NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 10 éve
Nyilván a kazahok és mi leszünk a két legalja, hozzánk jön hét-hét csapat.Qrvára remélem, hogy nem basszák hozzánk a francia-német párost, mert akkor kb semmi esély a bennmaradásra. Mennyivel jobb lett volna, ha a buzi franciák kiesnek.
A tavalyi világranglista alapján megkapnánk a svéd, kanadai, cseh, szlovák, lett, francia, német brigádot.
A dánok jöttek volna a csigások helyett, ha ma kiestek volna.
Nyilván ez még változni fog, de a VB után kiderül.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
focivébére sem kell kvalifikálnia a házigizdának.de ilyen nincs banyek, ez tiszta idiótaság, női kézi BL 4- s döntőt is rendeztek magyarok, nélkül akkor vállalják itt is ennek kockázatát 😀 (tudom nem így működik csak akkor is na)dandeÉn örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛dandede ők így is úgy is fenn maradnak, szóval őket is hiába előzzükWester
(mondjuk ott van is olyan infrastruktúra-igény, hogy minden biszembaszom ország nem rendezhet, plusz ugye oda mindig selejtezni kell, nem lehet örökíteni a tagságot, csak ha címvédő vagy)
több mint 10 éve
de ilyen nincs banyek, ez tiszta idiótaság, női kézi BL 4- s döntőt is rendeztek magyarok, nélkül akkor vállalják itt is ennek kockázatát 😀 (tudom nem így működik csak akkor is na)Én örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛dandede ők így is úgy is fenn maradnak, szóval őket is hiába előzzükWester
több mint 10 éve
Ducks - Blackhawks konf. döntő lesz Nyugaton, jól hangzik. Nehéz megmondani mi lesz a párharc vége, de egy hangyányival esélyesebbnek gondolom a Chicagót.Jó ez így, legalább lesz idő pihenni. Aztán a döntőt is lenyomhatjuk.
Viszont hogy megint a keletiekre kell várni, az borzasztó.Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Én örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛dandemajd a letteket 😊
több mint 10 éve
Én örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛dandede ők így is úgy is fenn maradnak, szóval őket is hiába előzzük
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Én örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛
több mint 10 éve
Jó nagy szopás lenne nekünk, ha két olyan (verhető) csapat is lenne jövőre, aki nem eshet ki, mert rendező lesz 2017-ben (német, francia)gabokockaGondolom nem lesz majd ez a két csapat azonos csoportban. Ami jóval inkább nagyobb kérdőjel, hogy hogyan engedhetik meg, hogy egy olyan eseményt, amelyhez összvissz 2 alkalmas csarnok kell két külön országban rendezzenek meg, s ezek gyakorlatilag védettséget élveznek...
Mondjuk alapban retúrjegyet váltottunk szerintem csak. Először el kellene jutni arra a szintre, hogy ne csodaként éljük meg a feljutást, hanem stabil ingázók legyünk.
több mint 10 éve
nem éreztem ötpercesnek ezt a kiállítást, legalábbis nem tűnt keményebbnek, mint a játék eddigi történései.a ruszki gyerek meglepődött, de a második harmadra már vígan fog ficánkolni. nem mondom azt, hogy szépen eljátszotta a nagyhalált, de... de azért kicsit mégis
több mint 10 éve
Ducks - Blackhawks konf. döntő lesz Nyugaton, jól hangzik. Nehéz megmondani mi lesz a párharc vége, de egy hangyányival esélyesebbnek gondolom a Chicagót.Viszont hogy megint a keletiekre kell várni, az borzasztó.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
buzi franciák.... 😕
több mint 10 éve
Jó nagy szopás lenne nekünk, ha két olyan (verhető) csapat is lenne jövőre, aki nem eshet ki, mert rendező lesz 2017-ben (német, francia)
több mint 10 éve
nos, akkor a lettek ezzel a döntetlennel bent maradnak, és ha esetleg lefekszenek a franciáknak, akkor a sógorokat is kiejthetik
több mint 10 éve
Szegény osztrákok lehet 5 ponttal kiesnek, pedig de jó volna nekünk ha a csigazabálók esnének ki...
több mint 10 éve
Price még marad, reméljük nemcsak egy kicsit 😀
több mint 10 éve
Világbajnok még nem volt, "csak" olimpiai bajnok, azért az sem mindegy.Nem fog szerintem Price elmenni, talán nem is erőltetik annyira majd. Tök felesleges lenne. Persze aztán lehet, hogy rámcáfol.Gabesz92Ahogy a dolgok jelenleg állnak a következő meccsre/körre sajnos csatlakozhat Price is ma eldől 😕....................... mondjuk a svédekhez meg Lundqvist, na azt nem bánnám 😀dandenagyon meglepődnék ha nem Kanada nyerné a VB-tKellemetlen lenne ha ilyen csapattal nem nyernék meg. Kapus poszton gyengék kicsit de tök mindegy, mert bárkinek lőnek ötöt-hatot.Gabesz92
Még 0-3 után is felálltak és 2 negyed alatt lőttek egy 6-ost a svédeknek!
A svéd kiscsávót nagyon sajnáltam, úgy zokogott...NB2
több mint 10 éve
Nem fog szerintem Price elmenni, talán nem is erőltetik annyira majd. Tök felesleges lenne. Persze aztán lehet, hogy rámcáfol.Ahogy a dolgok jelenleg állnak a következő meccsre/körre sajnos csatlakozhat Price is ma eldől 😕....................... mondjuk a svédekhez meg Lundqvist, na azt nem bánnám 😀dandenagyon meglepődnék ha nem Kanada nyerné a VB-tKellemetlen lenne ha ilyen csapattal nem nyernék meg. Kapus poszton gyengék kicsit de tök mindegy, mert bárkinek lőnek ötöt-hatot.Gabesz92
több mint 10 éve
Ahogy a dolgok jelenleg állnak a következő meccsre/körre sajnos csatlakozhat Price is ma eldől 😕....................... mondjuk a svédekhez meg Lundqvist, na azt nem bánnám 😀nagyon meglepődnék ha nem Kanada nyerné a VB-tKellemetlen lenne ha ilyen csapattal nem nyernék meg. Kapus poszton gyengék kicsit de tök mindegy, mert bárkinek lőnek ötöt-hatot.Gabesz92
több mint 10 éve
nagyon meglepődnék ha nem Kanada nyerné a VB-tKellemetlen lenne ha ilyen csapattal nem nyernék meg. Kapus poszton gyengék kicsit de tök mindegy, mert bárkinek lőnek ötöt-hatot.
több mint 10 éve
Na muszáj lenne ma elhozni a meccset a Tampától bár, hogy miként fogjuk fogalmam sincs. Sport 1 adja, és másnap 22.15 ismétlés.Go Habs!
több mint 10 éve
nagyon meglepődnék ha nem Kanada nyerné a VB-tMég 0-3 után is felálltak és 2 negyed alatt lőttek egy 6-ost a svédeknek!
A svéd kiscsávót nagyon sajnáltam, úgy zokogott...
több mint 10 éve
A BL meccs helyett úgy érzem jól választottam a svéd-kanadával!Ha 9-0 lenne is jobban jársz!
3-0 után, 3-3, majd 4-3 a svédeknek!NB2
több mint 10 éve
A BL meccs helyett úgy érzem jól választottam a svéd-kanadával!3-0 után, 3-3, majd 4-3 a svédeknek!
több mint 10 éve
Kellett ez nekünk is! A köv.meccs alázás lesz!!!A Calgary söprés áldozata lesz? Nem lepődnék meg.danyly20 mp-n múlt...NB2
több mint 10 éve
ez minimum véleményes, de az igaz, hogy ezután kompenzálás jött. (Kompenzáció pedig azután van, ha...😉)ami nem volt benn 😊 egyetlen kamera szerint tűnik úgy, hogy benn van, de az nagyon rossz szögben van, a korong meg a levegőben, így teljesen félrevezető. először én is azt mondtam, hogy gól volt, de nem.mondjuk ha előtte megadják a teljesen nyilvánvalót...zinedine5A Calgary söprés áldozata lesz? Nem lepődnék meg.danyly20 mp-n múlt...NB2
amúgy ezek után a Calgarynek még jobban megnyomták a hazai pályát, szóval egy szavuk sem lehet.csebi