Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Most őszintén valaki itt tud olyan személyes példával szolgálni amikor magyar támadta meg/fenyegette meg/húzta le/ kergette meg? Én nem.Hanni
Egyszer a 4es6osra felszállt egy cigánymama babakocsival az első ajtónál és majdnem megverték érte merthogy hátrébb van kijelölt hely neki...
Na ez az, ami viszont tök felesleges, sőt...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
"Használói a kommunizmus idején és most is egyrészt a cigányok által elkövetett bűncselekményeket értik alatta, másrészt azokat a bűncselekményfajtákat, amelyeket főképp cigányok követnek el."
Ilyen pedig igenis van.fetomy
Naná pont a mai vizsgám 21. tétel "A cigány népesség helyzete"
Szó szerint idézem a könyvet: "..de tény, hogy a fekete gazdaságban, a fekete kereskedelemben, a prostitúcióban, valamint a megélhetési bűnözésben felülreprezentáltak..."
A nem hivatalos rendőrségi és szociológiai adatokról meg ne is beszéljünk...
Hanni
és?
ezzel a maradék tisztességes cigányra is rá kell sütni a bűnözés bélyegét a cigánybűnőzés fogalmának erőltetésével? kétlem hogy ez bármilyen eredménnyel járna.

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Én nem láttam még fehét színesfémkereskedőt és hidd el nagyon nagy összegek eltüntetésében segítkeznek. Mind.
Másrészről, ha egy kisebbség >90% bűnözésből, vagy a jogaival való visszaélésből él. Vagy csupán nem keres munkát, rinyál a segélyért, amit a mi pénzünkből meg is kap, h utána eligya, akkor senki se lepődjön meg az általánosításon.

Vannak normális romák, és vannak cigányként viselkedő fehérel, egyre többen. Azokat azokat ugyanannyira elítélem. De ha a cigányok >90% nem él normális, becsületes életet, ha már a kisgyerekét is lopni tanítja, másra nem /*rengeteg konkrét példának vagyok/voltam szemtanúja hétről-hétre*/, és amíg a bűncselekmény elkövetőinek több mint fele ugyanahhoz a kisebbséghez tartozik addig senki se lepődjön meg az általánosításért.

Ha zöldséget gyümölcsöt termelsz az sosem érik be, mert már zölden, éretlenül rögtön ellopják, nehogy te előbb leszedd.
Az hogy lopják a fát pedig kapnak támogatást az már fel se tűnik, de Basszus még a sífelvonót is ellopták, mert alumíniumból van, és el lehet adni...
Pillanatok alatt bármilyen lakhelyet úgy leélnek, h ránézni se lehet aztán rinyálnak, h hol kell élniük. Magatoknak tettétek olyanná basszus. Nincs arra pénz, h évente tök új lakást kapjatok!

Ja és ha jön felém egy normálisan öltözött magyarul tudó, tényleg magyarul tudó, tiszta, nem mosdatlan cigány, nincs a kezében kés, nem káromkodik fel-alá, esetleg munkába menet/jövet akkor egészen biztosan nem ítélem el.
De valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag pont azokhoz van szerencsém, akik nem mosdanak, köpködnek, beszélni se tudnak már, csak ordítozni, a magyar nyelvet próbálja ugyan használni, mégis nyelvi nehézségek támadnak, a káromkodásokat leszámítva. Biztos én vagyok peches, és pont ahhoz a párezerhez volt szerencsém akik ilyenek...
Ha átmegyek az út túloldalára akkor előítéleteim vannak, rasszista neonáci megmittoménmivagyok, ha viszont nem akkor 0nál nagyobb valószínűséggel kirabolnak.
És megint, ha koszos köpködő káromkodó fehérek jönnének velem szembe, ugyanúgy messzire elkerülném őket...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Kurva életbe hogy már megint elaludtam...2hete nembírok időben beérni a suliba 😒'Hall Of Green
Fórumozni van idő mi 😛 fontos az az iskola. Azért, hogy egyetemista lehess, és akkor feküdj le, amikor korábban keltél.Rajna
hát gondoltam felnézek..volt még 1 órám a köv buszig 😛

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
"Használói a kommunizmus idején és most is egyrészt a cigányok által elkövetett bűncselekményeket értik alatta, másrészt azokat a bűncselekményfajtákat, amelyeket főképp cigányok követnek el."
Ilyen pedig igenis van.fetomy
Naná pont a mai vizsgám 21. tétel "A cigány népesség helyzete"
Szó szerint idézem a könyvet: "..de tény, hogy a fekete gazdaságban, a fekete kereskedelemben, a prostitúcióban, valamint a megélhetési bűnözésben felülreprezentáltak..."
A nem hivatalos rendőrségi és szociológiai adatokról meg ne is beszéljünk...

szaba: a te esetedet sajnálom, sikerült pont a 10%ot elkapnod...
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
dzsoki. nem érdekel. nekem megkeserítették az életemet. Ezek után nem leszek velük szemben befogadó. AZ ember a tapasztalatai alapján itél. Leszarom hogy általánosítás.
Ha neked csak pozitív tapasztalataid vannak akkor fogadd be őket, pátyolgasd és őrizd hogy ne jöjjön a közelembe. Ennyiharomt
Egyébként én rajtad ennek kapcsán csak azért lepődöm meg, mert itt most jól reagálod le, hogy amíg még az sem biztos, hogy késelés volt, nem cigányozol. Ellenben teljesen meg vagy győződve, hogy pl. a telefonodat ellopták a cigányok. Holott abban az esetben sem bizonyos, hogy lopás történt, lehet, hogy csak elhagytad, és ha lopás történt, sem biztos, hogy cigány volt.fetomy
Mikor ellopta, láttam, hogy ki volt, azért írtam, amit. De a tolvaj "egy" cigány volt, lehetett volna fehér is. Ezért vagyok az általánosítás ellensége. Persze szükségtelen eltagadni a bűnözők származását, csak éppen nem releváns info.

A nagyságrendekkel nagyobb összeget eltüntető fehérgalléros bűnözők között nem találsz romát, mégsem beszél senki "magyar- vagy fehérbűnözésről".Dzsokijuing
Nem neked szólt a lopásos dolog, hanem Tibinek.
Egyébként pedig a cigánybűnözés nem azt jelenti, hogy minden cigány bűnöző.
Ilyen pedig igenis van.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Most őszintén valaki itt tud olyan személyes példával szolgálni amikor magyar támadta meg/fenyegette meg/húzta le/ kergette meg? Én nem.Hanni
Utálni fogtok, de én...
több mint 13 éve
Most őszintén valaki itt tud olyan személyes példával szolgálni amikor magyar támadta meg/fenyegette meg/húzta le/ kergette meg? Én nem.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1 estről beszélsz. én 7-ről. A legutóbbit akkor ne vegyük figyelembe.
Nálam mind a 7(!) esetben cigány illetve legtöbbször cigányok voltak az elkövetők. Minden barátommal akivel hasonló előfordult, mindig cigányok voltak az elkövetők

ez ugye biztos véletlen és semmi okom arra hogy utóítéletes legyek?

De ne menjünk bele mert ez parttalan vita lenne. Te nem ítéled el őket de én igen. És legyen már a saját szívem joga eldönteni hogy kiket gyűlölök.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 272 — Saturday Night Lights
dzsoki. nem érdekel. nekem megkeserítették az életemet. Ezek után nem leszek velük szemben befogadó. AZ ember a tapasztalatai alapján itél. Leszarom hogy általánosítás.
Ha neked csak pozitív tapasztalataid vannak akkor fogadd be őket, pátyolgasd és őrizd hogy ne jöjjön a közelembe. Ennyiharomt
Egyébként én rajtad ennek kapcsán csak azért lepődöm meg, mert itt most jól reagálod le, hogy amíg még az sem biztos, hogy késelés volt, nem cigányozol. Ellenben teljesen meg vagy győződve, hogy pl. a telefonodat ellopták a cigányok. Holott abban az esetben sem bizonyos, hogy lopás történt, lehet, hogy csak elhagytad, és ha lopás történt, sem biztos, hogy cigány volt.fetomy
Mikor ellopta, láttam, hogy ki volt, azért írtam, amit. De a tolvaj "egy" cigány volt, lehetett volna fehér is. Ezért vagyok az általánosítás ellensége. Persze szükségtelen eltagadni a bűnözők származását, csak éppen nem releváns info.

A nagyságrendekkel nagyobb összeget eltüntető fehérgalléros bűnözők között nem találsz romát, mégsem beszél senki "magyar- vagy fehérbűnözésről".

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mert én ettől az esettől függetlenül gyűlölöm őket. És nekem a zseblopás = cigány.
Valószínűleg a körülmények tettek ilyenné.
Mint ahogy amikor a késeléses sztori felmerült akkor is: késelés = cigány.

De mivel nagyon úgytűnik hogy itt most nem késelés volt, ezzel kapcsolatban nem cigányozom. Van elég más okom gyűlölni őket. Én nem akarok belőle politikai hasznot húzni, sem semmilyen párt szekerét tolni azzal hogy cigányozom. Különösen a jobbikét nem, sőt csak azért nem is leszek jobbikos mert ők gyűlölik őket. Nekem ez a cigánygyűlölet a több tíz éves tapasztalatomból fakad és nagyon sok eset van amire fel hoztam eddig is és fel fogom ezután is.

Lehet hogy emiatt rossz vagyok, de hát senki sem tökéletes.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Ehhez és a hasonló hsz-ekhez: ha én most emellé felsorolok ugyanennyi pozitív példát, kezdve a mindig segítőkész, mellesleg roma szomszédomtól a fiam volt óvodástársáig, akiktől ugyancsak sok jót kaptunk, akkor kihoztuk döntetlenre ezt a meccset? Nem lehetne egyénre szabva vizsgálni az ilyen eseteket? És nem csak amiatt, hogy szinte biztosan vannak roma olvasói ennek a fórumnak is, akik az ilyen beírások után jó messzire távoznak innét. Hanem úgy általában.

Mondom ezt úgy, hogy nekem is nyúlták le a tárcámat a négyeshatoson és volt bunyóm is.Dzsokijuing
Pont azt írtam a végén, hogy NEM csak pozitív tapasztalataim vannak. A franc akar pátyolgatni, mindenki tartsa be a törvényeket, roma vagy nem roma, nekem mindegy. De ha "a" cigányokról meg "cigánybűnözésről" beszélünk, az nem visz sehova.Dzsokijuing
ugyanezt gondolom. Ahogy a rásszista Viktátor mondta: sok tisztességes cigánynak a méltóságán kívül már semmije sincs, a cigánybűnőzés fogalmának erőltetésével pont ezt vennék el tőlük.

több mint 13 éve
Egyébként én rajtad ennek kapcsán csak azért lepődöm meg, mert itt most jól reagálod le, hogy amíg még az sem biztos, hogy késelés volt, nem cigányozol. Ellenben teljesen meg vagy győződve, hogy pl. a telefonodat ellopták a cigányok. Holott abban az esetben sem bizonyos, hogy lopás történt, lehet, hogy csak elhagytad, és ha lopás történt, sem biztos, hogy cigány volt.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Ehhez és a hasonló hsz-ekhez: ha én most emellé felsorolok ugyanennyi pozitív példát, kezdve a mindig segítőkész, mellesleg roma szomszédomtól a fiam volt óvodástársáig, akiktől ugyancsak sok jót kaptunk, akkor kihoztuk döntetlenre ezt a meccset? Nem lehetne egyénre szabva vizsgálni az ilyen eseteket? És nem csak amiatt, hogy szinte biztosan vannak roma olvasói ennek a fórumnak is, akik az ilyen beírások után jó messzire távoznak innét. Hanem úgy általában.

Mondom ezt úgy, hogy nekem is nyúlták le a tárcámat a négyeshatoson és volt bunyóm is.Dzsokijuing
Pont azt írtam a végén, hogy NEM csak pozitív tapasztalataim vannak. A franc akar pátyolgatni, mindenki tartsa be a törvényeket, roma vagy nem roma, nekem mindegy. De ha "a" cigányokról meg "cigánybűnözésről" beszélünk, az nem visz sehova.Dzsokijuing
Ha van olyan, hogy cigánybűnözés, akkor nem tudsz róla nem beszélni. Márpedig van.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha beszélünk róla az nem is visz előre.
Ha kitelepítjük őket szibériába akkor máris előrébb járunk.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 272 — Saturday Night Lights
engem életem során asszem 8x találtak be. Már nem is emlékszem mindre. De volt billárdszalon ablakán kiugrás a 15 elől (2en voltunk), sima behúzás 3, csak úgy megverés 2, késselfenyegetőzés egy, meg most ez.
szerinted miért akarom mindet megölni már 10 éve?
mindamellett hogy kifejezetten liberálisnak vallom magam és 0 rasszizmus vagy előítélet van bennem négerekkel, kínaiakkal, buzikkal, zsidókkal vagy hupililákkal szemben.haromt

Pont azt írtam a végén, hogy NEM csak pozitív tapasztalataim vannak. A franc akar pátyolgatni, mindenki tartsa be a törvényeket, roma vagy nem roma, nekem mindegy. De ha "a" cigányokról meg "cigánybűnözésről" beszélünk, az nem visz sehova.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
engem életem során asszem 8x találtak be. Már nem is emlékszem mindre. De volt billárdszalon ablakán kiugrás a 15 elől (2en voltunk), sima behúzás 3, csak úgy megverés 2, késselfenyegetőzés egy, meg most ez.
szerinted miért akarom mindet megölni már 10 éve?
mindamellett hogy kifejezetten liberálisnak vallom magam és 0 rasszizmus vagy előítélet van bennem négerekkel, kínaiakkal, buzikkal, zsidókkal vagy hupililákkal szemben.haromt

Ha neked csak pozitív tapasztalataid vannak akkor fogadd be őket, pátyolgasd és őrizd hogy ne jöjjön a közelembe. Ennyi
több mint 13 éve
nem három lány halt meg ?gabtsi
hát igen, ott már kissé sántít a gyerek története.deny79
meg hogy amit belinkeltél, alúl írja a gyerek hogy nem tőle származik...haromt
igazából azért tök mindegy, mert ha valaki annyit írt be, hogy "Most írta barátnőm az oldalán...", akkor már rásütik az ismerősöm ismerőse szöveget, és már nem hiszi el senki.
Nem mintha egyébként bárki elhinne bármit is. Nem is fog éppen ezért sosem kiderülni az igazság, mert senkinek nem hisznek el semmit.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem három lány halt meg ?gabtsi
hát igen, ott már kissé sántít a gyerek története.deny79
meg hogy amit belinkeltél, alúl írja a gyerek hogy nem tőle származik...
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én mondjuk annyira nem hiszem már el, hogy mi történt (késelés? taposás? cigányok? maffia? piramisjáték?), hogy komolyan várom mikor jelentik be, nem halt meg senki...JJ Tiller
jaja.
énis várom már tiboru posztját a konteo-n az ügyről.
sztem a moszad volt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
http://www.napiszar.com/kepek/2011/01/16/facebook-durva-raj-uzi/

hmmm..Stez
ez szerintem még mindig féék..
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
én mondjuk annyira nem hiszem már el, hogy mi történt (késelés? taposás? cigányok? maffia? piramisjáték?), hogy komolyan várom mikor jelentik be, nem halt meg senki...JJ Tiller
ha tényleg van valami a háttérben amit elhallgatnak akkor pont erre a zavartságra játszanak, hogy ne hidd el amit hallasz...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve

hmmm..Stez
Vóóótmáá. De attól még dögöljön meg.

http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2011/01/bunkoparaszt..jpg

Remélem norbit is megoldja az evolúció mondjuk a 2es metró alatt.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.

hmmm..

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
én mondjuk annyira nem hiszem már el, hogy mi történt (késelés? taposás? cigányok? maffia? piramisjáték?), hogy komolyan várom mikor jelentik be, nem halt meg senki...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal