NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Persze, ezt full komolyan gondoltam, véletlenül se poén volt.tegnap volt Skelton-McGee is. de amerikaifutballban továbbra sem a QB-k játszanak egymás ellenEste az "Oroszlán megeszi a delfint" című klasszikust nézem.Shaun Hill vs Chad Henne. Nagy meccs lesz 😀tenorx
Rosszul vagyok ha kutyát látok. 😀Bazzani
ne ess a "Kurt Warner a rutinjával legyőzte Matt Ryant" hibábakonqueror
De minden nap tanul újakat az ember, nem a QBk játszanak egymás ellen?
több mint 13 éve
Suh ellen mehetne Bear Grylls is, hátha 😊Shaun Hill vs Chad Henne. Nagy meccs lesz 😀tenorxSuh vs. Chad Henne 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
tegnap volt Skelton-McGee is. de amerikaifutballban továbbra sem a QB-k játszanak egymás ellenShaun Hill vs Chad Henne. Nagy meccs lesz 😀tenorxBeethoven 1-2-3-4-5? Este akkor nem nézed a 6ot? 😀tenorxEste az "Oroszlán megeszi a delfint" című klasszikust nézem.
ne ess a "Kurt Warner a rutinjával legyőzte Matt Ryant" hibába
több mint 13 éve
Shaun Hill vs Chad Henne. Nagy meccs lesz 😀tenorxSuh vs. Chad Henne 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Shaun Hill vs Chad Henne. Nagy meccs lesz 😀Este az "Oroszlán megeszi a delfint" című klasszikust nézem.Elromlott a kibaszott gépem.Beethoven 1-2-3-4-5? Este akkor nem nézed a 6ot? 😀tenorx
Kurvára ráértem volna netezni két napig,helyette a Beethoven szintű baromságokat kellett nézni.
Hálistennek megcsinálták,így legalább a Lions meccset látom.
Faszom bele az egészbe.Bazzani
több mint 13 éve
Este az "Oroszlán megeszi a delfint" című klasszikust nézem.Elromlott a kibaszott gépem.Beethoven 1-2-3-4-5? Este akkor nem nézed a 6ot? 😀tenorx
Kurvára ráértem volna netezni két napig,helyette a Beethoven szintű baromságokat kellett nézni.
Rosszul vagyok ha kutyát látok. 😀
több mint 13 éve
Elromlott a kibaszott gépem.Beethoven 1-2-3-4-5? Este akkor nem nézed a 6ot? 😀
több mint 13 éve
Elromlott a kibaszott gépem.Kurvára ráértem volna netezni két napig,helyette a Beethoven szintű baromságokat kellett nézni.
Faszom bele az egészbe.
több mint 13 éve
Dub
1 019
B*zi karácsonyfa-állítás... Természetesen idén is "muszáj" volt olyat vetetni, hogy a plafonig érjen, és természetesen idén is túl magas lett... Na mindegy, legalább jó borok vannak itthon. Egyébként kívánom mindenkinek, hogy a lehető legjobban sikerüljön a kötelező körökön túljutni és nagyjából kellemesen teljenek az ünnepek.több mint 13 éve
Mikey
18 752
Délután 12 fokban és napsütésben, pulcsi + mellény öltözetben sétáltam a városban.Most pedig szakad az eső.
Éljen a decemberi ősz!
több mint 13 éve
Szvsz a leghíresebb a Nem Akarok Elszakadni, az filmzene is volt ha jól emlékszem.én mindet birom [majdnem] csak a kívülállók kedvéért linkelem a leghíresebbet 😛Hörihttp://www.youtube.com/watch?v=5MVY8vk0BKU ?Höride miért a legszarabb Depi számot imádod? 😛haromt
több mint 13 éve
én mindet birom [majdnem] csak a kívülállók kedvéért linkelem a leghíresebbet 😛de miért a legszarabb Depi számot imádod? 😛haromtJól van, engem is elkapott a "karácsonyi depresszió"...F.Schleckhttp://www.youtube.com/watch?v=5MVY8vk0BKU ?Höri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de miért a legszarabb Depi számot imádod? 😛Jól van, engem is elkapott a "karácsonyi depresszió"...F.Schleckhttp://www.youtube.com/watch?v=5MVY8vk0BKU ?Höri
több mint 13 éve
Jól van, engem is elkapott a "karácsonyi depresszió"...F.Schleckhttp://www.youtube.com/watch?v=5MVY8vk0BKU ?
több mint 13 éve
Lehet válaszoltak már, a MIG-ek jó állapotban voltak? Pénznyelők voltak. Ak irepült vele úgy 70 órát egy évben az már szerencsés pilóta volt. Öreg szarok voltak. Régen jók voltak - ruszki adósság fejében kaptuk az általuk selejtezetteket -, fenntartásuk pöttyet drága volt.Nekem a honvédség gépállományáról mindig az az eset jut eszembe amikor mi magyarok hősiesen kiküldtünk x t72-est istentudja már hova hogy mi majd segítünk szerencsétleneken aztán gyorsan vissza is küldték majdnem az összeset mondván használhatatlan 😀 Gondolom a Grippenek is hasonló állapotban vannak mikor arra sincs pénz hogy a nato előírásnak megfelelő számú órát repkedjünk velük.JayBIgazság szerint a magyar hadsereg mentalitásával van a gond. Mondj még egy országot, ahol a gyári ajánlásokkal szembe mennek, és kitolják a gyári szerviz-időintervallumokat. Mindegy, hogy spórolásból, vagy mert sajtóhátteret akartak csapni a Grippen-eknek a MIG-ek kárára. Ha F16-osok, vagy Raptorok lettek volna, ilyen feltételek mellett azok is lepotyognak az égből. Mindegy is, mi okból tették. Ilyen állapotú gépekkel engedtek felszállni pilótákat. Most őszintén: te harcolnál egy ilyen hadseregben?
Egyébként; a Grippenjeink jó állapotban vannak. Alig használtak, sajnos. De a MIG-ek is ilyenek voltak, aminek fényében érthetetlen volt maga a csereprogram is, nem beszélve az időben furcsán közel eső "balesetekről". A "magyar MIGek furán repülnek ("HUN MIGs make nerd flies" - érdekes módon a magyar sajtón kívül nem ette be senki, hogy maguktól esegetnek le a 29esek 😀). De tényleg nem sok értelme van beszélni erről. A pilótákat sem tisztelik, az országot sem védik, kit érdekelnek, nemde?toxique
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
nem jó, hogy karácsonykor nincs hó, nagyon nem...HurkaJah, inkább lapátolnám egyedül - mer úgyse teszi meg senki a parkolóban, minthogy tavasz legyen Szenteste. 2 napja meg kockára fagyott a tököm is.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
mekkora fostartályez az új iwiw...
több mint 13 éve
nem kell olyan burzsujnak lenni hogy családi házban laksz.hát sajnos nem én döntöttem, hova költözünk 😛 mellesleg anyám is megbánta már eme döntését.. 😀
Az igazán menők lakótelepen laknak ahol a gondnok ellapátolja 😛haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem kell olyan burzsujnak lenni hogy családi házban laksz.Az igazán menők lakótelepen laknak ahol a gondnok ellapátolja 😛
több mint 13 éve
én is ezt mondom.. 😊 Pedig a zsíros testemmel nem a legfaszább dolog havat lapátolni.. 😛10 éve én takarítom a havat egyedül és mégis rohadtul hiányzik a hóesés. Egy kis testmozgás nem ár meg senkinekFucunem tudom, így hó nélkül nekem sincs karácsonyi hangulatom egyáltalán sajnos...HurkaNekem nem a hó miatt van hiányérzetem. Főleg hogy egy ideje nekem a hóesés= lapátolás. Ha neked kell eltakarítani; mindjárt nem ujjongsz annyira érte...iktriad
több mint 13 éve
itt süt a nap 😕10 éve én takarítom a havat egyedül és mégis rohadtul hiányzik a hóesés. Egy kis testmozgás nem ár meg senkinekFucunem tudom, így hó nélkül nekem sincs karácsonyi hangulatom egyáltalán sajnos...HurkaNekem nem a hó miatt van hiányérzetem. Főleg hogy egy ideje nekem a hóesés= lapátolás. Ha neked kell eltakarítani; mindjárt nem ujjongsz annyira érte...iktriad
több mint 13 éve
10 éve én takarítom a havat egyedül és mégis rohadtul hiányzik a hóesés. Egy kis testmozgás nem ár meg senkineknem tudom, így hó nélkül nekem sincs karácsonyi hangulatom egyáltalán sajnos...HurkaNekem nem a hó miatt van hiányérzetem. Főleg hogy egy ideje nekem a hóesés= lapátolás. Ha neked kell eltakarítani; mindjárt nem ujjongsz annyira érte...iktriad
több mint 13 éve
az még hagyján, hogy nem esik a hó (sőt alig vannak felhők az égen), de hogy egy nátha-köhögős kombót is sikerült kifognom, hát nagyszerű... :mad:
több mint 13 éve
Valóban, ízlések, és pofonok.honnan? 😀
Képzelem, milyen szomorú voltál, mikor a pedomaciról eltűntek a képek 😊Sobri Jóska