Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
én csillagharcosokat neveltem annó betárcsázós neten baszod 😃Hattrick csapat kinek hogy all?Tavaly meg megvolt.A tevem mar meghalt a tetova teve clubnal.jó kis vizslamail ahol elég sokáig használtam a negritis@csokolom.hu-t mint email cím 😀Az Altavistánál csak az Altavizsla volt szánibb, ami a magyar oldalakat szimatoltaGugli? Az mi, valami uj keresi?Ki kellett gugliznom, nem tudtam mi ez. Be kellett volna szállni, mint Vágási Feri majdnem a Windows 95-be, csak egyikünknek sem volt 10 000 huncut buznyákja. De bennem a hiba, mióta 94-95 táján megszivattak a format C: -tal.Nem tudok explorerrel felmenni a kedvencem oldalalamra, a startlapraNetscape Navigatorral próbáltad?
Mintha itt írta volna valaki
Gergőbácsi
gyeek
Gergőbácsi
Altavistat kellene hasznalnod, az az igazi.
Lúdas Solymi
vpi
Negritis, a vajda
Nektek meg el?
YoungZeeZee
Lúdas Solymi
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
- JC6
6 990
ezt de adoooooooooooooom 😀 😀 😀 😀 😀 éveken át nyomtam, rohadjon megHattrick csapat kinek hogy all?Tavaly meg megvolt.A tevem mar meghalt a tetova teve clubnal.jó kis vizslamail ahol elég sokáig használtam a negritis@csokolom.hu-t mint email cím 😀Az Altavistánál csak az Altavizsla volt szánibb, ami a magyar oldalakat szimatoltaGugli? Az mi, valami uj keresi?Ki kellett gugliznom, nem tudtam mi ez. Be kellett volna szállni, mint Vágási Feri majdnem a Windows 95-be, csak egyikünknek sem volt 10 000 huncut buznyákja. De bennem a hiba, mióta 94-95 táján megszivattak a format C: -tal.Nem tudok explorerrel felmenni a kedvencem oldalalamra, a startlapraNetscape Navigatorral próbáltad?
Gergőbácsi
gyeek
Gergőbácsi
Lúdas Solymi
vpi
Negritis, a vajda
Nektek meg el?
YoungZeeZee
Lúdas Solymi
csebi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 025
Turbó rágós autócsere valaki? Ugyanitt WWF matrica csere is van.
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
És aki felvette a rádióbol a toplista első 3 helyezett számot az kölcsön tudná adni a kazit, hogy átmásoljam magamnak? Köszi köszi
több mint 1 éve
Az IDDQD ott sosem működött 🥺Hattrick csapat kinek hogy all?Tavaly meg megvolt.A tevem mar meghalt a tetova teve clubnal.jó kis vizslamail ahol elég sokáig használtam a negritis@csokolom.hu-t mint email cím 😀Az Altavistánál csak az Altavizsla volt szánibb, ami a magyar oldalakat szimatoltaGugli? Az mi, valami uj keresi?Ki kellett gugliznom, nem tudtam mi ez. Be kellett volna szállni, mint Vágási Feri majdnem a Windows 95-be, csak egyikünknek sem volt 10 000 huncut buznyákja. De bennem a hiba, mióta 94-95 táján megszivattak a format C: -tal.Nem tudok explorerrel felmenni a kedvencem oldalalamra, a startlapraNetscape Navigatorral próbáltad?
Gergőbácsi
gyeek
Gergőbácsi
Lúdas Solymi
vpi
Negritis, a vajda
Nektek meg el?
YoungZeeZee
Lúdas Solymi
csebi
több mint 1 éve
win95-höz van valakinek product key? ha igen dobjatok légyszi mailben: kukaccsodacsiga@csodacsiga.hunekem még csak win 3.1-em van...
Rataxes
több mint 1 éve
win95-höz van valakinek product key? ha igen dobjatok légyszi mailben: kukaccsodacsiga@csodacsiga.hu
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 1 éve
a hősembereimmel feljutottunk a másodosztályba 😀Hattrick csapat kinek hogy all?Tavaly meg megvolt.A tevem mar meghalt a tetova teve clubnal.jó kis vizslamail ahol elég sokáig használtam a negritis@csokolom.hu-t mint email cím 😀Az Altavistánál csak az Altavizsla volt szánibb, ami a magyar oldalakat szimatoltaGugli? Az mi, valami uj keresi?Ki kellett gugliznom, nem tudtam mi ez. Be kellett volna szállni, mint Vágási Feri majdnem a Windows 95-be, csak egyikünknek sem volt 10 000 huncut buznyákja. De bennem a hiba, mióta 94-95 táján megszivattak a format C: -tal.Nem tudok explorerrel felmenni a kedvencem oldalalamra, a startlapraNetscape Navigatorral próbáltad?
Gergőbácsi
gyeek
Gergőbácsi
Lúdas Solymi
vpi
Negritis, a vajda
Nektek meg el?
YoungZeeZee
Lúdas Solymi
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hattrick csapat kinek hogy all?Tavaly meg megvolt.A tevem mar meghalt a tetova teve clubnal.jó kis vizslamail ahol elég sokáig használtam a negritis@csokolom.hu-t mint email cím 😀Az Altavistánál csak az Altavizsla volt szánibb, ami a magyar oldalakat szimatoltaGugli? Az mi, valami uj keresi?Ki kellett gugliznom, nem tudtam mi ez. Be kellett volna szállni, mint Vágási Feri majdnem a Windows 95-be, csak egyikünknek sem volt 10 000 huncut buznyákja. De bennem a hiba, mióta 94-95 táján megszivattak a format C: -tal.Nem tudok explorerrel felmenni a kedvencem oldalalamra, a startlapraNetscape Navigatorral próbáltad?
Gergőbácsi
gyeek
Gergőbácsi
Lúdas Solymi
vpi
Negritis, a vajda
Nektek meg el?
YoungZeeZee
Lúdas Solymi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 025
Tavaly meg megvolt.A tevem mar meghalt a tetova teve clubnal.jó kis vizslamail ahol elég sokáig használtam a negritis@csokolom.hu-t mint email cím 😀Az Altavistánál csak az Altavizsla volt szánibb, ami a magyar oldalakat szimatoltaGugli? Az mi, valami uj keresi?Ki kellett gugliznom, nem tudtam mi ez. Be kellett volna szállni, mint Vágási Feri majdnem a Windows 95-be, csak egyikünknek sem volt 10 000 huncut buznyákja. De bennem a hiba, mióta 94-95 táján megszivattak a format C: -tal.Nem tudok explorerrel felmenni a kedvencem oldalalamra, a startlapraNetscape Navigatorral próbáltad?
Gergőbácsi
gyeek
Gergőbácsi
Lúdas Solymi
vpi
Negritis, a vajda
Nektek meg el?
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
A tevem mar meghalt a tetova teve clubnal.jó kis vizslamail ahol elég sokáig használtam a negritis@csokolom.hu-t mint email cím 😀Az Altavistánál csak az Altavizsla volt szánibb, ami a magyar oldalakat szimatoltaGugli? Az mi, valami uj keresi?Ki kellett gugliznom, nem tudtam mi ez. Be kellett volna szállni, mint Vágási Feri majdnem a Windows 95-be, csak egyikünknek sem volt 10 000 huncut buznyákja. De bennem a hiba, mióta 94-95 táján megszivattak a format C: -tal.Nem tudok explorerrel felmenni a kedvencem oldalalamra, a startlapraNetscape Navigatorral próbáltad?
Gergőbácsi
gyeek
Gergőbácsi
Lúdas Solymi
vpi
Negritis, a vajda
Nektek meg el?
több mint 1 éve
Willie Parker
15 388
Én azt hittem először, hogy az valami darkwebes átbaszásAz Altavistánál csak az Altavizsla volt szánibb, ami a magyar oldalakat szimatoltaGugli? Az mi, valami uj keresi?Ki kellett gugliznom, nem tudtam mi ez. Be kellett volna szállni, mint Vágási Feri majdnem a Windows 95-be, csak egyikünknek sem volt 10 000 huncut buznyákja. De bennem a hiba, mióta 94-95 táján megszivattak a format C: -tal.Nem tudok explorerrel felmenni a kedvencem oldalalamra, a startlapraNetscape Navigatorral próbáltad?
Gergőbácsi
gyeek
Gergőbácsi
Lúdas Solymi
vpi
több mint 1 éve
jó kis vizslamail ahol elég sokáig használtam a negritis@csokolom.hu-t mint email cím 😀Az Altavistánál csak az Altavizsla volt szánibb, ami a magyar oldalakat szimatoltaGugli? Az mi, valami uj keresi?Ki kellett gugliznom, nem tudtam mi ez. Be kellett volna szállni, mint Vágási Feri majdnem a Windows 95-be, csak egyikünknek sem volt 10 000 huncut buznyákja. De bennem a hiba, mióta 94-95 táján megszivattak a format C: -tal.Nem tudok explorerrel felmenni a kedvencem oldalalamra, a startlapraNetscape Navigatorral próbáltad?
Gergőbácsi
gyeek
Gergőbácsi
Lúdas Solymi
vpi
több mint 1 éve
Egyetlen egyszer írtam programot számítógèpen az 1994-es USA VBhez(nem játèkot hanem eredmènyek statok stb). Commodore 64-en 😁. Egyébként egèsz tűrhető lett de ott be is fejeződött az informatikai pályafutásom 🥳 ja ès csak gimi elsőbe volt számtechem Comlogo powa 😁
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Az Altavistánál csak az Altavizsla volt szánibb, ami a magyar oldalakat szimatoltaGugli? Az mi, valami uj keresi?Ki kellett gugliznom, nem tudtam mi ez. Be kellett volna szállni, mint Vágási Feri majdnem a Windows 95-be, csak egyikünknek sem volt 10 000 huncut buznyákja. De bennem a hiba, mióta 94-95 táján megszivattak a format C: -tal.Nem tudok explorerrel felmenni a kedvencem oldalalamra, a startlapraNetscape Navigatorral próbáltad?
Gergőbácsi
gyeek
Gergőbácsi
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
mondjuk ez a fórum közel van a social mediához 😀Csak azért, mert senki nem jelölne vissza 😊Most azon versenyeztek hogy melyikőtök a kőkorszakibb? 🤪Nincs social média accountom, egy se.
dande2
Én nyertem.
Kampman
somoskovig
több mint 1 éve
Csak azért, mert senki nem jelölne vissza 😊Most azon versenyeztek hogy melyikőtök a kőkorszakibb? 🤪Nincs social média accountom, egy se.
dande2
Én nyertem.
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Most azon versenyeztek hogy melyikőtök a kőkorszakibb? 🤪Nincs social média accountom, egy se.
dande2
Én nyertem.
több mint 1 éve
Most azon versenyeztek hogy melyikőtök a kőkorszakibb? 🤪
több mint 1 éve
Előveszek akkor egy kis csavarhúzót hogy beállítsam a fejet és szépen menjenek a csíkok töltés közben a Junoszty tévén 😁mit floppy... press play on tape!Turbó gombot be kell hozzá nyomni?Van nfles jatekom. a pecsaban vettem a bolhan.a norton commanderben latom h .arj a tomorites.Várj, mindjárt megnézem a DSF teletextjén az eredményeket, melyik lehetett jó meccs.dc++-on tudtok hubot, ahol nfl meccseket lehet letölteni?Msn-em van csak.felvesztek?ventrilon meg beszélgetünk egy jótMinnyá rádírok icq-n, hogy bejelölhetlek-e iwiw-en. Aztán majd irc-n megdumáljuk, milyen zenéket toljunk át kazaa-n.Bassza teherbe az anyját az Indamail a norvég tulajával együtt.Az aki 2023ba még Indamailes fiókot használ az amúgy megérdemli.
Legalább 20 éve megvan az az emailcímem, az ügyfélkapus regisztrációtól kezdve kb ezer helyen az van megadva.
Havi kétezer forint, amikor bárhol van száz féle ingyenes? Remélem csődbe megy az egész a gecibe.
warr_b
Indamail meg Freemail emberek haladjatok a korral egy picit.
MyVipetek is van még ? 😀
Toca
warr_b
peach
Myspacet is pimpelem a csapatomnak.
YoungZeeZee
vpi
warr_b
Vmi jo exe vagy bat fajl lesz benne azzal indul
YoungZeeZee
Monochrome monitoron is lehet játszani vele, vagy kell azért egy CGA hozzá? Hány nagyfloppyt vigyek?
warr_b
slowmotion
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
mit floppy... press play on tape!Turbó gombot be kell hozzá nyomni?Van nfles jatekom. a pecsaban vettem a bolhan.a norton commanderben latom h .arj a tomorites.Várj, mindjárt megnézem a DSF teletextjén az eredményeket, melyik lehetett jó meccs.dc++-on tudtok hubot, ahol nfl meccseket lehet letölteni?Msn-em van csak.felvesztek?ventrilon meg beszélgetünk egy jótMinnyá rádírok icq-n, hogy bejelölhetlek-e iwiw-en. Aztán majd irc-n megdumáljuk, milyen zenéket toljunk át kazaa-n.Bassza teherbe az anyját az Indamail a norvég tulajával együtt.Az aki 2023ba még Indamailes fiókot használ az amúgy megérdemli.
Legalább 20 éve megvan az az emailcímem, az ügyfélkapus regisztrációtól kezdve kb ezer helyen az van megadva.
Havi kétezer forint, amikor bárhol van száz féle ingyenes? Remélem csődbe megy az egész a gecibe.
warr_b
MyVipetek is van még ? 😀
Toca
warr_b
peach
YoungZeeZee
vpi
warr_b
YoungZeeZee
Monochrome monitoron is lehet játszani vele, vagy kell azért egy CGA hozzá? Hány nagyfloppyt vigyek?
warr_b
több mint 1 éve
Turbó gombot be kell hozzá nyomni?Van nfles jatekom. a pecsaban vettem a bolhan.a norton commanderben latom h .arj a tomorites.Várj, mindjárt megnézem a DSF teletextjén az eredményeket, melyik lehetett jó meccs.dc++-on tudtok hubot, ahol nfl meccseket lehet letölteni?Msn-em van csak.felvesztek?ventrilon meg beszélgetünk egy jótMinnyá rádírok icq-n, hogy bejelölhetlek-e iwiw-en. Aztán majd irc-n megdumáljuk, milyen zenéket toljunk át kazaa-n.Bassza teherbe az anyját az Indamail a norvég tulajával együtt.Az aki 2023ba még Indamailes fiókot használ az amúgy megérdemli.
warr_b
MyVipetek is van még ? 😀
Toca
warr_b
peach
YoungZeeZee
vpi
warr_b
YoungZeeZee
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
Van nfles jatekom. a pecsaban vettem a bolhan.a norton commanderben latom h .arj a tomorites.Várj, mindjárt megnézem a DSF teletextjén az eredményeket, melyik lehetett jó meccs.dc++-on tudtok hubot, ahol nfl meccseket lehet letölteni?Msn-em van csak.felvesztek?ventrilon meg beszélgetünk egy jótMinnyá rádírok icq-n, hogy bejelölhetlek-e iwiw-en. Aztán majd irc-n megdumáljuk, milyen zenéket toljunk át kazaa-n.Bassza teherbe az anyját az Indamail a norvég tulajával együtt.Az aki 2023ba még Indamailes fiókot használ az amúgy megérdemli.
warr_b
MyVipetek is van még ? 😀
Toca
warr_b
peach
YoungZeeZee
vpi
warr_b