NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Valóban, ízlések, és pofonok.Képzelem, milyen szomorú voltál, mikor a pedomaciról eltűntek a képek 😊
több mint 13 éve
ízlések és pofonok, de én mégis maradnék a laposságnál:több mint 13 éve
Szerintem fő az alaposság, ami ugye így nem lenne meg.fetomySzerintem nem fő az a laposság, cáfolom:
több mint 13 éve
nem, mert nem szeretnék alaptalan lenni 😕 Szerintem fő az alaposság, ami ugye így nem lenne meg.és A/4, A/5 lapod nem cserélnéd hasonló Audira? 😛konquerorNem úgy van az. Alkudozásnak helye nincs, Vastagcsabi velünk van,a bundáskenyér velünk van, Sobrijóska velünk van -még a neve is szép magyaros- a gondolatrendőrség tudja ezt. És ha alaptalanul vádaskodsz, az újabb 25 millió forint, úgy vigyázz.Sobri JóskaKi mondta, hogy nincs alapom? Nekem igenis van a lapom, rögtön egy továbbfejlesztett a4-es modell. ráadásul több is, és van a5-ös is. Igaz, hogy azok nem vastagok, és a zsíros bundáskenyér is szétrohasztja, de legalább az enyém! Ráadásul szeretem a narancsot, és a képen is azért nevettem, mert kicsi a csávó farka.fetomy
több mint 13 éve
és A/4, A/5 lapod nem cserélnéd hasonló Audira? 😛Ki mondta, hogy nincs alapom? Nekem igenis van a lapom, rögtön egy továbbfejlesztett a4-es modell. ráadásul több is, és van a5-ös is. Igaz, hogy azok nem vastagok, és a zsíros bundáskenyér is szétrohasztja, de legalább az enyém! Ráadásul szeretem a narancsot, és a képen is azért nevettem, mert kicsi a csávó farka.fetomyjó, cserébe megszellőztetem, hogy kiadtad a titkos infókat, hogy az x-faktorban Vastag Csabi kedvenc kajája a bundáskenyér volt 😊fetomyNem úgy van az. Alkudozásnak helye nincs, Vastagcsabi velünk van,a bundáskenyér velünk van, Sobrijóska velünk van -még a neve is szép magyaros- a gondolatrendőrség tudja ezt. És ha alaptalanul vádaskodsz, az újabb 25 millió forint, úgy vigyázz.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Ki mondta, hogy nincs alapom? Nekem igenis van a lapom, rögtön egy továbbfejlesztett a4-es modell. ráadásul több is, és van a5-ös is. Igaz, hogy azok nem vastagok, és a zsíros bundáskenyér is szétrohasztja, de legalább az enyém! Ráadásul szeretem a narancsot, és a képen is azért nevettem, mert kicsi a csávó farka.Nem úgy van az. Alkudozásnak helye nincs, Vastagcsabi velünk van,a bundáskenyér velünk van, Sobrijóska velünk van -még a neve is szép magyaros- a gondolatrendőrség tudja ezt. És ha alaptalanul vádaskodsz, az újabb 25 millió forint, úgy vigyázz.Sobri JóskaAz ilyen gondolatbűnök örökletesek hetedíziglen, és felmenőkre is szállnak.jó, cserébe megszellőztetem, hogy kiadtad a titkos infókat, hogy az x-faktorban Vastag Csabi kedvenc kajája a bundáskenyér volt 😊fetomy
Majd a családod összedobja, hogy itt LOL-ozgatsz ilyen obszcén és sértő képekre. Én már írtam is a nagytestvérnek, hogy jajj jajj. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Nem úgy van az. Alkudozásnak helye nincs, Vastagcsabi velünk van,a bundáskenyér velünk van, Sobrijóska velünk van -még a neve is szép magyaros- a gondolatrendőrség tudja ezt. És ha alaptalanul vádaskodsz, az újabb 25 millió forint, úgy vigyázz.jó, cserébe megszellőztetem, hogy kiadtad a titkos infókat, hogy az x-faktorban Vastag Csabi kedvenc kajája a bundáskenyér volt 😊fetomyén azt értem, de mivel nem fogok tudni, valószínű, hogy más módon szedik be 😛 Mondjuk a feketéből pirosat csinálnak a véremmel, vagy ilyesmi 😊 (ami külön poén, hogy Feketével festik át a fekete kocsit pirosra 😛)fetomyAz ilyen gondolatbűnök örökletesek hetedíziglen, és felmenőkre is szállnak.
Majd a családod összedobja, hogy itt LOL-ozgatsz ilyen obszcén és sértő képekre. Én már írtam is a nagytestvérnek, hogy jajj jajj. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
jó, cserébe megszellőztetem, hogy kiadtad a titkos infókat, hogy az x-faktorban Vastag Csabi kedvenc kajája a bundáskenyér volt 😊Az ilyen gondolatbűnök örökletesek hetedíziglen, és felmenőkre is szállnak.És megint félreértetted fetomy. Nem kapsz Mercit. Te veszel nekik egyet 😊Sobri Jóskaén azt értem, de mivel nem fogok tudni, valószínű, hogy más módon szedik be 😛 Mondjuk a feketéből pirosat csinálnak a véremmel, vagy ilyesmi 😊 (ami külön poén, hogy Feketével festik át a fekete kocsit pirosra 😛)fetomy
több mint 13 éve
Az ilyen gondolatbűnök örökletesek hetedíziglen, és felmenőkre is szállnak.És megint félreértetted fetomy. Nem kapsz Mercit. Te veszel nekik egyet 😊Sobri Jóskaén azt értem, de mivel nem fogok tudni, valószínű, hogy más módon szedik be 😛 Mondjuk a feketéből pirosat csinálnak a véremmel, vagy ilyesmi 😊 (ami külön poén, hogy Feketével festik át a fekete kocsit pirosra 😛)fetomy
Majd a családod összedobja, hogy itt LOL-ozgatsz ilyen obszcén és sértő képekre. Én már írtam is a nagytestvérnek, hogy jajj jajj. 😊
több mint 13 éve
És megint félreértetted fetomy. Nem kapsz Mercit. Te veszel nekik egyet 😊Sobri Jóskaén azt értem, de mivel nem fogok tudni, valószínű, hogy más módon szedik be 😛 Mondjuk a feketéből pirosat csinálnak a véremmel, vagy ilyesmi 😊 (ami külön poén, hogy Feketével festik át a fekete kocsit pirosra 😛)
több mint 13 éve
És megint félreértetted fetomy. Nem kapsz Mercit. Te veszel nekik egyet 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
majd csak január elsejétől 😛
több mint 13 éve
várom a fekete mercit ^^De ez a linkelés, és ez a LOL sokba kerül 😊Sobri Jóskahttp://www.szalaiannamaria.net/LOL 😂fetomy
😀 😀tenorx
több mint 13 éve
itt is van egy gettósnowboardos egyén 😛 Veszprémben egy időben a BMX pálya télen ilyen agyatlanságok színtere volt, mondjuk csak nekem és másik haveromnak volt deszkája, menők is voltunk. többi telepi suhanc meg linóleumpadlódarabokkal vagy mikkel hasított 😀 meg ilyen műanyag seggcsúszkákkal 😀Mivel egy HSbe jártunk, ez nekem is megvan, bár sajnos azóta már beépítették... nálunk a csúszkálás általában default kabátban vagy sparos szatyoron zajlott, iskolatáskák nélkül az éppen soros következő helyijáratig.. Amennyiben busz érkezett, az utolsónak felmászó emberke táskáját lehetőleg őt magát megcélozva basztuk le a mélybe. Az ehhez hasonló incidensek általában másnap szolidabb verekedésekben végződtek, lehetőleg még órák előtt, hogy tesire kibéküljünk 😀
mégkorábban meg a volt HS-em mellett volt egy extrém meredek lejtő, ott is volt a sima út meg a domb, kvázi a fekete pálya, annak a tövébe még nyilván ugratót is kellett építeni, olyan zakózások voltak, hogy csak nyekkentemkonqueror
otthon, a gettódombon meg mi is gettóboarddal toltuk, egyszer leszedtük a közeli fodrász cégtábláját, sikerült is kitörni a fogam egy ugratásnál 😊 de hülyék voltunk bazmeg 😊
több mint 13 éve
De ez a linkelés, és ez a LOL sokba kerül 😊http://www.szalaiannamaria.net/LOL 😂fetomy
😀 😀tenorx
több mint 13 éve
azért a kisboltok nyitva vannak 25-26án is, hogyha kifogynál a zsömléből.haromtnyilván nem az a fő problémám, hogy nem tudok elég zsömlét venni, hanem az, hogy feleslegesen megbonyolítják, és mellesleg kibasznak az emberrel. mert nem egyszer volt már, hogy akkor balhéztak, mikor épp ott voltam, és kurvára nincs kedvem azért fél órát ott állni, mert a pénztáros épp meg akarja értetni valakivel, hogy bizony 5 zsömlét neki vissza kell vinnie. Plusz felesleges bonyolítás, hogy ha én éppen zsömlét akarok még venni, csak azért menjek még be egy másik helyre is. Valamint azt gondoltam, elmúltak azok az idők, hogy előjegyzést kell írni ha banánt szeretnél venni, és még úgy is maximum két darabot vehetsz, hogy jusson másnak is..
Ja, amúgy azt ki is felejtettem, hogy nagy poén ez a szmogriadó, így két nappal karácsony előtt, főleg ha az ember a város szélén lakik, és kb. két busszal jutna be a központba, ahonnan a hat szatyor cuccot, plusz a fát cipelné haza. ^^
több mint 13 éve
áhhh...
Planica nincs tervbe véve? 😀F.Schleck
Kb. születésemtől 16-17 éves koromig az összes téli szünetet, Karácsonyt Erdélyben töltöttem el nagyszüleimnél. Nekem az volt az igazi Karácsony, hó az mindig volt, előtte való héten kb. csak sieltünk meg szánkóztunk egész nap, elmondhatatlanul önfeledt volt az egész, leirhatatlan az az egész. Mondjuk az vicc. hogy testvéremmel kb. 17 éven át az összes Karácsonyt Fater meg Muter nélkül töltöttük kint de az az igazság hogy bennünk akkora volt a kötődés az ottaniakhoz hogy az volt az igazi Karácsony.
Azóta megváltozott minden, Nagyfater meghalt, mi is idősebbek lettünk ( 😕), vizsgaidőszak miatt amúgy sem tudnánk kimenni ilyenkor.
Erdélyben még éltek/élnek a régi karácsonyi szokások, sajnos ez itthon nem mondható már el, iszonyatosan hiányoznak a régi szép idők, elmondhatatlanul jól éreztem magam évről-évre, azóta viszont ilyenkor Karácsonykor óriási hiányérzetem van, egyedüli pozitívum amikor látom hogy örülnek a szeretteim az ajándéknak...
szerk.: sorry a hosszú OFFért, de valahova ki kellett eresztenem a bánatom.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Planica nincs tervbe véve? 😀Széttörő szánkó már alap... 😀 Múltkor mi is küldtük gettósnowboarddal a Normafán, eléggé adta 😂 +seggcsúszkával 9m-es ugratás, az mi? 😀 ÉS a durva, hogy nem is fájt különösebben 😀 😀kemény vagy akkor 😀 én csak 6 métert szálltam K15ös síugróról szánkóval 😀eaglesmcnabb
De ez már Make Love topik 😊pc_x
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azért a kisboltok nyitva vannak 25-26án is, hogyha kifogynál a zsömléből.
több mint 13 éve
Széttörő szánkó már alap... 😀 Múltkor mi is küldtük gettósnowboarddal a Normafán, eléggé adta 😂 +seggcsúszkával 9m-es ugratás, az mi? 😀 ÉS a durva, hogy nem is fájt különösebben 😀 😀kemény vagy akkor 😀 én csak 6 métert szálltam K15ös síugróról szánkóval 😀
De ez már Make Love topik 😊pc_x
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
amúgy ez csak amolyan óvintézkedés, volt, mikor hét forintért ment a zsemle, ha nincs kiírva hogy max 15-öt vihetsz és az árufeltöltők nem szólnak rá az emberekre, lett volna olyan, aki az aznapi teljes sütést elvitte volna egyszerre, még azokat is, amiket be sem raktak a kelesztőbe...15 zsemle a határ, én tudom, a fél hónapomat ott töltöttem most... 😛JJ Tillerlényegtelen részletkérdés 😛
de persze kösz a pontosítást 😊fetomy
nem az a lényeg, hogy te ne vegyél 138 darabot belőle, hanem hogy "egyenletesen" fogyjon a készlet, mert bármennyire evidensnek is tűnik, a pékáruk sem maguktól teremtődnek 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
15 zsemle a határ, én tudom, a fél hónapomat ott töltöttem most... 😛JJ Tillerlényegtelen részletkérdés 😛
de persze kösz a pontosítást 😊
több mint 13 éve
15 zsemle a határ, én tudom, a fél hónapomat ott töltöttem most... 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gyűlölöm, hogy hitelkártyás vásárlásnál mindenki idióta....Alapvetően vadbaromság, hogy ha hitelkártyát használ valaki, akkor ha a te nemedhez tartozó név van rajta, senki le se szarja, hogy loptad-e, de ha ellenkező neműét használnád, akkor már bekaphatod a harci faszt.
Két dolog miatt basz fel kurvára:
1. Mert volt, hogy anyám elküldött a boltba, az ő hitelkártyájával... Megveszem ami kell, majd a Tuscó pénztáros bejelenti, hogy nem fizethetek a kártyával, mert női név van rajta. Mondom igen, az anyámé, tudom a kódot. De nembaj, akkor se vásárolhatok vele, viszont - és itt jön a kurvanevetséges és eszméletlen baromság - ott van az automata, ha tudom a kódot vegyek le pénzt, és fizessek úgy... 😒 Hát mondom bazmegazanyádat... Most ez mi? Nem fizethetek vele, mert hátha lopott, de két méterrel odébb vehetek le vele pénzt, mert az automata majd leszarja, hogy loptam-e??? (egyébként azért IS baszott fel, mert ugye hitelkártya, aminél a készpénzfelvét kurvaszar dolog, ellenben a vásárlással vele)
2. Mert egy másik hitelkártyánk az ex-nevelőapám nevén van, de hol ő használja, hol mi, viszont ha mi, akkor anyám nem mehet el vele vásárolni, mert férfi név van rajta, ő meg nő... Ezzel a bónusz, hogy a Szóládi néven levő kártyával nem fizethet Szóládiné... Viszont Gipsz Jakab nyugodtan, csak a végén majd hamisítsa oda a kártyán levő nevet, vagy igazából bármit, mert azt már mindenki leszarja... Nem véletlen vonzott 1-1 idegesebb pillanatomban a név helyére történő "Kurva Anyátokat" szöveg odaírása... Mellesleg itt még plusz, hogy emiatt kelhetek fel fél 6kor tegnap, ma és holnap is, hogy menjek BEVÁSÁROLNI (másfél óra idegtépés) a Tuscóba anyámmal...
Ja, és ha már Tuscó... Elképesztően nevetséges dolog, hogy nem vehetsz 10 zsömlénél többet egyszerre.... Merthogy ők basznak mindenre, és 7 forintért árulják azt a szart, és nem akarják ellátni a többi boltost, aki számla nélkül 12, számlával kb. 15 forintért veszi a gyártól... Éppen ezért, ha három napra bezár az a szar, akkor te nem spájzolhatsz be a kibaszott kiflijükből, vagy ha szimplán nagy a család, akkor nem vehetsz annyi zsömlét, amennyit szeretnél... De persze annyi eszük nincsen, hogy ha valaki tényleg boltos, és onnan akar zsömlét szerezni, akkor szimplán körbemegy 3-4 alkalommal, vagy mennek 2-en, és máris nem kell annyiszor, és megveszi annyi körből, mert azt már leszarja az eladó, ha 10 percen belül 4edszer veszel 10 zsömlét (70 forint), csak ne egyszerre tedd...
Ha már belelendültem.. Kurvaszánalmasak azok az emberek, akik kiakadnak a pénztárnál, hogy a kis szatyorért ki kell adniuk 5 forintot... Konkrétan hangosan felnevettem a sorban a múltkor, mikor a kettővel előttem levő öregasszony kiverte a pénztárossal a balhét, hogy milyen alapon kér tőle 5 forintot a szatyorért, miközben amúgy fizetett vagy 4ezer forintot...
Na, ez jól esett 😀