NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
itt is van egy gettósnowboardos egyén 😛 Veszprémben egy időben a BMX pálya télen ilyen agyatlanságok színtere volt, mondjuk csak nekem és másik haveromnak volt deszkája, menők is voltunk. többi telepi suhanc meg linóleumpadlódarabokkal vagy mikkel hasított 😀 meg ilyen műanyag seggcsúszkákkal 😀

mégkorábban meg a volt HS-em mellett volt egy extrém meredek lejtő, ott is volt a sima út meg a domb, kvázi a fekete pálya, annak a tövébe még nyilván ugratót is kellett építeni, olyan zakózások voltak, hogy csak nyekkentem

tavaly meg college csoporttársaimmal rendeztünk hócsatát 😂 két hétig száradtam utána
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
bevásárlószatyor>>>>>>>>>>>>>>>bármilyen fullos szánkóJayB
600 forintos műanyag szánkó amit úgyis széttörik darabokra a végére. Így ergo egyszerhasználatos 😊

De törtem el rendes fábol készült szánkót is 😊
A kedvenc módszerünk a gettosnowboard volt. A gördeszka leszerelt kerekekkel, állva a városligeti király-dombon 😀 egy-egy ilyen kimenetel után nem volt testrészem ami ne fájt volnaharomt
Széttörő szánkó már alap... 😀 Múltkor mi is küldtük gettósnowboarddal a Normafán, eléggé adta 😂 +seggcsúszkával 9m-es ugratás, az mi? 😀 ÉS a durva, hogy nem is fájt különösebben 😀 😀
De ez már Make Love topik 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
téli >>>>>> nyári. és nem kell hozzá épített cucc. ergo sokkal izgalmasabb. bár a nyári is jó, de nem lehet vele kurva nagyokat borulni tökrészegen fájdalom nélkül 😊haromt
nekem sikerült a nyári bobon egy óriásit esnem természetesen józanul még 3 éveHurka
hát én a visegrádin úgy mentem le mindig hogy a lábammal nyomtam előre a kart nehogy fékezhessek és így sem sikerült soha borulni 😛

le is baszott a jegykezelő, amikor az újrafelhúzó izére fullspeedel érkeztem meg 😊haromt
oriasi +1 utoljara tavaly nyaron jatszottam meg egy az egyben ugyanezt 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bevásárlószatyor>>>>>>>>>>>>>>>bármilyen fullos szánkóJayB
600 forintos műanyag szánkó amit úgyis széttörik darabokra a végére. Így ergo egyszerhasználatos 😊

De törtem el rendes fábol készült szánkót is 😊
A kedvenc módszerünk a gettosnowboard volt. A gördeszka leszerelt kerekekkel, állva a városligeti király-dombon 😀 egy-egy ilyen kimenetel után nem volt testrészem ami ne fájt volna
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
bevásárlószatyor>>>>>>>>>>>>>>>bármilyen fullos szánkó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én a nyári bobra szavazokJJ Tiller
téli >>>>>> nyári. és nem kell hozzá épített cucc. ergo sokkal izgalmasabb. bár a nyári is jó, de nem lehet vele kurva nagyokat borulni tökrészegen fájdalom nélkül 😊haromt
nekem sikerült a nyári bobon egy óriásit esnem természetesen józanul még 3 éveHurka
hát én a visegrádin úgy mentem le mindig hogy a lábammal nyomtam előre a kart nehogy fékezhessek és így sem sikerült soha borulni 😛

le is baszott a jegykezelő, amikor az újrafelhúzó izére fullspeedel érkeztem meg 😊
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
nem tudom, így hó nélkül nekem sincs karácsonyi hangulatom egyáltalán sajnos...Hurka
Nekem nem a hó miatt van hiányérzetem. Főleg hogy egy ideje nekem a hóesés= lapátolás. Ha neked kell eltakarítani; mindjárt nem ujjongsz annyira érte...iktriad
jó, hát kinek mi, itthon is én lapátolom a havat, mégis azt kívánom, bárcsak lenne hó... 😛 És igenis ujjongok érte 😛
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
a témához csak egyvalamit tennék hozzá: A szánkózás KIRÁLY!!! 😂pc_x
nekem sikerült a nyári bobon egy óriásit esnem természetesen józanul még 3 éve
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
téli >>>>>> nyári. és nem kell hozzá épített cucc. ergo sokkal izgalmasabb. bár a nyári is jó, de nem lehet vele kurva nagyokat borulni tökrészegen fájdalom nélkül 😊
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
én a nyári bobra szavazok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
a témához csak egyvalamit tennék hozzá: A szánkózás KIRÁLY!!! 😂

több mint 13 éve
nem tudom, így hó nélkül nekem sincs karácsonyi hangulatom egyáltalán sajnos...Hurka
Nekem nem a hó miatt van hiányérzetem. Főleg hogy egy ideje nekem a hóesés= lapátolás. Ha neked kell eltakarítani; mindjárt nem ujjongsz annyira érte...iktriad
én szeretek havat lapátolni 😊 (bizonyos mértékek közt persze)
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nekem nem a hó miatt van hiányérzetem. Főleg hogy egy ideje nekem a hóesés= lapátolás. Ha neked kell eltakarítani; mindjárt nem ujjongsz annyira érte...
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Sobri: Nem neked írtam a kereskedős és a szeretős dolgot. De egyáltalán nem értek egyet. Persze lehet, hogy csak én vagyok így, de nem az a lényeg, hogy 24 évesen is szánkózzon az ember, nyilván nem fog. De nekem azok az emlékek igenis adnak karácsonyi hangulatot. És nekem előjön az a feeling, mégha nem is azt csinálom 😉

Az ajándékozás változott, de csak mert inkább azt várom, hogy hogyan reagál a másik arra, amit én adok 😊
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
nem tudom, így hó nélkül nekem sincs karácsonyi hangulatom egyáltalán sajnos...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekünk most a fa sincs felállítva itthon, bár remélem holnap feldobjuk a kis műfenyőt. Nekem rendesen hiányzik az 6-7 évvel ezelőtti karácsony 😕tenorx
küldjek neked egy matchbox-ot? 😛haromt
Piros tűzoltóautót!
Amúgy tényleg elég szar karácsony, 0 hangulatom van.tenorx
egyszer kaptam karácsonyra tűzöltő nyergesvontatót. Csőrös Mack húzta 😊
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nekünk most a fa sincs felállítva itthon, bár remélem holnap feldobjuk a kis műfenyőt. Nekem rendesen hiányzik az 6-7 évvel ezelőtti karácsony 😕tenorx
küldjek neked egy matchbox-ot? 😛haromt
Piros tűzoltóautót!
Amúgy tényleg elég szar karácsony, 0 hangulatom van.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
küldjek neked egy matchbox-ot? 😛
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nekünk most a fa sincs felállítva itthon, bár remélem holnap feldobjuk a kis műfenyőt. Nekem rendesen hiányzik az 6-7 évvel ezelőtti karácsony 😕
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nem leszek népszerű most sem, de igazából Tibi szavaival értek egyet, és nekem is a modorosság a szó ami eszembe jut sajnos

és Sobri Jóskának is igaza van, kiskorodban nagyobb show a karácsony, várod ezerrel, ajándékok, csodavilág, a mi gyerekkorunkban még hó is volt, valóban ez is rádob az érzésre. én is emlékszem, mikor 24-én délután hirtelen el kellett menni sétálni, nézni a feldíszített házakat, ropog a hó a talpad alatt, aztán mire hazaérsz varázslat, ott a fa, ajándék, minden. most meg hó sincs sok (pár éve eső esett karácsonykor...), mindenki felnőtt, ajándékról szól sokminden, tőlem is megkérdték mit kérek, de hát nem tudtam mit mondani, és egyből én lettem a rosszarc, hogy nincs karácsonyi hangulatom. ami amúgy tényleg nincs, és irigylem azokat, akiknek van. de itt nálam családban is erőltetettnek érzem az egész mindent, évről évre egyre jobban. és ez rossz, de nem akarok senkit se meggyőzni, sőt örülök azoknak, akikben a szeretet szelleme ugyanúgy él, mint amikor kisgyerekek voltak. lehet egyszer én is visszanyerem, talán már holnap christmas wonder gyanánt 😊

és ha holnap nem keverednék ide akkor ezúton ragadnám meg az alkalmat, hogy boldog karácsonyt kívánjak minden egyes usernek, nagyon jó hogy van ez a közösség, és remélem aki ma itt fórumozik és olvassa ezt az jövőre is ugyanígy itt fog izgulni azon, hogy ki jut playoffba 😊

(broáf de érzelmes hsz lett ez így visszagondolva, de hát talán karácsonykor kipréselem magamból akkor nem gáz 😀 az meg epic, hogy gyűlölködőbe írtam 😛)konqueror
Nálam talált, amit írsz. Hasonlóan gondolom.kishaszi
És nálam is. Asszem idén se rakom össze a miniműfenyőfát. Szüleimnél amúgy is van feldíszitett fa mindig. Legszivesebben annak örülnék; ha vasárnap délután lenne; és túlesnénk a kötelező körökön. Mert amúgy nem nagyon érint meg most (se - és ez már igy van egy pár éve...) a karácsony.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
(broáf de érzelmes hsz lett ez így visszagondolva, de hát talán karácsonykor kipréselem magamból akkor nem gáz 😀 az meg epic, hogy gyűlölködőbe írtam 😛)konqueror
tessék a modor téged is elkapott 😛
több mint 13 éve
Az biztos hogy a karácsony egy elbaszott ünnep a háztartások 90%-ban, én hálisten a másik 10%-ba tartozom. NEM RAJTAD múlik hogy éled át ezt az egészet, a körülötted lévőkön!
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Az ajándékvásárláshoz annyit, hogy már most lehet tudni, hogy 2011 végén is lesz karácsony. Vagyis ha mondjuk márciusban, júniusban, vagy bármikor eszedbe jut egy jó ötlet, vagy meglátsz valamit, hogy ez jó poén, vagy jó ajándék, meg lehet venni már akkor is, eláll a fiókban/szekrényben, ha nem romlandó 😊
Én így szoktam megoldani, így sosincs ajándékvásárlási para, és vagy 360 nap van arra, hogy mindenki örüljön. (Ugyanezt a ravasz elvet alkalmazom születésnapok, névnapok, stb. esetén is. Akkor veszek ajándékot, mikor látok valami jót, aztán már csak várni kell, hogy az alkalom eljöjjön 😊 )

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
nem leszek népszerű most sem, de igazából Tibi szavaival értek egyet, és nekem is a modorosság a szó ami eszembe jut sajnos

és Sobri Jóskának is igaza van, kiskorodban nagyobb show a karácsony, várod ezerrel, ajándékok, csodavilág, a mi gyerekkorunkban még hó is volt, valóban ez is rádob az érzésre. én is emlékszem, mikor 24-én délután hirtelen el kellett menni sétálni, nézni a feldíszített házakat, ropog a hó a talpad alatt, aztán mire hazaérsz varázslat, ott a fa, ajándék, minden. most meg hó sincs sok (pár éve eső esett karácsonykor...), mindenki felnőtt, ajándékról szól sokminden, tőlem is megkérdték mit kérek, de hát nem tudtam mit mondani, és egyből én lettem a rosszarc, hogy nincs karácsonyi hangulatom. ami amúgy tényleg nincs, és irigylem azokat, akiknek van. de itt nálam családban is erőltetettnek érzem az egész mindent, évről évre egyre jobban. és ez rossz, de nem akarok senkit se meggyőzni, sőt örülök azoknak, akikben a szeretet szelleme ugyanúgy él, mint amikor kisgyerekek voltak. lehet egyszer én is visszanyerem, talán már holnap christmas wonder gyanánt 😊

és ha holnap nem keverednék ide akkor ezúton ragadnám meg az alkalmat, hogy boldog karácsonyt kívánjak minden egyes usernek, nagyon jó hogy van ez a közösség, és remélem aki ma itt fórumozik és olvassa ezt az jövőre is ugyanígy itt fog izgulni azon, hogy ki jut playoffba 😊

Nálam talált, amit írsz. Hasonlóan gondolom.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...

(broáf de érzelmes hsz lett ez így visszagondolva, de hát talán karácsonykor kipréselem magamból akkor nem gáz 😀 az meg epic, hogy gyűlölködőbe írtam 😛)