Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Én régen amúgy nagyon bírtam a Pepsi Bluet 😀 Igazából Pepsi volt jó sok színezőanyaggal, de jó volt 😀tenorxJa tényleg, azt is bírtam 😀 Meg a twistert is, de azt is csak hidegen és míg ki nem fogyott belőle a szénsav 😛
több mint 14 éve
Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattackmegeszem, majd ledőlök aludni 😀briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Én régen amúgy nagyon bírtam a Pepsi Bluet 😀 Igazából Pepsi volt jó sok színezőanyaggal, de jó volt 😀
több mint 14 éve
catattack
3 520
Azon gondolkoztam múltkor muterral hogy csinálni kéne egy olyan töltött káposztát ami egy egész fej káposztába van töltve valahogy :cool: 😀HanniNyers marad a közepe. Itt mindenki zabagép?
több mint 14 éve
és aki megeszi az felkerül a család dicsőség falára 😀Azon gondolkoztam múltkor muterral hogy csinálni kéne egy olyan töltött káposztát ami egy egész fej káposztába van töltve valahogy :cool: 😀HanniMit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattackfaljuk fel magyarországot játszik 😀Hall Of Green
több mint 14 éve
évente kb 3 szor szoktam elmenni oda, és valóban olyankor rátervezek, nincs reggeli, késő ebéd, és egyből ledőlés 😀gondolom egész nap arra koplalsz mert 1 kiló elég húzós azért 😊Hall Of GreenMit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattackmegeszem, majd ledőlök aludni 😀briareos
több mint 14 éve
Azon gondolkoztam múltkor muterral hogy csinálni kéne egy olyan töltött káposztát ami egy egész fej káposztába van töltve valahogy :cool: 😀Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattackfaljuk fel magyarországot játszik 😀Hall Of Green
több mint 14 éve
gondolom egész nap arra koplalsz mert 1 kiló elég húzós azért 😊Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattackmegeszem, majd ledőlök aludni 😀briareos
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ezt eaglesmcnabb-el megeteted, velem nem! 😊Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattackmegeszem, majd ledőlök aludni 😀briareos
több mint 14 éve
Nem mentolos az. Ha jól rémlikk valami 3-4 féle gyümölcsből meg talán karamellből (vagy vaníliából) és valami gyógynövényből is van. Picsába, megkívántam 😀
több mint 14 éve
Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattackfaljuk fel magyarországot játszik 😀
több mint 14 éve
Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattackmegeszem, majd ledőlök aludni 😀
több mint 14 éve
catattack
3 520
Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?
több mint 14 éve
a dr.pepper kurva rossz.angyal utca, marika néni hamburgere.
egyszer vettem de nem bírtam meginni a 0,33ast sem. Pedig kurvára beleéltem magam Forest Gump szerepébe 😛
na most ilyen retroburgerből 3x ekkorát, fele ennyiért minden metro/hév megállóban kapsz.haromt
1200 ft- 1 kilós zsemle, tele cuccal 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a dr.pepper kurva rossz.egyszer vettem de nem bírtam meginni a 0,33ast sem. Pedig kurvára beleéltem magam Forest Gump szerepébe 😛
na most ilyen retroburgerből 3x ekkorát, fele ennyiért minden metro/hév megállóban kapsz.
több mint 14 éve
Kofola Mentolos, ha jól emlékszem, de a második kortyot már nem sikerült lenyelni belőle...Ittam olyat, (am szlovák) szerintem semmi köze sincs a kólához, csak a színe ugyanaz. Az íze pocsék, ilyen kesernyés-savanyú fos.Próbáljátok ki a Profi Light kólát! Régebben én is Cocát ittam, de ez jobban ízlik. És csak 119 ft! 😀catattackHallottam van valami cseh (vagy szlovák?) nevű borzalom, a Kofola arról tudna mesélni valaki valamit?Asbee
Viszont a Pepper meg kurvafinom, olyasmi, mint a Cherry Coke, csak nincs benne cherry 😊 Csak mondjuk elég drága is...Duff
Szlovákia nemzeti büszkesége 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mi a baj ezekkel?tudod az a baj veluk h van akinek nem az az izles netovabbja ha mindent amit megeszik a bo olajbol veszik ki
Gondolom te is végigkóstoltad őket.
Szerintem a lángos szar, a somlói semmilyen, a krumpli fasza.
De az igyekezet mindenesetre dícsérendő.
A retroburger meg egyenesen kurva jó.
Mint régen volt a City Grilles, nyami.
Megyek, eszek is egyet, rákívántam. 😊Sobri Jóska
de neked ettol meg hajra jo etvagyat hozza.
gyulolom h nem lehet az osszes embert instant lebeszelni a trashfoodrol.
felreertes ne essek nem a gyorskajaval van bajom. de ez a szar amit csak azert gyartanak h elegendo papirszemetet termeljen hat ez sztem emberisegellenes buntett. en allatot nem taplalnek vele.
több mint 14 éve
Hát ahol van 2-3 kamionnyi csalamádé, ott lehetnek még csodák 😀😀😀
több mint 14 éve
Hát én Fehérváron még sehol nem láttam Peppert 😛 Akkor keresek valami smatchot 😀 Egyébként nem utálom, hogy nem mindig ízlik a kofola, mert akkor ha mindig ízlene, akkor az is hiányozna, pedig azt aztán végképp nem kapni itt, az ország szívében 😀A mekis meg no comment. Ilyenekért hótziher, hogy nem a mekibe megyek... De kétségkívül, az ötlet nem rossz.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Mi a f.sz az a tejfölös fokhagymás öntet és zöldfűszeres mártogatós ? Nagymamáink biztos tudják!
több mint 14 éve
Mi a baj ezekkel?Gondolom te is végigkóstoltad őket.
Szerintem a lángos szar, a somlói semmilyen, a krumpli fasza.
De az igyekezet mindenesetre dícsérendő.
A retroburger meg egyenesen kurva jó.
Mint régen volt a City Grilles, nyami.
Megyek, eszek is egyet, rákívántam. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jo hat ez az egesz komolytalan. ellenben megneznem azt a magyar nagymamat aki zoldfuszeres "martogatost" csinal a sultkrumplihoz! 😂
hazai izek rofl
több mint 14 éve
Haver evett múltkor olyan kis lángost, azt mondta életében kevés ilyen szart evett...házias hasábburgonya = amerikai sült krumpli
De cserébe ha ezeket az Astoriánál fogyasztod még az üszkös lábú csövessel is találkozhatsz :cool:
több mint 14 éve
ez a durva, és nem vicc
"bemegyek a mekibe és betolok egy somlóit"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal