Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Nyilván.mesterképzéssel együtt 5 és fél?Newmannyilván,azt a 4 év szopást azért illik megfizetni 😀Newman5 és fél az a 4 év 😀
De legalább van értelme:
tenorx
több mint 14 éve
Igen. Bsc 3 és fél, mester 2. Abban nem vagyok biztos, hogy ez az ábra BSC vagy MSC végzetteket mutatja-e (nekem gyanús amúgy, hogy csak bsc)
több mint 14 éve
mesterképzéssel együtt 5 és fél?5 és fél az a 4 év 😀Nem véletlenül van értéke a BMEs diplomának 😊tenorxnyilván,azt a 4 év szopást azért illik megfizetni 😀Newman
De legalább van értelme:
tenorx
több mint 14 éve
5 és fél az a 4 év 😀nyilván,azt a 4 év szopást azért illik megfizetni 😀Newmanlassan akkor elkezdek örülni,hogy a BME vsz bukó lesz 😀 még biztos ami biztos elcseszem az infót is egy kicsit....na jó,nem :rolleyes:NewmanNem véletlenül van értéke a BMEs diplomának 😊tenorx
De legalább van értelme:
több mint 14 éve
nyilván,azt a 4 év szopást azért illik megfizetni 😀lassan akkor elkezdek örülni,hogy a BME vsz bukó lesz 😀 még biztos ami biztos elcseszem az infót is egy kicsit....na jó,nem :rolleyes:NewmanNem véletlenül van értéke a BMEs diplomának 😊tenorx
több mint 14 éve
Fábry, valahol a siralmas és a nevetséges között.http://index.hu/kultur/cinematrix/kritika/2011/05/11/fabry_kepes_az_onkritikara/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként én sem értem miért a zsidóság jön elő. Ez egy sima fasz. Nem sok köze van ahhoz hogy ZS.ha van valami, ami előhozza a bennem igen mélyen lakozó antiszemitát, akkor az ezNem azzal kell foglalkozni, hogy zsidó. Hanem azzal, hogy besúgónak jó volt, de embernek szar.atapapa
http://bookline.hu/product/product/home!execute.action?_v=Paul_Lendvai_Az_eltekozolt_orszag&id=101078&type=22JJ
több mint 14 éve
ha van valami, ami előhozza a bennem igen mélyen lakozó antiszemitát, akkor az ezNem azzal kell foglalkozni, hogy zsidó. Hanem azzal, hogy besúgónak jó volt, de embernek szar.
http://bookline.hu/product/product/home!execute.action?_v=Paul_Lendvai_Az_eltekozolt_orszag&id=101078&type=22JJ
több mint 14 éve
ha van valami, ami előhozza a bennem igen mélyen lakozó antiszemitát, akkor az ezNe bántsd Pali bácsit, ő legalább még eredeti III-as ügyosztályi jelentésekből dolgozhatott 😛
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
catattack
3 520
Szétb.sz az ideg! Mi a retkes f.sznak kell hazudozni a múltról? Megbízol a másikban és ezt kapod!Semmi jelentősége a dolognak, csak a hazugságnak!
Baszott szarul esett!!
több mint 14 éve
ha van valami, ami előhozza a bennem igen mélyen lakozó antiszemitát, akkor az ezBelőlem is. + Háború a nemzet ellen film.
több mint 14 éve
sikerült elbukni a legfosabb tantárgyat basszameg. jövö félévben is lent rohadhatok a laborban napi 6 órát... :cool:DuffLegalább a napi 6 óra labor illik az avatarodhoz
több mint 14 éve
sikerült elbukni a legfosabb tantárgyat basszameg. jövö félévben is lent rohadhatok a laborban napi 6 órát... :cool:
több mint 14 éve
ha van valami, ami előhozza a bennem igen mélyen lakozó antiszemitát, akkor az ezhttp://bookline.hu/product/product/home!execute.action?_v=Paul_Lendvai_Az_eltekozolt_orszag&id=101078&type=22

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
v a windows... 😀A Microsoft Wordnél rosszabb program nem létezik. EZ 100%. Nagyon felbaszott megint ez a szar...SchleckDehogynem. Az excel 😀Matthew99
|
több mint 14 éve
A Microsoft Wordnél rosszabb program nem létezik. EZ 100%. Nagyon felbaszott megint ez a szar...SchleckDehogynem. Az excel 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
A Microsoft Wordnél rosszabb program nem létezik. EZ 100%. Nagyon felbaszott megint ez a szar...
több mint 14 éve
Mindezzel semmi gond, hanem társul kórosan szar memóriával, mivel így lecsúsztam egy határidőről, ami ráadásul olyan tárgy, amit 3adszorra vettem fel 😛 De a tanár rendes volt, adott erre a hétre haladékot, úgyhogy valamelyik nap majd elkezdem 😂beadványnak szigorúan utolsó nap, minél későbbi órában kell nekiállni.mintha csak magamat hallanám...CowboykarcsiSzombaton mondom nekiállok megcsinálni a beadandót. Nah ez most úgy áll hogy majd holnap 😀Hanni
egyik tanárom több tantárgyból is tanított, kérdezte utsó nap délután, hogy ki hogyan áll. persze én akkor még erősen ráértem (15.00, ergo még 9 óra volt a deadline-ig). Erre átküldött a könyvtárba, hogy álljak neki azonnal 😀Höri
több mint 14 éve
Nekem ma 8-ig kell postára adnom a Legfelsőbb Bíróságra egy felülvizsgálati kérelmet.beadványnak szigorúan utolsó nap, minél későbbi órában kell nekiállni.mintha csak magamat hallanám...CowboykarcsiSzombaton mondom nekiállok megcsinálni a beadandót. Nah ez most úgy áll hogy majd holnap 😀Hanni
egyik tanárom több tantárgyból is tanított, kérdezte utsó nap délután, hogy ki hogyan áll. persze én akkor még erősen ráértem (15.00, ergo még 9 óra volt a deadline-ig). Erre átküldött a könyvtárba, hogy álljak neki azonnal 😀Höri
Lassan neki kéne látnom.

több mint 14 éve
lassan akkor elkezdek örülni,hogy a BME vsz bukó lesz 😀 még biztos ami biztos elcseszem az infót is egy kicsit....na jó,nem :rolleyes:NewmanNem véletlenül van értéke a BMEs diplomának 😊
több mint 14 éve
beadványnak szigorúan utolsó nap, minél későbbi órában kell nekiállni.mintha csak magamat hallanám...CowboykarcsiSzombaton mondom nekiállok megcsinálni a beadandót. Nah ez most úgy áll hogy majd holnap 😀Hanni
egyik tanárom több tantárgyból is tanított, kérdezte utsó nap délután, hogy ki hogyan áll. persze én akkor még erősen ráértem (15.00, ergo még 9 óra volt a deadline-ig). Erre átküldött a könyvtárba, hogy álljak neki azonnal 😀
több mint 14 éve
mintha csak magamat hallanám...CowboykarcsiSzombaton mondom nekiállok megcsinálni a beadandót. Nah ez most úgy áll hogy majd holnap 😀
több mint 14 éve
Utálom, hogy lusta vagyok és mindig mindent halogatok. :/mintha csak magamat hallanám...
Most nincs kedvem leírni miért, majd később... 😀fetomy
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
lassan akkor elkezdek örülni,hogy a BME vsz bukó lesz 😀 még biztos ami biztos elcseszem az infót is egy kicsit....na jó,nem :rolleyes:
több mint 14 éve
Utálom, hogy lusta vagyok és mindig mindent halogatok. :/ Most nincs kedvem leírni miért, majd később... 😀