Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Bejött, hogy minden pokol három napig tart: este sikerült elmulasztani a 38.7 fokos lázamat, és már a hajnali meccs közben is jól voltam, meg most is egyre inkább. Délelőtt elmentem az orvoshoz zárás előtt tíz perccel, hogy ne kelljen sokat várni, felírt valamit a torkomra, meg másik lázcsillapítót. Elvileg most már egyenesbe jövök, persze, este még betámadhat a kurva láz, akkor szokott általában. Szóval tulajdonképpen ez már make love-ba való, de itt volt az előzménye tegnap. 😊

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Utálom, hogy az a kurva Murphy-törvény mindig bejön, hogy ha egyvalami elbaszódik a háztartásban, akkor megy vele csomó más is.
Pár hét alatt a mobilom, mosógép, fényképezőgép, monitor, tegnap este pedig a videokártyám döglött meg...kurvajó.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ezt elkúrtam. Nagyon...Soldados
Mit tettél (Walsh)?szaba
Kirby a parancsnok

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA ?briareos
Nem. Az azért nem tudna ennyire bántani. Meló-ügy...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
Mit tettél (Walsh)?
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA ?

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ezt elkúrtam. Nagyon...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ilyen ingyenes orvosi ellátás mellett jobban jár, ha gyomírt az ember 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
On: Hétfő... :/Gabesz92
legjobb nap

több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Nem tudom, én is jobban érzem magam egyszerűen 2-3g után.tenorx
Muhahahahahaaaa 😀 A gandzsa összeesküvés 😂

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Harmadik napja vagyok kurva lázas, és nem segít semmi, csak egyre rosszabb. Orvoshoz nem megyek, mert ha 3-4 órát kéne ülnöm a váróban, csak még rosszabbul lennék és az idegrendszeremre is hatással lenne. Remélem itt is a harmadik nap a vízválasztó, mint a sorozatos másnaposságoknál. Tebow szólhatna a nagyfőnöknek, hogy mentsenek meg.TheMileHighCity
Hívd ki az orvost.
A saját háziorvos kijön mindig szívélyesen (5000 ft zsebbe).
Az ügyelet meg akkor, amikor nincs rendelési idő, szintén ingyen (2000ft zsebbe).

a lázra a legjobb megoldás a marijuana...migrénre is frankó...Mad
Lehet benne valami, érdemes elolvasni:

http://konteo.blog.hu/2010/05/14/a_gandzsa_osszeeskuves

több mint 13 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
a lázra a legjobb megoldás a marijuana...migrénre is frankó...

@KJuraszik
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
2 vagy 3 db ezer miligrammos tabletta 😛tenorx
jaa értem 😀 azt hittem van 2-3 ezer milis is.. (mondjuk lehet, hogy van, de még sehol nem kaptam..)fetomy
Szerintem akkora kiszerelésben nem gyártanak. Tudomásom szerint a ezres a legnagyobb. Aztán persze lehet, hogy van.

On: Hétfő... :/

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
2 vagy 3 db ezer miligrammos tabletta 😛tenorx
jaa értem 😀 azt hittem van 2-3 ezer milis is.. (mondjuk lehet, hogy van, de még sehol nem kaptam..)
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
2 vagy 3 db ezer miligrammos tabletta 😛
több mint 13 éve
Szentgyörgyi is napi 8 grammot szedett, de az még semmi.
"Linus Carl Pauling kétszeres Nobel-díjas tudós napi 10-18 grammot, azaz 10 000-18 000 milligrammot fogyasztott."

Nem tudom, én is jobban érzem magam egyszerűen 2-3g után.tenorx
a vegetariánus étrend/életmód is alapból azért tud fennmaradni, mert rengeteg c-vitamint ad, ami erősíti a szervezetet. fitt lesz tőle az ember.

egyébként hogyan veszel be 2-3g-ot?
több mint 13 éve
Szentgyörgyi is napi 8 grammot szedett, de az még semmi.
"Linus Carl Pauling kétszeres Nobel-díjas tudós napi 10-18 grammot, azaz 10 000-18 000 milligrammot fogyasztott."

Nem tudom, én is jobban érzem magam egyszerűen 2-3g után.
több mint 13 éve
Mivan gyümölcsöt már csak nálunk lehet kapni ? 😀süti
Kb. 1 éve, mikor elkezdtem sokat fogyni, és stb... agyon zabáltam magam gyümölccsel. Rengeteg narancsot, mandarint, banánt, stb... zabáltam, de tényleg kilószám naponta. Aztán egyszercsak elkezdett random ömleni az orromból a vér, és a fülorr régész azt mondta, hogy c-vitamin hiány...
Méghozzá azért, mert
1. a C-vitamin 2-3 óránként kiürül a szervezetből.
2. a napi minimum C-vitamin szükséglet 60 mg. Egy szál cigaretta +50 mg-ot tesz szükségessé.
3. a gyümölcsök manapság jóval kevesebb arányban tartalmaznak vitaminokat, mint korábban.
4. a tabletta felszívódása szabályozott, elosztja a nap egészére, ellentétben a gyümölcsökben találhatóval.

Egyébként a napi 8-10ezer mg C-vitamin bevitelnek vannak mellékhatásai már, de nagyon enyhék. Ez alatt pedig az égvilágon semmi, ellenben rengeteg betegség megelőzésében komoly szerepet vállal. Az alap megfázásos cuccokra egyébként is minden neocitrán, coldrex mittudoménmiket adnak, amiknek az alapja a c-vitamin. Napi 1-2 ezer mg-ot simán be lehet vinni, hihetetlen sokat ér.
"Napi 500 mg vagy több megelőzi a rák számos fajtájának, valamint a szívbetegség, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a nátha vagy az influenza, a hályog, vagy akár az asztma és az allergia kialakulását is."
Amire figyelni kell, hogy ha 1-2ezer mg-ot, vagy még többet viszünk be, inni kell eleget mellé, mert a vízben oldódik, plusz sokat fog az illető hugyozni, mert a felesleg így távozik.

Nem mellesleg az ilyen megfázás és hasonló betegségek kezdeti szakaszában 2 darab (nem egyszerre) bevett, 1000 milis C vitamin tabletta nálam általában másnapra kiviszi az egészet, max még aznap nagyon enyhe tünetek maradnak, de mégegy tabi, és az is megy a picsába 😛

Amúgy paprika, guyava, kivi, káposzta, brokkoli a legnagyobb tartalmúak, ezen kívül citrom, narancs, mandarin, répa, grapefruit, borsó, és általában a trópusi gyümölcsök (mangó, papaya, ...)
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Egyébként meg szedjél C vitamint, mindenre jó 😀 Amióta napi 2-3000 mgt szedek tök jól vagyok, semmi nátha, vagy influenza, pedig nekem aztán rohadt szar immunrendszerem van.tenorx
Jajam. Nálam inkább a Béres csepp vált be az elmúlt évek során, 2-szer 20 csepp per nap. Elég ritkán voltam beteg az elmúlt években, pedig régebben, kisebb koromban meg sokat.Vrijbloed
Mivan gyümölcsöt már csak nálunk lehet kapni ? 😀süti
😛
Gyümölcsöt azért nem említettem, mert az ALAP. 😊 😛
Zöldalma, narancs, banán, stb. 😊
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Egyébként meg szedjél C vitamint, mindenre jó 😀 Amióta napi 2-3000 mgt szedek tök jól vagyok, semmi nátha, vagy influenza, pedig nekem aztán rohadt szar immunrendszerem van.tenorx
Jajam. Nálam inkább a Béres csepp vált be az elmúlt évek során, 2-szer 20 csepp per nap. Elég ritkán voltam beteg az elmúlt években, pedig régebben, kisebb koromban meg sokat.Vrijbloed
Mivan gyümölcsöt már csak nálunk lehet kapni ? 😀
több mint 13 éve
Most amúgy érzem, hogy engem is kerülget valami. Szilveszter után az ottani társaságból 4-en lettek lázasak másnap...

Csak van még 2 necces vizsgám a héten, azokat túl kell élni valahogy, és akkor hétvégére akár rosszabbul is lehetek, leszarom, mert NFL lesz. 😊Vrijbloed
Hát egy kis letargia előrelátható szombat este 😀tenorx
😛

OFF: majd meglátjuk. 😊 😛 "Belefér az életembe" kategória. 😊
több mint 13 éve
Most amúgy érzem, hogy engem is kerülget valami. Szilveszter után az ottani társaságból 4-en lettek lázasak másnap...

Csak van még 2 necces vizsgám a héten, azokat túl kell élni valahogy, és akkor hétvégére akár rosszabbul is lehetek, leszarom, mert NFL lesz. 😊Vrijbloed
Hát egy kis letargia előrelátható szombat este 😀
több mint 13 éve
Mondjuk a láz annyira nem jó játék. Ha továbbra is szarul vagy mindenképp menj el orvoshoz.tenorx
Előbb-utóbb kéne, csak amikor felhívtam, hogy mikor lesznek kevesebben: "6 után [zárás] vagy szombat-vasárnap", nem hangzott túl bíztatóan. 😀TheMileHighCity
Jajam. Nálam inkább a Béres csepp vált be az elmúlt évek során, 2-szer 20 csepp per nap. Elég ritkán voltam beteg az elmúlt években, pedig régebben, kisebb koromban meg sokat.
több mint 13 éve

Csak van még 2 necces vizsgám a héten, azokat túl kell élni valahogy, és akkor hétvégére akár rosszabbul is lehetek, leszarom, mert NFL lesz. 😊
több mint 13 éve
Harmadik napja vagyok kurva lázas, és nem segít semmi, csak egyre rosszabb. Orvoshoz nem megyek, mert ha 3-4 órát kéne ülnöm a váróban, csak még rosszabbul lennék és az idegrendszeremre is hatással lenne. Remélem itt is a harmadik nap a vízválasztó, mint a sorozatos másnaposságoknál. Tebow szólhatna a nagyfőnöknek, hogy mentsenek meg.TheMileHighCity
Mondjuk a láz annyira nem jó játék. Ha továbbra is szarul vagy mindenképp menj el orvoshoz.tenorx
Előbb-utóbb kéne, csak amikor felhívtam, hogy mikor lesznek kevesebben: "6 után [zárás] vagy szombat-vasárnap", nem hangzott túl bíztatóan. 😀TheMileHighCity
Egyébként meg szedjél C vitamint, mindenre jó 😀 Amióta napi 2-3000 mgt szedek tök jól vagyok, semmi nátha, vagy influenza, pedig nekem aztán rohadt szar immunrendszerem van.