Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
a kurva szád 😛 😀nincs abban semmi szégyellnivaló ha valaki nem hasonlít a latin népekre 😊mi akadályoz meg? kimész veszel egy repjegyet azt csá. a sok kubai menekült között nem fogsz feltünni 😛haromtha fizeted már itt sem vagyok 😊
(Höri te meg nyugodtan bekaphatod 😀)kristof
ne légy konqueror, be ne sértődj 😀Höri
több mint 13 éve
nincs abban semmi szégyellnivaló ha valaki nem hasonlít a latin népekre 😊ha fizeted már itt sem vagyok 😊kibaszott irigység 😕mi akadályoz meg? kimész veszel egy repjegyet azt csá. a sok kubai menekült között nem fogsz feltünni 😛haromt
osztálytársam a jövő évet Floridában fogja tölteni cserediákként. énisakaroookkristof
(Höri te meg nyugodtan bekaphatod 😀)kristof
ne légy konqueror, be ne sértődj 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha fizeted már itt sem vagyok 😊kibaszott irigység 😕mi akadályoz meg? kimész veszel egy repjegyet azt csá. a sok kubai menekült között nem fogsz feltünni 😛haromt
osztálytársam a jövő évet Floridában fogja tölteni cserediákként. énisakaroookkristof
(Höri te meg nyugodtan bekaphatod 😀)
több mint 13 éve
ezzel a fejjel tuti nem 😀kibaszott irigység 😕mi akadályoz meg? kimész veszel egy repjegyet azt csá. a sok kubai menekült között nem fogsz feltünni 😛haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kibaszott irigység 😕mi akadályoz meg? kimész veszel egy repjegyet azt csá. a sok kubai menekült között nem fogsz feltünni 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kibaszott irigység 😕osztálytársam a jövő évet Floridában fogja tölteni cserediákként. énisakaroook
több mint 13 éve
szaba
10 549
Hát én lencsés vagyok, itthon meg szempás, de amint meglesz a rávalóm, megyek megcsináltatni. Mondjuk nekem elég nagy fail a szemem a -4.0 körül dioptriával, ráadásul nekem se egyforma. Egyrészt utálok nem látni, másrészt utálom, h egyikkel vmivel jobban látok. 400k körül megvan, és olyan technológia, hogy nem romlik vissza.
több mint 13 éve
Jaja, a szemüveg cool dolog. Eleinte fura, de megszokod a cuccot (mondjuk én csak monitort/tv-t nézek vele). Sokkal jobb, mint a lencse, amit nem lehet csak úgy levenni/felvenni 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Persze mellette el lehet kezdeni gyűjteni szemműtétre, aztán 15 év múlva ha összejött, eldönthetjük, hogy megéri-e, vagy még mindig hatmillió jobb helye is van. (Persze én könnyen beszélek, kicsi a dioptriám, de legalább király vagyok, és nem egyenlően a két szememen 😀)fetomyNekem is balszemem 0,5-ös a jobb meg 1-es, de én sehol se vagyok egyik csajismerősömhöz képest neki egyik szeme pluszos a másik minuszos azt mondja már régóta ugyanbba az optikába jár de még mindig +lepődnek mikor mondja h milyen kontaktlencsére van szüksége 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
a szemműtét k.vanagy luxus. Én is szemüveges vagyok - jó, hogy eszembe jutott, ideje visszakérni volt csajomtól így egy év után 😀 -, és semmi bajom nincs vele. Mellesleg keretből sem kell sztks, 2-3 ezerért teljesen jó kereteket lehet kapni. Szemüvegnél a lencse az, ami drága.Persze mellette el lehet kezdeni gyűjteni szemműtétre, aztán 15 év múlva ha összejött, eldönthetjük, hogy megéri-e, vagy még mindig hatmillió jobb helye is van. (Persze én könnyen beszélek, kicsi a dioptriám, de legalább király vagyok, és nem egyenlően a két szememen 😀)
több mint 13 éve
köcsög upc megint kikapcsolta a tévét mert 6-án nincs befizetve a számla, aminek a határideje január 10.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://logout.hu/cikk/lezeres_szemmutetem_tortenete/lezeres_szemmutetem_tortenete.html itt van a műtétről egy jó írás, bár engem ez inkább csak eltántorított 😀am sztks szemüveg vegyél mert olcsó és menő(bár tököm tudja miért)
több mint 13 éve
Mi a baj a szemuveggel? Biztos regimodi vagyok.. de sztem teljesen jo/meno opcio, (en is ugy tapasztaltam, hogy a csajok egy resze valoban kifejezetten be van ra indulva) - es a kontaktlencsevel meg mindig baj van, allandoan felrecsuszik, kiesik.. stb.öt éve használok kontaktlencsét, a kezdeti bénázások kivételével soha semmi bajom nem volt vele 😛
En inkabb a monitorokat gyulolom, aminek koszonhetoen a minusz feles/egyes szemuvegbol 17 dioptrias lesz 40 eves koromra...Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mi a baj a szemuveggel? Biztos regimodi vagyok.. de sztem teljesen jo/meno opcio, (en is ugy tapasztaltam, hogy a csajok egy resze valoban kifejezetten be van ra indulva) - es a kontaktlencsevel meg mindig baj van, allandoan felrecsuszik, kiesik.. stb.En inkabb a monitorokat gyulolom, aminek koszonhetoen a minusz feles/egyes szemuvegbol 17 dioptrias lesz 40 eves koromra...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
sőt, annál még olcsóbban, én csak arra utaltam, hogy Höri már a keretnél is a casht emlegette, ezek után elég szemétség betolni ötletnek a szemműtétet 😛Itthon kb. félmilából megvan.Sobri Jóskaés miből ha épp nincs rá lóvé?JJ Tiller
Mondjuk eltarthat egy darabig... sógornőm garanciával és utánkezelésekkel asszem 3000 Fontot perkált le... öcsém is besegített. A hiúság. :/gyeek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Itthon kb. félmilából megvan.Mondom: Műtét! Ez az egyetlen alternatíva!catattackés miből ha épp nincs rá lóvé?JJ Tiller
Mondjuk eltarthat egy darabig... sógornőm garanciával és utánkezelésekkel asszem 3000 Fontot perkált le... öcsém is besegített. A hiúság. :/gyeek
több mint 13 éve
és miből ha épp nincs rá lóvé?JJ TillerKontaktlencse?TomeeeMondom: Műtét! Ez az egyetlen alternatíva!catattack
Mondjuk eltarthat egy darabig... sógornőm garanciával és utánkezelésekkel asszem 3000 Fontot perkált le... öcsém is besegített. A hiúság. :/
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
és miből ha épp nincs rá lóvé?Mondom: Műtét! Ez az egyetlen alternatíva!catattackjövő héttől szemüveges leszek basszamegHöriKontaktlencse?Tomeee
---
több mint 13 éve
catattack
3 520
Mondom: Műtét! Ez az egyetlen alternatíva!jövő héttől szemüveges leszek basszamegHöriKontaktlencse?Tomeee
több mint 13 éve
jövő héttől szemüveges leszek basszamegHöricsajok szeretik a szemüveges csávókat (állítólag) csak normális keretet kell választani.
ha a $ a lényeg akkor SZTK keret lesz 😀 (én karácsonyra vettem új szemüt és 30 volt)
több mint 13 éve
meg depi koncerten sejövő héttől szemüveges leszek basszamegHöriAlkoholfogyasztáskor soha me tartsd magadnál!gyeek
több mint 13 éve
catattack
3 520
jövő héttől szemüveges leszek basszamegHöriSpórolj és irány a műtét!