NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Ki az a három csaj, akiket a meccs végén mutattak? Ugyanúgy képernyőre kerültek legutóbb is...jjncaa3 korongos barátnői.
több mint 11 éve
Ki az a három csaj, akiket a meccs végén mutattak? Ugyanúgy képernyőre kerültek legutóbb is...jjncaaHokistafeleségek 😀
több mint 11 éve
Ki az a három csaj, akiket a meccs végén mutattak? Ugyanúgy képernyőre kerültek legutóbb is...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jéééh, mégsem úszott el a feljutás a második meccsen!Szép volt fiúk!
több mint 11 éve
Gyönyörű!!!! Nehéz lesz,de ez akkor is eszméletlen volt !
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Szép volt fiúk!
több mint 11 éve
Hát ezt sajnálattal hallom😀Hát esküszöm ha van még jegy az olaszok ellen akkor kimegyek.Legyen bármi a mai meccs végeredménye.KennyMár egy hete nem volt egyik meccsre se. 😀
Akartam volna menni.Hanni
Ezt már nem bukhatjuk el,emberelőnyben nem kaphatunk gólt!
több mint 11 éve
Két ilyen kiállítás, nem vagyok nagy hokifan, de ilyeneket azért még nem láttam...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hát esküszöm ha van még jegy az olaszok ellen akkor kimegyek.Legyen bármi a mai meccs végeredménye.KennyMár egy hete nem volt egyik meccsre se. 😀
Akartam volna menni.
több mint 11 éve
Hát esküszöm ha van még jegy az olaszok ellen akkor kimegyek.Legyen bármi a mai meccs végeredménye.
több mint 11 éve
BÁŐÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
több mint 11 éve
Szuper jó formában tolja. Gyerünk gyerekek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Most értem haza, nem merek odakapcsolni, nehogy rontást hozzak a csapatra.... 😊gabokockaNE! 😀
félig off, 19:17nél épp a stadionoknál vágtáztam el, már az utcán szurkoltak a viliről leszálló emberek fájt a szívem hogy már egy hete nem lehetett jegyet kapni 😕
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Most értem haza, nem merek odakapcsolni, nehogy rontást hozzak a csapatra.... 😊gabokockaKimentem gólt ütöttünk. Visszajöttem, kaptunk. Jó lesz nekem az eredményt megtudni később is, Addig jól játszanak míg nem látom.
több mint 11 éve
Most értem haza, nem merek odakapcsolni, nehogy rontást hozzak a csapatra.... 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Szépen játszunk.Remélem szerzünk pontot ezen a meccsen.
több mint 11 éve
Büdöskurvaistenit. (Mészöly Kálmán után szabadon)BazzaniBDSRSTNT
több mint 11 éve
Ezek az idióta kiállítások basszus. Most lehet vitatkozni, hogy jogos volt-e vagy sem, de hogy teljesen felesleges volt odapakolni, az biztos.
több mint 11 éve
Pireeeeeeeeeeeee!!!!!!!!piszlkáld ki! piszkáld ki! piszkáld ki belőle...
több mint 11 éve
Mekkora szégyen volt ez tegnap... 😕30 perc után azt hittük,hogy meg van... 😕
több mint 11 éve
Szerintem nagyon korrekt elemzes.www.jegkorongblog.hu/2013/04/16/ez-elment-de-mi-jon-utana/
több mint 11 éve
Kieséssel azért én nem nagyon számolnék, van négy pontunk, azzal nehézked kiesni. A brit-koreain ha a britek nyernek, akkor Koreának kéne két pont Japán és Kazahsztán ellen (ez nem lesz egyszerű), ha pedig Korea, akkor a briteknek kéne az olaszok és Japán ellen 5 pont hozzá (ez meg lehetetlen).A feljutás viszont kb. elúszott, ha nem nyerünk a kazahok ellen. Mert ha ők nyernek, akkor ők Korea legyőzésével feljutnak, és félgőzzel hajtó szlávokat az olaszok bármikor megvernek, szóval akkor még az olaszok leverése is kevés lesz szvsz. A büntetőket hozni kellett volna, akkor nem lenne semmi gond.