Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 694 — Poloska confirmed
Nem értek a jégkoronghoz nagyon, de 3 az 5 ellen ez most kicsit cink volt nem?
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 557 — nabege2@yahoo.com
16 lövésből kapunk 5 gólt!

Mit össze balfarkoskodtunk 2-es előnynél
Közben 6-2😕 Rohadtul elkúrták és iszonyat helyzetkihasználása van a franciáknak!

Szerkesztette: NB2
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 169
Nyilvánvaló volt, hogy simán ki fogunk esni, de szerintem a magyar jégkorongnak már az is nagy csoda lenne, ha mondjuk jövőre rögtön visszajutnánk és nem kéne megint 7 évet várni a következőre. Eljuthatnánk arra a szintre, mint mondjuk a szlovének, akik már vagy 10 éve lifteznek fel-le az első és a másodosztály között.

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 885 — a new hope (again)
A 3. meccs és sajnos már a fáradtság jeleit lehet látni...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 645 — Amerikai sportok rajongója
Sajnos ez a leggyengébb harmadunk volt eddig, azt hiszem ez így eldőlt hamar sajna.

Szerkesztette: zavi27
több mint 10 éve
Tüsi eljinxelte a malacunkat 😕

több mint 10 éve
Ennyire nem lehetünk szerencsétlenek!
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
2 kapuvas az első 2 lövésből...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
egyébként akár számunkra jól is elsülhet a német győzelem... mert egyik csapat se szeret nyeretlenül hazautazni, ha addigra elszállnak a németek továbbjutási esélyei, akár ki is engedhetnek, s megfoghatja őket a válogatott (ugye utolsó meccsünk).... de addig még 1 ellenfelet el kéne kapni, különben nincs értelme erről filózni h mi lesz ellenük
több mint 10 éve
Azért szerintem sok mindent befolyásol ez, s tán picit más megvilágításba helyezi a mi eredményünket a szlovákok ellen. S ha netán kialakul egy körbeverés a német-francia-fehérorsz meccseken, akkor reszeltek nekünk. Mert azért szerintem az teljesen egyértelmű, hogy ahhoz, hogy bennmaradjunk nekünk nagyon kellene, hogy valaki végig betlizze a sorozatot. Franciáknak van most 2, németeknek 4. Fehéroroszok a TOP3-mal játszottak eddig. Két bravúrt kellene csinálni, azért az hatalmas csoda lenne.
tüsi91
A lényeg ott van, a lebonyolítási rendszer miatt (ugye a FRA-GER páros nem eshet ki) már a vb előtt azzal kalkulált az ember h kell 2 győzelem ha bent akar maradni a csapat az elitben....ez nem változott
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azért szerintem sok mindent befolyásol ez, s tán picit más megvilágításba helyezi a mi eredményünket a szlovákok ellen. S ha netán kialakul egy körbeverés a német-francia-fehérorsz meccseken, akkor reszeltek nekünk. Mert azért szerintem az teljesen egyértelmű, hogy ahhoz, hogy bennmaradjunk nekünk nagyon kellene, hogy valaki végig betlizze a sorozatot. Franciáknak van most 2, németeknek 4. Fehéroroszok a TOP3-mal játszottak eddig. Két bravúrt kellene csinálni, azért az hatalmas csoda lenne.
több mint 10 éve
Ezzel az eredménnyel (kötsög szlovákok) ha ma nem nyerünk, szerintem ki is estünk.
NB2
már bocs, de igazából semmit nem befolyásol, ha a válogatott bent akar maradni, akkor biza kell 2 győzelem s 6 pont a FRA-GER-BLR elleni meccsekből (kivéve ha a Fehéroroszok lesznek az utolsók)
több mint 10 éve
Ezzel az eredménnyel (kötsög szlovákok) ha ma nem nyerünk, szerintem ki is estünk.
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 637 — Omar's Coming Yo!
 www.tsn.ca/must-see/video/must-see-hungarian-fans-sing-anthem-to-their-players~865522

Szerkesztette: Kenny

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 713 — Cowboys fan
Fehéroroszokat nem lehet megelőzni szerintetek?
Rynald
de igen, csak több pontot kell szerezni náluk. kanadaiaknak pl. sikerülni fog.
több mint 10 éve
Baromi jó meccs volt ez a finn-usa, nagyon élveztem. Ilyenkor eszembe jut, hogy régen, bőven tizenx éve még kb niedermayer meg roy idejében napi szinten követtem az nhl-t és miért szűkültem be csak a magyar válogatott követésére azóta.... 😊

Szerkesztette: peach

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 694 — Poloska confirmed
Rynald
De, ha holnap megverjük a francikat. : )
több mint 10 éve
Rynald Indianapolis Colts 273
több mint 10 éve
1-7 a vége, s azt hiszem ez teljesen reális különbség. Az 1 lőtt gólt minimum megérdemeltük. Ami bosszantó, hogy milyen gólokat kaptunk ezekkel a lecsorgókkal, öngólokkal. Amit a kommentátorok is mondanak, hogy amikor ellentétes oldalra cserélünk, akkor sokszor ragad fenn a csapat, de talán a franciák és a németek nem lesznek annyira korong biztosak, hogy ez komolyabb baj legyen. Kaptunk 3 gólt úgy, hogy előtte eltört a bot és szarul cseréltünk, vagy éppen bot nélküli emberrel védekeztünk. Ez a csapat rengeteget tesz a szerencséjéért, s remélem, hogy a két legfontosabb meccsen ennek eredménye is lesz. Nem láttam a franciákat, vagy a németeket, nem tudom milyen csapatok, valószínűleg még azért 1-2 góllal jobbak nálunk 10-ből 8-szor. Azt a maradék kis esélyt kell megragadni. Az sem baj, ha kiesünk, de remélem a pontszerzés összejön azért.

Ami a legnagyobb röhej, hogy 2010-ben Németország egyedül is megtudta rendezni a VB-t. 2017-re annyit fejlődtek, hogy már Franciaországnak is be kell segíteni. 2009-ben meg amúgy velünk együtt kiestek, csak ugye akkor is védettek voltak.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 10 éve
Elképesztőek ezek a srácok. Lesz esély a franciák és a németek ellen.

Bazz mi kihaggyuk a ziccert ők belövik. Nem az van, hogy bekkelünk, hanem lekontráznak. Franciák, németek foghatóak lesznek.

Ezek a szutymákos gólok... Sokszor hagyjuk el az ütőt ez elég nagy gond azért

Szerkesztette: tüsi91
több mint 10 éve
Ez a német francia x jó nekünk, két győzelemmel benn lehet maradni.
gabokocka
Az tényleg jó lenne ha a fehéroroszok számára már nem lenne tét. Félek attól, hogy a sorozatterhelést nem bírjuk majd. Kanada, USA, finn meccset el kell engedni.
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 368 — Keep pounding
Ez a német francia x jó nekünk, két győzelemmel benn lehet maradni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Nem eshetnek ki. Ha 7. vagyunk a csoportban, akkor a másik csoport 7. helyezettjével összevetik az eredményeinket. Röhej. A 4 leggyengébb csapat közül kettő nem eshet ki. Bekaphatja a hoki szövetség.
tüsi91
Köszi. Akkor sajna jól emlékeztem😕
Röhej mondjuk. Gondolom ha mi rendeznénk mi azért kieshetnénk...
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 169
Azért az is milyen fantasztikus, hogy pl. Szlovákia egyedül is meg tudott rendezni egy vb-t 2011-ben, de a franciáknak meg a németeknek jövőre muszáj együtt...

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 713 — Cowboys fan
...és Jurco a gyengébbik szlovák a Wingsből