NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
98
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
46
8
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
38
11
22:25
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Hát komoly helyzetei vannak a briteknek az egyszer biztos.Ez a csapat már nem az, amely 2-3 éve volt.
Na 4-2. Innen csak meglesz.
több mint 11 éve
Nem értek hozzá egyáltalán egyáltalán, de csak nekem tűnik úgy, hogy ehhez a védekezéshez a csapat nem elég jó korcsolyázásban?
több mint 11 éve
A mai meccset nem adja a Sport TV???Bazzaniwww.youtube.com/user/magyarjegkorong/featured?v=IeDZLEAxfug
több mint 11 éve
A mai meccset nem adja a Sport TV???BazzanisportM elvileg
több mint 11 éve
Az U18-as vébé után kimehetett a csapat turnézni Kanadába, ha ott felfigyeltek rá, ki tudja. De amúgy nem sok, itt olyan nagy a különbség Észak-Amerika és a világ közt, hogy európainak nem sok esélye van bekerülni sehová, még a svédeknek sem igazán.Az a kemény hogy 17-18 éves az egész csapat.gabokockaÉn is pont ezt néztem most, nem semmi.
Amúgy mi a legjobb liga most női jégkorongban, a CWHL? Van oda esélye bekerülni mondjuk Huszák Alexandrának?Schleck
több mint 11 éve
Passz nem tudom.De 2018-ban Pyongchangban lesz a téli olimpia, oda sztem akár ki is juthatunk...
Ne feledjük a korosztályos A csoportos VB-n a tavalyi feljutás után idén sikerült bennmaradni, hatodikak lettek ha jól emlékszem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Az a kemény hogy 17-18 éves az egész csapat.gabokockaÉn is pont ezt néztem most, nem semmi.
Amúgy mi a legjobb liga most női jégkorongban, a CWHL? Van oda esélye bekerülni mondjuk Huszák Alexandrának?
több mint 11 éve
Az a kemény hogy 17-18 éves az egész csapat.
több mint 11 éve
Csajok a feljutás küszöbén:Csak bele-bele néztem most így a videóba, de igen ügyesnek tűntek a lányok, gratula nekik! 😊
new.livestream.com/nzihl/game15gabokocka
És a kommentátor lelkesedése is kemény volt. 😀
több mint 11 éve
Meg is van! A fiúktól is jó volna ez az eredmény az olaszok ellen 😊
több mint 11 éve
Csajok a feljutás küszöbén:new.livestream.com/nzihl/game15
több mint 11 éve
A Red Wings-Blackhawks csoportellenfelekként az utolsó meccsüket játszották egymás ellen.füligjimmyés nem mellesleg 4-0-al söpörtük be a szériát 😊
Yale-Quinnipiac NCAA-döntő folyik épp Pittsburghben, ha esetleg valakit érdekel
www.firstrow1.eu/watch/137666/1/watch-espn.html
szerk.: háh, Drew LeBlanc lett a college hockey legjobb játékosa 2013-ban, Blackhawks-szal kötött 1 éves szerződést pár napja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Montreál halihó PO ott már nekem mindegy ki jön szembe mindenkit meg kell verni 20 hosszú év SC nélkül.... akár csak a magyar foci igaz az már meglesz 30 is lassan világesemény nélkül😀
több mint 11 éve
A Red Wings-Blackhawks csoportellenfelekként az utolsó meccsüket játszották egymás ellen.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/jegkorong/jegkorong-vb-hetenyi-kimaradt-a-vegleges-keretbol-2235033Két lehetőség van: vagy az ügyében lehet, hogy fejlemények jönnek a jövő héten, vagy pedig mentálisan nem volt a topon. Ettől persze még én is meglepődtem, de minden bizonnyal így is-úgy is Levi megy majd a brit-kazah-olasz-japán négyes ellen.
Hetényi kimaradása nem kicsit meglepő (és érdekes) a történtek után,gabokocka
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/jegkorong/jegkorong-vb-hetenyi-kimaradt-a-vegleges-keretbol-2235033Hetényi kimaradása nem kicsit meglepő (és érdekes) a történtek után,
több mint 11 éve
Az lehet, hogy csak a SportM adja élőben a Hoki Vb meccseket?Shawn84azt hiszem csak az elsőt
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Az lehet, hogy csak a SportM adja élőben a Hoki Vb meccseket?
több mint 11 éve
de hogy nem bírjuk leverni a Columbust már másodszor a szezonban az rejtély...same old Sharks 😀 ma este Red Wings alázás gyógyír lesz
több mint 11 éve
Schneider beteg lett, Luongo nagy meglepetésre kezdett és leigazoltuk a Dinóktól Dustin Butler-t. Hogy mik vannak?!Heccelték is a kispadon Vigneault, hogy állítsa már be a srácot a végére (4-1-re vezettünk, és volt még 2:30 hátra), hogy szagoljon már egy kis NHL levegőt. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Frozen Four (NCAA négyes hokidöntő) ma este22:30-tól Yale vs. UMass-Lowell
02:00-től Quinnipiac vs. St. Cloud State
helyszín a Pittsburgh Penguins arénája
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
buci98
27
Bruins fanok lehet lájkolni:www.facebook.com/BostonBruinsHungary
“Do or do not... there is no try.”