NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Kegyetlen jól játszott a Rangers a rozsdás Tampa ellen, megérdemelt siker. Mehet is a fél ház most megfogadni, hogy elviszi a második meccset a Lightning. 😊
zavi27
Tipikus első meccs tőlünk, már meg se lepődök 😀 De szerintem is behúzzuk a másodikat
Wester
Én meg is tettem a Tampa W-t a GSW 2. meccses győzelmével kombiban, szóval valaki meglepően csúnyán fogja nyitni favoritként a maga párharcát 😊
r.baggio
Nekem még mehet rá az Edmonton hazai is a 3. meccsel.😊
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Kegyetlen jól játszott a Rangers a rozsdás Tampa ellen, megérdemelt siker. Mehet is a fél ház most megfogadni, hogy elviszi a második meccset a Lightning. 😊
zavi27
Tipikus első meccs tőlünk, már meg se lepődök 😀 De szerintem is behúzzuk a másodikat
Wester
Én meg is tettem a Tampa W-t a GSW 2. meccses győzelmével kombiban, szóval valaki meglepően csúnyán fogja nyitni favoritként a maga párharcát 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 031
zavi27
Amúgy is évek óta érik már egy Colorado-Tampa döntő

több mint 3 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 794 — Jó ötletnek tűnt!
zavi27

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
 index.hu/sport/2022/06/01/bekerult-egy-olyan-klubba-ahova-alig-engednek-be-magyart/
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Brind'Amour az új Boudreau. :-/
Mikey
nem nagyon tud azzal mit kezdeni senki, ha a kezdő kapusod lesérül a POra.
csebi
Persze, csak nem azon múlt. Raanta összességében nagyon jól védett, amíg meg nem sérült.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Mikey
nem nagyon tud azzal mit kezdeni senki, ha a kezdő kapusod lesérül a POra.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Megérdemelt Rangers továbbjutás, várható volt már, hogy minden hazait nem fog megnyerni a Canes, nem is lehet így sokáig jutni. Mondjuk Tampa ellen igazándiból mindegy is melyik ment tovább.😊
több mint 3 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
Parádés fordítás 0-1-ről.
Olimpia- és Világbajnok, hazai jégen először.
Valtteri Filppula első Finnként a Triple Gold Club tagja lett.
Szép volt Suomi!
😊
Bruschi85
Parádés... 😀 Egy kamu kiállítással kialakult 5v3-ban tudtak fordítani a finnek, hát ez tényleg parádés a javából! Rem a bírók is kaptak a végén egy aranyérmet. 😉
Nandito
Kanadai ütötte fel az ütőjét, szabálytalanul.
Kapu elmozdulással jött a 2. kanadai gól, úgy, hogy a Finn hátvédet rálökték, hátulról szabálytalanul....
Voltak véleményes ítéletek, de szerencsére Manninenn jókor volt jó helyen ,teljesen megérdemelt a VB győzelem.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
Nandito Tennessee Titans 3 279 — Titans fan
Szép volt Suomi!
😊
Bruschi85
Parádés... 😀 Egy kamu kiállítással kialakult 5v3-ban tudtak fordítani a finnek, hát ez tényleg parádés a javából! Rem a bírók is kaptak a végén egy aranyérmet. 😉

Music City Miracle
több mint 3 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
Szép volt Suomi!
😊

Szerkesztette: Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
Egyébként tényleg nem értem ezt a 3-3-at. Basszus bent van a támadóharmadban a játékos, de inkább kihozza és hátramegy a kapujához, hogy cserélhessenek. Picit túl deffenzív volt a játék.
több mint 3 éve
Nandito Tennessee Titans 3 279 — Titans fan
Csak sikerült megnyeretni a finnekkel a vb-t... Vicc, hogy mindenhol a bírók lesznek a főszereplők.

Music City Miracle
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah, jól van 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
én meg elkapcsoltam 3-1-nél, gondoltam vége... 😊
Stoki
Micsoda Jinx

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ez a döntő egész jó volt, főleg a vége.

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
Nem engedném ezt a 3-3 hosszabítást ilyen tétnél, ne így dőljön el. Max 4-4 mêg OK.
zavi27
3-3 nekem sem tetszik, de a végén 4-3 lett, hogy a vége 4-3 legyen 😊
több mint 3 éve
Nem engedném ezt a 3-3 hosszabítást ilyen tétnél, ne így dőljön el. Max 4-4 mêg OK.
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
Stoki
Ejjj, de naívank teccett lenni...😉😜

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
De akkor a cselendzs miatt 2perc a finneknek, nem!?
nagir
Nem bírói challenge volt?
Kampman
De biztos csak idegességemben nem figyeltem!😉😜

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most nèzem Klód Zsüli nèni a Kanada HC valóban csoda hogy ide eljutottak, a csudába, hogy elcsókerkedtük ellenük 😔😔😔😔 azèrt nem bánnám ha vissza fordítanák nem kèneca finneknek kapásból kèt vbt nyerni egymás után 🤪
dande
Tavaly Kanada nyert.
Kampman
Akkor bocs 😛 közben ott az X 🤪🤪🤪
több mint 3 éve
De akkor a cselendzs miatt 2perc a finneknek, nem!?
nagir
Nem bírói challenge volt?