NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
16
5
2:20, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 11 éve
ez az igezi Pire 😊 aki ilyen gólokat lő. Piszkáld ki, piszkáld ki, piszkáld ki belőőőle.. 😀Magó iszonyat sokat dolgozik, blokkol küzd, lő. Kazah meccsen is az egyik legjobb volt.
több mint 11 éve
Jó, én ezt vettem győzelemnek. 😊rendes játékidőben kell nyernijjncaaNem vagyok annyira képben, de ha ma nyerünk akkor feljutottunk?FViktor93Igen.Schleck
több mint 11 éve
ha jól hallottam biztosan csak akkor ha a rendes játékidőbenNem vagyok annyira képben, de ha ma nyerünk akkor feljutottunk?FViktor93Igen.Schleck
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
rendes játékidőben kell nyerniNem vagyok annyira képben, de ha ma nyerünk akkor feljutottunk?FViktor93Igen.Schleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem vagyok annyira képben, de ha ma nyerünk akkor feljutottunk?FViktor93Igen.
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Nem vagyok annyira képben, de ha ma nyerünk akkor feljutottunk?
több mint 11 éve
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
több mint 11 éve
köszi de nincs, basszus hogy az amin eddig néztem az itt szaggat 😕streamet tud valaki a sport1hez ami nem szaggat?davemayerHa van reged, akkor ez jó nálam: onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=3
Se a látvány, se a hang nem kellemes eddig. 😕
Ez bizony potya volt.Schleck
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
streamet tud valaki a sport1hez ami nem szaggat?davemayerHa van reged, akkor ez jó nálam: onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=3
Se a látvány, se a hang nem kellemes eddig. 😕
Ez bizony potya volt.
több mint 11 éve
streamet tud valaki a sport1hez ami nem szaggat?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
A kommentátorok működhetnének, Gyulai hangja bassza a fülemet erősen.
több mint 11 éve
Szurkolói falu pl. a stadin mellett.Totál sellout van minden meccsre?szabaja...
Van vhol kivetítő ahol nagyobb társaságban lehet nézni?gabokocka
több mint 11 éve
Totál sellout van minden meccsre?szabaja...
Van vhol kivetítő ahol nagyobb társaságban lehet nézni?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
szaba
10 545
Totál sellout van minden meccsre?
több mint 11 éve
Eszméletlen volt a tegnapi meccs!!! 8)Óriásiak voltak !!!
RIA-RIA HUNGÁRIAAAAA!!!
több mint 11 éve
Mondjuk az említett emberek (és a kérdésesek közül egyik sem) nem jöttek el, de ettől még tartom, hogy sokkal jobbak, ezért is ekkora a győzelem.Egy két hónappal ezelőtti beszélgetés. 😊danylyDe, az rossz lesz 😊 ahogy szerintem a magyar-kazah is, ne legyen igazam, de a kazahok sokkal jobbak sajna. Pláne ha lesz Dallman, Antropov, stb.Rajnawww.jegkorongblog.hu/2013/02/05/siessen-aki-vb-jegyre-vagyik/RajnaA kazahok ellen kíváncsi vagyok a csapatra, arra az egy napra biztos kimegyek. Előtte olasz-brit, az sem lesz rossz kis meccs.danyly
Gabtsi meg engem is lekamerázott, én legalábbis látom magam a Flyers mezemben magyar zászlóval a hátamon, bár ugrálni már nemigazán tudok 😀
Amúgy meg a 2+3 pont persze elég, de jó volna a japók ellen már feljutva menni 😊
több mint 11 éve
Nem lett rossz meccs! 😀 Viszont a Kazahok sokkal jobbak ettől függetlenül mint mi, de mi győztünk!
több mint 11 éve
Egy két hónappal ezelőtti beszélgetés. 😊De, az rossz lesz 😊 ahogy szerintem a magyar-kazah is, ne legyen igazam, de a kazahok sokkal jobbak sajna. Pláne ha lesz Dallman, Antropov, stb.Rajnawww.jegkorongblog.hu/2013/02/05/siessen-aki-vb-jegyre-vagyik/RajnaA kazahok ellen kíváncsi vagyok a csapatra, arra az egy napra biztos kimegyek. Előtte olasz-brit, az sem lesz rossz kis meccs.danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
én már biztos nem mert hangom nem igen van, meg sztem elég sok mindenki megrohamozta a környékbeli italboltokat, a gyors megnyugvás reményében. 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
www.facebook.com/photo.php?v=10151578009519668gabtsiennek vége lett valamikor, vagy még mindig énekeltek? 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
én alapvetően a nyugtával dicsérd a napot gondolkodású vagyok, de valahogy a vége előtt 10 perccel az az érzésem volt, hogy ez megvan. persze ettől 150 alá nem igen ment a pulzusom, és volt nagy öröm a végén. még a mellettem ülő jócsajjal is sikerült együtt örülni a meccs végén, bátrabb is lettem volna, ha nem a faszijával jön. 😊nem volt olyan forgatókönyv hogy ne nyerjük meg gabtsiez volt nekem is az érzésem egyből, pedig mondom pont az egyenlítésnél kapcsolódtam bele a meccsbe. Nagyon érződött a közönség, tényleg brutálisan jó lehetett ott lenni.davemayer
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
nem volt olyan forgatókönyv hogy ne nyerjük meg gabtsiez volt nekem is az érzésem egyből, pedig mondom pont az egyenlítésnél kapcsolódtam bele a meccsbe. Nagyon érződött a közönség, tényleg brutálisan jó lehetett ott lenni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal