Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Öcsém.........Van egy kiskutyánk. Tesómék ki szokták vinni játszani a parkba, ahol sok hasonló van. Egyáltalán nem agresszív, a legdurvább amit csinál, hogy ugat (na jó, meg néha megkúrja a lábakat 😂 ). Épp most meséli, hogy egy faszkalap, a suli gondnoka, ami ott van, mikor előtte volt a kiskutya, rábaszott egyet egy szöges dróttal.... A rendőröknek persze azt mondta, hogy a kutya rátámadt... (a kutya Yorki, pici és baromi barátságos..)
Jah, a rendőrök azért jöttek ki, mert az egyik kutyatulajdonos odament "reklamálni" a faszinál, aki pedig az illetőt is megbaszta a szögesdróttal.
Kérdem én, ilyen elmebeteg ember hogy a faszomba dolgozhat iskolában?? Akkora az a kutya mint egy cipő bazmeg...
több mint 14 éve
fetomy az a jó h neked még akkor is járna konstans 99 amikor épp kapcsolatban vagy 😀briareos😂 Hát hiába, király vagyok, na 😂
több mint 14 éve
fetomy az a jó h neked még akkor is járna konstans 99 amikor épp kapcsolatban vagy 😀
több mint 14 éve
Kösz 😂
több mint 14 éve
catattack
3 520
Sok sikert és boldogságot!
több mint 14 éve
Hihetetlen a sztori. Meghalt 8 házzal lejjebb a bácsi, és 24 órában ez a téma?igen. konkrétan:
...És hogy a családban ez bárkivel megtörténhet? :/catattack
"54 éves volt....-kivárás, hogy mondjak valamit-, a lift előtt esett össze....-kivárás-, a felesége találta meg...-kivárás-, két lánya volt...-kivárás-, még meg se házasodtak...-kivárás-, apa is már 45 éves, és fizikai munkát végez...-kivárás-, én nem tudom mit csinálnék ha blabla-satöbbiiiiiiiii"
De tök mindegy, már hozzászokhattam volna, mert húgom is olyan, hogy ha mondanak egy olyat, hogy Zumbawambában, Udugnibugni fővárosában megmozdult a levegő, akkor a húgom gépére pillantva meg van nyitva a firefox, és a lapok kb: "forgószél - wikipedia, forgószél székesfehérvár - google, forgószél magyarország - google, körbeforgórúgás - chucknorris.hu"... 😛 A nyári vulkánkitörésnél is egy hétig hallgattuk egyfolytában a húgomtól, hogy nem lesz nyár, napot se látunk, megfulladunk mert a hamu és gyémánt...
Nők... mi lenne velünk nélkülük? 😛 (nyugodt napokat élnénk.... 😛)
több mint 14 éve
catattack
3 520
Hihetetlen a sztori. Meghalt 8 házzal lejjebb a bácsi, és 24 órában ez a téma? ...És hogy a családban ez bárkivel megtörténhet? :/
több mint 14 éve
Depresszió egy olyasvalaki miatt, aki véletlenül abba az utcába költözött? Felesleges idegzabálás az egész.catattackHát igen... Ez már nem együttérzés, hanem a saját idegeink kikészítése...
több mint 14 éve
catattack
3 520
Depresszió egy olyasvalaki miatt, aki véletlenül abba az utcába költözött? Felesleges idegzabálás az egész.
több mint 14 éve
Barátnőmék környékén meghalt valaki, ő pedig olyan szinten túlreagálta, hogy azt el sem lehet mondani. Mély depresszió, és különböző családtagjaink halálának vizionálása napokig...A faszomat már. Most komolyan, mi a fasznak csinálja magának az ember a szart??? Ráadásul aztán terjeszti is...fetomyBővebben...catattack
Együtt érzek, meg minden, de túlságosan élénk a képzelőerőm ahhoz, hogy egyfolytában olyanokról "ábrándozzak", hogy össze-vissza kihal a családom...
több mint 14 éve
catattack
3 520
A faszomat már. Most komolyan, mi a fasznak csinálja magának az ember a szart??? Ráadásul aztán terjeszti is...fetomyBővebben...
több mint 14 éve
A faszomat már. Most komolyan, mi a fasznak csinálja magának az ember a szart??? Ráadásul aztán terjeszti is...
több mint 14 éve
Értem. Sajnos az ilyen pályázatoknál, projekteknél sokszor tudják előre ki lesz a nyertes, és a többi pályázó csak a látszat miatt kell.
több mint 14 éve
informatika, és bankok számára készült volna. Jó darabig hitegettek, meg minden aztán mégse...Amennyire nem titok. 😊Ez milyen témakör volt, ha nem titok?Sobri JóskaIgazából valamilyen szinten céges titok, attól függ mennyire érdekel részletesenBlack_Adder
Csak elég a tág téma: építőipar, informatika, kommunikáció, ilyesmi 😊Sobri Jóska
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Amennyire nem titok. 😊Igazából valamilyen szinten céges titok, attól függ mennyire érdekel részletesenBlack_AdderBuktuk a projectet. 153 munkaórám a kukába...Black_AdderEz milyen témakör volt, ha nem titok?Sobri Jóska
Csak elég a tág téma: építőipar, informatika, kommunikáció, ilyesmi 😊
több mint 14 éve
Igazából valamilyen szinten céges titok, attól függ mennyire érdekel részletesenBuktuk a projectet. 153 munkaórám a kukába...Black_AdderEz milyen témakör volt, ha nem titok?Sobri Jóska
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Buktuk a projectet. 153 munkaórám a kukába...Black_AdderEz milyen témakör volt, ha nem titok?
több mint 14 éve
Buktuk a projectet. 153 munkaórám a kukába...
több mint 14 éve
Sztem egész MO-n ezen a héten van waiver. Hihetetlen népvándorlás van.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pont ma van lomtalanítás az utcában is, ráadásul a tv-m is úgy gondolta megajándékoz az elektromos tűz örömeivel így bekapcsolás után, szóval most azon gondolkozom hogy kidobom a g*ciknek a tv-t hátha agyon vág legalább egyet...Hanniahhoz bedugva kell kidobni nem? 😛 és akkor már a kábellel együtt viszik a házat is, mert az is lomnak számít, mert össze van kötve a TV-vel 😛
több mint 14 éve
Pont ma van lomtalanítás az utcában is, ráadásul a tv-m is úgy gondolta megajándékoz az elektromos tűz örömeivel így bekapcsolás után, szóval most azon gondolkozom hogy kidobom a g*ciknek a tv-t hátha agyon vág legalább egyet...
több mint 14 éve
Nem igaz hogy itt kell Halló!!-zni baszdmeg,még annyira sem telik ezektől hogy megnyomják azt a kurva csengőt és ne ordibáljanak másfél órán keresztül.Egyébként is olyan szarul vagyok hiányzik még hallgatni egész nap az acsarkodásukat.Hogy dögölne meg mind!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
a meccs után konkrétan nem tudtunk rá felszállni, annyira tele volt hétközben a munkában megfáradt, és szombat este a heti feszültséget levezetni kívánó norvégokkal... mondjuk az öltöző feltörése után nem biztos, hogy hagytam volna szó nélkül, ha belém kötnek...egyszer utaztam rajta úgy hogy éppen lomtalanítás volt a nyóckerben. Na az gyönyörű volt.haromt99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedetharomtHaverom erzsébeten lakik és gyakran azzal megy haza. Mondta, h már leköpték, megrugdosták, megprobálták kirabolni stbstb... Azért 1x ki kell probalni azt a buszt 😀Duff
több mint 14 éve
Reméltem, hogy veszed a lapot.