NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 136 — #NoStress
Pálinka hatására milyen probléma esetén múlik el?
Sima gyulladás?
Mert gondolom ha lukas, szuvas, vagy hasonlók, azon a pálesz nem segít. De akkor min igen?

több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Fogfájás.

Főleg, hogy nekem még sose fájt.
Borzasztó rossz már eleve erre ébredni.

Pedig szép az idő, végre csak egy kicsit vagyok depis, tegnap este run fesztivált tartott a White Sox... hiába, kellett valami, hogy ne legyen olyan jó nekem. Csak a miheztartás végett gondolom, nehogy azt higgyem még a végén, hogy az élet tud szép és jó is lenni.

:mad: :mad:Mikey
Pálinka, ha pár nap után se múlik el, akkor nem kerülhető el a fogászat.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Fogfájás.

Főleg, hogy nekem még sose fájt.
Borzasztó rossz már eleve erre ébredni.

Pedig szép az idő, végre csak egy kicsit vagyok depis, tegnap este run fesztivált tartott a White Sox... hiába, kellett valami, hogy ne legyen olyan jó nekem. Csak a miheztartás végett gondolom, nehogy azt higgyem még a végén, hogy az élet tud szép és jó is lenni.

:mad: :mad:

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 325 — we almost always almost win
bkv :mad:

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
De minden esetben ez se igaz...Felénk van egy elég felkapott hely ott van külön dohányzó és nemdohányzó részleg is. És működik simán. Inkább ennek lenne nagyobb életképessége szvsz.Asbee
Igen, egyébként tényleg ez lenne a legjobb szerintem is. Bár az is igaz, hogy ahol dohányzó meg nemdohányzó is van, ott a nemdohányzóban azért eléggé érezhető a füst általában. (De mondjuk ha egy társaságról beszélünk, az nem fog szétszakadni szerintem)

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Most lennének dohányzó és nemdohányzó helyek? Hogy is van ez? Melyik lenne dohányzó és melyik lenne nemdohányzó? Ezeknek az aránya szabályozva lenne? És ha egy társaság fele dohányzik fele nem, akkor hova mennek?Asbee
dohányzóba, mert attól még nem kötelező dohányozni; és ha egy társaság, akkor meg tudnak egyezni. szóval ez pont nem jó példaSzobi22
De minden esetben ez se igaz...Felénk van egy elég felkapott hely ott van külön dohányzó és nemdohányzó részleg is. És működik simán. Inkább ennek lenne nagyobb életképessége szvsz.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Most lennének dohányzó és nemdohányzó helyek? Hogy is van ez? Melyik lenne dohányzó és melyik lenne nemdohányzó? Ezeknek az aránya szabályozva lenne? És ha egy társaság fele dohányzik fele nem, akkor hova mennek?Asbee
dohányzóba, mert attól még nem kötelező dohányozni; és ha egy társaság, akkor meg tudnak egyezni. szóval ez pont nem jó példa

több mint 14 éve
Azért ennyire nem lehet leegyszerűsíteni...Asbee
Miért nem?apeszos
Most lennének dohányzó és nemdohányzó helyek? Hogy is van ez? Melyik lenne dohányzó és melyik lenne nemdohányzó? Ezeknek az aránya szabályozva lenne? És ha egy társaság fele dohányzik fele nem, akkor hova mennek?

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nem az alkohol veszélyes mások egészségére, hanem a szívgyógyszer. Be is kéne tiltani mindenféle szívgyógyszert izibe!Sobri Jóska
Köszi, hogy ilyen jót akarsz nekem.... 😀apeszos
Betiltatnám a Cavintont is, így nem is emlékeznél, hogy mit nem veszel be. 😊Sobri Jóska
Gondolod az kellene? Valamit akartam még mondani.... Mit is? Elfelejtettem.....
több mint 14 éve
Nem az alkohol veszélyes mások egészségére, hanem a szívgyógyszer. Be is kéne tiltani mindenféle szívgyógyszert izibe!Sobri Jóska
Köszi, hogy ilyen jót akarsz nekem.... 😀apeszos
Betiltatnám a Cavintont is, így nem is emlékeznél, hogy mit nem veszel be. 😊

több mint 14 éve
Köszi, hogy ilyen jót akarsz nekem.... 😀
Azért ennyire nem lehet leegyszerűsíteni...Asbee
Miért nem?
több mint 14 éve
Valszeg túl eccerű megoldás lenne, hogy a dohányzó helyekre/helyiségekre nagy betűvel kiírják, hogy dohányzó és akit zavar, nem megy be. Illetve fordítva.Dzsokijuing
Azért ennyire nem lehet leegyszerűsíteni...

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
most az hogy a MAGYAR ember segghülye és leszarja hogy mindent szétszemetel egy dolog.

én spec nem azért élek hogy minél tovább húzzam.... ha nekem az esik jól, hogy elszívjak 2 doboz cigit egy bebaszás alatt akkor ne kössön bele senki. tisztában vagyok vele, hogy hamarabb megdöglök. és akkor mi van? megdögleni 40 évesen sokkal menőbb, mint 95 évesen az öregek otthonában.

persze az olyan sótlan arcoknak, mint hurka ez az életcél. én ezt tiszteletben tartom, de magamban kurva jót röhöhök rajta,haromt
jól van, gratulálok neked, hogy átmész személyeskedésbe, büszke lehetsz magadra
életedben nem láttál még, és így mondasz rám valamit, de tényleg, én sokkal hülyébb vagyok, mint a nagy vezér, óó, bocsáss meg...
több mint 14 éve
Valszeg túl eccerű megoldás lenne, hogy a dohányzó helyekre/helyiségekre nagy betűvel kiírják, hogy dohányzó és akit zavar, nem megy be. Illetve fordítva.Dzsokijuing
Nade ez egy életszerű, megvalósítható megoldás.
Gyökeresen ellenkezik mindenféle magyarországi gyakorlattal.

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
Valszeg túl eccerű megoldás lenne, hogy a dohányzó helyekre/helyiségekre nagy betűvel kiírják, hogy dohányzó és akit zavar, nem megy be. Illetve fordítva.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Nem az alkohol veszélyes mások egészségére, hanem a szívgyógyszer. Be is kéne tiltani mindenféle szívgyógyszert izibe!

több mint 14 éve
És az alkohol nem káros mások egészségére:
"Egy 51 éves asszony havi 15 ezer forintért kiadta egyik szobáját egy 17 éves fiúnak és 33 éves élettársának. A trió aztán folyamatosan együtt italozott, naponta részegedve le. Az albérlőkhöz csatlakozott egyikük 18 éves hozzátartozója, egy másik fiú. Március 23-án ismét együtt ivott a társaság, csak ezúttal a háziasszony az erős szívgyógyszerét is körbekínálta, amire aztán nagy mennyiségű alkoholt hörpintettek. Eközben a 18 éves fiú egy hegyes eszközzel halálra szurkálta a háziasszonyt."
És az ilyenek napi szinten.... A Stohl félékről nem is beszélve....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most az hogy a MAGYAR ember segghülye és leszarja hogy mindent szétszemetel egy dolog.

én spec nem azért élek hogy minél tovább húzzam.... ha nekem az esik jól, hogy elszívjak 2 doboz cigit egy bebaszás alatt akkor ne kössön bele senki. tisztában vagyok vele, hogy hamarabb megdöglök. és akkor mi van? megdögleni 40 évesen sokkal menőbb, mint 95 évesen az öregek otthonában.

persze az olyan sótlan arcoknak, mint hurka ez az életcél. én ezt tiszteletben tartom, de magamban kurva jót röhöhök rajta,
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Gipsy Kings 8000 Huf 😕
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hihetetlen bazzeg milyen jegyárak vannak

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Kár hogy nincs benne színesfém, akkor azonnal össze lenne gyűjtve mind 😀Black_Adder
Valamelyik országban fizetnek érte, így sikerült elérni hogy pár hét alatt teljesen megtisztult 1-1 város a csikkektől :rolleyes:
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 325 — we almost always almost win
Nem cigizek, soha nem is hiányzott. Drága és leírhatatlanul büdös, semmi el nem veszi a szagát és beleivódik a ruhába is.

De ami alapvetően zavar benne, amikor bokáig kell másznom a csikkekben, mert (majdnem) mindenki ott pöcköli el, ahol épp véget ér... //Kár hogy nincs benne színesfém, akkor azonnal össze lenne gyűjtve mind 😀

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
...fetomy
PM

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hónapokkal ezelőtt olvastam több helyen, hogy evés után 1 szál cigaretta jót tesz, mert csökkenti a fáradtságérzetet, illetve gyorsítja az emésztőrendszer munkáját, segíti az emésztést. Emellett gyomorégésre is jó, amit a tapasztalatom is megerősít. Mivel nem hiszek el rögtön mindent, ami a neten van, két orvost is megkérdeztem. Mindkettő azt mondta, hogy valóban igaz, amit leírtak. Ettől függetlenül természetesen a dohányzás káros, és nagyobb mennyiségben végképp. DE emellett ez a jótékony hatása megvan, ahogyan az is, hogy serkenti az agyműködést, szellemi munkához hasznos. Persze én elhiszem, hogy napi egy doboz cigi pl. már kártékony emésztésre, és mindenre, de ha az alkohol témában vehetjük azt, hogy 1 dl borig jótékony, akkor gondolom a ciginél sem kell a láncdohányos mennyiséget venni szembeállításként...

Én elismerem bárki véleményét, elismerem a tapasztalatát, a szakmai tudását. De mivel ez is olyan téma, mint ahogyan a legtöbb, hogy ahány ember, annyi vélemény, vagy épp ahány doktor annyi vélemény, remélem nem probléma, ha nem kötelezően egy emberét fogadom el, hanem feltételezem azt, hogy másnak is lehet igaza.

És mégegyszer mondom, tudom, hogy a cigi az egyik legkárosabb dolog. Csak emellett igyekszem nem beszűkült lenni, és látom a többi problémát is, amik nem feltétlenül kisebbek. Épp erről szól az egész mondani valóm. Nem a cigi védelméről, hanem arról, hogy ne úgy kezeljük, mintha a káros dolgok skáláján a cigi elfoglalna 95%, és 5% lenne minden egyéb káros dolog... Persze az is igaz, hogy nem vagyok megrögzött dohányzásellenes, tehát nem esik nehezemre szemellenző nélkül véleményt formálni.
több mint 14 éve
..........diverdoc
"A washingtoni Howard University kutatói kimutatták, hogy a belélegzett levegőnek legalább 3 százaléka olyan szuperoxid, amely a fő károkozó. A szuperoxidok ugyanis közreműködnek a ROS-nak (Reactive Oxygen Species) nevezett mérgező molekula kialakulásában, amely különösen káros az izomszövetre és elvezethet a rák, a Parkinson-kór kifejlődéséhez, azonkívül hogy a korai öregedésért, gyengeségért is felelős." Orvosok a szmog káros hatásai ellen