Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
What the F....-t csinál a tv2? 5 percenként beraknak egy 3 perces reklámot....szánalom a köbön
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Reggel borotválkozás közben megvágtam az orrom, de hogy a faszba sikerült összehozni, nem értem. Nem, nem láncfűrésszel volt. Viszont ömlött belőle a vér, és ez miatt sikerült is elkésni melóból...JSanyoÉn két hete jártam így 😀
több mint 13 éve
nem bazeg.. nem volt komoly, mert nem szokásom az alapján leszólni másokat, hogy mit kapott a természettől 😉 Ez spec szerintem magas szintű gyökérség..nem épp az ilyen esetről beszéltem, és egyébként sem volt komoly 😉fetomyakkor rám értetted. Tök8 ígyis-úgyis bunkó vagy 😛 😂
engem pl. mindig kérdezgetnek hogy miért gyantáztatom magamat, és gecire idegel, holott tudomásom szerint nem szoktam ilyet csinálni...eaglesmcnabb
Amit írtam, azért írtam, mert valaki, de már vissza nem tekerek, jött a hülyeséggel, hogy buzi, aki orrszőrt borotvál, vagy jeti, ha kell neki vagy mi a tököm.
több mint 13 éve
nem épp az ilyen esetről beszéltem, és egyébként sem volt komoly 😉fetomyakkor rám értetted. Tök8 ígyis-úgyis bunkó vagy 😛 😂
engem pl. mindig kérdezgetnek hogy miért gyantáztatom magamat, és gecire idegel, holott tudomásom szerint nem szoktam ilyet csinálni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nem épp az ilyen esetről beszéltem, és egyébként sem volt komoly 😉Mindenesetre előbb buziság (bár inkább tinilány-szindróma) ha egy férfinak nem nő szőre, mintha 1-2 kényes helyen borotválja azt 😉fetomyVeh azért nem növesztek szakállat mert az államon van egy téglalap alakú folt ahol nem nő szőr. Ehhez a buziságnak semmi köze 😛empty taxi
több mint 13 éve
Akkor teljesen okés, hogy az új Star Wars-ban kosztüm nélkül játszhatom Csubakkát. Én leszek Csubi dzsunijor 😂Mindenesetre előbb buziság (bár inkább tinilány-szindróma) ha egy férfinak nem nő szőre, mintha 1-2 kényes helyen borotválja azt 😉fetomyebben teljesen egyetértünk, az eléggé szar lehet 😊JSanyo
több mint 13 éve
Mindenesetre előbb buziság (bár inkább tinilány-szindróma) ha egy férfinak nem nő szőre, mintha 1-2 kényes helyen borotválja azt 😉fetomyebben teljesen egyetértünk, az eléggé szar lehet 😊
több mint 13 éve
Mindenesetre előbb buziság (bár inkább tinilány-szindróma) ha egy férfinak nem nő szőre, mintha 1-2 kényes helyen borotválja azt 😉fetomyVeh azért nem növesztek szakállat mert az államon van egy téglalap alakú folt ahol nem nő szőr. Ehhez a buziságnak semmi köze 😛
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Úgy délután fél 4 körül úgy rámjött a fejfájás, hogy azt hittem, meghalok.Nagy nehezen sikerült aludnom kicsit, de most meg majd megfagyok.
A fentiek után még ez is. Fú de elegem van már ebből az évből.
több mint 13 éve
Nem tudom neked milyen giliszta génjeid vannak, de attól még elég sok férfi küzd ezzel a problémával. Mellesleg nem kell naponta borotválni, de pár havonta nem árt. Mindenesetre előbb buziság (bár inkább tinilány-szindróma) ha egy férfinak nem nő szőre, mintha 1-2 kényes helyen borotválja azt 😉LOLLL 😀 én úgy tudtam, hogy 10 nőből 9 nő az 1 nő 😊 nem tudom, hogy nektek milyen jeti génjeitek vannak, de nekem sose volt erre szükségem 😀JSanyonaja, hogy buziság. Köztudottan 10 nőből 9 vallja, hogy eszeveszetten szexis a pohárba lógó orrszőr... 😀toxiqueamúgy azért érdekelne, hogy miért is buziság, ha olyat teszel, amitől a nők kisebb eséllyel hányják el magukat, ha rádnéznek.. 😀fetomy
több mint 13 éve
LOLLL 😀 én úgy tudtam, hogy 10 nőből 9 nő az 1 nő 😊 nem tudom, hogy nektek milyen jeti génjeitek vannak, de nekem sose volt erre szükségem 😀naja, hogy buziság. Köztudottan 10 nőből 9 vallja, hogy eszeveszetten szexis a pohárba lógó orrszőr... 😀toxiqueamúgy azért érdekelne, hogy miért is buziság, ha olyat teszel, amitől a nők kisebb eséllyel hányják el magukat, ha rádnéznek.. 😀fetomy
több mint 13 éve
Kibaszott kurva család kopjon már le rólam,ez kibírhatatlan :mad:
több mint 13 éve
amúgy azért érdekelne, hogy miért is buziság, ha olyat teszel, amitől a nők kisebb eséllyel hányják el magukat, ha rádnéznek.. 😀naja, hogy buziság. Köztudottan 10 nőből 9 vallja, hogy eszeveszetten szexis a pohárba lógó orrszőr... 😀toxiqueDurva cuccokat szedhetsz, ha már az orrod is szőrös... 😀ZordddCsak belül az, mint mindenki másnak, de azt borotválni már buziság 😀 igazából rohadt kómás voltam, valszeg megcsúszott a kezem
(amúgy köszi, hogy adtál kölcsön, tényleg hat a cucc)JSanyo
több mint 13 éve
naja, hogy buziság. Köztudottan 10 nőből 9 vallja, hogy eszeveszetten szexis a pohárba lógó orrszőr... 😀Csak belül az, mint mindenki másnak, de azt borotválni már buziság 😀 igazából rohadt kómás voltam, valszeg megcsúszott a kezemReggel borotválkozás közben megvágtam az orrom, de hogy a faszba sikerült összehozni, nem értem. Nem, nem láncfűrésszel volt. Viszont ömlött belőle a vér, és ez miatt sikerült is elkésni melóból...JSanyoDurva cuccokat szedhetsz, ha már az orrod is szőrös... 😀Zorddd
(amúgy köszi, hogy adtál kölcsön, tényleg hat a cucc)JSanyo
több mint 13 éve
elkezdődnek a hétköznapok, és mindenki saját kezűleg mészárolja le magát 😀 kicsit én is félve megyek neki a napnak
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nekem a jobb csuklóm ment szét a hajnali Avs-meccs közbeni csapkodásban, de akkor nem is éreztem semmit. Most meg csak bal kézzel tudom fogni a whiskeys üveget, parázok is rendesen. :rolleyes:TheMileHighCityVégső esetre ott a szívószál! 😊
Amúgy rá szoktam büntetni, ha valamim megsérül!
több mint 13 éve
Tegnap szétvertem a bal öklömet=Most fáj.catattackNekem a jobb csuklóm ment szét a hajnali Avs-meccs közbeni csapkodásban, de akkor nem is éreztem semmit. Most meg csak bal kézzel tudom fogni a whiskeys üveget, parázok is rendesen. :rolleyes:
több mint 13 éve
Csak belül az, mint mindenki másnak, de azt borotválni már buziság 😀 igazából rohadt kómás voltam, valszeg megcsúszott a kezemReggel borotválkozás közben megvágtam az orrom, de hogy a faszba sikerült összehozni, nem értem. Nem, nem láncfűrésszel volt. Viszont ömlött belőle a vér, és ez miatt sikerült is elkésni melóból...JSanyoDurva cuccokat szedhetsz, ha már az orrod is szőrös... 😀Zorddd
(amúgy köszi, hogy adtál kölcsön, tényleg hat a cucc)
több mint 13 éve
Reggel borotválkozás közben megvágtam az orrom, de hogy a faszba sikerült összehozni, nem értem. Nem, nem láncfűrésszel volt. Viszont ömlött belőle a vér, és ez miatt sikerült is elkésni melóból...JSanyoDurva cuccokat szedhetsz, ha már az orrod is szőrös... 😀
több mint 13 éve
Reggel borotválkozás közben megvágtam az orrom, de hogy a faszba sikerült összehozni, nem értem. Nem, nem láncfűrésszel volt. Viszont ömlött belőle a vér, és ez miatt sikerült is elkésni melóból...
több mint 13 éve
Tegnap szétvertem a bal öklömet=Most fáj.catattackEz a baj a mazohizmussal 😀
több mint 13 éve
Hétfő, magában is elegendő ok, hogy ne érezd magad teljesen biztonságban. Lefeküdtem, hogy ágyból nézem a Rams meccset, mire feltűnt hogy bevan gyulladva oldalt a foginam. Kemény fél óra alvás után, most indulok suliba. Hát úgy érzem kurvajólesz. Megvagyok halva, emelett fáj a pofám, és még hétfő is van! hát már most a f*szom ebbe a napba!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Tegnap szétvertem a bal öklömet=Most fáj.
több mint 13 éve
Bizony, ilyen egyszerű.volt részem benne kiskoromban,nem is egyszer,a konkrét érzésre nem emlékszem (szerencsére),de nagyon szar volt az biztosMire várnál? Asszed' megjavul magától? Szépen kimosnak belőle egy körömnyi gombócot és kész. Ráadásul nem is fáj!catattack
mindegy,várok vele azért még pár napot,aztán kiderülNewman
több mint 13 éve
igen azt,tudod nekem ilyen idealizált világképem van :rolleyes: .... 😛volt részem benne kiskoromban,nem is egyszer,a konkrét érzésre nem emlékszem (szerencsére),de nagyon szar volt az biztosMire várnál? Asszed' megjavul magától? Szépen kimosnak belőle egy körömnyi gombócot és kész. Ráadásul nem is fáj!catattack
mindegy,várok vele azért még pár napot,aztán kiderülNewman