Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
mi?mi? én nem látok semmit :rolleyes: 😀 😀
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
gondoltam vasárnap reggel beszélgetek egy kicsit a barátnőmmel... fasza, akkor bassza meg mindenki.fetomy
vadibandi
😂 😂 😂
ez kéész 😂 bocs fetomy, de ez hatalmas 😂 😂
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
gondoltam vasárnap reggel beszélgetek egy kicsit a barátnőmmel... fasza, akkor bassza meg mindenki.fetomy
Fontos a helyes központozás!

több mint 13 éve
imádom, amikor a családom, aki folyton baszogat, hog ynem csinálok semmit, egy pillanat alatt le tudja törni a lelkesedésemet, amikor végre találok valamit, amit élvezek, és szeretek, sőt még jó is vagyok benne... mindezt azért, mert gondoltam vasárnap reggel beszélgetek egy kicsit a barátnőmmel...

fasza, akkor bassza meg mindenki. magát 😀
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
részletezzem?

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Modernebb telókra már vannak okosságok lopás ellen is, mint pl. itt a 123-as hsz.-ben...Rataccess
Az a baj, hogy a rend őreit nem könnyű rávenni ilyen kis okosságok alapján történő nyomozásra.

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Modernebb telókra már vannak okosságok lopás ellen is, mint pl. itt a 123-as hsz.-ben...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Inkább a cigányok használják mint a halak?Black_Adder
ha használják akkor meg lehet találniharomt
tényleg ilyenkor mivan?
ha valamelyik lakatos húlió 24/7-ben hívja a bodgán dzsesszikáját, akkor rajtad vasalja be a szolgáltató a számlát?briareos
egyébként igen, bárki mondhatja, hogy ellopták, tehát rajta vasalnák be. éppen ezért kell a simet tiltani rögtön, ha kiderül, hogy elcsórták. a telefont meg akkor kell tiltani, ha már nincs remény arra, hogy visszakapja az ember.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a sim le van tiltva az éjjel megtettem. szóval számlát nem csinál
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tényleg ilyenkor mivan?
ha valamelyik lakatos húlió 24/7-ben hívja a bodgán dzsesszikáját, akkor rajtad vasalja be a szolgáltató a számlát?briareos
ilyenkor az az elso dolga a parasztnak h lehuzza a wcn a simkartyat tapasztalataim szerint :/
edit mivel ugysem a kartyara utaznak es nem annyira ertelmesek h ismerjek mi az az imei szam
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Csak ha látják, hogy le van tiltva, könnyen a Dunában végezheti a cucc.F.Schleck
tényleg ilyenkor mivan?
ha valamelyik lakatos húlió 24/7-ben hívja a bodgán dzsesszikáját, akkor rajtad vasalja be a szolgáltató a számlát?

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az IMEI-t a szolgáltatón keresztül tudod letiltatni, és nyugodtan le lehet, mert én úgy tudom, hogy a rendszerhez való csatlakozási kísérleteket is rögzítik, így nem probléma, ha le van tiltva.Dub
Csak ha látják, hogy le van tiltva, könnyen a Dunában végezheti a cucc.F.Schleck
ha használják akkor meg lehet találni
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
és hogy kell? bemászok a kerületi kapitányságra és ott teszek feljelentést?
gondolom akkor ne tiltassam le az IMEI-t mert ha nem használják nem lehet megtalálniharomt
Az IMEI-t a szolgáltatón keresztül tudod letiltatni, és nyugodtan le lehet, mert én úgy tudom, hogy a rendszerhez való csatlakozási kísérleteket is rögzítik, így nem probléma, ha le van tiltva.Dub
Inkább a cigányok használják mint a halak?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Letiltani semmiképpen nem kell. Hadd higgyék, hogy minden okés.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
gondolom akkor ne tiltassam le az IMEI-t mert ha nem használják nem lehet megtalálniharomt
Csak ha látják, hogy le van tiltva, könnyen a Dunában végezheti a cucc.

több mint 13 éve
Most kötekedhetnék, hogy a rendőrkapitányt az országos rendőrfőkapitány nevezi ki, akit meg Pintér, de nem teszem, mert jó duma volt 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy éve írtam ide a rendőrség hozzáállásáról a telefonlenyomozás ügyében... Pedig ott mást is lenyúltak. Én adtam nekik a tippeket, hogy mit kéne csinálni, de leráztak azzal, hogy ők ilyenek alapján nem szoktak nyomozni.
De mivel azóta Fidesz-kormány van, biztosan együttműködőbben járnak el 😉

Vicc nélkül, a rossz tapasztalat ellenére én is megpróbálnám a zsarukat.atapapa
elfeledkezel róla hogy a XIII.kerületi kapitányság ávósokból áll. Ez itt Angyalföld ahova nem ér el a NER keze 😊
Persze azért bepróbálom.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Egy éve írtam ide a rendőrség hozzáállásáról a telefonlenyomozás ügyében... Pedig ott mást is lenyúltak. Én adtam nekik a tippeket, hogy mit kéne csinálni, de leráztak azzal, hogy ők ilyenek alapján nem szoktak nyomozni.

Vicc nélkül, a rossz tapasztalat ellenére én is megpróbálnám a zsarukat.atapapa
ha nem segítenek a yardok, akkor egy dolgot lehet csinálni:

felkeresni a szupercsapatot.

több mint 13 éve

Vicc nélkül, a rossz tapasztalat ellenére én is megpróbálnám a zsarukat.

több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Az IMEI-t a szolgáltatón keresztül tudod letiltatni, és nyugodtan le lehet, mert én úgy tudom, hogy a rendszerhez való csatlakozási kísérleteket is rögzítik, így nem probléma, ha le van tiltva.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ja, lopott telefont simán meg tudnak találni, ebben tényleg használható a polícia.Döme
Megtudnak csak nem akarják, nagyfaterom autójából vadászfegyvereket loptak el a telefon mellet és még akkor sem voltak hajlandóak a telefon után menni.JayB
Gondolom kapitánysága válogatja, Szegeden már több haveromnak is meglett így a telója.Döme
Pesten lakótársamnak nem lett meg :/ Attól még én is megpróbálnám, sokat nem veszít vele az ember.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Ja, lopott telefont simán meg tudnak találni, ebben tényleg használható a polícia.Döme
Megtudnak csak nem akarják, nagyfaterom autójából vadászfegyvereket loptak el a telefon mellet és még akkor sem voltak hajlandóak a telefon után menni.JayB
Gondolom kapitánysága válogatja, Szegeden már több haveromnak is meglett így a telója.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gondolom akkor ne tiltassam le az IMEI-t mert ha nem használják nem lehet megtalálni
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Megtudnak csak nem akarják, nagyfaterom autójából vadászfegyvereket loptak el a telefon mellet és még akkor sem voltak hajlandóak a telefon után menni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha ezt mondjátok akkor bepróbálom