Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 3 éve
Van 100 kibaszott sportcsatorna - a fele azoknak az adofizetok penzebol - es nem sikerul kozvetiteni a magyar noi jegkorongsport - meg hat ugy kb a teljes magyar jegkorongsport - egyik legnagyobb sikeret.Azért lássuk be, sok embert nem igazán érdekel.
A csajoknak hatalmas gratula <3
gabokocka
Pontosabban, igazán nem érdekel szinte senkit a női jégkorong.
Én kb. eddig azt se tudtam, hogy van női jégkorong.
Ez a siker se fogja megrengetni a magyar sportszerető közösséget.
több mint 3 éve
Grat!
több mint 3 éve
Van 100 kibaszott sportcsatorna - a fele azoknak az adofizetok penzebol - es nem sikerul kozvetiteni a magyar noi jegkorongsport - meg hat ugy kb a teljes magyar jegkorongsport - egyik legnagyobb sikeret.A csajoknak hatalmas gratula <3
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Ott is van, empty net, 10 másodperc van vissza, 4-2 ide.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Közben a női elit vb nyitányán 3 perccel a vége előtt 3-2-re vezetünk a németek ellen.Ezt TV sajnos nem közvetíti.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
www.eurosport.hu/jegkorong/nhl/2021-2022/az-nhl-2024-re-tervezi-a-kovetkezo-vilagkupat_sto9100091/story.shtml

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Monahan Montréalban, Kadri Calgaryban, wtf.O, Canada. Our home a native land...😁
Mikey

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Monahan Montréalban, Kadri Calgaryban, wtf.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
AV19 hazai meccseire ma lehet még kombinált (ICE+CHL) szezonbérletet venni, holnaptól lehet CHL bérletet.Mivel a diák álló bérlet csak 8000 forint lesz, fixen rárepülök.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Bírom Őket, meg a csapatot is csak a Nyaligátort rühellem ...🤗Krejčí újra Bostonban, hiányzott a ligának mint egy falat kenyér.A "párja" Bergeron is megint alírt ugyan ide, nem bír visszavonulni, Csípem marhára...
Mikey
dande2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Krejčí újra Bostonban, hiányzott a ligának mint egy falat kenyér.A "párja" Bergeron is megint alírt ugyan ide, nem bír visszavonulni, Csípem marhára...
Mikey
több mint 3 éve
Krejčí újra Bostonban, hiányzott a ligának mint egy falat kenyér.
több mint 3 éve
Huberdeau 8 év, 84 millió dolláros hosszabbítás a Flamesszel, ami a következő szezontól lép érvénybe. Szép összeg.
több mint 3 éve
www.winnipegfreepress.com/canada/2022/07/26/mps-begin-another-two-days-of-hearings-into-hockey-canadas-sex-assault-settlement

több mint 3 éve
Elvileg jövőre már nem akart volna hosszabbítani, de én ezt nehezen hiszem.Én ezt a tradet nem tudom és nem is akarom elfogadni!Ezért nem fog a Panthers soha az életben nyerni bármit is. Értem hogy Tkachuk is nagy zseni, de Huberdeau-t egy komplett csapatért cserébe sem adnám oda senkinek.
Miért pont Huberdeaut kellet eltradelni?! Biztos ő volt itt a legnagyobb gond ugye Zito?!
adamfaragoo
Mikey
Szerintem ha marad se nyerünk semmit, nem ezen múlt. De, hogy miért pont őt, a csapat legjobbját, a szurkolók kedvencét..
több mint 3 éve
Én ezt a tradet nem tudom és nem is akarom elfogadni!Ezért nem fog a Panthers soha az életben nyerni bármit is. Értem hogy Tkachuk is nagy zseni, de Huberdeau-t egy komplett csapatért cserébe sem adnám oda senkinek.
Miért pont Huberdeaut kellet eltradelni?! Biztos ő volt itt a legnagyobb gond ugye Zito?!
adamfaragoo
több mint 3 éve
Én ezt a tradet nem tudom és nem is akarom elfogadni!Miért pont Huberdeaut kellet eltradelni?! Biztos ő volt itt a legnagyobb gond ugye Zito?!
több mint 3 éve
Sziasztok!Van itt olyan ,aki játszik az NHL22-vel?
Azon belül Chel-el?
Segítség kène ,hogy mik is a legjobb Abbilities-ek,legjobb buildek pl.Power Forwardra vagy Sniper-re.
??
több mint 3 éve
Ideje volt csináljunk valamit.
több mint 3 éve
Paciorettyért és Coghlanért cserébe extrán jó.Your impact on the #Canes will never be forgotten.
— Carolina Hurricanes (@Canes) July 14, 2022
Thank you ❤️ pic.twitter.com/rTQajh0er9
több mint 3 éve
De mi olyan jó Colombusban???biztos Buckeyes focimeccsekre akar járni
dande2
több mint 3 éve
De mi olyan jó Colombusban???
több mint 3 éve
csaladi dontes volt.Calgaryban is évi 12 milliót hagyott ott, nem a pénz számítottNem voltam elég pontos, én a totálra értettem, mert, a Wings meg talán a Habs már 80millás ajánlat felett járt Nála...Gaudreau signs seven-year, $68.25 million contract with Blue JacketsMajdnem 10 millió per év az "csak"?
😲
Miért oda és csak ennyiért??
nagir
Mikey
nagir
Wester
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Calgaryban is évi 12 milliót hagyott ott, nem a pénz számítottNem voltam elég pontos, én a totálra értettem, mert, a Wings meg talán a Habs már 80millás ajánlat felett járt Nála...Gaudreau signs seven-year, $68.25 million contract with Blue JacketsMajdnem 10 millió per év az "csak"?
😲
Miért oda és csak ennyiért??
nagir
Mikey
nagir
Lesz ez még így se!