Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nemzetköziből eddig 76% a bukási arány. Jó előjelek a holnapi vizsgára 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Analízis #2 😀
Jókis pótvizsga lett, legszarabb átlaggal, azt mondta a tanár, hogy egy ötös lett, 2 négyes, 3 hármas, a többi bukó 😀
Mondjuk én buktam 6%ot, szóval feleslegesen basztam el ezt a hetet, juhé!tenorx
pótvizsgára menni faszság, ha megvan a 2-es 😀

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Analízis #2 😀
Jókis pótvizsga lett, legszarabb átlaggal, azt mondta a tanár, hogy egy ötös lett, 2 négyes, 3 hármas, a többi bukó 😀
Mondjuk én buktam 6%ot, szóval feleslegesen basztam el ezt a hetet, juhé!
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Most derült ki hogy rossz tantárgykódú tárgyat vettem fel igy a jegyemet sem tudják beírni :mad: .A TOra még nem tudtam bemenni de volt már innen vaalkinek hasonló tapasztalata mire számítsak mennyire leszek megbaszva?Cowboykarcsi
3000 ft asszemJJ Tiller
Köszi,de am bonyolódik a helyzet mert most néztem meg amit év elején linkeltek órarendet abban ez a tantárgykód van amit én felvettem,most meg azt mondják nem írják be a jegyemet mert nem jó tárgyat vettem fel remek lesz ez is mire elintézem...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Naná, hogy megint a havi lakástörlesztésig romlott a forint, azóta erősödött majd 10 forintot, és gondolom következő hónap elejéig majd tartja is magát itt, hogy újra borulhasson !!!
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Most derült ki hogy rossz tantárgykódú tárgyat vettem fel igy a jegyemet sem tudják beírni :mad: .A TOra még nem tudtam bemenni de volt már innen vaalkinek hasonló tapasztalata mire számítsak mennyire leszek megbaszva?Cowboykarcsi
3000 ft asszem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Most derült ki hogy rossz tantárgykódú tárgyat vettem fel igy a jegyemet sem tudják beírni :mad: .A TOra még nem tudtam bemenni de volt már innen vaalkinek hasonló tapasztalata mire számítsak mennyire leszek megbaszva?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Basszák meg azok a tanárok, akik nem olvassák az e-mailjüket... Elhiszem, hogy kurvaelfoglaltak, de nem hiszem el, hogy két-3 nap alatt egyszer sem néznek rá...fetomy
Én szeptemberben írtam neki, majd decemberben is... első válasz január elején érkezett, bőven vizsgaidőszakban (szakdolgozat konzulens :lol😊

több mint 13 éve
Dobok PMet, mert ez már erősen offtopic 😀
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Én meg Patakinál vagyok 😀 De jövőre Kónyához megyek mindenképp. Prog2 amúgy milyen? Most néztem, hogy ki tartja (Szeberényi), 1 konzultációján voltam bent nála ZH előtt, akkor annyira nem jött be.tenorx
Beszédhibás és unalmas, de jó fej! Prog2 eleve gyakjegyes, átmenni nagyon könnyű belőle, de az objektumorientált szemléletmódot és a C++ tényleg megtanulni már jóval nehezebb.
Szinte 0 erőbefektetéssel átmentem belőle, igaz csak 3massal, de amikor először felvettem a grafikát szembesülnöm kellett vele, h tök analfabéta vagyok c++ból. És ezzel nagyon sokan így voltak...Black_Adder
Hmm akkor majd odafigyelek rá. Igazából a progos tárgyakra fektettem a hangsúlyt most is, mivel azok érdekelnek, míg az analízis mondjuk kevésbé. De hallom, hogy a bsz meg nagyon lényeges lesz, mert kellenek a lineáris leképezések a grafikához például? (Ezt csak hallottam, megerősíthetnéd 😀 )tenorx
A fizikát ha jól tudom már nem Orosz tartja, az naggyon-nagyon nagy szerencse nektek, de így is az lesz a legnehezebb tantárgy szvsz //btw: van előadó fizika könyvem
bsz2: Nekem jobban bejött mint a bsz1
anal2: Egy kicsit nehezebb, mint az anal1, de azért nem jelenthet komoly gondot
Összességében azért egyre nehezebb félévek jönnek majd szvsz...

Grafikához főleg koordináta geometria kell meg a mátrixok, de nagyon sok matek van mögötte. De amit bszből megtanulsz, azt addigra úgy is elfelejted. Lineáris leképzések az nem bsz1? Bsz2ből főleg gráfelmélet volt, úgy kb 80%ban, az még kicsit tetszett is, de sok hasznát nem vettem.
A kvaterniók meg a mátrixok azok, ami volt bsz valamennyiből és grafikából is. Lineáris leképzés nekem nem tűnt fel, vizsgán lehet lett volna olyan is, de 5házi +nagyházira megajánlott 5öst kaptam 😊 :cool:

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Grat az szép! 😊
Kónyánál egyébként van esélyed kapni 1-2%ot, főleg ha 4-eshez kell, de Tasnádinál is
/*Nálunk nem volt megajánlott jegy prog1ből Poppenél 😕*/Black_Adder
Én meg Patakinál vagyok 😀 De jövőre Kónyához megyek mindenképp. Prog2 amúgy milyen? Most néztem, hogy ki tartja (Szeberényi), 1 konzultációján voltam bent nála ZH előtt, akkor annyira nem jött be.tenorx
Beszédhibás és unalmas, de jó fej! Prog2 eleve gyakjegyes, átmenni nagyon könnyű belőle, de az objektumorientált szemléletmódot és a C++ tényleg megtanulni már jóval nehezebb.
Szinte 0 erőbefektetéssel átmentem belőle, igaz csak 3massal, de amikor először felvettem a grafikát szembesülnöm kellett vele, h tök analfabéta vagyok c++ból. És ezzel nagyon sokan így voltak...Black_Adder
Hmm akkor majd odafigyelek rá. Igazából a progos tárgyakra fektettem a hangsúlyt most is, mivel azok érdekelnek, míg az analízis mondjuk kevésbé. De hallom, hogy a bsz meg nagyon lényeges lesz, mert kellenek a lineáris leképezések a grafikához például? (Ezt csak hallottam, megerősíthetnéd 😀 )
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Basszák meg azok a tanárok, akik nem olvassák az e-mailjüket... Elhiszem, hogy kurvaelfoglaltak, de nem hiszem el, hogy két-3 nap alatt egyszer sem néznek rá...
több mint 13 éve
prog1 megajánlott ötös, mikmak megajánlott 4es :rolleyes:
Egyébként a 4eshez kell 63%, mert 68% lett a két Zhm 😛 Csak bosszantó, hogy mindenki összehozza ezt a szar analízist, én meg elkúrom.tenorx
Grat az szép! 😊
Kónyánál egyébként van esélyed kapni 1-2%ot, főleg ha 4-eshez kell, de Tasnádinál is
Szinte 0 erőbefektetéssel átmentem belőle, igaz csak 3massal, de amikor először felvettem a grafikát szembesülnöm kellett vele, h tök analfabéta vagyok c++ból. És ezzel nagyon sokan így voltak...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Mihez kellene 63%? Ha meg van a 2-es dőlj hátra és élvezd az életet!
Prog1ből már nincs vizsga?
Egyébként nekem a mikmak is nehezebb volt, nem volt megajánlott jegyem belőle...Black_Adder
Egyébként a 4eshez kell 63%, mert 68% lett a két Zhm 😛 Csak bosszantó, hogy mindenki összehozza ezt a szar analízist, én meg elkúrom.tenorx
Grat az szép! 😊
Én meg Patakinál vagyok 😀 De jövőre Kónyához megyek mindenképp. Prog2 amúgy milyen? Most néztem, hogy ki tartja (Szeberényi), 1 konzultációján voltam bent nála ZH előtt, akkor annyira nem jött be.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Analízis...tenorx
minden felsőlégúti fertőzés egyre lefelé és egyre mélyebbre terjed, az egy gáz, hogy a tüdőben nincsenek fájdalomreceptorok - tehát nem érzed a tüdőgyulladásod, csak köhögés van. Ergo hallgatózás és röggenezés segit a feltárásban.sutianap
Szvsz az BME Analízis 1 című tantárgy, az 1. szemeszter legkönnyebb vizsgája váltotta ki nála ezt a hozzászólástBlack_Adder
ok 😂
nállam meg az analizis-diagnózis irányba csúszott, hibás relé

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nem nehéz a legkönyebbnek lenni, mivel kettő van, a BSZ meg ugye nehezebb 😀 Inkább az idegesít, hogy az előző hetit most már simán megírnám 80% köré (59% lett, 63% kellen), aztán most jó nehéz fos volt, megint 1-2% fog hiányozni valszeg... De 14:30ra megyek megtekinteni.tenorx
Egyébként nekem a mikmak is nehezebb volt, nem volt megajánlott jegyem belőle...Black_Adder
Grat az szép! 😊
/*Nálunk nem volt megajánlott jegy prog1ből Poppenél 😕*/

több mint 13 éve
Szvsz az BME Analízis 1 című tantárgy, az 1. szemeszter legkönnyebb vizsgája váltotta ki nála ezt a hozzászólástBlack_Adder
Nem nehéz a legkönyebbnek lenni, mivel kettő van, a BSZ meg ugye nehezebb 😀 Inkább az idegesít, hogy az előző hetit most már simán megírnám 80% köré (59% lett, 63% kellen), aztán most jó nehéz fos volt, megint 1-2% fog hiányozni valszeg... De 14:30ra megyek megtekinteni.tenorx
Egyébként a 4eshez kell 63%, mert 68% lett a két Zhm 😛 Csak bosszantó, hogy mindenki összehozza ezt a szar analízist, én meg elkúrom.
több mint 13 éve
minden felsőlégúti fertőzés egyre lefelé és egyre mélyebbre terjed, az egy gáz, hogy a tüdőben nincsenek fájdalomreceptorok - tehát nem érzed a tüdőgyulladásod, csak köhögés van. Ergo hallgatózás és röggenezés segit a feltárásban.sutianap
Egyébként nekem a mikmak is nehezebb volt, nem volt megajánlott jegyem belőle...

több mint 13 éve
Analízis...tenorx
Nem nehéz a legkönyebbnek lenni, mivel kettő van, a BSZ meg ugye nehezebb 😀 Inkább az idegesít, hogy az előző hetit most már simán megírnám 80% köré (59% lett, 63% kellen), aztán most jó nehéz fos volt, megint 1-2% fog hiányozni valszeg... De 14:30ra megyek megtekinteni.
több mint 13 éve
Analízis...tenorx
Szvsz az BME Analízis 1 című tantárgy, az 1. szemeszter legkönnyebb vizsgája váltotta ki nála ezt a hozzászólást

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Analízis...tenorx
bár attól még nem megy át matekból. ha mégis, szólj, mert akkor én is bejátszom 😀

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Analízis...tenorx
minden felsőlégúti fertőzés egyre lefelé és egyre mélyebbre terjed, az egy gáz, hogy a tüdőben nincsenek fájdalomreceptorok - tehát nem érzed a tüdőgyulladásod, csak köhögés van. Ergo hallgatózás és röggenezés segit a feltárásban.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
Mocskos szárazköhögés. 😕szaba
kérj egy röntgent, nagyon elhúzódó - ugyhogy valami sz0vődményes szakaszba jársz mársutianap
le kéne állni a szerekről...

amúgy jobbulást 😉Divat
Neked is 😛
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Mocskos szárazköhögés. 😕szaba
kérj egy röntgent, nagyon elhúzódó - ugyhogy valami sz0vődményes szakaszba jársz mársutianap
le kéne állni a szerekről...

amúgy jobbulást 😉

|
több mint 13 éve
Analízis...