Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem túl jó móka végignézni az M3 kivezetőn a tükörben, hogy ez bizony nem fog 70-ről megállni 10 méter alatt...uh, jelentős a kár?
Hanni
több mint 8 éve
Nem túl jó móka végignézni az M3 kivezetőn a tükörben, hogy ez bizony nem fog 70-ről megállni 10 méter alatt...
több mint 8 éve
A lányomat két havonta hozom egy magyar specialitához, Pestre.sajnos sokan voltunk, vagyunk ilyen helyzetben, hogy ezt kell tennünk, és ahogy nézem, egyre inkább ez lesz
Legközelebb Londonba kellene vinnem,mert a doki költözik.
Tehát egy olyan doki megy el, akihez Bajorországból járunk.
Szomorú!
TGA

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
A lányomat két havonta hozom egy magyar specialitához, Pestre.Legközelebb Londonba kellene vinnem,mert a doki költözik.
Tehát egy olyan doki megy el, akihez Bajorországból járunk.
Szomorú!
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Na a ennyit kéne felfogni, kedveseim:Ted Bundy. Szóval most preventíve minden kedves macho grandét hirtelen hasba kellene rúgni, vagy egyiket sem. Jól hangzik, hogy tenni kell a szihopaták ellen, de Fekete Ferenc se tudott sokat tenni ha jól látom. Mondjon már egy nevet vagy valami, az anonim sztori nem segít a 18 éves nővérnek. Ha valaki mondjuk ismerne ilyen szituációt, kockáztatná-e a karrierjét másért? Mi van a "tenni kell" direktíva mögött? A facebook monológ zengzetes, de a gyakorlati hatása pics@füst. Lehet (túl) egyszerű a megközelítésem, de ilyen emberek ellen nem a legális huzavona lenne a megfelelő módszer, inkább a diszkréten prezentált kontra fizikai erőszak, de ki lenne hajlandó ilyen kőkori módszerhez folyamodni civilizált társadalmunkban? A bennem élő pro-nő pszichopata annyi, de annyi örömet lelne egy ilyen "ragadozó" kezelésében, saját módszerének megfelelően becsapdázva...
Azt látom mint szakember és orvos hogy itt nagyon sokféle dolgoról beszéltek és ezért mindenki másra gondol.
A disznó viccet mesélő hülye kollégától a megnyerő stilusú, nagyon határozott és okos, rossz helyzetet mesterien felépítő, és utána négyszemközt fizikailag erőszakolós, munkahelyi bónuszokat igérgető, ellenállás esetén lejártással fenyegető pszichopatáig.
És ezért más a vélemény mindenkinél, mert mindenki másra gondol és más tapasztalata volt. Meg utóbbival, a "farkasemberrel" nem mindenki találkozott.
Én ismertem ilyen kollégát párat és ott az elkerülő magatartás nem segitett egyik nőnek sem...sorozatos botrányok voltak.. vezető állásban...megnyerő személyiség, jó beszédkészség....kormánykitüntetés...ügyeletben 18 éves nővért a nővérszobában bántalmazta szexuálisan...gyógyszerlátogatót a hivatali szobájában meg akarta erőszakolni...ismertem a látogatót voltam vele kettesben vidéken, soha nem volt olyan érzésem hogy szexuálisan közeledjek hozzá...a férfi ma is dolgozik mint orvos...a pszichopaták kedvesek, barátságosak, udvariasak, szimpatikusak. Amig nem kerülsz velük négyszemközt.
Ha egyetértesz oszd meg, szólj hozzá. Tegyünk a pszichopaták ellen!
By Dr. Fekete Ferenc
sutianap
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Na a ennyit kéne felfogni, kedveseim:Azt látom mint szakember és orvos hogy itt nagyon sokféle dolgoról beszéltek és ezért mindenki másra gondol.
A disznó viccet mesélő hülye kollégától a megnyerő stilusú, nagyon határozott és okos, rossz helyzetet mesterien felépítő, és utána négyszemközt fizikailag erőszakolós, munkahelyi bónuszokat igérgető, ellenállás esetén lejártással fenyegető pszichopatáig.
És ezért más a vélemény mindenkinél, mert mindenki másra gondol és más tapasztalata volt. Meg utóbbival, a "farkasemberrel" nem mindenki találkozott.
Én ismertem ilyen kollégát párat és ott az elkerülő magatartás nem segitett egyik nőnek sem...sorozatos botrányok voltak.. vezető állásban...megnyerő személyiség, jó beszédkészség....kormánykitüntetés...ügyeletben 18 éves nővért a nővérszobában bántalmazta szexuálisan...gyógyszerlátogatót a hivatali szobájában meg akarta erőszakolni...ismertem a látogatót voltam vele kettesben vidéken, soha nem volt olyan érzésem hogy szexuálisan közeledjek hozzá...a férfi ma is dolgozik mint orvos...a pszichopaták kedvesek, barátságosak, udvariasak, szimpatikusak. Amig nem kerülsz velük négyszemközt.
Ha egyetértesz oszd meg, szólj hozzá. Tegyünk a pszichopaták ellen!
By Dr. Fekete Ferenc

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Ennek a gyökérnek mit kell tennie ahhoz, hogy végre eltűnjön a süllyesztőben?Buci egy gyökér, de azért azt én is elismerem, hogy akik egy ideje ismerik egymást ott több dolog is történhet ami jobban belegondolva sértheti a nőt (esetleg a pasit). Én 4 lánnyal is dolgozok együtt több mint 20 éve és szerintem oda vissza történtek esetleg kívülállónak "olyan" dolgok. pl csaptunk már egymás fenekére vagy jött olyan szexuális ajánlat vagy duma amitől egyikünk sem rohant jelentgetni. Valahol tényleg külön kéne választani a dolgokat...
index.hu/kultur/2017/10/24/stohl_andras_marton_laszlo_class_fm_morning_show/
Matthew99
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 509
es mivan azokkal a ferfiakkal akik...😀Ennek a gyökérnek mit kell tennie ahhoz, hogy végre eltűnjön a süllyesztőben?1: a Buci nagy emberekkel vadászik együtt, nem fog eltűnni a süllyesztőben
Matthew99
2: csúnya dolog hogy férfiak visszaélnek a pozíciójukkal, és így próbálnak levarrni olyan nőket, akik amúgy elérhetetlenek lennének számukra
3: a nagy botrány közepette beszélhetnénk pár szót azokról a lányokról is, akik nem erőszak vagy zsarolás hatására, hanem teljesen önként és dalolva pippantanak le bárkit egy előléptetésért, állásért vagy sikeres vizsgáért. Mert ugye ez lenne az érem másik oldala...
Jan
www.youtube.com/watch?v=O7VH8LKDnr0
több mint 8 éve
Ennek a gyökérnek mit kell tennie ahhoz, hogy végre eltűnjön a süllyesztőben?1: a Buci nagy emberekkel vadászik együtt, nem fog eltűnni a süllyesztőben
Matthew99
2: csúnya dolog hogy férfiak visszaélnek a pozíciójukkal, és így próbálnak levarrni olyan nőket, akik amúgy elérhetetlenek lennének számukra
3: a nagy botrány közepette beszélhetnénk pár szót azokról a lányokról is, akik nem erőszak vagy zsarolás hatására, hanem teljesen önként és dalolva pippantanak le bárkit egy előléptetésért, állásért vagy sikeres vizsgáért. Mert ugye ez lenne az érem másik oldala...
több mint 8 éve
ennyi anyag után én is az lennékDe ez még ahhoz is elmeroggyant. Vagy ha sikerülne tuti, hogy ártatlant is vinne magával.Ennek a gyökérnek mit kell tennie ahhoz, hogy végre eltűnjön a süllyesztőben?Csupán meg kéne halnia ehhez.
Matthew99
Mikey
Matthew99
több mint 8 éve
De ez még ahhoz is elmeroggyant. Vagy ha sikerülne tuti, hogy ártatlant is vinne magával.Ennek a gyökérnek mit kell tennie ahhoz, hogy végre eltűnjön a süllyesztőben?Csupán meg kéne halnia ehhez.
Matthew99
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Ennek a gyökérnek mit kell tennie ahhoz, hogy végre eltűnjön a süllyesztőben?Csupán meg kéne halnia ehhez.
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Ennek a gyökérnek mit kell tennie ahhoz, hogy végre eltűnjön a süllyesztőben?index.hu/kultur/2017/10/24/stohl_andras_marton_laszlo_class_fm_morning_show/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Vonalzóval vágta nyakon a tanárát a tatabányai diáklány, miután az nem engedte neki, hogy az órán tekerjen cigitSzülővárosom és lakhelyem mindig tud megmosolyogtató történetekkel szolgálni. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Warzone. 😀Ó jaj! Azok szoros másodikok a biztosítós üzletkötők/ügyintézők mögött a tenyérbemászó skálán. Funkcionálisan egydimenziósak, de mivel van egy plecsnijük ez kiemeli az egójukat és hajlamosak kilépni az egydimenziós szférájukból okoskodni. Kitartás!na akkor én veszélyesen tolom biztosítónál... open office: jobbra tőlem a számvitel, balra az admin. :d
***Bocsánat, nem másodikok, de a dobogó még megvan! Kifelejtettem a marketingeseket.
gyeek
eaglesmcnabb
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Ó jaj! Azok szoros másodikok a biztosítós üzletkötők/ügyintézők mögött a tenyérbemászó skálán. Funkcionálisan egydimenziósak, de mivel van egy plecsnijük ez kiemeli az egójukat és hajlamosak kilépni az egydimenziós szférájukból okoskodni. Kitartás!na akkor én veszélyesen tolom biztosítónál... open office: jobbra tőlem a számvitel, balra az admin. :d
***Bocsánat, nem másodikok, de a dobogó még megvan! Kifelejtettem a marketingeseket.
gyeek
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
A sztereotipikus arab egyetemista anekdotája:Bejön az étterembe a csajával, rendel valamit amihez kér hasábburgonyát és ketchupot. Fizet, leül. Megcsumálják (ahhoz képest hogy sertést nem esznek, pont úgy esznek mint azok), távozás előtt odamegy a pulthoz és visszatérítést kér a kollegától mert nem ízlett neki a ketchup...
Miután ezt elmesélte nekem, első kérdésem: "Ugye zsebből fizetted ki?"
Válasz: "Persze."
Én: "És belenevettél az arcába?"
Ő: "Nem, haraptam a szám szélét."
Én: "Ez így csak 5 pontot ér."
És mennyi lehetőség maradt még ki! Pl. a kérvény után hatásszünet, jobbra és balra nézek aztán megkérdezem, viccelődsz? A válaszra, hogy nem azért mégis nevetek egyet és a pénztárcámból a markába nyomok egy 100ast, azzal a kommentárral, hogy tartsa meg az aprót, szüksége lesz még, ha meg akarja fizetni a kifinomult ízlésének megfelelő ketchupot. A Felix meg kösse csak fel a gatyáját...!
Pécs ezekből a nyámnyila, ostoba, ellenben arányosan gőgös majmokból él jelenleg. Nagyon sokan az orvosira járnak, de találkoztam már olyannal aki az intézményt "univercity"-ként írta. (Ennek a margóján: SOSE hagyjátok, hogy külföldi gyakornok bármi rutin orvosi műveletet hajtson végre rajtatok, legyen az akár egy lázmérés!")
Szerkesztette: gyeek
több mint 8 éve
Az a durva, hogy ők (is) elég öregek, még a régi rendszer termékei. Talán a proli a legjobb szó rájuk, ők azok akiknek 2 csatorna van (retek, tv2) és minden reggel azt mesélik mi volt a szultánában/bk-ban.Ó jaj! Azok szoros másodikok a biztosítós üzletkötők/ügyintézők mögött a tenyérbemászó skálán. Funkcionálisan egydimenziósak, de mivel van egy plecsnijük ez kiemeli az egójukat és hajlamosak kilépni az egydimenziós szférájukból okoskodni. Kitartás!Szabadna tudnom milyen munkaközeg ez? Elég sok önérzetes kreténnel kell megbirkóznom nap mint nap, ennek köszönhetően nagyon rá vagyok állva az irodista teoretikusokra -- akinek nem inge persze, ne vegye magára!Könyvelők gyülekezete😊
gyeek
NB2
gyeek
több mint 8 éve
Ó jaj! Azok szoros másodikok a biztosítós üzletkötők/ügyintézők mögött a tenyérbemászó skálán. Funkcionálisan egydimenziósak, de mivel van egy plecsnijük ez kiemeli az egójukat és hajlamosak kilépni az egydimenziós szférájukból okoskodni. Kitartás!Szabadna tudnom milyen munkaközeg ez? Elég sok önérzetes kreténnel kell megbirkóznom nap mint nap, ennek köszönhetően nagyon rá vagyok állva az irodista teoretikusokra -- akinek nem inge persze, ne vegye magára!Könyvelők gyülekezete😊
gyeek
NB2
Szerkesztette: gyeek
több mint 8 éve
Hát az egyik 5 éve elvált, valszeg elég régóta nem volt szerencséje olyanban😊 Eléggé szarrágó és karót nyert a lelkem😊most akkor karót nyert vagy pókhálós? 😀
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Szabadna tudnom milyen munkaközeg ez? Elég sok önérzetes kreténnel kell megbirkóznom nap mint nap, ennek köszönhetően nagyon rá vagyok állva az irodista teoretikusokra -- akinek nem inge persze, ne vegye magára!Könyvelők gyülekezete😊
gyeek
Ha rendesen dugnád őket, ilyen nem fordulna elő.Hát az egyik 5 éve elvált, valszeg elég régóta nem volt szerencséje olyanban😊 Eléggé szarrágó és karót nyert a lelkem😊
Jan
több mint 8 éve
Mindig mondom, hogy nekem vannak a leghülyébb kolléganőim😊Ha rendesen dugnád őket, ilyen nem fordulna elő.
...
A végén elzavartak, hogy hülye vagyok😊
NB2
több mint 8 éve
Mindig mondom, hogy nekem vannak a leghülyébb kolléganőim😊Szabadna tudnom milyen munkaközeg ez? Elég sok önérzetes kreténnel kell megbirkóznom nap mint nap, ennek köszönhetően nagyon rá vagyok állva az irodista teoretikusokra -- akinek nem inge persze, ne vegye magára!
Azon ment a diskurzus, hogy milyen szemét a Szerencsejáték ZRT, mert X kolléganőm anyukájának volt egy kettese és csak 925 forintot fizetett, ahelyett, hogy a 3 milliárdos nyereményből osztottak volna vissza a ketteseknek is! (akkor még nem nyerték meg). Ráadásul ugye a lottó ára emelkedik és milyen keveset fizetnek vissza ebből.
Közöltem velük, hogy
-egyrészt ugye a Sz ZRT nem szeretet szolgálat, nyereségre megy, bár ugye a nyereménykifizetést ez nem zavarja.
-minden nyereményosztálynak megvan a maga kerete, éppen akkor majd 3x többen találták el a kettest ami igencsak torzítja a képet ( bet.szerencsejatek.hu/cmsfiles/otos.html)
-arányaiban 250 forintért kifizetnek 4x-5x annyit egy kettesért, annyira azért az nem rossz (ekkor közölték velem, hogy de hát mit ér az az 1000 forint, mondom a 250 forint az nem zavar, hogy milyen kevés?😊
-a 3 milliárd majd 30 héten át halmozódott, azalatt a többi találatosnak jóval többet fizettek ki
Ők továbbra is azt szeretnék, hogy az ötös nyereményét osszák fel a többiek között. Finoman jeleztem nekik, hogy megnézném az arcukat, ha egyszer eltalálnák az 5-öst és közölnék velük, hogy bocsi, de mégsem kapják meg a teljes nyereményt, mert szét kell osztani.
NB2
több mint 8 éve
Mindig mondom, hogy nekem vannak a leghülyébb kolléganőim😊mondd nekik, hogy ha nem akarnak halmozódást, akkor játsszanak a Luxoron.
Azon ment a diskurzus, hogy milyen szemét a Szerencsejáték ZRT, mert X kolléganőm anyukájának volt egy kettese és csak 925 forintot fizetett, ahelyett, hogy a 3 milliárdos nyereményből osztottak volna vissza a ketteseknek is! (akkor még nem nyerték meg). Ráadásul ugye a lottó ára emelkedik és milyen keveset fizetnek vissza ebből.
Közöltem velük, hogy
-egyrészt ugye a Sz ZRT nem szeretet szolgálat, nyereségre megy, bár ugye a nyereménykifizetést ez nem zavarja.
-minden nyereményosztálynak megvan a maga kerete, éppen akkor majd 3x többen találták el a kettest ami igencsak torzítja a képet ( bet.szerencsejatek.hu/cmsfiles/otos.html)
-arányaiban 250 forintért kifizetnek 4x-5x annyit egy kettesért, annyira azért az nem rossz (ekkor közölték velem, hogy de hát mit ér az az 1000 forint, mondom a 250 forint az nem zavar, hogy milyen kevés?😊
-a 3 milliárd majd 30 héten át halmozódott, azalatt a többi találatosnak jóval többet fizettek ki
Ők továbbra is azt szeretnék, hogy az ötös nyereményét osszák fel a többiek között. Finoman jeleztem nekik, hogy megnézném az arcukat, ha egyszer eltalálnák az 5-öst és közölnék velük, hogy bocsi, de mégsem kapják meg a teljes nyereményt, mert szét kell osztani.
NB2
tényleg, az van még?
több mint 8 éve
Mindig mondom, hogy nekem vannak a leghülyébb kolléganőim😊Azon ment a diskurzus, hogy milyen szemét a Szerencsejáték ZRT, mert X kolléganőm anyukájának volt egy kettese és csak 925 forintot fizetett, ahelyett, hogy a 3 milliárdos nyereményből osztottak volna vissza a ketteseknek is! (akkor még nem nyerték meg). Ráadásul ugye a lottó ára emelkedik és milyen keveset fizetnek vissza ebből.
Közöltem velük, hogy