NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Már én sem dohányzom néhány hónapja, bár 7 évig dohányoztam és most is asszony miatt szoktam le 😀

több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
Bowl.hu fórum antidohányosai egyesüljetek!JC6
Vajon mennyien is vagyunk? 😊 😂Vrijbloed
6-ot számoltam. eddig 😛JC6
+1 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
6-ot számoltam. eddig 😛
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Sokan de nem elegen 😀
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Vajon mennyien is vagyunk? 😊 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bowl.hu fórum antidohányosai egyesüljetek!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
egyszer akarom tényleg képfeltöltésre használni facebook csoportot, erre beszart. Twitteren szólnék az illetékes adminnak, erre twtitter is beszart. MSN-em meg ezer éve szar...Deny
Msn-hez van egy cucc ami kijavítja hibát, nekem anno nem jelentkezett be, és az segített.Asbee
igazéból fb csoport ki és visszalépés megoldotta, MSN-ezni meg nem akarom úgyse, elég ha PM-ben zaklatnak GM-ek 😀
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
egyszer akarom tényleg képfeltöltésre használni facebook csoportot, erre beszart. Twitteren szólnék az illetékes adminnak, erre twtitter is beszart. MSN-em meg ezer éve szar...Deny
Msn-hez van egy cucc ami kijavítja hibát, nekem anno nem jelentkezett be, és az segített.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
Egyszer egy ürge full viccesen győzködött egy nonstop elött, hogy ha nem dohányzom, akkor vegyek neki, csak 1 szálat, vagy kérjek én, mivel fiatal vagyok, hogy nekem biztos adnak a csajok, stb. hogy gondoltam belefér, hagy örüljön, vettem egy dobozzal, és odaadtam neki, legyen karácsony.
Erre azt mondja, hogy ha ilyen vastag vagyok, akkor vegyek valamit neki inni is, mert az jó a cigi mellé. 😊
Mondtam neki, "na most mész a picsába ember.". Mondjuk ment is.

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
egyszer akarom tényleg képfeltöltésre használni facebook csoportot, erre beszart. Twitteren szólnék az illetékes adminnak, erre twtitter is beszart. MSN-em meg ezer éve szar...
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ez a szörnyű basszus. Ha valaki kimegy csak úgy levegőzni egyet, akkor hülyének nézik, hogy mit áll ott a szerencsétlen, ha meg cigizik, akkor tök természetes...
ja, és én se szívtam még egy slukkot se
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Én még cigibe nem szívtam, nem is tervezemJC6
Jah nekem se hiszi el soha senki hogy még életembe egyetlen slukkot nem szívtam, mindenki nevet vagy "perszeee haggyá máá" 😀Hanni
Akkor nem vagyok egyedül 😊Matthew99
Dettó, és nem is tervezem.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Jah nekem se hiszi el soha senki hogy még életembe egyetlen slukkot nem szívtam, mindenki nevet vagy "perszeee haggyá máá" 😀Hanni
Akkor nem vagyok egyedül 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Jah nekem se hiszi el soha senki hogy még életembe egyetlen slukkot nem szívtam, mindenki nevet vagy "perszeee haggyá máá" 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én még cigibe nem szívtam, nem is tervezem, de amikor azt mondom nem dohányzom, kinevet a csóri 😀 Azt monda múltkor a csávó: "De öreg ez a 21. század, nincs olyan, hogy nem dohányzom"

ehh 😀 😀
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
Ugyanez Sobri. Hiába mondom, hogy sose cigiztem, és nem is áll szándékomban rászokni, mert kurva jól elvagyok nélküle, akkor meg jön az a szöveg, hogy akkor nem adnál rá pénzt? 😂
Persze, mert majd adok neki 500-600 forintot egy doboz cigire... LOL
(Már ha annyiba kerül egy doboz, mert fogalmam sincs, egy átlag doboz ciginek ma mennyi az ára)Vrijbloed
A legjobb cigi most 610. Mármint ami szerintem a legjobb magasan.
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ugyanez Sobri. Hiába mondom, hogy sose cigiztem, és nem is áll szándékomban rászokni, mert kurva jól elvagyok nélküle, akkor meg jön az a szöveg, hogy akkor nem adnál rá pénzt? 😂
Persze, mert majd adok neki 500-600 forintot egy doboz cigire... LOL
(Már ha annyiba kerül egy doboz, mert fogalmam sincs, egy átlag doboz ciginek ma mennyi az ára)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az enyémet ugyan nem veszik el. Kb egy hete délelőtt 11kor a pulya jött esdeklő arccal cigit lejmolni. Megkérdeztem nem kellene-e iskolában lennie, szó nélkül lelépett. Mástól is lehet koldulni...gyeek
múlt héten 10 percet álltam a nyugatinál ez alatt 4en jöttek oda cigit tarhálni. geci idegesítőharomt
Nyugatinál valóban így megy. És amikor mondom, hogy nem dohányzom, merthogy nem dohányzom, akkor jön a megvető tekintet, hogy ilyen szar szöveggel akarom lerázni. 😊Sobri Jóska
ja de én cigivel a számban mondom hogy nem dohányzom 😛
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
Az enyémet ugyan nem veszik el. Kb egy hete délelőtt 11kor a pulya jött esdeklő arccal cigit lejmolni. Megkérdeztem nem kellene-e iskolában lennie, szó nélkül lelépett. Mástól is lehet koldulni...gyeek
múlt héten 10 percet álltam a nyugatinál ez alatt 4en jöttek oda cigit tarhálni. geci idegesítőharomt
Nyugatinál valóban így megy. És amikor mondom, hogy nem dohányzom, merthogy nem dohányzom, akkor jön a megvető tekintet, hogy ilyen szar szöveggel akarom lerázni. 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
múlt héten 10 percet álltam a nyugatinál ez alatt 4en jöttek oda cigit tarhálni. geci idegesítő
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Az enyémet ugyan nem veszik el. Kb egy hete délelőtt 11kor a pulya jött esdeklő arccal cigit lejmolni. Megkérdeztem nem kellene-e iskolában lennie, szó nélkül lelépett. Mástól is lehet koldulni...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Tessék, lehet rajta rágódni:
A cigányok dohányoznak és korán halnak

A magyarországi romák egészségi állapota tragikus: magas a halandóság, a betegségek aránya, és a lakosság átlagához képest sokkal nagyobb százalékban dohányoznak, állapította meg a Nemzeti Egészségügyi Tanács. A minisztérium tanácsadó testülete a cigányság körében végzett egészségfelmérést és roma egészségügyi stratégiát javasol a helyzet javítására.
http://index.hu/belfold/2011/03/29/a_ciganyok_sokat_dohanyoznak_es_koran_halnak/

Komolyan beszarok ennek. Ingyen cigit nekik.petey
fehértől el, cigánynak oda
sztem még haromt is leszokna a cigiről
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár
Tessék, lehet rajta rágódni:
A cigányok dohányoznak és korán halnak

A magyarországi romák egészségi állapota tragikus: magas a halandóság, a betegségek aránya, és a lakosság átlagához képest sokkal nagyobb százalékban dohányoznak, állapította meg a Nemzeti Egészségügyi Tanács. A minisztérium tanácsadó testülete a cigányság körében végzett egészségfelmérést és roma egészségügyi stratégiát javasol a helyzet javítására.
http://index.hu/belfold/2011/03/29/a_ciganyok_sokat_dohanyoznak_es_koran_halnak/

Komolyan beszarok ennek. Ingyen cigit nekik.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Újabb szabad rablás.... Az Artisjus és az internetszolgáltatásapeszos
Az egész Artizsidiszt kollektívan lőném a Dunába. Nyílván keveslik a bevételt a bejegyzésben is említett okok miatt (aki értelmes nem matricás lemezeket vesz többszörös áron), így a legegyszerűbb, ha az internet díjára is rábasszuk. Azt már sehogy nm tudod kikerülni. :mad: :mad: Tolvaj banda. Azért megnéznék egy olyan listát, amin tétlesen szerepel, hogy ki mennyi lóvét kap tőlük, na meg persze a bevételeket is szívesen látnám.GRAFI
http://www.youtube.com/watch?v=bTyrQ7z2XrU
Ez a szám jól kifejezi az egész bagázst szerintem.

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Újabb szabad rablás.... Az Artisjus és az internetszolgáltatásapeszos
Az egész Artizsidiszt kollektívan lőném a Dunába. Nyílván keveslik a bevételt a bejegyzésben is említett okok miatt (aki értelmes nem matricás lemezeket vesz többszörös áron), így a legegyszerűbb, ha az internet díjára is rábasszuk. Azt már sehogy nm tudod kikerülni. :mad: :mad: Tolvaj banda. Azért megnéznék egy olyan listát, amin tétlesen szerepel, hogy ki mennyi lóvét kap tőlük, na meg persze a bevételeket is szívesen látnám.