Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
De én akkor nem lennék sokáig college arc, mert éhenhalnék 😀 Pl. így most talán le fogom tudni mondani a diákhitelt, ami prio nálam.Arról nem is beszélve, hogy jól jött volna az extra pénz havonta.tenorxaz igazi college arcnak egy fitying ösztöndíj sem jár, mert minden félévben megbukik 3-4 tantárgyból legalább.Höri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
túl sokat foglalkoztál GM tradek kidolgozásán és nem tanultál eleget. Ez a magyarázat. Tanulság. Máskor várd meg a szezonkezdetet ami a VI végén van...
több mint 13 éve
Arról nem is beszélve, hogy jól jött volna az extra pénz havonta.tenorxaz igazi college arcnak egy fitying ösztöndíj sem jár, mert minden félévben megbukik 3-4 tantárgyból legalább.
több mint 13 éve
Ebben is van igazság, ezt adom. De én eleve elég maximalista típus vagyok, és idegesít, ha nem azt érem el, amit kitűztem magam elé.És vannak ilyen tárgyak is, ahol én is imádkozok a kettesért, legutóbb a bevezető fizika volt ilyen, és a fizikából is várok 1-2 extra félévet, de hülyeség ezen vitatkozni, én kaptam fel túlzottan a vizet. Sorry.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem irok pmet mert nem veletlen nem ideztem az iromanyod.gyulolom h tenorxnek kenyszeres ugathatnekja van es random topikban feltett random kerdesreEzt fejtsd ki PMben, mert ez nem válasz arra, amit írtam. Lehet ilyen dolgokat írni, de attól még nem tudom miért olyan nagy bűn, hogy én elmentem javítóvizsgázni, főleg úgy, hogy éreztem, hogy meglehet. Nem lett, puff. Arról nem is beszélve, hogy jól jött volna az extra pénz havonta.tenorx
lelkiallapottol evszaktol es napszaktol fuggetlenul barmikor kepes egy
hacsondbenmaradtalvolnamindannyianjobbanjartunkvna valaszt bebofogni
a legrosszabb amikor ezt magatol kezdi el kerdes nelkulFake
ez nem valasz volt csak egy gondolat.
a fenti temahoz viszont mert latom nagyon magadra vetted 😀
nem bun h elmentel javitovizsgazni sot dicseretes h vannak magaddal szemben elvarasaid.
de sipakolni mint egy rossz buzi azon h csak 3as lett egy tantargyad az sztem elegge cinkes.
orulj inkabb annak h neked a javitas vegett opcionalis volt ez a dolog nemugy mint a tobbi szerencsetlennek
akik a 2esert imadkoztak ... nehogy egyszer az eletben te is ilyen helyzetbe kerulj lehet megvilagosodnal meg a vegen ...
több mint 13 éve
gecire idegesít =/= elmegyek újra 😛ez a hipermegafészpalm kategória.Ez nem vicces.
nincs mentség. a büntetésed, hogy a GM játék hivatalos kezdése után 1 hónapig nem tradelhetsz!haromt
Amúgy veled még nem volt olyan, hogy 1-2%al csúsztál le a jobb jegyről, és gecire idegesített? 😛tenorx
több mint 13 éve
gyulolom h tenorxnek kenyszeres ugathatnekja van es random topikban feltett random kerdesreEzt fejtsd ki PMben, mert ez nem válasz arra, amit írtam. Lehet ilyen dolgokat írni, de attól még nem tudom miért olyan nagy bűn, hogy én elmentem javítóvizsgázni, főleg úgy, hogy éreztem, hogy meglehet. Nem lett, puff. Arról nem is beszélve, hogy jól jött volna az extra pénz havonta.
lelkiallapottol evszaktol es napszaktol fuggetlenul barmikor kepes egy
a legrosszabb amikor ezt magatol kezdi el kerdes nelkulFake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gyulolom h tenorxnek kenyszeres ugathatnekja van es random topikban feltett random kerdesre lelkiallapottol evszaktol es napszaktol fuggetlenul barmikor kepes egy
a legrosszabb amikor ezt magatol kezdi el kerdes nelkul
több mint 13 éve
Mármint mit?sztem neked sem kene ezt eroltetniez a hipermegafészpalm kategória.Ez nem vicces.
nincs mentség. a büntetésed, hogy a GM játék hivatalos kezdése után 1 hónapig nem tradelhetsz!haromt
Amúgy veled még nem volt olyan, hogy 1-2%al csúsztál le a jobb jegyről, és gecire idegesített? 😛tenorx
tanulj szf61 hibajabol es ne egesd magad szanaszejjel megjobban a kenyszeres valaszolhatnekkal 😀Fake
Most ha 1-2%on múlik egy jobb jegy egy 7 kredites tárgyból, akkor nyilván elmegyek mégegyszer vizsgázni, mert az elég durván nyomja az ösztöndíj és a rendes átlagot is. Az most tény, hogy elkúrtam, de nem ez a lényeg.
szf61 meg nem tudom hogy jön ide.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem volt ilyen 😛 vagy kurvára nem tanultam semmit és karó, esetleg kegyelemkettes, vagy tanultam és 4-5mellesleg bölcsész voltam, szinte soha nem vizsgáztam írásban 😛
de ezért akkor is jár ez a büntetés
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sztem neked sem kene ezt eroltetniez a hipermegafészpalm kategória.Ez nem vicces.
tanulj szf61 hibajabol es ne egesd magad szanaszejjel megjobban a kenyszeres valaszolhatnekkal 😀
több mint 13 éve
ez a hipermegafészpalm kategória.Ez nem vicces.
Amúgy veled még nem volt olyan, hogy 1-2%al csúsztál le a jobb jegyről, és gecire idegesített? 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez a hipermegafészpalm kategória. nincs mentség. a büntetésed, hogy a GM játék hivatalos kezdése után 1 hónapig nem tradelhetsz!
több mint 13 éve
jól értem hogy tenorx egy kettes után elment UV-zni a jobb jegyért? 😮Sokkal rosszabb, hármas után 😀
kérdezem a többieket is. Mi legyen a büntetése? Ennél durvább gáz dolgot nem lehet csinálni egyetemen.haromt
Egyébként 7 kredites tantárgy, kell az ösztöndíj (elég sok lett volna, ha megvan a 4es)
Szerk.: Büntetésként add ide Elishát 😛
több mint 13 éve
jól értem hogy tenorx egy kettes után elment UV-zni a jobb jegyért? 😮asszem 3-as után ment el 😂
kérdezem a többieket is. Mi legyen a büntetése? Ennél durvább gáz dolgot nem lehet csinálni egyetemen.haromt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jól értem hogy tenorx egy kettes után elment UV-zni a jobb jegyért? 😮kérdezem a többieket is. Mi legyen a büntetése? Ennél durvább gáz dolgot nem lehet csinálni egyetemen.
több mint 13 éve
Azért durva, hogy az 53 pontommal asszem 6 v 7. legjobbat írtam a csoportban 😀gondolom nem régóta vagy a felsőoktatásban...😀
Jah és kapom a gratulációkat, hogy nem buktam meg 😀 Na mindegy.tenorx
több mint 13 éve
Azért durva, hogy az 53 pontommal asszem 6 v 7. legjobbat írtam a csoportban 😀Tényleg sok olyan volt, igazad van ebben. És az is igaz, hogy elég nehéznek tűnik a feladatsor is. De a csomó ember, aki tíz pont alatt van, ők az előzőeken sem mentek volna át szeritnem.F.SchleckMondjuk ebbe belejátszik, hogy itt a tömeg nagy részét a félagyhalottak tették ki, akik nem voltak képesek elsőre megcsinálni. Kevés ember volt az aki csak javítani szeretett volna.F.SchleckNézd meg a vizsgát, aztán hasonlítsd össze a többivel 😛 Amúgy szerintem meg olyanok voltak, akik még egyáltalán nem voltak túlnyomórészt.tenorx
Jah és kapom a gratulációkat, hogy nem buktam meg 😀 Na mindegy.
több mint 13 éve
Tényleg sok olyan volt, igazad van ebben. És az is igaz, hogy elég nehéznek tűnik a feladatsor is. De a csomó ember, aki tíz pont alatt van, ők az előzőeken sem mentek volna át szeritnem.Nézd meg a vizsgát, aztán hasonlítsd össze a többivel 😛 Amúgy szerintem meg olyanok voltak, akik még egyáltalán nem voltak túlnyomórészt.tenorxDe most nézem az egész évfolyamon kurva sokan buktak. Durva.tenorxMondjuk ebbe belejátszik, hogy itt a tömeg nagy részét a félagyhalottak tették ki, akik nem voltak képesek elsőre megcsinálni. Kevés ember volt az aki csak javítani szeretett volna.F.Schleck
több mint 13 éve
Nézd meg a vizsgát, aztán hasonlítsd össze a többivel 😛 Amúgy szerintem meg olyanok voltak, akik még egyáltalán nem voltak túlnyomórészt.Mondjuk ebbe belejátszik, hogy itt a tömeg nagy részét a félagyhalottak tették ki, akik nem voltak képesek elsőre megcsinálni. Kevés ember volt az aki csak javítani szeretett volna.F.Schleckértem én, de a vizsgák mindig egyre nehezebbek, még ahhoz képest is, hogy közben tudtál tanulni. geciség, de sajnos ez vanSzobi22De most nézem az egész évfolyamon kurva sokan buktak. Durva.tenorx
több mint 13 éve
Mondjuk ebbe belejátszik, hogy itt a tömeg nagy részét a félagyhalottak tették ki, akik nem voltak képesek elsőre megcsinálni. Kevés ember volt az aki csak javítani szeretett volna.De most nézem az egész évfolyamon kurva sokan buktak. Durva.tenorxDe érted, 4% hiányzott a 4eshez, na mondom megpróbálom, erre kikaptam a legszarabb vizsgát jó régóta, tele elmélettel. Na mindegy.értem én, de a vizsgák mindig egyre nehezebbek, még ahhoz képest is, hogy közben tudtál tanulni. geciség, de sajnos ez vanSzobi22
Lol haverom most írt, hogy neki kemény 4% !!! lett a doga 😀tenorx
több mint 13 éve
De most nézem az egész évfolyamon kurva sokan buktak. Durva.értem én, de a vizsgák mindig egyre nehezebbek, még ahhoz képest is, hogy közben tudtál tanulni. geciség, de sajnos ez vanSzobi22pótvizsgára menni faszság, ha megvan a 2-es 😀Szobi22De érted, 4% hiányzott a 4eshez, na mondom megpróbálom, erre kikaptam a legszarabb vizsgát jó régóta, tele elmélettel. Na mindegy.
több mint 13 éve
értem én, de a vizsgák mindig egyre nehezebbek, még ahhoz képest is, hogy közben tudtál tanulni. geciség, de sajnos ez vanSzobi22Nálunk akinek megvan a jegy, már nem is mehet abból a tárgyból. Amúgy igazad van, első vizsgák könnyűek, utána egyre nehezebb.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
értem én, de a vizsgák mindig egyre nehezebbek, még ahhoz képest is, hogy közben tudtál tanulni. geciség, de sajnos ez vanDe érted, 4% hiányzott a 4eshez, na mondom megpróbálom, erre kikaptam a legszarabb vizsgát jó régóta, tele elmélettel. Na mindegy.Analízis #2 😀pótvizsgára menni faszság, ha megvan a 2-es 😀Szobi22
Jókis pótvizsga lett, legszarabb átlaggal, azt mondta a tanár, hogy egy ötös lett, 2 négyes, 3 hármas, a többi bukó 😀
Mondjuk én buktam 6%ot, szóval feleslegesen basztam el ezt a hetet, juhé!tenorx
több mint 13 éve
De érted, 4% hiányzott a 4eshez, na mondom megpróbálom, erre kikaptam a legszarabb vizsgát jó régóta, tele elmélettel. Na mindegy.Analízis #2 😀pótvizsgára menni faszság, ha megvan a 2-es 😀Szobi22
Jókis pótvizsga lett, legszarabb átlaggal, azt mondta a tanár, hogy egy ötös lett, 2 négyes, 3 hármas, a többi bukó 😀
Mondjuk én buktam 6%ot, szóval feleslegesen basztam el ezt a hetet, juhé!tenorx
Lol haverom most írt, hogy neki kemény 4% !!! lett a doga 😀