NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Jégkorong

21 feliratkozó

több mint 5 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Amúgy is, Magyarországon a hoki iránti érdeklődés szinte elhanyagolható. Legyen szó NHL-ről, válogatottról, Erste Ligáról, akár a Fehérvár, MAC, Miskolc hármasról. Akit érdekel, az lelkes meg minden, és szereti azt hinni, hogy sokan vagyunk, de nem.
Mikey
Azért a válogatottról nem jelenteném ezt így ki. Azt se gondolnám, hogy az NBA-t annyival többen követnék, néznék itthon, hogy azt viszont évtizede simán lehet nézni a Sport TV-n, és egy NHL meg ennyivel drágább lenne, és ennyivel kevesebb embert érdekelne.
zavi27
Én nem hasonlítom össze más sportokkal, mert nem érdekel a többi. De az biztos, hogy nem hoz nagy nézettséget a hoki a tévéknek, mondhatni elenyészőt. A válogatott meccsei közül maximum a vb meccsek, ami egy évben hat meccs. De tuti hogy valami soccer ismétlést előbb megnéz az egyszeri tévénéző, mint a hokiválogatottat.

Igazából nézd meg a nézőszámokat kint meccseken. A bajnok Fradi meccsein 4-500-an vannak, a két éve bajnok MAC Tipsport liga meccsein 4-600-an, ritkán 700-an. Miskolcon és Fehérváron van közel 1.000 néző, de ott sem mindig telnek meg a csarnokok. Szóval hidd el, baromi kevés embert érdekel Magyarországon a hoki.

Aztán hogy azok közt is milyen kicsi az aránya azoknak, akiket komolyan érdekel, ne adj isten értenek is hozzá, abba már bele sem megyek, meg nem is az most a lényeg.
Mikey
Nyilván nincs nagy nézettsege, de akkor ennyi erővel semmilyen más csapatsportágat se adjanak a focin kívül mert az se érdekel sok embert se élőben, se tv előtt. Kosármeccsen hányan vannak kint itthon? Amerikai focin? Röplabdán, vizilabdán meg főleg. Persze, tudom sajnos keveseket érdekel itthon, igaz, de tv közvetítéssel ne mossuk össze szerintem, hogy azért ne adják az NHL-t, mert itthon csak 1000-ren vannak kint a Fehérvár meccsen. Az hogy mennyien vannak kint élőben semmit nem számit, ugye allitolag a szutyok magyar foci meccseket is többen nézik mint egy spanyol vagy angol toprangadot. Ennyi irgalmatlan sok sportcsatornán, napi 24 óraban bőven lehetne helye valahol.

Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Amúgy is, Magyarországon a hoki iránti érdeklődés szinte elhanyagolható. Legyen szó NHL-ről, válogatottról, Erste Ligáról, akár a Fehérvár, MAC, Miskolc hármasról. Akit érdekel, az lelkes meg minden, és szereti azt hinni, hogy sokan vagyunk, de nem.
Mikey
Azért a válogatottról nem jelenteném ezt így ki. Azt se gondolnám, hogy az NBA-t annyival többen követnék, néznék itthon, hogy azt viszont évtizede simán lehet nézni a Sport TV-n, és egy NHL meg ennyivel drágább lenne, és ennyivel kevesebb embert érdekelne.
zavi27
Én nem hasonlítom össze más sportokkal, mert nem érdekel a többi. De az biztos, hogy nem hoz nagy nézettséget a hoki a tévéknek, mondhatni elenyészőt. A válogatott meccsei közül maximum a vb meccsek, ami egy évben hat meccs. De tuti hogy valami soccer ismétlést előbb megnéz az egyszeri tévénéző, mint a hokiválogatottat.

Igazából nézd meg a nézőszámokat kint meccseken. A bajnok Fradi meccsein 4-500-an vannak, a két éve bajnok MAC Tipsport liga meccsein 4-600-an, ritkán 700-an. Miskolcon és Fehérváron van közel 1.000 néző, de ott sem mindig telnek meg a csarnokok. Szóval hidd el, baromi kevés embert érdekel Magyarországon a hoki.

Aztán hogy azok közt is milyen kicsi az aránya azoknak, akiket komolyan érdekel, ne adj isten értenek is hozzá, abba már bele sem megyek, meg nem is az most a lényeg.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com
Mikey
zavi27
NBA mellett az szól, hogy egyrészt itthon sokan szeretik a kosárlabdát (urambocsá még űzik is) illetve a Bulls révén kialakult már akkor egy elég korrekt kis NBA fan base ami szerintem állandó.
több mint 5 éve
Mikey
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Egy tematikus tévé nézettsége 1-2 százalék.
Az AGB nézettségmérés hibahatára 5%.
(Vagyis ha 0-t mérnek, az is lehet 4 vagy ha 5-t az is lehet 0 százalékos nézettség.)
Vagyis a nézettségadatok irrelevánsak bármilyen üzleti döntésnél.

több mint 5 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
Lehet, hogy annyira nem volt népszerű, és nem nézték sokan, plusz drága is lehetett egész évre az NHL. Mondjuk azt kétlem, hogy a favágó és társai műsorokat többen néznek.
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Ezt a levelet kaptam:
"Tisztelt Levélíró,

Köszönjük levelét, ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy
a Spíler TV a jövőben nem közvetíti az NHL mérkőzéseit.

Köszönjük megértését.

Üdvözlettel:

Közönségszolgálat"

That's all folks!
Stoki
komoly hogy van sport1-2, eurosport 1-2, spíler 1-2, m4, digi 1-2-3, és nincs nhl közvetítés 😕
több mint 5 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 820 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Ezt a levelet kaptam:
"Tisztelt Levélíró,

Köszönjük levelét, ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy
a Spíler TV a jövőben nem közvetíti az NHL mérkőzéseit.

Köszönjük megértését.

Üdvözlettel:

Közönségszolgálat"

That's all folks!
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
SO vereség, ennél rosszabb sose legyen 😛

Go Habs
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
5-2re kikaptunk.. Elég unlucky meccs volt ez az első, reméljük ettől csak jobb lesz..
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
A Spíler kereskedelmi tévé.
Vagyis csak azért van műsor a reklámok között, hogy azokat megnézzék.
Megfejelve egy olyan konstrukcióval mely során az állami-, közpénz privatizálódik néhány közbeiktatott lépcsőn keresztül.
Ezt azért a kritikák megfogalmazásánál szerencsés nem elfelejteni.

több mint 5 éve
Én ma olyan infot hallottam hogy nem lesz a Spileren NHL. Elvileg nem hosszabítoitta meg a szerződést a csatorna 😕
Leonidasz007
szóval akkor most fenntartanak két csatornát, ahol csak az angol és spanyol bajnokság, vmint a BL meccsek vannak. Ráadásul az angol és a BL meccseken osztoznak a digivel meg az M4-gyel.
Spanyol meg csak a splíler2-n van
braxa88
Hányinger csatorna, egy értelmes volt rajta, az NHL.
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Én ma olyan infot hallottam hogy nem lesz a Spileren NHL. Elvileg nem hosszabítoitta meg a szerződést a csatorna 😕
Leonidasz007
szóval akkor most fenntartanak két csatornát, ahol csak az angol és spanyol bajnokság, vmint a BL meccsek vannak. Ráadásul az angol és a BL meccseken osztoznak a digivel meg az M4-gyel.
Spanyol meg csak a splíler2-n van
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most nézem, hogy nem mi nyitottuk a szezont a Torontóval. Jé

Na de akkor remélem az előszezon nem csak âmítás volt

Go Habs, go 😊!
több mint 5 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Erthetetlen.El sem hittem mennyi meccset adtak..ismeteltek.Osszefoglalok...
Es inkabb nezik 6-ig a csatornat(dokumentumfilmeket)?
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com
Mondom akkor majd szerzek shoop-tól NHL TV-t, de egyrészt csak US only, de amúgy is out of stock.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 8 567
nem neztem sok NHL-t de ez szopas...amugy is a "bogyomben" volt/van a spiler. foleg, hogy szinte alig lehetett fogni vhol...de a szolgaltatok mobil appjan sem lehet nezni mindketto csatornat (digi, tkom)
mellette ez a "ferfias" profil, hogy dronos versenyek, meg haborus dokuk...

Remelem legalabb a digi atveszi.
több mint 5 éve
Én ma olyan infot hallottam hogy nem lesz a Spileren NHL. Elvileg nem hosszabítoitták meg a szerződést velük. 😕
Leonidasz007
Igen már biztos sajna.Hátha valaki még ráharap.

Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 342

Szerkesztette: Patrik007
több mint 5 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Írtam a spílernek egy mailt, hogy mi a f.sz van, erre válaszoltak a fem3-tól (!!!), hogy befogadták a kérdésemet, hamarosan reagál az illetékes részleg...ebből "nesze semmi, fogd meg jól" lesz! 😕
Stoki
És a Muzsika Tv fog válaszolni. 😃
Tony Adams
Ja, majd jól eljátszák a nótánkat! 😊
Stoki
Azért hat-trick-nél nem sapkakát dobnak be a pályára, hanem a Mesterhármas című dalt fogják bejátszani és Fasy Ádám CD-két fognak bedobálni. 😀
Heisman Trophy
Előtte szigorúan felmelegítve öngyújtóval... 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Írtam a spílernek egy mailt, hogy mi a f.sz van, erre válaszoltak a fem3-tól (!!!), hogy befogadták a kérdésemet, hamarosan reagál az illetékes részleg...ebből "nesze semmi, fogd meg jól" lesz! 😕
Stoki
Tony Adams
Stoki
Azért hat-trick-nél nem sapkakát dobnak be a pályára, hanem a Mesterhármas című dalt fogják bejátszani és Fasy Ádám CD-két fognak bedobálni. 😀
Heisman Trophy
...esetleg Zsülike meglepetésszerűen becsúszik a jégre, és elénekli | hamisan | az amcsi himnuszt... 😊
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Stoki
Tony Adams
Stoki

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Stoki
Tony Adams
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Stoki