Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Szeretett családtagjaim egyöntetűen azt fogadták meg újév alkalmából, hogy engem fognak baszogatni azért, mert nincs munkám?!Még csak 22 óra telt el az évből, de már a tököm televan velük. Enélkül is érik már, hogy elküldjem őket a francba...
:mad: :mad:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kisse bealudtam 😀egyetlen szitkozodnivalom h bealudtam a gamecocks-seminoles kozepefele ugy bebebasztam
pedig vicces meccsnek indult hatarozottan
több mint 13 éve
catattack
3 520
Rakétát dugok mindenki seggébe és fellövöm a holdra!
több mint 13 éve
rohadt életbe, anyám kimosta a kedvenc gatyám, erre összement, eddig fő előnye volt, hogy bő, nagy zsebbel amibe befér minden, és nem ilyen feszes buzis szar, errre mostmeg alig bírok mozogni benne, kurvaélet :mad:
több mint 13 éve
valamiben sose csalódok,buszmenetrend,én így szeretlek
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
msot hogy leírtam idebasztak az ablakom alá 3 petárdát ami geci hangos volt 😛
több mint 13 éve
Az erős túlzás hogy elit hely... Mondjuk minden viszonyítás kérdése.sashalom egy elit hely. ez itt ugye a gettó 😛itt angyalföldön leszoktak róla. pedig régen amikor még semmi sem volt legális hiperdurván küldték. (én is 😀 ) most már abszolút nem. alig van 1-2haromtAkkor inteligens környéken laksz. Már most nagyon idegesitő és ez semmi ahhoz képest ami majd éjjel környékén lesz...iktriad
a 90es években azért volt durva mert egy olyan ház volt velünk szemben amiben csak rendőrök laktak. ergo az összes elkobzott petárdát elnyomták a gyerekeik 😊 azóta a gyerekek felnőttek és a törvény is liberálisabb lett, így nincs, csak durrogtatás light.
a legalja 2004? volt amikor a sima petárda is legális volt. akkor még átértünk a blaha alúljárón konkrétan megsüketültem a sok norvégtólharomt
Nálunk pont fordítva van a trend - 90es években lightos volt a petárdázást; mostanság viszont már-már kibirhtalan (épp most maradt abba egy 3 perces folyamatos ágyúzás. És még csak este 7 van...És ha engem zavar; mit szólhat a két szomszédom akik 82 és 92 évesek pl?...)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sashalom egy elit hely. ez itt ugye a gettó 😛Akkor inteligens környéken laksz. Már most nagyon idegesitő és ez semmi ahhoz képest ami majd éjjel környékén lesz...iktriadUtálom a szilveszteri ipari mennyiségű petárdázást. Komolyan mintha ostrom lenne odakint. Szerencsére a háziállataink biztos helyen vannak; de nem irigylem pl azokat a joszágokat akiknek ezt odakint kell végigélvezniiktriaditt angyalföldön leszoktak róla. pedig régen amikor még semmi sem volt legális hiperdurván küldték. (én is 😀 ) most már abszolút nem. alig van 1-2haromt
a 90es években azért volt durva mert egy olyan ház volt velünk szemben amiben csak rendőrök laktak. ergo az összes elkobzott petárdát elnyomták a gyerekeik 😊 azóta a gyerekek felnőttek és a törvény is liberálisabb lett, így nincs, csak durrogtatás light.
a legalja 2004? volt amikor a sima petárda is legális volt. akkor még átértünk a blaha alúljárón konkrétan megsüketültem a sok norvégtól
több mint 13 éve
Akkor inteligens környéken laksz. Már most nagyon idegesitő és ez semmi ahhoz képest ami majd éjjel környékén lesz...Utálom a szilveszteri ipari mennyiségű petárdázást. Komolyan mintha ostrom lenne odakint. Szerencsére a háziállataink biztos helyen vannak; de nem irigylem pl azokat a joszágokat akiknek ezt odakint kell "végigélvezni"iktriaditt angyalföldön leszoktak róla. pedig régen amikor még semmi sem volt legális hiperdurván küldték. (én is 😀 ) most már abszolút nem. alig van 1-2haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Utálom a szilveszteri ipari mennyiségű petárdázást. Komolyan mintha ostrom lenne odakin. Szerencsére a háziállataink biztos helyen vannak; de nem iriglem pl azokat a joszágokat akiknek ezt odakint kell végigélvezniiktriaditt angyalföldön leszoktak róla. pedig régen amikor még semmi sem volt legális hiperdurván küldték. (én is 😀 ) most már abszolút nem. alig van 1-2
több mint 13 éve
Utálom a szilveszteri ipari mennyiségű petárdázást. Komolyan mintha ostrom lenne odakint. Szerencsére a háziállataink biztos helyen vannak; de nem irigylem pl azokat a joszágokat akiknek ezt odakint kell "végigélvezni".
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Gyűlölöm a szarkeverő ribancokat...
több mint 13 éve
2009-2010-es szezonom abszolút mélyrepülés volt. Azt hiszem, ennyi káka után kívánok magamnak egy kib.szott jó és abszolút irigylésre méltó, eszelősen bejövős és bitangul gazdagodós 2011-et!Kívánom Nektek is, hogy mindent sikerüljön elérni, amit elterveztek. Mivel a focit is győzelemre játszák, nemde?
Mivel gyülölködöm, ezért azt mondom, hogy; 2010 sucks, fuck yourself and never come back. Shit with you!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Így van, 10 centi hó nem kifejezetten tartozik a környezeti katasztrófák közé mégsem tudunk rá felkészülni.London két éve megbénult 5 centi hótól és szerintem bármikor meg tudják ismételni az akkori balfaszkodásukat. Volt kb 3 hókotrója annak a világvárosnak, ezen pörgött a sajtó is, mutattak egy képet egyről és alá írták, "szóval ÍGY néz ki egy hókotró". 😊 Akkor és most is büszke lennék a magyar hatékonyságra ahhoz képest.gyeekLondon éghajlata kicsit másabb a miénknél. Náluk ez extrém körülménynek számít, nálunk megszokottnak... 😀toxique
több mint 13 éve
London két éve megbénult 5 centi hótól és szerintem bármikor meg tudják ismételni az akkori balfaszkodásukat. Volt kb 3 hókotrója annak a világvárosnak, ezen pörgött a sajtó is, mutattak egy képet egyről és alá írták, "szóval ÍGY néz ki egy hókotró". 😊 Akkor és most is büszke lennék a magyar hatékonyságra ahhoz képest.gyeekLondon éghajlata kicsit másabb a miénknél. Náluk ez extrém körülménynek számít, nálunk megszokottnak... 😀
több mint 13 éve
London két éve megbénult 5 centi hótól és szerintem bármikor meg tudják ismételni az akkori balfaszkodásukat. Volt kb 3 hókotrója annak a világvárosnak, ezen pörgött a sajtó is, mutattak egy képet egyről és alá írták, "szóval ÍGY néz ki egy hókotró". 😊 Akkor és most is büszke lennék a magyar hatékonyságra ahhoz képest.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
ha már t-mánál vagyunk akkor innen küldenék egy méretes faszkorbácsot a főkefének, hogy a tiltása ellenére, nem egyszer nem kétszer sikerült úgy televerni az autót sóval, hogy örülhetek h maradt színe.persze ha én kezdeném el sózni a járdát, ott helyben agyonlőnének.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Nekem az a kedvencem, amikor azzal a szöveggel jönnek, hogy nem voltak felkészülve a havazásra. Miért mikor vannak rá felkészülve augusztusban? Valaki szólhatna nekik, hogy a tél már csak ilyen, hogy esik a hó és jó lenne ha felkészülnének rá.SebiiEz olyan, mint az autósok. Mindig meglepetésként éri őket a decemberi havazás, aztán a nyári gumival koriznak egyet.
több mint 13 éve
Sebii
3 535
Nekem az a kedvencem, amikor azzal a szöveggel jönnek, hogy nem voltak felkészülve a havazásra. Miért mikor vannak rá felkészülve augusztusban? Valaki szólhatna nekik, hogy a tél már csak ilyen, hogy esik a hó és jó lenne ha felkészülnének rá.
több mint 13 éve
Lázár zászlósuramat ne szidd. Nagyszerű ura ő Vásárhely szabad királyi városának.Nagyszerű ura a városnak,mint a nejének.
És különben is. A hónemeltakarítást megtalálni más EU-s országok gyakorlatában is. Például Cipruson vagy Portugáliában sem takarítanak soha havat.haromt
Akit ugye nem szokott megverni,mindig elesik szegénykém.
Januártól azért is fizetni kell,ha kimész a stadionba kocogni.
Lassan a levegőt is pénzért adja.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lázár zászlósuramat ne szidd. Nagyszerű ura ő Vásárhely szabad királyi városának.LOOOOL 😀 Nagyon nagy 😀
És különben is. A hónemeltakarítást megtalálni más EU-s országok gyakorlatában is. Például Cipruson vagy Portugáliában sem takarítanak soha havat.haromt
Ha ad rá pénzt, én szívesen veszek terepjárót. De fölös volt ebbe is belemenni, csak nagyon idegesített és le kellett írnom. Itt tiszta jégborda a város, nem is tudom, hogy a magasabb helyekről hogy jönnek le a lakók, vagy éppenséggel hogy mennek fel... de gusztustalan. Ilyen szép szembeköpés ez a választópolgároknak, lakosoknak. Bár tavaly is ugyan ez volt, ugyan ezzel a vezetéssel, szóval nem tudom min csodálkozom 😀
Nevetséges.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lázár zászlósuramat ne szidd. Nagyszerű ura ő Vásárhely szabad királyi városának.Szeged még istenes.Nálatok sincs eltakarítva a hó? Nálunk utoljára hétfőn esett, azt hiszem. Gyűlölöm ezt a "városvezetést"...JC6Szegeden nincs.empty taxi
Vásárhelyen nem fizették ki a tavalyi hóeltakarítást,így idén nem takarítják.
Ne tudjátok meg.
Ma vagy 10 embert láttam aki elesett biciklivel vagy gyalog,pedig nem sokat voltam kinn.
Volt több autóbaleset is.
Lázár urunk azt mondta,hogy minek takarítani,júniusra elolvad.
Egy másik képviselő válasza meg az volt,hogy vegyen mindenki terepjárót.Bazzani
És különben is. A hónemeltakarítást megtalálni más EU-s országok gyakorlatában is. Például Cipruson vagy Portugáliában sem takarítanak soha havat.
több mint 13 éve
Szeged még istenes.Nálatok sincs eltakarítva a hó? Nálunk utoljára hétfőn esett, azt hiszem. Gyűlölöm ezt a "városvezetést"...JC6Szegeden nincs.empty taxi
Vásárhelyen nem fizették ki a tavalyi hóeltakarítást,így idén nem takarítják.
Ne tudjátok meg.
Ma vagy 10 embert láttam aki elesett biciklivel vagy gyalog,pedig nem sokat voltam kinn.
Volt több autóbaleset is.
Lázár urunk azt mondta,hogy minek takarítani,júniusra elolvad.
Egy másik képviselő válasza meg az volt,hogy vegyen mindenki terepjárót.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nálatok sincs eltakarítva a hó? Nálunk utoljára hétfőn esett, azt hiszem. Gyűlölöm ezt a "városvezetést"...JC62 napja mentem Egerbe, M3-mas hófehér, két sáv közt hófal és 140 km alatt egyetlen hókotróval sem találkoztam... Ausztriában egy 30 fős falu ötöd rangú útján leesik 2 méter hó az pár óra múlva járható de ahogy sokminden más sem úgy az útkezelők sem állnak nálunk a helyzet magaslatán.