Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Ja, lopott telefont simán meg tudnak találni, ebben tényleg használható a polícia.
több mint 13 éve
Van vmi ilyen kárpótlási szolgálat azt tudom hogyha az irataidat lopják azt megtérítik a telefont nem vágom.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Csóri Tibi. Mikor kiírtad facebookra amit írtál, meg előző nap a kocsma emlegetése, tudtam, hogy valami ilyen lesz.Egyébként tényleg érdemes bemenni a yardra, lazán meg tudják találni.
Apósom vett valami nem túl extra Samsungot használtan egy telefonos üzletben. Pár hónap múlva csörgött a telefonja, és a rendőrségről keresték, mondták, hogy jó lenne, ha befáradna. Szerencséjére meg volt a számla a telóról, így legalább őt nem basztatták tovább.
Szóval ennyit megér, hátha meg lesz.
több mint 13 éve
Ha tudod a telefon IMEI vagy milyen kódját, akkor letiltathatod. Vissza nem kapod, de legalább ők is megszopják...rendőrséggel mit érek? semmit.haromtvalahogy megoldják ezek a gecik. remélem egyszer lesz szerencsén nagyobb mennyiséget megölni belőlükharomtRendőrségen feljelentést kell tenni, plusz szolgáltatónak is szólni, hogy figyeljék a telót. Persze basznának rá szvsz...De azért egy próbát megér.Asbee
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
rendőrséggel mit érek? semmit.Rendőrségen feljelentést kell tenni, plusz szolgáltatónak is szólni, hogy figyeljék a telót. Persze basznának rá szvsz...De azért egy próbát megér.Asbeeezt sosem értettem h lehet valakinek ellopni a telefonját.valahogy megoldják ezek a gecik. remélem egyszer lesz szerencsén nagyobb mennyiséget megölni belőlükharomt
nekem mindig zsebben van.briareos
több mint 13 éve
Rendőrségen feljelentést kell tenni, plusz szolgáltatónak is szólni, hogy figyeljék a telót. Persze basznának rá szvsz...De azért egy próbát megér.ezt sosem értettem h lehet valakinek ellopni a telefonját.valahogy megoldják ezek a gecik. remélem egyszer lesz szerencsén nagyobb mennyiséget megölni belőlükharomt
több mint 13 éve
lakótársamtól 3 retek cigány lopta el vagy 2-3 hónapja, kés is volt náluk, mondjuk az már rablás. Ezeknek nincs más dolguk, kifejlesztik a lopás legmagasabb szintjét. észre sem veszed, már el is loptál.eaglesmcnabbna az a durva 😮
több mint 13 éve
lakótársamtól 3 retek cigány lopta el vagy 2-3 hónapja, kés is volt náluk, mondjuk az már rablás. Ezeknek nincs más dolguk, kifejlesztik a lopás legmagasabb szintjét. észre sem veszed, már el is lopták.ezt sosem értettem h lehet valakinek ellopni a telefonját.valahogy megoldják ezek a gecik. remélem egyszer lesz szerencsén nagyobb mennyiséget megölni belőlükharomt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ezt sosem értettem h lehet valakinek ellopni a telefonját.valahogy megoldják ezek a gecik. remélem egyszer lesz szerencsén nagyobb mennyiséget megölni belőlük
több mint 13 éve
Ez geciszar érzés tud lenni.... Ha valami mákod van és kiesett, akkor talán visszakerül hozzád (Szerencsen vannak ilyenek, Pesten nem hiszem, hogy túl valószínű 😀 )tibi mi történt éjjel? 😀briareosellopta a telefonomat valami férég. ami biztos hogy cigány volt mert ilyen dolgokkal csak ők foglalkoznakharomt
több mint 13 éve
ezt sosem értettem h lehet valakinek ellopni a telefonját.nekem mindig zsebben van.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tibi mi történt éjjel? 😀briareosellopta a telefonomat valami férég. ami biztos hogy cigány volt mert ilyen dolgokkal csak ők foglalkoznak
több mint 13 éve
Ha valaki ír egy oldalra és linkel hozzá egy videót, legalább belenézhetne egy kicsit és akkor kiderülhetne, hogy baromságot amit ír:http://www.origo.hu/sport/jegkorong/20110108-sorozatban-kilenc-golt-szerezve-forditott-a-toronto-az-atlanta-ellen.html
több mint 13 éve
catattack
3 520
Balfasz kollégák! Félvállról veszik a napot és én iszom meg a levét! F.ck you!
több mint 13 éve
.brk
1 890
Szemüveg témához:Kb 12 éves orom óta vagyok szemüveges(9 éve) és eddig nekem semmi problémám nem volt belőle,se bulizásilag(jó keretet kell venni és akkor még az igazán kemény pogózástól sem esik le 😀 ) ismerkedésben sem(pedig itt is nyernék az ötös dioptriával ha jól olvastam az előttem hozzá szólókat)okozott problémát soha.Ami engem egy picit zavar az az ha netán verekedésre kerül a sor nyilván cinkes szemüvegesnek lenni,de eddig az ilyen helyzeteket is sikerült megoldani hálisten.Szóval nem olyan gáz az Höri 😉Cowboykarcsigyenge, nekem 6 és 6,5 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Árral kapcsolatban el vagytok informálva! 5 éve műtötték meg a szemem 130ezer volt ha jól emlékszem. Ami a k.rva nagy luxus az a lencse! Én utáltam is!
több mint 13 éve
mást meg nem is csinálsz, szóval nem is értem miért kellSzemüveg témához:Kb 12 éves orom óta vagyok szemüveges(9 éve) és eddig nekem semmi problémám nem volt belőle,se bulizásilag(jó keretet kell venni és akkor még az igazán kemény pogózástól sem esik le 😀 ) ismerkedésben sem(pedig itt is nyernék az ötös dioptriával ha jól olvastam az előttem hozzá szólókat)okozott problémát soha.Ami engem egy picit zavar az az ha netán verekedésre kerül a sor nyilván cinkes szemüvegesnek lenni,de eddig az ilyen helyzeteket is sikerült megoldani hálisten.Szóval nem olyan gáz az Höri 😉Cowboykarcsirövidlátó lettem, szóval sok bajom nincs most sem, szóval gépezéshez, írás/olvasához, sportoláshoz, kúráshoz, bebaszáshoz nincs rá szükségem, leginkább az ebbe fordítandó költség az, ami annyira nem tetszik 😊Höri
azért képet majd lőj vele ide a pórnépnek
több mint 13 éve
Szemüveg témához:Kb 12 éves orom óta vagyok szemüveges(9 éve) és eddig nekem semmi problémám nem volt belőle,se bulizásilag(jó keretet kell venni és akkor még az igazán kemény pogózástól sem esik le 😀 ) ismerkedésben sem(pedig itt is nyernék az ötös dioptriával ha jól olvastam az előttem hozzá szólókat)okozott problémát soha.Ami engem egy picit zavar az az ha netán verekedésre kerül a sor nyilván cinkes szemüvegesnek lenni,de eddig az ilyen helyzeteket is sikerült megoldani hálisten.Szóval nem olyan gáz az Höri 😉Cowboykarcsirövidlátó lettem, szóval sok bajom nincs most sem, szóval gépezéshez, írás/olvasához, sportoláshoz, kúráshoz, bebaszáshoz nincs rá szükségem, leginkább az ebbe fordítandó költség az, ami annyira nem tetszik 😊
több mint 13 éve
következtetés: amíg nem iszod magad keményre, nem gáz a szemüveg
több mint 13 éve
Elég sokszor rúgtam már be egész emberesen természetesen szempa viseléssel együtt,de semmi gond nem volt.jövő héttől szemüveges leszek basszamegHöriAlkoholfogyasztáskor soha me tartsd magadnál!gyeek
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Szemüveg témához:Kb 12 éves orom óta vagyok szemüveges(9 éve) és eddig nekem semmi problémám nem volt belőle,se bulizásilag(jó keretet kell venni és akkor még az igazán kemény pogózástól sem esik le 😀 ) ismerkedésben sem(pedig itt is nyernék az ötös dioptriával ha jól olvastam az előttem hozzá szólókat)okozott problémát soha.Ami engem egy picit zavar az az ha netán verekedésre kerül a sor nyilván cinkes szemüvegesnek lenni,de eddig az ilyen helyzeteket is sikerült megoldani hálisten.Szóval nem olyan gáz az Höri 😉
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Knézy, a kurva anyádat! Igen, törjék csak össze magukat, valóban nagyon okos vagy, bazdmeg.
több mint 13 éve
befelé rinya, kifelé awesomene légy konqueror, be ne sértődj 😀Hörinem szokásom, de az utóbbi időben konqnak sem 😛kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ne légy konqueror, be ne sértődj 😀Hörinem szokásom, de az utóbbi időben konqnak sem 😛