NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
14
4
2:15, Arena4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
nem jó, hogy karácsonykor nincs hó, nagyon nem...Hurkaha lesz, eltakarítod a házunk elől?
több mint 13 éve
nem jó, hogy karácsonykor nincs hó, nagyon nem...Hurkament a lájk
rohadtul nincs karácsonyi hangulatom
több mint 13 éve
nem jó, hogy karácsonykor nincs hó, nagyon nem...
több mint 13 éve
Dekurvára szeretem, hogy semmi beleszólásom nincsen abba, hogy kivel töltöm a szentestét 😡De legalább másnaptól fasza lesz talán minden. Leszámítva, hogy valami szar úgyis elbassza...
több mint 13 éve
Általában így karácsony előtt pont hogy feltöltődöm,de most valamiért olyan depresszióba estem amilyenben rég nem voltam már... De szar az élet.Cowboykarcsitessék karácsnyi dalokat hallgatni, telitömni magad kajával, megnézni az összes lehetséges amfoci meccset élőben/felvételről, elmenni egy jó nagyot inni a haverokkal, aztán mindjárt más színben látod a dolgokat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Általában így karácsony előtt pont hogy feltöltődöm,de most valamiért olyan depresszióba estem amilyenben rég nem voltam már... De szar az élet.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
De egy pé a Gripen, légyszi, amúgy tök érdekeseket írtok. 😊F.SchleckJa basszus, ez tegnap kb a harmadik söröm után vetődött fel bennem. Elszabtam, most a fejfájssal bűnhődök. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Hát persze, hogy annak kell ügyeletet tartani aki a legmesszebb lakik. Nekem semmi dolgom nincs elég 6-ra hazaérnem. Ráadásul anyum elé kikanyarodtak, úgyhogy a kocsi is meghúzva. Mondtam már, hogy rühellem a karácsony környékét?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
nemhivatalos bejelentés!a bowl.hu-t ma estétől a bowl.blog.hu címen érhetitek el, és mivel így már csak egy "blog, nem egy szaklap" lesz, cikkeinket minden korrektúra és áttekintés nélkül fogjuk feltenni, zsigeri gyűlöletből a semmirekellő játékosok, a konkurencia és a pats drukkerek iránt
kis ízelítő kínálatunkból:
- fél perces mélyinterjú meskózolival!
- önismereti teszt: mely csapat utálata illik hozzád a legjobban?
- elemzés: a való világ nézése segít a támadóstratégiák megértésében?
és még ennél is több!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Akkor árnyékra mentem...pedig épp kezdtem megérezni a topik lényegét... 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Kellemes Ünnepeket minden Gyűlölködőnek (holnap elutazom egy kis időre)! Azt az ARO kipufogós lánctalpas dögfighter nagy cucc, talán rendszeresíteni kellene mint mindenéltű mindenen-közlekedő harci edényt. 😀
több mint 13 éve
elcseszett szófosás... 😀Nem neked mondtam, meg nem is személyre értettem. Hanem hogy a szófordulat (amivel éltem) félre lett értve... nem szófosó, hanem szófosás.
Az nem az, amikor nagy szakértelemmel fejtegetsz valamit és alapszintű fogalomzavar is előfordul az érvelésedben?
Majd az az elcseszett szófosó, akinek van képe szólni erről... 😊Gogo
Igen, a 21-est pl. benéztem, de a tiétek sem képzavarmentes 😀.
több mint 13 éve
szerintem vehetnék lánctalpas repülőt. AZ volt a szovjet-orosz technika csúcsa. nem csak dogfájtban, hanem a dögfájtban is jó voltharomttámogatom 😀
több mint 13 éve
szerintem vehetnék lánctalpas repülőt. AZ volt a szovjet-orosz technika csúcsa. nem csak dogfájtban, hanem a dögfájtban is jó voltharomtMost mit akarsz? A szláv innováció legendás, legalább annyi dolgot adtak az emberiségnek, mint a nők
Kalasnyikov, Zsiguli, atombomba, Pobjeda, T-34, űrrakéta, Tu-144, Csajka, dobtár, imperializmus, krumpliból igénytelen szesz
ezek mind mind mind a szláv ész és lelemény termékei, nem ám az állítólag utált ellenségeiktől koppintott dolgok 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerintem vehetnék lánctalpas repülőt. AZ volt a szovjet-orosz technika csúcsa. nem csak dogfájtban, hanem a dögfájtban is jó volt
több mint 13 éve
elcseszett szófosás... 😀 Az nem az, amikor nagy szakértelemmel fejtegetsz valamit és alapszintű fogalomzavar is előfordul az érvelésedben?
Majd az az elcseszett szófosó, akinek van képe szólni erről... 😊
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Okés. Ez meg csak egy szófordulat volt (én is keresem az "elcseszett szófosás" szmájlimat) 😀Akkor legyen nagy arcotok, amikor Rodman hazafutást csinál és bezsákolja a touchdown-t :rolleyes: . Akkor el is küldi BB kapálni Brady-t.toxiqueSzó sincs nagyarcúságról.
Baromságról volt szó.
(Volt régen egy "FASSÁG" táblát lobogtató szmájli valahol a gépemen, de most nem találom.)Gogo
több mint 13 éve
Akkor legyen nagy arcotok, amikor Rodman hazafutást csinál és bezsákolja a touchdown-t :rolleyes: . Akkor el is küldi BB kapálni Brady-t.toxiqueSzó sincs nagyarcúságról.
Baromságról volt szó.
(Volt régen egy "FASSÁG" táblát lobogtató szmájli valahol a gépemen, de most nem találom.)
több mint 13 éve
De egy pé a Gripen, légyszi, amúgy tök érdekeseket írtok. 😊F.SchleckTájszólásban nyomjuk 😉
több mint 13 éve
Akkor legyen nagy arcotok, amikor Rodman hazafutást csinál és bezsákolja a touchdown-t :rolleyes: . Akkor el is küldi BB kapálni Brady-t.Jó hát majdnem olyan na, nem kell ennyire a görcsösen ragaszkodni a tényekhez 😛mighty8Jó a SZU-22-es is úgy néz ki, miért kötsz bele ilyen apróságokba? 😊mighty8Értem én, hogy úgy néz ki, de ha egyszer nem arra találták ki...
Mondjuk az oldal témájánál maradva példa:
"Branch sokkal rosszabb WR, mint Welker, pedig ő LB." Khm... :rolleyes:Gogo
több mint 13 éve
De egy pé a Gripen, légyszi, amúgy tök érdekeseket írtok. 😊
több mint 13 éve
Kétségtelen, hogy a dogfight örök, de kb az első világháború végén volt követendő harceljárásNekem is fejből megy már. Amióta kitettek a ROB-ról (nagyon közel voltam 😕 ) azóta én is csak akkor foglalkozom a vadászgépekkel, ha valami aktualitása van a dolognak. Ritkán fórumozgatok ilyen-olyan katonai fórumokon (allmilitary, military.com, stb), vagy e-mailezek pár emberkével (fórumokról). A MIG29-nek nagyon nagy a respect-je, míg a Grippen-nek nem igazán (nem vagyok egyedül ezzel az "elavultnak gyártott és szarul fegyverezhető" tézisemmel sem). A mi MIG-jeink is sok mindenben lenyomták a jelenlegieket, főleg manőverezhetőség területén, de a szériabefejező Fulcrum variánssal tényleg nem említhető egy napon. Az tény és való, hogy számunkra ez már csak a múlt, és innentől mindegy, hogy ki mit mond. Grippen jött, MIG ment. --nagy-nagy-sóhaj--Okés! Nem vérre megy, csak beszélgetünk 😊 .toxiqueTudom. 😀
Fejből annyit tudok mondani hirtelen, hogy a közép-hatótáv megfelel MOra, a dogfight meg a múlté. Amit még mesélt cimborám, hogy a Grippen számítógépes rendszere az egyik legkifinomultabb és legkezelhetőbb. A Mig29nek meg a fejlesztett vátozata az ami lenyomja a Grippent, de az a Honvédség büdzséjén kívül van.gyeek
A dogfight örök. Az NFTS is tanítja... és ha minden csúcsszuper rakétát és ellenrakétát eldurrogtattak már, akkor jöhet a jó öreg ki-ki bunyó. 😀 Ha tananyag, akkor nem járt el felette az idő...
Igazából mellékes is. Ha repülhetnék vele, valszeg; a világ legjobb vadászrepülőgépe lenne :cool: . Az igazság az, hogy beszarok a sárga irigységtől, hogyha azokra a szerencsés fószerokra gondolok, akik a feltételek ellenére is repülnek / repülhetnek. 😀toxique
Azóta általában az próbálja kezdeményezni, aki hátrányban van, aki meg előnyben, az igyekszik nem belemenni, mert a dogfightban nem lesz előnye.
Nyilván minden pilótának ismernie kell, de éles helyzetben nagyon ritka az ilyen manapság.
Már a 2. vhban sem erőltette az ilyesmit az, aki élni akart.
több mint 13 éve
Nekem is fejből megy már. Amióta kitettek a ROB-ról (nagyon közel voltam 😕 ) azóta én is csak akkor foglalkozom a vadászgépekkel, ha valami aktualitása van a dolognak. Ritkán fórumozgatok ilyen-olyan katonai fórumokon (allmilitary, military.com, stb), vagy e-mailezek pár emberkével (fórumokról). A MIG29-nek nagyon nagy a respect-je, míg a Grippen-nek nem igazán (nem vagyok egyedül ezzel az "elavultnak gyártott és szarul fegyverezhető" tézisemmel sem). A mi MIG-jeink is sok mindenben lenyomták a jelenlegieket, főleg manőverezhetőség területén, de a szériabefejező Fulcrum variánssal tényleg nem említhető egy napon. Az tény és való, hogy számunkra ez már csak a múlt, és innentől mindegy, hogy ki mit mond. Grippen jött, MIG ment. --nagy-nagy-sóhaj--Okés! Nem vérre megy, csak beszélgetünk 😊 .toxiqueTudom. 😀
Fejből annyit tudok mondani hirtelen, hogy a közép-hatótáv megfelel MOra, a dogfight meg a múlté. Amit még mesélt cimborám, hogy a Grippen számítógépes rendszere az egyik legkifinomultabb és legkezelhetőbb. A Mig29nek meg a fejlesztett vátozata az ami lenyomja a Grippent, de az a Honvédség büdzséjén kívül van.gyeek
A dogfight örök. Az NFTS is tanítja... és ha minden csúcsszuper rakétát és ellenrakétát eldurrogtattak már, akkor jöhet a jó öreg ki-ki bunyó. 😀 Ha tananyag, akkor nem járt el felette az idő...
Igazából mellékes is. Ha repülhetnék vele, valszeg; a világ legjobb vadászrepülőgépe lenne :cool: . Az igazság az, hogy beszarok a sárga irigységtől, hogyha azokra a szerencsés fószerokra gondolok, akik a feltételek ellenére is repülnek / repülhetnek. 😀
több mint 13 éve
Jó hát majdnem olyan na, nem kell ennyire a görcsösen ragaszkodni a tényekhez 😛Jó a SZU-22-es is úgy néz ki, miért kötsz bele ilyen apróságokba? 😊mighty8Értem én, hogy úgy néz ki, de ha egyszer nem arra találták ki...
Mondjuk az oldal témájánál maradva példa:
"Branch sokkal rosszabb WR, mint Welker, pedig ő LB." Khm... :rolleyes:Gogo