Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az az igazság, hogy Tomee az abszolút anti-briareos.
Minden másnap beírja, hogy hogyan szopatták szét az agyát a picsák 😛

Ennél durvábban nem is lehetne image-t rombolni 😛
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
...Tomeee
vannak rajta kívül haverjaid? vannak
van csajod? nincs
hol a kérdés?.brk
bros before hoesbriareos
ebben az esetben a srác tűnik hisztis picsának 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
...Tomeee
van csajod? nincs
hol a kérdés?.brk
😂 ott a pont.
látszik hogy jogot tanulsz. Átlátod a helyzetet 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
...Tomeee
van csajod? nincs
hol a kérdés?.brk
bros before hoes

több mint 13 éve
Hamzánál csak Földi nagyobb faszkalap.Gogo
hamza, földi, siklósi (ő ott van még?)briareos
naná hogy
bár sztem siklósi még egész korrekt tud lenni. legalábbis szeminárium alapján..brk
muhahahhaha 😀
legnagyobb hitvány geci az egész tanszékről 😀
földit majd megszereted proszemináriumon, utána már nem fogsz parázni tőle.
hamza meg úgyis eltöri valamilyét vagy elhúz japánba vizsgaidőszak felénél

több mint 13 éve
...Tomeee
van csajod? nincs
hol a kérdés?
több mint 13 éve
hamza, földi, siklósi (ő ott van még?)briareos
naná hogy
bár sztem siklósi még egész korrekt tud lenni. legalábbis szeminárium alapján.
több mint 13 éve
hamza, földi, siklósi (ő ott van még?)

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
szedd fel a csajt a nyávogókat meg hagyd a picsába.kristof
egyetértek,nagy haver az ilyen nyávogó picsa....,megérthetné a helyzetet
az ilyeneket hagyni kell a faszba

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szedd fel a csajt a nyávogókat meg hagyd a picsába.
több mint 13 éve
Tomeee 753
Add elő, hogy teljesen szétcsaptad magad, józanul természetesen sose tennél ilyet.tenorx
Nem akarom mentegetni magam, valamilyen szinten hibás vagyok.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ilyen elbaszott helyzetben még soha az életben nem voltam. Egy egész társaság fordul egymás ellen, azért mert táncoltam(!!!) egy csajjal.Tomeee
annyira csúnya volt? 😀 ha nem akkor kapják be!eaglesmcnabb
Adott a csaj és egy haverom. Jóbarátok, de a csávó beleszeret a lányba, aki megmondja neki hogy ő nemszeretne többet tőle. Ez 2 hónapja volt. Ezzel egyidőben én belezúgok a csajba, de magamba fojtom a csávó miatt aki még mindig szereti nyilván és még mindig haverom.
Múltkor volt egy buli, ahol egész végig a csajjal voltam, de még csak egy kurva csók sem volt. 2 napra rá kitört a balhé, a srác nem áll szóba velem, a lányt is elküldte a picsába, neki azóta azért legalább visszaír fb-on.
Azóta még egykét ember bejelentette hogy most ne keressék egy ideig, stb. Folytathatnám, de nem teszem, a faszom kivan mindennel. Ebből csak vesztesen jöhetek ki.Tomeee
Add elő, hogy teljesen szétcsaptad magad, józanul természetesen sose tennél ilyet.
több mint 13 éve
Tomeee 753
Ja a slusszpoén az, hogy miután megtörtént ez a hiba, még úgy voltam vele hogy jó, utáljanak páran, ha közben legalább a csajjal lehetek. A csaj persze beadta a nemtudommilegyen, nemnagyon akarok komoly kapcsolatot dumát... 😊

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ilyen elbaszott helyzetben még soha az életben nem voltam. Egy egész társaság fordul egymás ellen, azért mert táncoltam(!!!) egy csajjal.Tomeee
Adott a csaj és egy haverom. Jóbarátok, de a csávó beleszeret a lányba, aki megmondja neki hogy ő nemszeretne többet tőle. Ez 2 hónapja volt. Ezzel egyidőben én belezúgok a csajba, de magamba fojtom a csávó miatt aki még mindig szereti nyilván és még mindig haverom.
Múltkor volt egy buli, ahol egész végig a csajjal voltam, de még csak egy kurva csók sem volt. 2 napra rá kitört a balhé, a srác nem áll szóba velem, a lányt is elküldte a picsába, neki azóta azért legalább visszaír fb-on.
Azóta még egykét ember bejelentette hogy most ne keressék egy ideig, stb. Folytathatnám, de nem teszem, a faszom kivan mindennel. Ebből csak vesztesen jöhetek ki.Tomeee
Igyál még, és fogd rá a nyuszira. Az idő megoldja....
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ne foglalkozz komolytalan emberekkel.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
love is painful, pointless, overrated
több mint 13 éve
Tomeee 753
Azóta még egykét ember bejelentette hogy most ne keressék egy ideig, stb. Folytathatnám, de nem teszem, a faszom kivan mindennel. Ebből csak vesztesen jöhetek ki.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
annyira csúnya volt? 😀 ha nem akkor kapják be!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Tomeee 753
Ilyen elbaszott helyzetben még soha az életben nem voltam. Egy egész társaság fordul egymás ellen, azért mert táncoltam(!!!) egy csajjal.

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hamzánál csak Földi nagyobb faszkalap.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
bukó a római jog, pedig kurvasokat tanultam rá, és tudtam is, csak hamza (tudom ez a név nem mond sokat, tanszékvezető római jog atyaúristen) úgy gondolta nem elég... annyit nem tett meg h rámnézzen vizsga közben, végig írkált valamit, egy wháá. ordítanék
több mint 13 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
én a buzikat akkor is rühellem ha szőrös az orruk ha nem......csak, hogy becsatlakozzak az eszmefuttatásba...bár lehet kár volt 😊

@KJuraszik
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Tisztelt Fórumtársak!

Sajnálom, hogy anatómiai inkorrektségem, illetve egy későbbi, homoszexualitással kapcsolatos megjegyzésem ilyen indulatokat szított. Helyesen úgy kellett volna írnom, hogy az orrcimpámat (általában szőrtelen, de egy óvatlan mozdulattal könnyen megvágható) vágtam el, mivel utána Zorddd valószínűleg az orrnyeregre (ami ugye a külső rész, és ez az, amit a köznyelvben orrnak nevezünk, apró pelyhesedés lehet is rajta, de azt korántsem nevezném szőrnek) gondolt, utána pedig már az orrüregről (belső felület, élettanilag a legfontosabb) volt szó. Szeretném hozzátenni, hogy nem áll szándékomban lenézni sem a homoszexuális, sem a hosszú orrszőrű embereket, hiszen a génállományát kapja az ember, nem választja magának, és csak is sajnálatomat tudom kifejezni azok számára, akik számára ez kényelmetlen. Viszont őket szeretném megkérni, hogy akármilyen rossz is nekik, véletlenül se borotválják, inkább csak vágják rövidre, ugyanis az orr nyálkahártyájának egyáltalán nem tesz jót irritáció, a hártya megvastagodhat, váladékozhat, illetve a szaglás romlása következhet be. Az orrszőr, illetve az orrüreg eredeti funkciója pedig a lélegzés során a levegő tisztítása és szűrése, úgyhogy ha esztétikai okokból nincs rá szükség, ne basztassuk.

Köszönöm.

több mint 13 éve
nem bazeg.. nem volt komoly, mert nem szokásom az alapján leszólni másokat, hogy mit kapott a természettől 😉 Ez spec szerintem magas szintű gyökérség..
Amit írtam, azért írtam, mert valaki, de már vissza nem tekerek, jött a hülyeséggel, hogy buzi, aki orrszőrt borotvál, vagy jeti, ha kell neki vagy mi a tököm.fetomy
jajj ne vedd már komolyan, viccből írtam 😀eaglesmcnabb
ilyen amikor a humor nagyágyúi találkoznak

több mint 13 éve
nem bazeg.. nem volt komoly, mert nem szokásom az alapján leszólni másokat, hogy mit kapott a természettől 😉 Ez spec szerintem magas szintű gyökérség..
Amit írtam, azért írtam, mert valaki, de már vissza nem tekerek, jött a hülyeséggel, hogy buzi, aki orrszőrt borotvál, vagy jeti, ha kell neki vagy mi a tököm.fetomy
jajj ne vedd már komolyan, viccből írtam 😀