, mert (a cigányoktól függetlenül) hihetetlen felelőtlenség volt beterelni ennyi embert egy ilyen helyre, megérdemelné az üzemeltetők, hogy tíz éven át mindennap seggbe basszák őket a börtönben.
Az meg a másik, hogy 18 év alattiaknak kurvára semmi keresnivalójuk ilyen helyeken.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
http://www.origo.hu/itthon/20110116-nyugati-ter-west-balkan-videoriport-a-halalos-tomegpanikrol.html
komoly a rendőrnőtől az "egyértelműen kizárható, hogy nem történt késelés..." 😊
de a vége fele van a top "egyértelműen kizárható, hogy nem történt késelés illetve verekedés, de biztosan még nem tudjuk kizárni, hogy mi is történt..." 😀😀fetomy
A kérdés már csak az,hogy mitől is lett tömegpánik (?),hogy mindenki elkezdett kirohanni.?.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
http://www.origo.hu/itthon/20110116-nyugati-ter-west-balkan-videoriport-a-halalos-tomegpanikrol.htmlkomoly a rendőrnőtől az "egyértelműen kizárható, hogy nem történt késelés..." 😊
de a vége fele van a top "egyértelműen kizárható, hogy nem történt késelés illetve verekedés, de biztosan még nem tudjuk kizárni, hogy mi is történt..." 😀😀
több mint 13 éve
Rendben leírják hogy a rendőrség szerint nem volt késelés, ettől még a 5-6 szemtanú illetve az összes késelésről szóló hírt nem kell törölni ... Itt van a bajom a médiávalpassz nem vagyok rendőrségi szakember.ami még elvileg benne lenne, hogy kicsit hűtik a kedélyeket, hogy az elkövetők is nyugodjanak. Könnyebb megtalálni.haromtVan olyan hülye aki leszúr valakit utána elhiszi hogy nincs gond mert médiában nem mondták be ? Ezt nem nagyon értem.Toca
de egyébként ez most nem a média sara, mert neki azt kell leírnia, amit a rendőrség szóvivője mond. Márpedig ő azt mondta hogy nem volt késelés.
Persze ebben nem hiszek, mármint abban, hogy nem volt késelés.
Ha pedig az volt, akkor 99,9999999999999999999999%. hogy cigányok voltak, ami egy ilyen eseménynél már tényleg azzal fenyeget hogy komoly mozgalmak indulnak majd cigánypogromokra. Én ezt nem sajnálnám és részt is vennék benne nagyon szivesen, de vélhetően a rendőrség ezt nem annyira szeretné, az ország vezetői még annyira semharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
passz nem vagyok rendőrségi szakember.Van olyan hülye aki leszúr valakit utána elhiszi hogy nincs gond mert médiában nem mondták be ? Ezt nem nagyon értem.TocaDe most ha már legalább 5-6 külöböző ember/szemtanú számol be a késelésről akkor csak volt? Vagy ha a média tagadja akkor nem történt meg ? Gratulálok MagyarországTocaami még elvileg benne lenne, hogy kicsit hűtik a kedélyeket, hogy az elkövetők is nyugodjanak. Könnyebb megtalálni.haromt
de egyébként ez most nem a média sara, mert neki azt kell leírnia, amit a rendőrség szóvivője mond. Márpedig ő azt mondta hogy nem volt késelés.
Persze ebben nem hiszek, mármint abban, hogy nem volt késelés.
Ha pedig az volt, akkor 99,9999999999999999999999%. hogy cigányok voltak, ami egy ilyen eseménynél már tényleg azzal fenyeget hogy komoly mozgalmak indulnak majd cigánypogromokra. Én ezt nem sajnálnám és részt is vennék benne nagyon szivesen, de vélhetően a rendőrség ezt nem annyira szeretné, az ország vezetői még annyira sem
több mint 13 éve
én azon kevesek közé tartozok, aki kimondottan nem szereti a Facebookot. körülményes, idegesítő, hogy mindenről visszajelez, egyszerűen nem jön be. így nem is használom, pedig aki ismer, az látja, hogy fórumon, twitteren megosztok mindent rendesen, de FB-n agyhúgykövet kapnék a csillió sok like/komment visszajelzéstőlfaladon is megjelenít mindent, ha kell, ha nem. azt nem tom megérteni minek kell oda kiírnia, hogy kivel lettem ismerős, meg kinek a falára mit szóltam hozzá
de mivel én vagyok a kisebbség, így kussolok. megértem, hogy sokak nagyon durván rácuppannak, de egy twitter szerintem sokkal praktikusabb és könnyebben kezelhető. FB az iwiw, myvip, twitter tulajdonságaiból van összegyúrva, aki azokkal nem találkozik az nyilván egyből zabálja a cuccot
több mint 13 éve
Értem ezt a részét a dolognak, bár a nagy információközlés kényszerért személy szerint nem vagyok oda, csak ez a kifejezés ijesztett meg. Tényleg nagyon morbid kiírva látni ezt.F.Schlecknyilván morbid, de facebookon ez így működik. de ettől még szerintem nyilvánvaló, hogy senki nem azért likeolta, mert hogy mennyire király dolog. Talán más név kellett volna, vagy nem tudom, de igazából nem az volt a lényeg, hanem hogy lehessen valahogy úgy beszélni róla, hogy nem moderálnak ki mindent.
több mint 13 éve
nem kötelező használniNemcsak az. Jól hangzik az információközlés, de ha lesz 1000-2000 csatlakozó, márpedig lesz akkor úgyis átláthatalan az egész. Maximum részvétnyilvánításnak jó, annak meg nem hiszem, hogy a facebook a módja.tenorxnagy előnye a facebook-nak, hogy nem fognak kimoderálni mindent, ami nem tetszik a "fejeseknek".Értem ezt a részét a dolognak, bár a nagy információközlés kényszerért személy szerint nem vagyok oda, csak ez a kifejezés ijesztett meg. Tényleg nagyon morbid kiírva látni ezt.F.Schleck
mellesleg én meg azt nem értem, hogy mit "háborognak" sokan azon, hogy az emberek szeretik a véleményüket kinyilvánítani. Ennyi erővel azt sme értem, hogy ide miért írkált aki írkált? Több, mint 100 hsz született ezzel kapcsolatban az elmúlt cirka fél órában. Sokan többször is írtak. Tényleg, most nem jobb lett volna, ha senki nem beszélne róla egyáltalán, mindenki csöndben maradna? Minek is másokkal megosztani, megvitatni a gondolatainkat? Tényleg érthetetlen, és idióta dolog...
a like-olás kiírva meg morbid, de lehet normálisan is felfogni, nyilvánvaló, hogy senki nem kedveli, hogy embereket öltek meg.fetomy
több mint 13 éve
Van olyan hülye aki leszúr valakit utána elhiszi hogy nincs gond mert médiában nem mondták be ? Ezt nem nagyon értem.De most ha már legalább 5-6 külöböző ember/szemtanú számol be a késelésről akkor csak volt? Vagy ha a média tagadja akkor nem történt meg ? Gratulálok MagyarországTocaami még elvileg benne lenne, hogy kicsit hűtik a kedélyeket, hogy az elkövetők is nyugodjanak. Könnyebb megtalálni.haromt
több mint 13 éve
Nemcsak az. Jól hangzik az információközlés, de ha lesz 1000-2000 csatlakozó, márpedig lesz akkor úgyis átláthatalan az egész. Maximum részvétnyilvánításnak jó, annak meg nem hiszem, hogy a facebook a módja.Értem ezt a részét a dolognak, bár a nagy információközlés kényszerért személy szerint nem vagyok oda, csak ez a kifejezés ijesztett meg. Tényleg nagyon morbid kiírva látni ezt.F.SchleckSemmi, de már 4en a fórumról likeolták. Nekem kezd kicsit durva lenni ez a facebook mánia MAgyarországon.tenorxnagy előnye a facebook-nak, hogy nem fognak kimoderálni mindent, ami nem tetszik a "fejeseknek".
mellesleg én meg azt nem értem, hogy mit "háborognak" sokan azon, hogy az emberek szeretik a véleményüket kinyilvánítani. Ennyi erővel azt sme értem, hogy ide miért írkált aki írkált? Több, mint 100 hsz született ezzel kapcsolatban az elmúlt cirka fél órában. Sokan többször is írtak. Tényleg, most nem jobb lett volna, ha senki nem beszélne róla egyáltalán, mindenki csöndben maradna? Minek is másokkal megosztani, megvitatni a gondolatainkat? Tényleg érthetetlen, és idióta dolog...
a like-olás kiírva meg morbid, de lehet normálisan is felfogni, nyilvánvaló, hogy senki nem kedveli, hogy embereket öltek meg.fetomy
De tényleg nem akarok vitatkozni ilyen események után, főleg ilyen hülyeségen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De most ha már legalább 5-6 külöböző ember/szemtanú számol be a késelésről akkor csak volt? Vagy ha a média tagadja akkor nem történt meg ? Gratulálok MagyarországTocaami még elvileg benne lenne, hogy kicsit hűtik a kedélyeket, hogy az elkövetők is nyugodjanak. Könnyebb megtalálni.
több mint 13 éve
Értem ezt a részét a dolognak, bár a nagy információközlés kényszerért személy szerint nem vagyok oda, csak ez a kifejezés ijesztett meg. Tényleg nagyon morbid kiírva látni ezt.nagy előnye a facebook-nak, hogy nem fognak kimoderálni mindent, ami nem tetszik a "fejeseknek".Nah, ha valaki megmagyarázza, hogy ennek mi a faszom értelme van: http://www.facebook.com/Szombatitragedia ...F.SchleckSemmi, de már 4en a fórumról likeolták. Nekem kezd kicsit durva lenni ez a facebook mánia MAgyarországon.tenorx
több mint 13 éve
De most ha már legalább 5-6 külöböző ember/szemtanú számol be a késelésről akkor csak volt? Vagy ha a média tagadja akkor nem történt meg ? Gratulálok Magyarország
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://hirborze.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1092342itt az alsó képek elég durvák.
Az átlagéletkor olyan 16...