NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
ez az új gúgel is egy rakás szar
használhatatlan
fos
ócskakishaszi
jaja. "fuccstechnika csúcsa" /nem tudom, hogy kitől idéztem/. Bár, még mindíg jobb, mint az Ask, vagy a többi dilikereső.

Ellenben a vindóz 7 nagyon okés lett. Azt hittem, hogy erőmű kell majd hozzá, végül kiderült, hogy az 5 éves épphogycsakjó pAcer is jól fújja (kíváncsiság), nemcsak a duálkór 😂 . Meg nem is nagyon van választás. kApple + OSX = labanc vindóz sem egy leányálom (nincs vírus helyett horror árak, korlátozott használhatóság és folyamatos kifagyás...thx), az Ubuntu meg még mindíg egy vicc...
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Most már én is utálom a médiatörvényt...
A kedvenc női nevem lassan szitokszóvá válik, nagyon fasza.F.Schleck
válts csajt 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Most már én is utálom a médiatörvényt...
A kedvenc női nevem lassan szitokszóvá válik, nagyon fasza.

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
ez az új gúgel is egy rakás szar
használhatatlan
fos
ócska

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Jó ez a szurkolói társadalom azért... Míg nem álltunk így(falcons) kussolt mindenki, max mi beszéltünk itt a csapat topic-ba a dolgokról, most meg már mindenhol hogy így rohadékok vagyunk, meg így szar, erősek de azért nem lenne baj ellenük, mákjuk van ez a játékos meg lófaszt se ér. felbasz agyilag, hogy egyből milyen gyökerek tudnak lenni az emberek. Ha kiesnénk akkor meg jön hogy ő megmondta hogy ennyi lesz ha meg nyerünk akkor meg hogy háááát, nem nekik kellett volna és közbe csak irígykedik...Buga
Ismerős. Így volt a Penguins esetén is az nhl.hu őskorában, amikor kb. 6-an voltunk, aztán egyre többen. Mindenki szimpatizált a tökutolsó fos pittsburghgel, szimpi, hajtós csapat stb... aztán jöttek a draftok, aztán elindult a mákos gecibanda,.... aztán a Stanley Cup. Persze, addig jó fejek vagyunk, amíg nem nyerünk kupát mások orra elől, persze érdemtelenül😀

Szánalom.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Sikerült mára megbetegedni. Utálom.szaba
Akkor te hoztad ide? Én se vagyok jól.Matthew99
én is kurva szarul vagyok,a büdös faszba az egésszel

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Nincs trehányabb cég a Starcopy Kft.-nél.

Először rendeltem egy pólót, minden rendben.
Másodszor rendeltem, elküldtek egy félig készet. Aztán visszavitték befejezésre, de 1 hét után nekem kellett telefonálnom, hogy mi van már.

Gondoltam adok nekik még egy esély, egyszer mindenki hibázhat elven.

Rendeltem egy White Sox logókkal + egy 27-es mezszámmal ellátott pólót. Minden szép és jó, azt leszámítva, hogy a szürke körvonalak fehérek lettek.

Persze én ma nem voltam itthon, de apám átvette így... szóval aligha érek el bármit is, mert ugye "fizetés után reklamációt nem fogadunk el", de azért írok nekik egy mailt, hogy basszák meg a kurva anyjukat a ravatalon.

Pedig még nekem is úgy ajánlották őket, mert hogy nagyon jó meg nagyon igényes cég.

Hát nem az.

:mad:
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Gyűlölöm,hogy a 60éves anyám hisztisebb,sértődékenyebb mint egy 16éves taknyos tinicsaj.
Mindig van valami kibaszott indok a megsértődésre és az önsajnálatra.
De ha megkérdezem,hogy mi a baja,akkor persze "Semmi!" a válasz,meg én magyarázom bele a dologba hogy neki valami baja van.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Szeretek vonatozni. Imádom a MÁV-ot. Kedvencem a vasút. Példaképem a vasutas.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
rajtavagyok szolok ha van vmi. biztatoak a kilatasok. de nekem is bekell piritanom a pozor utvonalat mert mar december elejen nem volt jegy igy csak a japcsik ellenire van egyenlore.Fake
Nagy lenne. A holland-Korea kombóra már szereztem jegyet mert arra tud jönni haverom utána ő utazik el, de gondolom hétközi meccsekre, főleg a spanyolra még bőven lesz a következő hetekben. De a lényeg az olasz ugye...Rajna
Jah, azt nem vágod, hogy melyik szektorba lesz szurkolás? Gondolom tömve leszünk idiótákkal akik csak véletlenül lesznek kinn mert most ez olyan menő...Rajna
abban a szektorban biztos lesz ahova mi megyunk ne fossal 😀
en nagyivben leszarom amugy h ki ul mellettem egyreszt masreszt meg
sztem azert az olaszok ellen meg a divatok is szurkolni fognak mert az biztos nem lesz egy langyos meccs
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
iokmádo m az ilywen csakádi összejövetlejkett,legjobb faji kereszteaPÁÉM de utálomhoyg ha isziom szenitimenáűlios leszek és eszemebe jutz a voltbaráznőm oedigr réfgen volt már.Cowboykarcsi
Há 😂 de hihetetlen hogy az ilyen hszre kapok enny +1et,nem is emlékeztem erre csak az tűnt fel az előbb hogy hogy megugrott a karmám,elkezdtem hát keresgélni hogy mire kaptam ennyi pluszegyet,erre ez jön velem szembe....

Annak viszont kimondottan örülök hogy a mesterrel hogy egymásra találtunk.Cowboykarcsi
aranyköpővé is tettelek 😛
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
iokmádo m az ilywen csakádi összejövetlejkett,legjobb faji kereszteaPÁÉM de utálomhoyg ha isziom szenitimenáűlios leszek és eszemebe jutz a voltbaráznőm oedigr réfgen volt már.Cowboykarcsi
Há 😂 de hihetetlen hogy az ilyen hszre kapok enny +1et,nem is emlékeztem erre csak az tűnt fel az előbb hogy hogy megugrott a karmám,elkezdtem hát keresgélni hogy mire kaptam ennyi pluszegyet,erre ez jön velem szembe....

Annak viszont kimondottan örülök hogy a mesterrel hogy egymásra találtunk.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Sikerült mára megbetegedni. Utálom.szaba
Akkor te hoztad ide? Én se vagyok jól.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Sikerült mára megbetegedni. Utálom.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Brutális hogy bria részegen tudja cowboykarcsi régi nickjét 😀MattMiller
de az újat tuti nem tudja

több mint 13 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Brutális hogy bria részegen tudja cowboykarcsi régi nickjét 😀

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
bria hivatalosan is visszatért 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
fasom amare teis midngi elbatod megmontuk ezer hodj minden nő cak
éééh
kaputt
faszomba bem danulsz
99briareos
ez a legszebb párbeszéd, ami a bowl.hu fórumán valaha lezajlott 😀
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
fasom amare teis midngi elbatod megmontuk ezer hodj minden nő cak
éééh
kaputt
faszomba bem danulsz
99

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
utlom ham óóta dolgozom ninncs semi idöm semio másrha. semi cikk, metst, carmém is megzuhant.
hijánopztok má. ám.
fukitol

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
egy kis csatos bambi miket ki nem hoz az emberből 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
akkor szurkolj helyettem is és skandáld,hogy "kurva anyád Parker,takarodj az MLB-be"Newman
Ez nálam legfeljebb úgy fog hangzani, hogy "kedves Parker, szeretettel várunk az MLB-be". 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
le kell szarni. minden szilveszeri party szar mert erőltetett és kvázi kötelező.

csináljunk közös szilveszteri bowl nézést 😀haromt
Szervezd meg 😊

Vagy lehet nézni szilveszter este az RTL-en a leghíresebb amerikaifocis filmet.
Már az RTL is behódolt a foci elött. 😊
Sőt most látom, mindkét szilveszteri filmjük amerikaifocis. Yuppppiiiiéééééé

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
a fasz kivan,hogy a clemson-usf is szilveszterkor lesz

le kell szarni. minden szilveszeri party szar mert erőltetett és kvázi kötelező.

Épp ez az, divatfaszság az egész. Én például sokkal jobban szeretek bármelyik hétfő délelőtt részeg lenni, amikor senki más nem, és nem akkor, amikor minden köcsög veri a nyálát a szándékos bebaszására. Meg amúgyis minden nap kiváló alkalom az ivásra, most ezért nem kell az évszámnak megváltoznia, és még a detox is drágább. 😛

Én biztos nézem péntek este Parker-ék bowl-meccsét, aztán meg 10-től a kanadai-svéd junior hoki VB csemegével lehet átérni az új évbe. 😊TheMileHighCity
akkor szurkolj helyettem is és skandáld,hogy "kurva anyád Parker,takarodj az MLB-be"
én divatmajom vagyok,be leszek kúrva

több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor

Épp ez az, divatfaszság az egész. Én például sokkal jobban szeretek bármelyik hétfő délelőtt részeg lenni, amikor senki más nem, és nem akkor, amikor minden köcsög veri a nyálát a szándékos bebaszására. Meg amúgyis minden nap kiváló alkalom az ivásra, most ezért nem kell az évszámnak megváltoznia, és még a detox is drágább. 😛

Én biztos nézem péntek este Parker-ék bowl-meccsét, aztán meg 10-től a kanadai-svéd junior hoki VB csemegével lehet átérni az új évbe. 😊

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring