Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha lenne sörcsap, akkor szereznék. De leállították a gyártást és a forgalmazást bazzeg 😀 www.beertender.huáh értem 😊 Akkor srácok irány a MédiaM, 30-40 ért van sörcsap 😊nem is mondom, hogy nem, de én ittam már ilyenből egyszer valahol, és annyiban különbözött az üvegestől, hogy kb. az utolsó harmad hordónyiban semmi szénsav nem volt kb.fetomyebben éppen az a lényeg hogy a házi sörcsap szarral te rakod bele a szénsavat, mert alapból nincs benne.
szóval most az érett műszaki értelmiség vett két hordónyi szénsavmentes sört kurva drágán.haromt
Egyébként nem tudja valaki, hogy Tuborgot hol tudok venni, és kb. mennyibe van fél liter?fetomy
Ha nem váltják vissza nekünk is az lesz, amit Newman írt.
több mint 13 éve
áh értem 😊 Akkor srácok irány a MédiaM, 30-40 ért van sörcsap 😊ebben éppen az a lényeg hogy a házi sörcsap szarral te rakod bele a szénsavat, mert alapból nincs benne.csapoltat nem lehet üvegből. világ legjobb dolga nyáron egy jó csapolt sör. kettő.brknem is mondom, hogy nem, de én ittam már ilyenből egyszer valahol, és annyiban különbözött az üvegestől, hogy kb. az utolsó harmad hordónyiban semmi szénsav nem volt kb.fetomy
szóval most az érett műszaki értelmiség vett két hordónyi szénsavmentes sört kurva drágán.haromt
Egyébként nem tudja valaki, hogy Tuborgot hol tudok venni, és kb. mennyibe van fél liter?
több mint 13 éve
nem feltétlen kell hozzá hordó,van valami gebasz a tetején,abból folyik a sör 😛egyszer vettem ilyet apámnak (karácsonyra,micsoda ötlet,pedig nem is iszik sok sört :lol😊 és amikor már nem folyt ki azon a műanyag csövön a sör,megfogta és kifúrta 😂
több mint 13 éve
Én 99 FT-os Giebelhof sört nyomatok a SPAR-ból + Hubertus33-at. Na így már ütősebb. 😀
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Ezt remélem tudod, hogy faszság 😛 Ha nem lenne akkor pl. a videón se jönne belőle semmi, amit linkeltem.ebben éppen az a lényeg hogy a házi sörcsap szarral te rakod bele a szénsavat, mert alapból nincs benne.csapoltat nem lehet üvegből. világ legjobb dolga nyáron egy jó csapolt sör. kettő.brknem is mondom, hogy nem, de én ittam már ilyenből egyszer valahol, és annyiban különbözött az üvegestől, hogy kb. az utolsó harmad hordónyiban semmi szénsav nem volt kb.fetomy
több mint 13 éve
muhahahaha 😂ebben éppen az a lényeg hogy a házi sörcsap szarral te rakod bele a szénsavat, mert alapból nincs benne.csapoltat nem lehet üvegből. világ legjobb dolga nyáron egy jó csapolt sör. kettő.brknem is mondom, hogy nem, de én ittam már ilyenből egyszer valahol, és annyiban különbözött az üvegestől, hogy kb. az utolsó harmad hordónyiban semmi szénsav nem volt kb.fetomy
több mint 13 éve
Ne válogass igyál sört határok nélkül. 😀
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Én úgy voltam vele, hogy egynek jó lesz, én is inkább vettem volna az árából akciós Sopronit. Remélhetőleg meg is fog valósulni, ha a SPAR visszaveszi holnap.sztem is faszság ez a minihordó dolog, az üvegből ivásra reflektáltam 😀.brkcsapoltat nem lehet üvegből. világ legjobb dolga nyáron egy jó csapolt sör. kettő.brknem is mondom, hogy nem, de én ittam már ilyenből egyszer valahol, és annyiban különbözött az üvegestől, hogy kb. az utolsó harmad hordónyiban semmi szénsav nem volt kb.fetomy
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ebben éppen az a lényeg hogy a házi sörcsap szarral te rakod bele a szénsavat, mert alapból nincs benne.nem is mondom, hogy nem, de én ittam már ilyenből egyszer valahol, és annyiban különbözött az üvegestől, hogy kb. az utolsó harmad hordónyiban semmi szénsav nem volt kb.fetomycsak nekem tartozik hozzá a sörhöz, hogy üvegből királyság inni? 😛fetomycsapoltat nem lehet üvegből. világ legjobb dolga nyáron egy jó csapolt sör. kettő.brk
szóval most az érett műszaki értelmiség vett két hordónyi szénsavmentes sört kurva drágán.
több mint 13 éve
.brk
1 890
sztem is faszság ez a minihordó dolog, az üvegből ivásra reflektáltam 😀nem is mondom, hogy nem, de én ittam már ilyenből egyszer valahol, és annyiban különbözött az üvegestől, hogy kb. az utolsó harmad hordónyiban semmi szénsav nem volt kb.fetomycsak nekem tartozik hozzá a sörhöz, hogy üvegből királyság inni? 😛fetomycsapoltat nem lehet üvegből. világ legjobb dolga nyáron egy jó csapolt sör. kettő.brk
több mint 13 éve
nem is mondom, hogy nem, de én ittam már ilyenből egyszer valahol, és annyiban különbözött az üvegestől, hogy kb. az utolsó harmad hordónyiban semmi szénsav nem volt kb.csak nekem tartozik hozzá a sörhöz, hogy üvegből királyság inni? 😛fetomycsapoltat nem lehet üvegből. világ legjobb dolga nyáron egy jó csapolt sör. kettő.brk
több mint 13 éve
Jó de ennek nem az a lényege, hogy kiöntöd a hordóból 😀 Alapból azt hittük ez ilyen partyhordós dolog, amihez nem kell semmi, csak tudsz rajta csapolni. Ehhez viszont kell külön egy ilyen házicsapoló Beertender, amivel tényleg tudsz csapolni.igen, ezt úgy 4 éve én is poénnak tartottam, de hálistennek időben rájöttem, hogy fasság 😛 attól, hogy hordóból öntöd ki, még nem lesz csapolt szerintem, de hát lehet, hogy tévedek 😊fetomycsak nekem tartozik hozzá a sörhöz, hogy üvegből királyság inni? 😛fetomyÉn frissen csapolva szeretek inni 😀
Meg a haverom is, akinek a szülinapjára vettük, de akkor nem fog csapolva inni 😀tenorx
több mint 13 éve
igen, ezt úgy 4 éve én is poénnak tartottam, de hálistennek időben rájöttem, hogy fasság 😛 attól, hogy hordóból öntöd ki, még nem lesz csapolt szerintem, de hát lehet, hogy tévedek 😊csak nekem tartozik hozzá a sörhöz, hogy üvegből királyság inni? 😛fetomyÉn frissen csapolva szeretek inni 😀
Meg a haverom is, akinek a szülinapjára vettük, de akkor nem fog csapolva inni 😀tenorx
több mint 13 éve
.brk
1 890
csak nekem tartozik hozzá a sörhöz, hogy üvegből királyság inni? 😛fetomycsapoltat nem lehet üvegből. világ legjobb dolga nyáron egy jó csapolt sör. kettő
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
menj kocsmábacsak nekem tartozik hozzá a sörhöz, hogy üvegből királyság inni? 😛fetomyÉn frissen csapolva szeretek inni 😀
több mint 13 éve
csak nekem tartozik hozzá a sörhöz, hogy üvegből királyság inni? 😛fetomyÉn frissen csapolva szeretek inni 😀
Meg a haverom is, akinek a szülinapjára vettük, de akkor nem fog csapolva inni 😀
több mint 13 éve
csak nekem tartozik hozzá a sörhöz, hogy üvegből királyság inni? 😛
több mint 13 éve
Miért?Igazán kiírhatnák a Sparban a Heinekenes hordó mellé, hogy ehhez kell ilyen Beertenders szarság... Na mindegy, ha holnap nem tudjuk visszavinni, akkor http://www.youtube.com/watch?v=RCN6xkm0SZQ&feature=player_embeddedrohadtul nem menő ilyet venni 😛
(Azt meg csak halkan teszem hozzá, hogy az sincs kiírva, hogy betétdíjas, és a hordó + 1.5k mellé)tenorx
főleg nem egy műszakisnak, aki 3as vizsga után UV-zni megy a nagyobb ösztöndíjért 😛haromt
Amúgy ez mostmár minden hszban benne lesz? 😀
Egyébként az még oké lenne, ha egyet vettünk volna, de kettőt vettünk rögtön 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igazán kiírhatnák a Sparban a Heinekenes hordó mellé, hogy ehhez kell ilyen Beertenders szarság... Na mindegy, ha holnap nem tudjuk visszavinni, akkor http://www.youtube.com/watch?v=RCN6xkm0SZQ&feature=player_embeddedrohadtul nem menő ilyet venni 😛
(Azt meg csak halkan teszem hozzá, hogy az sincs kiírva, hogy betétdíjas, és a hordó + 1.5k mellé)tenorx
főleg nem egy műszakisnak, aki 3as vizsga után UV-zni megy a nagyobb ösztöndíjért 😛
több mint 13 éve
Igazán kiírhatnák a Sparban a Heinekenes hordó mellé, hogy ehhez kell ilyen Beertenders szarság... Na mindegy, ha holnap nem tudjuk visszavinni, akkor http://www.youtube.com/watch?v=RCN6xkm0SZQ&feature=player_embedded(Azt meg csak halkan teszem hozzá, hogy az sincs kiírva, hogy betétdíjas, és a hordó + 1.5k mellé)
több mint 13 éve
Gyűlölöm az egész XXI. századot. Most éppen az iskola van célpontban.Ilyenkor brutál metál zenéket nyomatok egy pár óráig, hogy lenyugodjak a sok faszság után. Engem megnyugtat. Mást biztosan felkavar. De hát ez van.
Jó kis death metal v. black metal jöhet bármikor. Grrrhhhhhhhhhhh. 😀
több mint 13 éve
Király vagy Aldi. Egy féle üveges sör van náluk, Spitzenbachermucker, ami árban persze drágább, mint az összes középkategóriás (Heineken, Becks, ...) sör, mégha a neve igazából "Higított lógeci"t jelent is, de kűfődi, úgyhogy drága, és persze dobozosból is csak a citromos van meg a Spitzenbachermucker dobozos változata, kb. ugyanannyiért, jelezve, hogy kurvamindegy melyiket viszed. Ezen kívül a tejszínhab is olcsóbb a teszkóban, a cigi is olcsóbb a teszkóban, a chips is olcsóbb a teszkóban, úgyhogy igazából kurvára nem vágom mi értelme van az aldinak. De nem baj, van, szeretjük, az ajtóra éjjel szart kenünk, és mindenki örül. Ide se megyek többet basszameg....Mondjuk már akkor gyanúsnak kellett volna lennie, hogy fosadék bolt, mikor pár hónapja bent voltam, és a "Joghurt, csak ma 99 helyett csak 98 forint" akciók tömkelege fogadott. Szarrá röhögtem magam, de mégjobban az olyanon, hogy valami 500 forintról most csak 498 és társai. A legnagyobb akció azt hiszem 10 forint volt, egy 5000-es éjjeli lámpára...
több mint 13 éve
szaba
10 550
hát persze hogy pont akkor hal meg a gépem, mikor nekiállnék végre tanulni, és persze hogy pont rajta volt az összes cucc, ami a vizsgákhoz kellene...JJ TillerEz így elég Murphy-sen hangzik. :/
több mint 13 éve
hát persze hogy pont akkor hal meg a gépem, mikor nekiállnék végre tanulni, és persze hogy pont rajta volt az összes cucc, ami a vizsgákhoz kellene...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Akkor javaslom a "Küzdősportok" topikotMég ha csak így menne errefelé. 😀 Alapból bekell járnom és hát suck Volán. Ami annyit tesz, hogy időhiány miatt, más helyre nemnagyon tudnék járni rendesen edzésre, és mellette tanulni az érettségire (meg minden egyéb finomságokra). Suliban ez még megoldható lett volna. De hát ez van, ezt dobta a sors. Ilyen ez a gettó. Majd legközelebbnem értem miért gátol meg a kosarazásban, h nincs kosárcsapat a sulidbanFucuÍgy van! Kocsma nélkül is be lehet rúgni!gyeek
Szerk.: Ahol lakom,egész városba nincs egyetlenegy kib*szott kosárpalánk se. Az azért már elég nagy FAIL szerintem :mad: Ja és ha lenne is, cigányokkal valahogy mégse akarok játszani... 😂Vadkender
Go Jets!