NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Kronwallt a 7. meccsről eltiltotta a liga. Szánalmas. Meccs közben no call és senki sem rinyált érte...

JT Daniels fan
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
es akik tavaly jutottak fel ukrajna es olaszorszag helyett?...ZoliMP
Igen, nekem is ott sántít a dolog, hogy ha bennünket már most odaengedtek, akkor feltételezhetjük, hogy a tavalyi 2 kiesőt már akkor elzavarták😊 (kazah, olasz) A tavalyi 2 feljutó az Szlovénia és Ausztria voltak.
Esetleg az lehet, hogy nincs kazah és szlovén alkalmazott?😊

Meg kéne fejteni, mert addig nem alszok nyugodtan 😀
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
ezt olvastam en is tegnap..amit nem ertek h az ukran es az olasz miert parkolt ott,ok is velunk voltak.ZoliMP
gondolom az előző A VB-n ott voltak csak "kiestek" viszont amíg nincs új feljutó addig "erőnyerők"
most hogy kiderült hogy mégse megtörtént a váltás 😀Negritis
A kazahok estek ki tavaly az olaszok mellett, valószínűleg rájuk gondoltak az ukránok alatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 403
es akik tavaly jutottak fel ukrajna es olaszorszag helyett?...
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Montreal is nagy nehezen kiszenvedte a továbbjutást bár nem feltétlen érdemeltük meg.
Akár a Detroit akár a Tampa jön ennél sokkal több kell, főleg a továbbra is "zseniális" emberelőny kihasználásunkat illetően meg az egy-egyes ziccerek belövését illetően.....

Pricera nem lehet egyfolytában hagyatkozni...

Go Habs go!
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
ezt olvastam en is tegnap..amit nem ertek h az ukran es az olasz miert parkolt ott,ok is velunk voltak.ZoliMP
gondolom az előző A VB-n ott voltak csak "kiestek" viszont amíg nincs új feljutó addig "erőnyerők"
most hogy kiderült hogy mégse megtörtént a váltás 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 403
ezt olvastam en is tegnap..amit nem ertek h az ukran es az olasz miert parkolt ott,ok is velunk voltak.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a király 😀

www.nemzetisport.hu/jegkorong/hoki-vb-az-elso-tizenhat-hely-a-vilagelitnek-van-fenntartva-2409901
több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
A kazah himnusz kurva jó amúgy. 😀Schleck
a 2003as sportarenas vbn lezuztak minket es akkor meg nem vagtak meg a himnuszt.
8000 magyar szurkolo 7 perc 42 masodpercig elvezhette azt a csodat 😀 masnapra csinaltak belole 1 perces verziot 😊

tudom mar hova megyek jovore nyaralni 😊 hat 2 hete meg nem egeszen ruszkifoldre gondoltam 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár

😀

több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Na kérem Ducks - Flames!
Hatalmas meccset nyomott a Calgary, remélem itt ki is fulladnak.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 403
Sajnos nem lattam a tegnapi magyar meccset...
Ilyen hatterrel ilyen sikert elerni mar megint tiszteletre melto.
Sok "sportag" foleg a foci peldat vehetne errol....
Nagyon szepen es szimpatikusan nyilatkoztak a jatekosok.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
Nagyon felszívtuk magunkat. A következő meccs Calgaryban nagyon brutális lesz.danyly
Az lett.
több mint 10 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Erre jó érzés volt hazaérni melóból. 😊

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Nah kb most sikerült lenyugodni😊
Hatalmas gratula a srácoknak, továbbra is tartom, hogy a meglévő erőforrások arányában a csapatsportok közül messze a legjobb eredményt a magyar hoki adja!
A meccsen végig jobbak voltunk, de rohadtul idegesített, hogy 1 gól és borul minden. Aztán jött a mi gólunk, azt hittem eldöntjük, de a hülye ziccerek... A polák gyerek viszont iszonyatosan bevágta, nah onnantól 200 volt a vérnyomásom. Megint az jött elő, hogy egy gól simán benne van, az igazság az, hogy egy 3-4 perces rövid zárlatunk volt mikor a lengyelek jöttek ezerrel, de szerencsénk és legfőképpen kapusunk volt!
Viszont nem értettem a sporttv-t, miért nem lehetett simán hang nélkül adni az ünneplést??? Azt éreztem Levin, hogy zavarta, hogy a 2 öreg próbált okosakat mondani, ahelyett, hogy szimplán örülnénk!
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szomszédok is hallották a feljutást 😀ThundersNFL
És átjött Vágási Feri és Sümeghy ünnepelni? 😀 Valami ilyesmi buli lehetett.
több mint 10 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
Óriási gratuláció a Csapatnak, szakmai stábnak és nem utolsósorban a magyar szurkolóknak!
Fantasztikus siker, hatalmas élmény volt másodszor is átélni, hogy teljesen megérdemelten, megint sikerült feljutni az A csoportos világelitbe 2008 után.
Szép volt Fiúk!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szirányi a végére ütött egy curlinges gólt , szép lassan a cél közepébe, csak nem söprögetett előtte senki sem.
jövőre meg meg kell ragadni fent. nincs még valami fájintos kanadai, magyar felmenőkkel esetleg? 😊 (jk)slowmotion
Crosbyt meg kellene fűzni, biztos találunk a felmenői között magyart, hisz mint tudjuk, minden híres emberben csörgedezik magyar vér 😊Stez
Meg Malkint 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szomszédok is hallották a feljutást 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Szirányi a végére ütött egy curlinges gólt , szép lassan a cél közepébe, csak nem söprögetett előtte senki sem.
jövőre meg meg kell ragadni fent. nincs még valami fájintos kanadai, magyar felmenőkkel esetleg? 😊 (jk)slowmotion
Crosbyt meg kellene fűzni, biztos találunk a felmenői között magyart, hisz mint tudjuk, minden híres emberben csörgedezik magyar vér 😊

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A kazah himnusz kurva jó amúgy. 😀

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 907 — Cowboys fan
jövőre meg meg kell ragadni fent. nincs még valami fájintos kanadai, magyar felmenőkkel esetleg? 😊 (jk)
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
hallották az angolok is a szomszédban hogy feljutottunk 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gyulai továbbra is a leggyökerebb riporterek egyike, de most ez sem zavar. Szép volt fiúk! 😊