Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
nálatok valóban a lét a TétMég ha csak így menne errefelé. 😀 Alapból bekell járnom és hát suck Volán. Ami annyit tesz, hogy időhiány miatt, más helyre nemnagyon tudnék járni rendesen edzésre, és mellette tanulni az érettségire (meg minden egyéb finomságokra). Suliban ez még megoldható lett volna. De hát ez van, ezt dobta a sors. Ilyen ez a gettó. Majd legközelebbnem értem miért gátol meg a kosarazásban, h nincs kosárcsapat a sulidbanFucuÍgy van! Kocsma nélkül is be lehet rúgni!gyeek
Szerk.: Ahol lakom,egész városba nincs egyetlenegy kib*szott kosárpalánk se. Az azért már elég nagy FAIL szerintem :mad:Vadkender
több mint 13 éve
Még ha csak így menne errefelé. 😀 Alapból bekell járnom és hát suck Volán. Ami annyit tesz, hogy időhiány miatt, más helyre nemnagyon tudnék járni rendesen edzésre, és mellette tanulni az érettségire (meg minden egyéb finomságokra). Suliban ez még megoldható lett volna. De hát ez van, ezt dobta a sors. Ilyen ez a gettó. Majd legközelebbÍgy van! Kocsma nélkül is be lehet rúgni!gyeekKikattantam ma. Suliba nincs kosárcsapat. Nagy nehezen elhatározom, hogy kéne valamit csinálni, erre paff.Vadkendernem értem miért gátol meg a kosarazásban, h nincs kosárcsapat a sulidbanFucu
Szerk.: Ahol lakom,egész városba nincs egyetlenegy kib*szott kosárpalánk se. Az azért már elég nagy FAIL szerintem :mad: Ja és ha lenne is, cigányokkal valahogy mégse akarok játszani... 😂
több mint 13 éve
de kosárpalánk van a gettóban, aztán biztos van valami helyi amatőr bagázs ahova elmehet játszania gettóban nincsenek cheerledérekkonquerorKikattantam ma. Suliba nincs kosárcsapat. Nagy nehezen elhatározom, hogy kéne valamit csinálni, erre paff.Vadkendernem értem miért gátol meg a kosarazásban, h nincs kosárcsapat a sulidbanFucu
több mint 13 éve
Így van! Kocsma nélkül is be lehet rúgni!Kikattantam ma. Suliba nincs kosárcsapat. Nagy nehezen elhatározom, hogy kéne valamit csinálni, erre paff.Vadkendernem értem miért gátol meg a kosarazásban, h nincs kosárcsapat a sulidbanFucu
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
a gettóban nincsenek cheerledérekKikattantam ma. Suliba nincs kosárcsapat. Nagy nehezen elhatározom, hogy kéne valamit csinálni, erre paff.Vadkendernem értem miért gátol meg a kosarazásban, h nincs kosárcsapat a sulidbanFucu
több mint 13 éve
Kikattantam ma. Suliba nincs kosárcsapat. Nagy nehezen elhatározom, hogy kéne valamit csinálni, erre paff.Vadkendernem értem miért gátol meg a kosarazásban, h nincs kosárcsapat a sulidban
több mint 13 éve
Így van, menj utcai harcra, azzal itthon többet érsz 😛 Vagy vívni, ott legalább mindkét félnél lehet szúróeszköz 😊Magyarországon? Jólvagy? 😂VadkenderKikattantam ma. Suliba nincs kosárcsapat. Nagy nehezen elhatározom, hogy kéne valamit csinálni, erre paff.Vadkendermenjél bírkózni 😀Höri
több mint 13 éve
Hát de nem is te nevelnél. 😀 és amúgy is, ettől még nem kezdenék el lány hangon nyávogni, és nyomi denszet nyomni 😀Kikattantam ma. Suliba nincs kosárcsapat. Nagy nehezen elhatározom, hogy kéne valamit csinálni, erre paff.Vadkendernem akarunk high school musical gyerekeket kinevelnikonqueror
több mint 13 éve
Kikattantam ma. Suliba nincs kosárcsapat. Nagy nehezen elhatározom, hogy kéne valamit csinálni, erre paff.Vadkendernem akarunk high school musical gyerekeket kinevelni
több mint 13 éve
Magyarországon? Jólvagy? 😂Kikattantam ma. Suliba nincs kosárcsapat. Nagy nehezen elhatározom, hogy kéne valamit csinálni, erre paff.Vadkendermenjél bírkózni 😀Höri
több mint 13 éve
Kikattantam ma. Suliba nincs kosárcsapat. Nagy nehezen elhatározom, hogy kéne valamit csinálni, erre paff.Vadkendermenjél bírkózni 😀
több mint 13 éve
Kikattantam ma. Suliba nincs kosárcsapat. Nagy nehezen elhatározom, hogy kéne valamit csinálni, erre paff.
több mint 13 éve
akinek a Konföderációs Zászló = rabszolgatartás és rasszizmus az egy ostoba állat aki semmit nem tud az amerikai történelemről és kimosta az agyát vagy a régi idők komcsi, vagy az újabb idők liberális oktatása.haromtPont ezt írtam, valóban. 😊
több mint 13 éve
Kicsit elengedtem a fantáziámat... Leendő feleségem szeméremdombjának jobb oldalára egy színes konföderációs zászlót fogok tetováltatni, ajándék képpen a színesbőrű szeretőjének. A bal oldalra még nem tudom mi kerül. 😛 😊gyeeka szőrzete meg valahogy így nézzen ki szerintem:
több mint 13 éve
persze, nekem is volt már szerencsém Párizsban vagy Athénban járni, az ilyen városnézős, barangolós dolgok tényleg igazi élmények lehetnek, csak ezt a tengerparton fetrengésre való hajlamot nem tudom felfogni...JJ TillerÉn is fetrengtem már tengerparton, all-inclusive ellátással (végtelen sör, végtelen kaja), és azt kell mondjam nem esett nehezemre, sőőőt... 😊 Persze a tengerpart nem nélkülözhetetlen, ugyanaz az ellátás/kényelem mondjuk a Balatonnál talán még jobb is - olcsóbb, nem sós a víz, és nem megy szét a fejem a buzi repülőn.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Kicsit elengedtem a fantáziámat... Leendő feleségem szeméremdombjának jobb oldalára egy színes konföderációs zászlót fogok tetováltatni, ajándék képpen a színesbőrű szeretőjének. A bal oldalra még nem tudom mi kerül. 😛 😊Zappabajusz valamilyen formában talán...
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akinek a Konföderációs Zászló = rabszolgatartás és rasszizmus az egy ostoba állat aki semmit nem tud az amerikai történelemről és kimosta az agyát vagy a régi idők komcsi, vagy az újabb idők liberális oktatása.
több mint 13 éve
admiral achbar 😛ackbar az. 😉
JJ Tiller
több mint 13 éve
nem darth vader, admiral achbar 😛Ja, és mondjuk ilyen történelmi zászlót se tesznek ki az ENSZ-ben mondjuk:Te is azok közé a demagógok közé tartozol aki csuklóból a gonosz rabszolgatartókkal és Darth Vaderrel azonosítod a délieket? Alekosz szomorú panda. 😕gyeek
Sobri Jóska
vigyázz sobri, it's a trap!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ja, és mondjuk ilyen történelmi zászlót se tesznek ki az ENSZ-ben mondjuk:Te is azok közé a demagógok közé tartozol aki csuklóból a gonosz rabszolgatartókkal és Darth Vaderrel azonosítod a délieket? Alekosz szomorú panda. 😕
Sobri Jóska
több mint 13 éve
persze, nekem is volt már szerencsém Párizsban vagy Athénban járni, az ilyen városnézős, barangolós dolgok tényleg igazi élmények lehetnek, csak ezt a tengerparton fetrengésre való hajlamot nem tudom felfogni...egzotikus, tehát jól hangzik, biztos összegyűjtenek még neki pár útra pénztfőleg, hogy egy magyar(vagy más európai) wellness helyre 15-25ezerért simán lehet két főre két éjszakára szállást, akár félpanzióval is intézni...
mondjuk én már azt sem tudom megérteni, hogyan képesek emberek csak azért hónapokig, évekig takarékoskodni, hogy aztán két hétre elutazhassanak pl. a bahamákra...JJ Tiller
Mondjuk én híve vagyok a külföldi utazásnak, de inkább olyan szinten, hogy világot látni, 1-1 nevezetes helyet, stb. megnézni, megérezni milyen is ott az élet, nem azért, hogy elmenni feküdni.fetomy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
egzotikus, tehát jól hangzik, biztos összegyűjtenek még neki pár útra pénztfőleg, hogy egy magyar(vagy más európai) wellness helyre 15-25ezerért simán lehet két főre két éjszakára szállást, akár félpanzióval is intézni...
mondjuk én már azt sem tudom megérteni, hogyan képesek emberek csak azért hónapokig, évekig takarékoskodni, hogy aztán két hétre elutazhassanak pl. a bahamákra...JJ Tiller
Mondjuk én híve vagyok a külföldi utazásnak, de inkább olyan szinten, hogy világot látni, 1-1 nevezetes helyet, stb. megnézni, megérezni milyen is ott az élet, nem azért, hogy elmenni feküdni.
több mint 13 éve
mondjuk én már azt sem tudom megérteni, hogyan képesek emberek csak azért hónapokig, évekig takarékoskodni, hogy aztán két hétre elutazhassanak pl. a bahamákra...JJ TillerMert nem ismerik pl. ezt: http://www.lonelyplanet.com/uk
Ezzel már akár másnap indulni lehet, igaz, nem pakolnak alájuk semmit.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Igazából nem tudom milyen mértékben parasztvakítás, kétségbeesettek kihasználása, de ma reggel láttam egy videót a tv2-n, amiben az volt, hogy egy magyar család kb. minden vagyonát beleadva (több, mint 1 millió volt), elutaztatták 10 napra Törökországba a gyereküket delfinterápiára. A kissrác oxigénhiányos és mozgáskoordinációs problémái vannak. A család pedig nagyon örül, mert a srác egy fokkal vidámabb, és közvetlenebb. Csakhogy a terapeuta szerint még több ilyen kezelés kéne neki a jelentősebb gyógyuláshoz...egzotikus, tehát jól hangzik, biztos összegyűjtenek még neki pár útra pénzt
Igazából ami kissé érdekes nekem, hogy azon kívül, hogy a delfinek magas frekvenciájú hangja állítólag jó hatással van az idegrendszerre, nem értem miben más több milliókért delfinekkel úszkálni, mint mondjuk bemenni egy állatkertbe, vagy otthonra venni egy aranyos kis háziállatot... Mert egy sima kiskutya is legalább annyira feldob egy gyereket - de még felnőttet is -, mint egy akármely más aranyos állat. Igazából ha azt hallom, hogy mittudomén Jolie-ék viszik oda a gyereket, az oké, mert kiköhögik lazán, de basszus, én nem hiszem el, hogy ezért egy család mindenét eladta kb... És még csak nem is egy rák vagy autizmus miatt, hanem oxigénhiány miatt, amire van nem egy féle oxigénterápia, ami úgy tudom hatásos, és rengeteggel olcsóbbak..fetomy
mondjuk én már azt sem tudom megérteni, hogyan képesek emberek csak azért hónapokig, évekig takarékoskodni, hogy aztán két hétre elutazhassanak pl. a bahamákra...
---
több mint 13 éve
Igazából nem tudom milyen mértékben parasztvakítás, kétségbeesettek kihasználása, de ma reggel láttam egy videót a tv2-n, amiben az volt, hogy egy magyar család kb. minden vagyonát beleadva (több, mint 1 millió volt), elutaztatták 10 napra Törökországba a gyereküket delfinterápiára. A kissrác oxigénhiányos és mozgáskoordinációs problémái vannak. A család pedig nagyon örül, mert a srác egy fokkal vidámabb, és közvetlenebb. Csakhogy a terapeuta szerint még több ilyen kezelés kéne neki a jelentősebb gyógyuláshoz...Igazából ami kissé érdekes nekem, hogy azon kívül, hogy a delfinek magas frekvenciájú hangja állítólag jó hatással van az idegrendszerre, nem értem miben más több milliókért delfinekkel úszkálni, mint mondjuk bemenni egy állatkertbe, vagy otthonra venni egy aranyos kis háziállatot... Mert egy sima kiskutya is legalább annyira feldob egy gyereket - de még felnőttet is -, mint egy akármely más aranyos állat. Igazából ha azt hallom, hogy mittudomén Jolie-ék viszik oda a gyereket, az oké, mert kiköhögik lazán, de basszus, én nem hiszem el, hogy ezért egy család mindenét eladta kb... És még csak nem is egy rák vagy autizmus miatt, hanem oxigénhiány miatt, amire van nem egy féle oxigénterápia, ami úgy tudom hatásos, és rengeteggel olcsóbbak..