NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
éppen ezért a hálaadás a legjobb ünnep
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Dub
1 019
Én az egész Karácsony ünnepkörbe az ajándékvásárlás részét utálom a legjobban. Gyakorlatilag félrészegre kellett előtte valahol inni magamat, hogy egyáltalán elinduljak valamit nézni valamelyik ilyen bevásárlóközpontba (amúgy is rühellem ezeket a helyeket). Aztán rájöttem, hogy egyszerűbb ha olyan ajándékokat adok, amit az internetről is meg lehet rendelni és így el lehet kerülni az idegbajt. A másik ez a "mostmindenáronjólérezzükmagunkat" hangulat, ami kifejezetten idegesíteni tud.
több mint 13 éve
fetomy, te értelmezed félre 😊Nem írtam, hogy kereskedőünnep, vagy, hogy ki kit mikor szeret.
Azt mondtam, hogy amiről, mint karácsonyi feelingről beszélünk, az tizeniksz éves korig érezhető (ajándékvárás, elutazás, jó programok, rokonlátogatások, soha véget nem érő játszadozások, szánkózások, stb), aztán már más az érzés.
Persze van ajándékozás, de az ajándék már nem valami amúgy elérhetetlen csoda, a rokonok nagyrésze elhalálozott, másfajta programok vannak, másféle utazások, stb.
Ezért az a feeling, ami van az első tizeniksz évben, már nem jön vissza soha, de attól még lehet karácsonyozni, of course, csak más.
haromtnak ajánlom: pár éve a cimboráim hasonló feelinggel kitalálták, hogy egyikük lakásában összegyűlünk, mindenki vitt rakás piát, és tartunk egy éjféli misét, ami azt jelenti, hogy éjfélre ne maradjon semmise. Végülis érdekes Szenteste volt, egy próbát megér 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó ez nálam nem nyert mert akiket szeretek azokkal együtt vagyok máskor is. Nem kell hozzá egy kinevezett nap.Ami igazán idegesít a konzum fasság mellett, az hogy mindenhonnan erőltetik hogy milyen menő ilyenkor modorkodni. A gyomrom felfordul ha meghallom a bejgli szót, vagy a csillagszórót és a fehér karácsony milyen szép, dolgokat.
tökmindegy. ez a cucc mindig előjön a fórumon ilyenkor. szóval már annyira lusta vagyok kifejteni a gondolataimat, mint a kötelező köröket lefutni a halászlével.
több mint 13 éve
Azért mert félreértelmezitek az egészet. Egyrészt a korral egyáltalán nem értek egyet. Másrészt akinél normálisan van megoldva, annál sosem lesz kereskedőünnep. Igen, sokaknál az a lényeg, de az én szűk családi körömben sosem az volt. Attól még, hogy mindenhol arra ösztönöznek, hogy VEGYÉLVEGYÉLVEGYÉLMÉG, még nem kell neked is venni venni és még venni.És a karácsonynak nem az a lényege, hogy te csak aznap szereted a másikat, és hogy szeress olyat, akit máskor nem... Hanem az, hogy legyél együtt azokkal, akiket szeretsz. Nem más, csak legyél velük, ha máskor nem is, legyetek együtt, beszélgessetek egy kicsit, stb... Persze ez sokaknál alap, de nem mindenkinél.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Amíg azok akikkel a karácsonyt töltöm fontosnak tartják addig énis. Ha majd azt látom hogy mindenkinek csak nyűg és szenvedés az egész akkor engem sem fog érdekelni mert valóban nem kötelező a "meghitt karácsony".
több mint 13 éve
így tehát olyan hangulatom sincs hogy midenkit szeretek. haromtSzomorú, nem vagy elég kozmopolita és liberális. 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A karácsonyi hangulathoz nagyon fontos, hogy az ember maximum tizeniksz éves legyen. Valahogy utána már nem ugyanaz a karácsony, vagyis a hangulat, de ez életkori sajátosság, nem hideg vagy hómennyiség függő. Én legalábbis ezt a tapasztalatot tudom megosztani a témából kifolyólag 😊Sobri Jóskanekem kb 12 éves koromig volt meg. utána rájöttem hogy ez is csak egy kereskedőünnep mint a valentinnap maximumum.
akit szeretek, azt 365 nap szeretem, akit nem, azt meg csak azért nem fogom még ezen a napon sem mert ezt várja el a társadalom.
így tehát olyan hangulatom sincs hogy midenkit szeretek. Sem a hó, se a beijgli nem tudja meghozni. Talán csak 4 whiskey 😊
több mint 13 éve
A karácsonyi hangulathoz nagyon fontos, hogy az ember maximum tizeniksz éves legyen. Valahogy utána már nem ugyanaz a karácsony, vagyis a hangulat, de ez életkori sajátosság, nem hideg vagy hómennyiség függő. Én legalábbis ezt a tapasztalatot tudom megosztani a témából kifolyólag 😊
több mint 13 éve
mert a karácsony téli ünnep, amivel egybeivódott a hó is. Tudod, a gyerekkor, mikor kint hógolyózol, szánkózol, hóembert építesz, este meg bent a kinti hideg után jól eső melegben megvacsorázol, és kibontod az ajándékokat, majd az ablakra hulló hópelyheket, és a havas esti játszóteret nézegetve iszogatod a fahéjas-almás teát. Gyerekkoromban sokszor voltak ilyenek, ezért kiábrándító nekem. Nyilván ha Hawaiin vagy Afrikában ahhoz szoknak hozzá, hogy 60 fokban veszik át az ajándékot, azok nem szeretnék a havat, de szerintem a karácsonyossághoz hozzá tartozik a hó is.De tényleg már a büdös retkes picsába hogy -500 fok van hetek óta bezzeg erre a 2 kurva napra mikor még passzolna is a hangulathoz a hideg meg a hó kurvára melegrekordok dőlnek, utána persze megint kurvára -500 fok lesz... :/JayBés miért kell méteres hónak esnie a karácsonyi hangulathoz?JJ Tiller
szerk.:pl. egy ilyen karácsony esetén sehogy nem lenne karácsonyi hangulatom: http://vegyelvissza.blog.hu/2010/11/23/fekete_tamas_24
több mint 13 éve
JéBé
7 035
nem kell méteres hó de ne legyen már 15 fok..De tényleg már a büdös retkes picsába hogy -500 fok van hetek óta bezzeg erre a 2 kurva napra mikor még passzolna is a hangulathoz a hideg meg a hó kurvára melegrekordok dőlnek, utána persze megint kurvára -500 fok lesz... :/JayBés miért kell méteres hónak esnie a karácsonyi hangulathoz?JJ Tiller
több mint 13 éve
De tényleg már a büdös retkes picsába hogy -500 fok van hetek óta bezzeg erre a 2 kurva napra mikor még passzolna is a hangulathoz a hideg meg a hó kurvára melegrekordok dőlnek, utána persze megint kurvára -500 fok lesz... :/JayBés miért kell méteres hónak esnie a karácsonyi hangulathoz?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
akkor kicsit nem mostanában néztem a londoni időjárást 😊Volt vagy 10-15 centi - csak ez itt valoban irgalmatlan sok. 😂 De tegnapra/mara itt sem maradt semmi.. pedig en nagyon szeretem 😕Hurka hsz, amely kapott ket(!) like-ot = NEM MENO -> gyulolkodok.Igorjó nálatok irgalmatlan sok hó van/volt, de itt meg lófasz sincs mert elolvadt az egész máraFucu
(Bezzeg a Calgary-ban elo haver nem kuzd ilyen gondokkal.. :S)Igor
több mint 13 éve
JéBé
7 035
De tényleg már a büdös retkes picsába hogy -500 fok van hetek óta bezzeg erre a 2 kurva napra mikor még passzolna is a hangulathoz a hideg meg a hó kurvára melegrekordok dőlnek, utána persze megint kurvára -500 fok lesz... :/
több mint 13 éve
Volt vagy 10-15 centi - csak ez itt valoban irgalmatlan sok. 😂 De tegnapra/mara itt sem maradt semmi.. pedig en nagyon szeretem 😕jó nálatok irgalmatlan sok hó van/volt, de itt meg lófasz sincs mert elolvadt az egész máraFucunem jó, hogy karácsonykor nincs hó, nagyon nem...HurkaHurka hsz, amely kapott ket(!) like-ot = NEM MENO -> gyulolkodok.Igor
(Bezzeg a Calgary-ban elo haver nem kuzd ilyen gondokkal.. :S)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
jó nálatok irgalmatlan sok hó van/volt, de itt meg lófasz sincs mert elolvadt az egész máranem jó, hogy karácsonykor nincs hó, nagyon nem...HurkaHurka hsz, amely kapott ket(!) like-ot = NEM MENO -> gyulolkodok.Igor
több mint 13 éve
nem jó, hogy karácsonykor nincs hó, nagyon nem...HurkaHurka hsz, amely kapott ket(!) like-ot = NEM MENO -> gyulolkodok.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Mondjuk emiatt nem szeretem az ünnepeket. Hogy vagy ünnepi hangulatod van, vagy köcsög vagy, hogy ezen a napon nem tudsz boldog lenni... És mellesleg utálom a jópofizást olyanoknak, akiket nem bírok...fetomyMintha én írtam volna. Már ma három ember baszott le emiatt, és még csak holnap után lesz karácsony. :rolleyes:
több mint 13 éve
Bazzani: nem kötekedésből, puszta jobbító szándék: médiumnak köszönöd 😊 a média gyűjtőfogalom 😊haromt: Számomra egy kis felszabadultság, jókedv indokolatlanul.
Hurka: Egyetértek... Főleg bosszantó, hogy egész eddig volt, mára elolvadt az egész.
Höri: Minek eltakarítani? 😀
Egyébként pedig nekem sincs különösebben karácsonyi hangulatom.. Vagy akkor mondjuk, hogy jókedvem. Mondjuk emiatt nem szeretem az ünnepeket. Hogy vagy ünnepi hangulatod van, vagy köcsög vagy, hogy ezen a napon nem tudsz boldog lenni... És mellesleg utálom a jópofizást olyanoknak, akiket nem bírok...
több mint 13 éve
Szeretném megköszönni az Orbán kormánynak és minden előző kormánynak,hogy itt tartunk.Ma újra lehúzták az országot,ki szívja meg legjobban?
Természetesen a devizahitelesek.
Ja és boldog karácsonyt az összes médiának,ahonnan ez ömlött egész nap.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
karácsonyi hangulat. az mi?
több mint 13 éve
Detto.nem jó, hogy karácsonykor nincs hó, nagyon nem...Hurkament a lájk
rohadtul nincs karácsonyi hangulatomFucu
Pedig én mániákus Karácsony imádó voltam.
Ma döbbentem rá,hogy holnap lesz.
Ma is csak a melóbeosztás miatt.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=x5h1GI2oNpk 😛karácsony sosem igazi hó nélkül, az ilyen problémáid nem nagyon érdekelnek 😛Hurkanem jó, hogy karácsonykor nincs hó, nagyon nem...Hurkaha lesz, eltakarítod a házunk elől?Höri
több mint 13 éve
karácsony sosem igazi hó nélkül, az ilyen problémáid nem nagyon érdekelnek 😛nem jó, hogy karácsonykor nincs hó, nagyon nem...Hurkaha lesz, eltakarítod a házunk elől?Höri
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Nekem még sose volt. 😀nem jó, hogy karácsonykor nincs hó, nagyon nem...Hurkament a lájk
rohadtul nincs karácsonyi hangulatomFucu