Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
briával ellentétben a vulgaritásban nem hiszek (bizonyos helyzeteket kivéve 😊 ), de parasztnak kell lenni, cipődet nem vihetné stb. uralkodni kell rajta nem behódolni neki.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Tomeee
753
az az igazság, hogy Tomee az abszolút anti-briareos.Minden másnap? 😀
Minden másnap beírja, hogy hogyan szopatták szét az agyát a picsák 😛
Ennél durvábban nem is lehetne image-t rombolni 😛haromt
Ezelőtt legutóbb csajokról itt ha jól emlékszem kb két éve írtam.
több mint 13 éve
😂 😂nem is értem, hogy mi az, hogy nem szólsz be neki ?ennyi:
legalapabb alapok egyike, hogy rendnek kell lenni, a kisfaszokat SENKI nem szereti, amint elkezdesz vele "leszarlak" jelleggel kommunikálni, fordulni fog a kocka.
nehogy már egy nő mondja meg h mivan.gabtsi
löksz neki egy:
bazmeg akkor nem volt nagy pofád amikor hárman rakt... azaz várjál akkor is nagy pofád volt-ot és utána még pár lightosabbat.
banketton meg a sok részeg csaj úgyis áradozni fog, h:
jaj vazze, lehet sokszor voltál bunkó, de legalább végig EGYENES voltál-ot.-
(amire stílszerűen "akkor most leszopsz?"-al kell válaszolni.briareos
több mint 13 éve
nem is értem, hogy mi az, hogy nem szólsz be neki ?erről az üvegtigris jut eszembe amikor bajusz felhívja a feleségét hogy mit ugatsz te hogy nem nyírtam le a füvet a hinta alatt? 😀
...
több mint 13 éve
nem is értem, hogy mi az, hogy nem szólsz be neki ?ennyi:
legalapabb alapok egyike, hogy rendnek kell lenni, a kisfaszokat SENKI nem szereti, amint elkezdesz vele "leszarlak" jelleggel kommunikálni, fordulni fog a kocka.
löksz neki egy:
bazmeg akkor nem volt nagy pofád amikor hárman rakt... azaz várjál akkor is nagy pofád volt-ot és utána még pár lightosabbat.
banketton meg a sok részeg csaj úgyis áradozni fog, h:
jaj vazze, lehet sokszor voltál bunkó, de legalább végig EGYENES voltál-ot.-
(amire stílszerűen "akkor most leszopsz?"-al kell válaszolni.
több mint 13 éve
nem is értem, hogy mi az, hogy nem szólsz be neki ?legalapabb alapok egyike, hogy rendnek kell lenni, a kisfaszokat SENKI nem szereti, amint elkezdesz vele "leszarlak" jelleggel kommunikálni, fordulni fog a kocka.
nehogy már egy nő mondja meg h mivan.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
nah ezzel énis így vagyok szóval inkább meggondolom mit mikor mondok 😀 bár tény nagyon jólesne 😀ohhh. 😀mivel régi fórumozó vagy 😉igazából velem semmit csak úgy alapjáraton idegesítő egy kicsit a nagyzolását hallgatni egész nap, osztálytársam szóval még le sem olthatom mert akkor tuti én leszek a legnagyobb geci 😛
mit művelt a ribanc?briareos
pedig lenne mivel, szilveszterkor bebaszott 3an megbaszták és a lelkemrekötötték hogy ne basztassam vele de elég nehéz megállniHall Of Green
én simán beszólnék neki 😀
mondjuk volt is már pár olyan beszólós akcióm amire így visszagondolva nem vagyok büszke...
azaz...
kurva büszke vagyok 😂briareos
több mint 13 éve
bria ma este lelkisegély szolgálatot tart. tényleg ráér 😀.brkkivettem 2 hét szabit, vizsgaidősuckra tekintettel. 2-őn túlvagyok, most regeneratív este van
több mint 13 éve
ohhh. 😀igazából velem semmit csak úgy alapjáraton idegesítő egy kicsit a nagyzolását hallgatni egész nap, osztálytársam szóval még le sem olthatom mert akkor tuti én leszek a legnagyobb geci 😛legalább 1 hétig nemtudjon járni légyszi. jah és netudjon megszólalni sem egy-két hétig 😀 ha lehet kérni 😀Hall Of Greenmivel régi fórumozó vagy 😉
pedig lenne mivel, szilveszterkor bebaszott 3an megbaszták és a lelkemrekötötték hogy ne basztassam vele de elég nehéz megállniHall Of Green
én simán beszólnék neki 😀
mondjuk volt is már pár olyan beszólós akcióm amire így visszagondolva nem vagyok büszke...
azaz...
kurva büszke vagyok 😂
több mint 13 éve
igazából velem semmit csak úgy alapjáraton idegesítő egy kicsit a nagyzolását hallgatni egész nap, osztálytársam szóval még le sem olthatom mert akkor tuti én leszek a legnagyobb geci 😛mivel régi fórumozó vagy 😉egye fene most este ráérekbriareoslegalább 1 hétig nemtudjon járni légyszi. jah és netudjon megszólalni sem egy-két hétig 😀 ha lehet kérni 😀Hall Of Green
pedig lenne mivel, szilveszterkor bebaszott 3an megbaszták és a lelkemrekötötték hogy ne basztassam vele de elég nehéz megállni
több mint 13 éve
.brk
1 890
bria ma este lelkisegély szolgálatot tart. tényleg ráér 😀
több mint 13 éve
mivel régi fórumozó vagy 😉legalább 1 hétig nemtudjon járni légyszi. jah és netudjon megszólalni sem egy-két hétig 😀 ha lehet kérni 😀Hall Of Greenaz összes ribancba kívánok 1 nagy eres lófaszt aki azthiszi hogy ő szarta a melegvizet és ő mindent tökéletesen tud 😊Hall Of Greenegye fene most este ráérekbriareos
mit művelt a ribanc?
több mint 13 éve
Attól függ milyen haver. De amúgy tipikus helyzet. fetomyegyre inkább úgy érzem, h sokan túl sok szívtipró gimit néztek, ha ez tipikus
több mint 13 éve
legalább 1 hétig nemtudjon járni légyszi. jah és netudjon megszólalni sem egy-két hétig 😀 ha lehet kérni 😀az összes ribancba kívánok 1 nagy eres lófaszt aki azthiszi hogy ő szarta a melegvizet és ő mindent tökéletesen tud 😊Hall Of Greenegye fene most este ráérekbriareos
több mint 13 éve
az összes ribancba kívánok 1 nagy eres lófaszt aki azthiszi hogy ő szarta a melegvizet és ő mindent tökéletesen tud 😊Hall Of Greenegye fene most este ráérek
több mint 13 éve
Attól függ milyen haver. De amúgy tipikus helyzet. Csak ha a haver olyan jó haver, akkor igazán nem kéne hisztiznie. Legalábbis mivel belezúgtál. Ha csak meghúzni akarnád, az geciség lenne, de így azért szerintem nem - tekintve, hogy ő nem kell a csajnak.A helyében legalábbis valószínű nem örülnék neki, de így nem is parádéznék. A helyedben meg hagynám az ilyen látszathaverságokat. A csaj miatt jön majd a 99 (erről jut eszembe, esetemben igen jó ómen volt briareos-tól, hogy 4 hónappal ezelőtt, első aranyköpés hsz-ként beírta az erre vonatkozó hsz-emet... tenk jú bro 😊 kipp-kopp..), viszont a csávó miatt is lenne még problémád, ha ilyen "nembeszélekveledmertmegbántottál" típus... A csajt legalább addig is kezelgetheted 😀
több mint 13 éve
az összes ribancba kívánok 1 nagy eres lófaszt aki azthiszi hogy ő szarta a melegvizet és ő mindent tökéletesen tud 😊
több mint 13 éve
Vagy ahogy Shakespeare mondaná: Pros before Hoesbros before hoesbriareos...Tomeeevannak rajta kívül haverjaid? vannak
van csajod? nincs
hol a kérdés?.brk
😂
több mint 13 éve
nemzetközi áfatanácsadással foglalkozok főleg.De te mit dolgozol? Én eddig azt hittem valami közgazdász szerűség, de akkor jogot tanulsz.tenorxa Mester már a KPMG padjait koptatja 😀eaglesmcnabbés nem padot, hanem karfás irodai széket 😀briareos
edit: amúgy meglepően magas a jogászok aránya a departmentben
több mint 13 éve
De te mit dolgozol? Én eddig azt hittem valami közgazdász szerűség, de akkor jogot tanulsz.és nem padot, hanem karfás irodai széket 😀briareosamúgy te most hol tartasz, vagy hova jársz?a Mester már a KPMG padjait koptatja 😀eaglesmcnabb
anno olvastam h "az elte draftolt aztán jött a free agency" de nem emlékszem hogyan volt tovább
egyébként az a szar h ez a róma rohadtul nem vészes tárgy, simán megtanulható, csak felfújják meg gecik a vizsgán..brk
több mint 13 éve
és nem padot, hanem karfás irodai széket 😀briareosképletesen értettem 😀 gondoltam hogy nem fapados 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
és nem padot, hanem karfás irodai széket 😀amúgy te most hol tartasz, vagy hova jársz?a Mester már a KPMG padjait koptatja 😀eaglesmcnabb
anno olvastam h "az elte draftolt aztán jött a free agency" de nem emlékszem hogyan volt tovább
egyébként az a szar h ez a róma rohadtul nem vészes tárgy, simán megtanulható, csak felfújják meg gecik a vizsgán..brk
több mint 13 éve
még mindig küzdök a joggal de már csak levelezőn, mert mellette fulltime dolgozom..briareosamúgy te most hol tartasz, vagy hova jársz?
több mint 13 éve
amúgy te most hol tartasz, vagy hova jársz?a Mester már a KPMG padjait koptatja 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
.brk
1 890
..briareosamúgy te most hol tartasz, vagy hova jársz?
egyébként az a szar h ez a róma rohadtul nem vészes tárgy, simán megtanulható, csak felfújják meg gecik a vizsgán.