Jégkorong
23 feliratkozó
több mint 5 éve
Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
több mint 5 éve
Mi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Mi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊
több mint 5 éve
Ehlers is nagyon hiányzik, az már két top6 támadó. De én, az Oilers tartom esélyesebbnek...Na, sikerült megnéznem a meccset... Kipic.áztuk McDavidéket az első meccsen, irány aRáadásul Dubios nélkül! Szép munka!kupaköv.meccs! 😀😀😀
nagir
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Na, sikerült megnéznem a meccset... Kipic.áztuk McDavidéket az első meccsen, irány aRáadásul Dubios nélkül! Szép munka!kupaköv.meccs! 😀😀😀
nagir
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Na, sikerült megnéznem a meccset... Kipic.áztuk McDavidéket az első meccsen, irány a 
több mint 5 éve
Plusz több meccsből is áll az alapszakasz, 1-1 meccs elmaradása jobban "belefér".Az MLB-ben a draftnak sokkal kisebb a jelentősége, mint a másik 3 ligában. A draftolt játékosok valamelyik farmcsapatban kezdenek, egy jelentős részük soha nem fog bemutatkozni a nagyoknál.És a draftsorrend ott smafu?MLB-ben pl. a rossz idő elmaradt meccseket már nem szokták bepótolni, ha az alapszakasz végéig már nincs rá idő, főleg, hogy ha két a playoff szempontjából érdektelen csapat játszaná őket.Minek egyáltalán lejátszani?Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
és elosztás után eléggé amatőr hatása van ennek egy NBA/NFLhez képest.
esanders10
Mikey
Gondolom nézők, jogdíjak.
De így melyik csapat veszi komolyan?
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Az MLB-ben a draftnak sokkal kisebb a jelentősége, mint a másik 3 ligában. A draftolt játékosok valamelyik farmcsapatban kezdenek, egy jelentős részük soha nem fog bemutatkozni a nagyoknál.És a draftsorrend ott smafu?MLB-ben pl. a rossz idő elmaradt meccseket már nem szokták bepótolni, ha az alapszakasz végéig már nincs rá idő, főleg, hogy ha két a playoff szempontjából érdektelen csapat játszaná őket.Minek egyáltalán lejátszani?Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
esanders10
Mikey
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
több mint 5 éve
És a draftsorrend ott smafu?MLB-ben pl. a rossz idő elmaradt meccseket már nem szokták bepótolni, ha az alapszakasz végéig már nincs rá idő, főleg, hogy ha két a playoff szempontjából érdektelen csapat játszaná őket.Minek egyáltalán lejátszani?Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
esanders10
Mikey
Sobri Jóska
Kampman
több mint 5 éve
MLB-ben pl. a rossz idő elmaradt meccseket már nem szokták bepótolni, ha az alapszakasz végéig már nincs rá idő, főleg, hogy ha két a playoff szempontjából érdektelen csapat játszaná őket.Minek egyáltalán lejátszani?Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
esanders10
Mikey
Sobri Jóska
több mint 5 éve
draftsorrend.Minek egyáltalán lejátszani?Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
esanders10
Mikey
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Minek egyáltalán lejátszani?Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
esanders10
Mikey
több mint 5 éve
mivel a PO-ra nincs hatással, sztem lehetett volna párhuzamosan csinálni. így lesz b2b a leafs párharcban, ami sztem a legnagyobb baromság a PO-ban...Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
esanders10
Mikey
több mint 5 éve
Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
esanders10
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleElmaradtak covid miatt és most pótolják
esanders10
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus schedule és elosztás után eléggé amatőr hatása van ennek egy NBA/NFLhez képest.
több mint 5 éve
Remélem legalább 1 Toronto Habs meccs is lesz mert a következő körre sok esély nincs 😛
több mint 5 éve
Úristen milyen meccs volt ez a Florida-Tampa, és végre igazi szurkolás közepette!Ha így folytatódik a párharc akkor tényleg az NHL történelemkönyvének aranyoldalain van a helye .
zavi27
Egészen epic élmény volt ez a hajnali.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Úristen milyen meccs volt ez a Florida-Tampa, és végre igazi szurkolás közepette!
több mint 5 éve
Nem láttam még ennyi 4 on 4-t egy meccsen 😀
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ott a gól is 😊Ha ilyen lesz végig ez a Panthers-Lightning párharc, akk élvezet lesz nézni, pörgős, kapura törő, mindemellé látszik mind2 csapaton h meg akarja ölni a másikat 😀Kucherov is kiállitással tért vissza, jó lesz ez 😀
empty taxi
Wester
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Viszont az NBC kommentátorok még mindig borzasztóak:Tampa Bay hasnt won a playoff series since 1996, meg Vasilevskyt és Bobrovskyt is keverik
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ha ilyen lesz végig ez a Panthers-Lightning párharc, akk élvezet lesz nézni, pörgős, kapura törő, mindemellé látszik mind2 csapaton h meg akarja ölni a másikat 😀Kucherov is kiállitással tért vissza, jó lesz ez 😀
empty taxi
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ha ilyen lesz végig ez a Panthers-Lightning párharc, akk élvezet lesz nézni, pörgős, kapura törő, mindemellé látszik mind2 csapaton h meg akarja ölni a másikat 😀

Madden hates me.
több mint 5 éve
Manapság pár kattintás ugyanolyan minőségű, reklám nélküli, ingyen streamet találni, ha meg nem élőben akkor utána elég könnyű letölteni pár perccel a meccs vége után. Valahogy nem adnék ki tízezreket ilyenekre.nhl66.ir minden meccs élőben, ingyen, ha meg később érsz csak rá megnézmi, akkor torrent...Most nem az aréna adja az NHL-t? Mintha elkezdődött volna a PO, de cserébe inkább moto gp ismétlés megy, meg NASCAR. Ezek vajon nagyobb érdeklődést hoznak, mint az NHL? Na azt hiszem be is fejeztem velük, 20 dollárt simán megér a NHL tv. Csak tudnám mi a f@szért vették meg, ha nem adnak mérkőzéseket...
Klaci79NHLTV előfizetés, HDMI kábel, és nézheted bármelyik meccset tévén eredeti kommentárral, ami ezerszer jobb mint a magyar... eszembe nem jutna magyar tévén nézni a major ligákat. 😊Kényelmesebb...nagy a tv, de nincs rajta lehetőség NHL app-ra...meg nyilván a tv előfizetést már eleve leszurkolom 😊Most nem az aréna adja az NHL-t? Mintha elkezdődött volna a PO, de cserébe inkább moto gp ismétlés megy, meg NASCAR. Ezek vajon nagyobb érdeklődést hoznak, mint az NHL? Na azt hiszem be is fejeztem velük, 20 dollárt simán megér a NHL tv. Csak tudnám mi a f@szért vették meg, ha nem adnak mérkőzéseket...Én mondjuk sosem értettem ezeket a sportokat hogy lehet magyar kommentárral nézni, hiába adná a tv, de biztos velem van a gond.
Klaci79
kapitnono
Amúgy tényleg jobb, eredetiben, de a kényelem sokat ér...
Klaci79
Mikey
nagir