Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
nagy előnye a facebook-nak, hogy nem fognak kimoderálni mindent, ami nem tetszik a "fejeseknek".Nah, ha valaki megmagyarázza, hogy ennek mi a faszom értelme van: http://www.facebook.com/Szombatitragedia ...F.SchleckSemmi, de már 4en a fórumról likeolták. Nekem kezd kicsit durva lenni ez a facebook mánia MAgyarországon.tenorx
mellesleg én meg azt nem értem, hogy mit "háborognak" sokan azon, hogy az emberek szeretik a véleményüket kinyilvánítani. Ennyi erővel azt sme értem, hogy ide miért írkált aki írkált? Több, mint 100 hsz született ezzel kapcsolatban az elmúlt cirka fél órában. Sokan többször is írtak. Tényleg, most nem jobb lett volna, ha senki nem beszélne róla egyáltalán, mindenki csöndben maradna? Minek is másokkal megosztani, megvitatni a gondolatainkat? Tényleg érthetetlen, és idióta dolog...
a like-olás kiírva meg morbid, de lehet normálisan is felfogni, nyilvánvaló, hogy senki nem kedveli, hogy embereket öltek meg.
több mint 13 éve
nem vagyok orvos, de azt azért meg lehet állapítani viszonylag egyszerűen, hogy valaki késszúrástól vagy agyontaposástól halt meg, nem?JJ TillerÉn is ezért nem tudom miért módosítgatják a hivatalos álláspontot. Vagy volt késelés, vagy nem. Taposástól nem keletkeznek szúrásnyomok.
több mint 13 éve
fb-n csak így lehet megodlani a dolgot ha likeolod,az elején le volt tisztázva hogy elnézést kérnek de ugye csak így lehet megcsinálni a dolgot,a likeot vegyék részvét nyilvánításnakDe akkor is elképesztően morbid nekem kiírva látni azt, hogy "Csaba Mócsa és József Benedek Füri kedvelik a következőt: Szombat esti tragédia (West Balkán)"Nah, ha valaki megmagyarázza, hogy ennek mi a faszom értelme van: http://www.facebook.com/Szombatitragedia ...F.Schlecknem cenzúrázza a hazug média
az esetleges szemtanúk vagy hozzá tartozók tudják írni a friss híreket
részvétet nyilváníthatsz
megoszthatod a véleményedetJoci
Szerintem ez így undorító, ne haragudj.F.Schleck
több mint 13 éve
nem vagyok orvos, de azt azért meg lehet állapítani viszonylag egyszerűen, hogy valaki késszúrástól vagy agyontaposástól halt meg, nem?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most azzal nem lehet mit tenni, hogy az FB-n a "like" az elnevezése a csoporthoz csatlakozásnak.Nah, ha valaki megmagyarázza, hogy ennek mi a faszom értelme van: http://www.facebook.com/Szombatitragedia ...F.Schleckmert itt megy a téma a dologról
a partyszervező vsz hamar törölni fogja az event-et amin eddig ment.haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nah, ha valaki megmagyarázza, hogy ennek mi a faszom értelme van: http://www.facebook.com/Szombatitragedia ...F.Schleckmert itt megy a téma a dologról
a partyszervező vsz hamar törölni fogja az event-et amin eddig ment.
több mint 13 éve
De akkor is elképesztően morbid nekem kiírva látni azt, hogy "Csaba Mócsa és József Benedek Füri kedvelik a következőt: Szombat esti tragédia (West Balkán)"Nah, ha valaki megmagyarázza, hogy ennek mi a faszom értelme van: http://www.facebook.com/Szombatitragedia ...F.Schlecknem cenzúrázza a hazug média
részvétet nyilváníthatsz
megoszthatod a véleményedetJoci
Szerintem ez így undorító, ne haragudj.
több mint 13 éve
Nah, ha valaki megmagyarázza, hogy ennek mi a faszom értelme van: http://www.facebook.com/Szombatitragedia ...F.Schlecknem cenzúrázza a hazug média
részvétet nyilváníthatsz
megoszthatod a véleményedet
több mint 13 éve
A HVG pár perccel ezelőtt teljesen megszüntette a kommetálási lehetőséget, és kivétel nélkül minden létező hozzászólást kitörölt. A „szólásszabadság” és a „korrektség” jegyében, ugyebár.WTF...
több mint 13 éve
Nah, ha valaki megmagyarázza, hogy ennek mi a faszom értelme van: http://www.facebook.com/Szombatitragedia ...
több mint 13 éve
Közben módosítottak...A tömeg "eddig tisztázatlan körülmények között kiáramlott a szórakozóhelyről".
több mint 13 éve
?Oké mindjárt kiírom hogy a következő sarkon megfürödtem a cigusok vérében. Nó para megbűnhődtek. Fú de kikúrt hiteles leszek.
Olvasd már el, hogy mit idéznek facebook-ról. Nem kell egyből ugrani, mert kuruc.Vrijbloed
Pláne most a 3:02es frissítés. Most akkor szerencsétlen csaj feltámadt vagy mi az isten?
hagyjuk már ezeket a fészbúk gurukat szerintem.
több mint 13 éve
Polkorrektség. Lásd egyelőre hülyeségnek tűnő hivatalos álláspont. Csak a düh beszél belőlem.Amúgy meg ha c.igányok is voltak, a médiatörvény miatt majd szépen eltusolják... (el tudom képzelni)VrijbloedNah, ezt az ok-okozatot most nem értem.F.Schleck
több mint 13 éve
Amúgy meg ha c.igányok is voltak, a médiatörvény miatt majd szépen eltusolják... (el tudom képzelni)VrijbloedPersze. Indexen is az ide is linkelt twitter oldalról idéztek még nem rég, csak egy részt hagytak ki belőle...
több mint 13 éve
?http://kuruc.info/r/2/72595/Jobbnál jobb hírforrásokkal állsz elő.Hanni
Frissül folyamatosanVrijbloed
Olvasd már el, hogy mit idéznek facebook-ról. Nem kell egyből ugrani, mert kuruc.
több mint 13 éve
Amúgy meg ha c.igányok is voltak, a médiatörvény miatt majd szépen eltusolják... (el tudom képzelni)VrijbloedNah, ezt az ok-okozatot most nem értem.
több mint 13 éve
nem, ezt már a médiahatóság tette, a késelést személyesen szalai annamária rendelte elmármint úgy érted, hogy néhány médiatörvény-ellenző, pánikot keltett, ugye? 😊fetomyjólvan, ha ez igaz, akkor tovább folytatódik a tesztelés, hogy vajon mennyi ilyen után háborodik fel annyira a nép, hogy nem csak párszáz rendőrautó-gyújtogató tüntető lesz.fetomyreggelre kiderül, hogy a bejelentett médiatörvény miatt tört ki a pánikJJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
„Istenem, hát aki ott volt, az állítja, hogy cigányok késeltek meg több fiatal lányt, erre azt mondják, hogy a tömeghisztéria miatt halt meg mindegyikük? SZÁNALMAS A MAGYAR MÉDIA.” (B. Benke Reni)„Felfordul a gyomrom attól, hogy azt kell itt olvasnom, hogy hivatalos források szerint nem volt késelés. Nektek az számít hogy mit ír pár újságíró [=hivatalos álláspont]? Nem inkább az hogy a szemtanúk [=Facebook-osok] mit mondanak? Akik ott voltak a bulin? Gratulálok, olvassátok tovább azokat a szenny oldalakat és higgyétek azt, hogy ti mindent jobban tudtok.” (Pongrácz Tímea)
több mint 13 éve
Amúgy meg ha c.igányok is voltak, a médiatörvény miatt majd szépen eltusolják... (el tudom képzelni)
több mint 13 éve
mármint úgy érted, hogy néhány médiatörvény-ellenző, pánikot keltett, ugye? 😊reggelre kiderül, hogy a bejelentett médiatörvény miatt tört ki a pánikJJ Tiller" A rendőrség éjjel tartott sajtótájékoztatóján azután bejelentették: nem történt késelés, hanem a szórakozóhelyre jóval több embert engedtek be, mint amennyi a hely kapacitása, és a tömegben kitört pánikban sérült meg halálosan a három lány."barneyjólvan, ha ez igaz, akkor tovább folytatódik a tesztelés, hogy vajon mennyi ilyen után háborodik fel annyira a nép, hogy nem csak párszáz rendőrautó-gyújtogató tüntető lesz.fetomy
több mint 13 éve
http://kuruc.info/r/2/72595/Jobbnál jobb hírforrásokkal állsz elő.
Frissül folyamatosanVrijbloed
több mint 13 éve
Info:- Start: 21:00
- Belépő: 800 Ft (22:00-ig) utána 1 000 Ft
- Korhatár: +16
- A helyszínen számos italakcióval várunk titeket
Olcsó pénzért minél több 18- gyerkőcöt verbuváljanak össze mint anno a vagonokba, megfejni őket az "italakciókkal". Fő a közösség és a szeretet.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
reggelre kiderül, hogy a bejelentett médiatörvény miatt tört ki a pánik" A rendőrség éjjel tartott sajtótájékoztatóján azután bejelentették: nem történt késelés, hanem a szórakozóhelyre jóval több embert engedtek be, mint amennyi a hely kapacitása, és a tömegben kitört pánikban sérült meg halálosan a három lány."barneyjólvan, ha ez igaz, akkor tovább folytatódik a tesztelés, hogy vajon mennyi ilyen után háborodik fel annyira a nép, hogy nem csak párszáz rendőrautó-gyújtogató tüntető lesz.fetomy
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
" A rendőrség éjjel tartott sajtótájékoztatóján azután bejelentették: nem történt késelés, hanem a szórakozóhelyre jóval több embert engedtek be, mint amennyi a hely kapacitása, és a tömegben kitört pánikban sérült meg halálosan a három lány."barneya pánik az lesz. csak úgy. mert pont ez volt az egyik szám címe ami ment...
menni fog a nagy kuss, mert érzik hogy ebből pogromok lehetnek ha kiderül a cigányok felelőssége.
csak hát ugye az internet már csak egy ilyen demokratikus dolog ahol a szemtanúk el fogják mondani hogy bizony már megint cigányok voltak.
de holnap holnaputánra várok egy valagnyi megnyilvánulást az TASZ-tól...