Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 10 éve
az, de hátulról bottal lökték rá Rinnére, az meg gólnyomorult zebrák, csak megfosztottak minket a győzelemtől. nem is értem miért volt ez goalie reference, mikor rálökték Pavelskit Rinnére. na mindegy, behúzzuk 4-2-re úgyis!pedig az tényleg interference volt
petey
gaben
több mint 10 éve
Nevezve. Mit mondjak nem volt túl könnyű belőni egy viszonylag jó csapatot. De majd ha telik az idő jobb lesz az. Rögtön egy USA vs. Kanada. Kezdésnek nem rossz.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
nyomorult zebrák, csak megfosztottak minket a győzelemtől. nem is értem miért volt ez goalie reference, mikor rálökték Pavelskit Rinnére. na mindegy, behúzzuk 4-2-re úgyis!pedig az tényleg interference volt
petey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Penteken kezdodik az A csoportos Hoki VB. Most eloszor csinalt a nemzetkozi szovetseg fantasy jatekot hozza.Milyen időközönként van lineup állítás?
Csinaltam egy privat ligat, Ria, Ria, Hungaria a neve, a jelszo: EUESG.
Ha esetleg, csatlakoznatok a jatekhoz, akkor lepjetek be es allitsatok ossze a csapatotokat pentek koradelutanig.😊
fantasy.iihfworlds2016.com
zavi27

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
nyomorult zebrák, csak megfosztottak minket a győzelemtől. nem is értem miért volt ez goalie reference, mikor rálökték Pavelskit Rinnére. na mindegy, behúzzuk 4-2-re úgyis!
több mint 10 éve
Penteken kezdodik az A csoportos Hoki VB. Most eloszor csinalt a nemzetkozi szovetseg fantasy jatekot hozza.Csinaltam egy privat ligat, Ria, Ria, Hungaria a neve, a jelszo: EUESG.
Ha esetleg, csatlakoznatok a jatekhoz, akkor lepjetek be es allitsatok ossze a csapatotokat pentek koradelutanig.😊
fantasy.iihfworlds2016.com
több mint 10 éve
Látva a kazahok elleni felkészülési meccset, abszolút elégedettek lehetünk, jó irányba tart a válogatott, szinte végig partiban voltunk, talán jobbak is. Ha sikerül a végén is koncentrálni, elkerülni a felesleges, buta hibákat a jövő héten kezdődő Vb-n, akkor.......

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Isten vele Mr. Boudreau! Kösz mindent.Ja és Radulov visszatér.
i367.photobucket.com/albums/oo111/amsterdamaged1/homer-simpson-doh1.gif
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
több mint 10 éve
external.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQDYX__AV20vngR8&url=https%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2FxT1XGEwSXwOn8fAb5e%2Fgiphy.gif&ext=gif
több mint 10 éve
Trash Talk, Szuper Levi a sérülésekről beszél, közben felirat: Marc-Andre Fleury - agyrákzódás - napok
úgy tűnik működött a kezelés...
több mint 10 éve
Na szlovén olasz 1-2, az olaszok abban az esetben nem jutnak fel, a német és a francia válogatott 7-8. helyen végez a csoportunkban, akkor csak egy kieső van.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
www.wingingitinmotown.com/nem vágom, hogy mi ez az oldal, de majd utána keresek. Gondolom nem lehetetlen dolog, hogy cseréljük, bár vkit biztos mellé kell majd pakolni. De a jelenlegi keretből felőlem bárki mehet (Larkin,Mrazek,AA nem)A Holland tanítványok (Nill-Dallas, Steve Y-Tampa) azért elég rendesen felülmúlták a detroiti gm-t, akinek kb a Hossa 1 éves szerződés óta nem volt jó húzása (2008).wiim-et szoktad olvasni? ott (nekem) elég komoly színvonalon taglalgatja egy szerző a Datsyuk contract trade-et, meg az LTIR-lehetőségeket is.
Ellenben Nill és SY is megmutatta, hogy mekkora egyéniség GM poszton és a tökös döntéseiknek hála, ma top5 csapatot raktak össze.
Nálunk meg Holland még 2018-ig adhat szerződést korosodó, ámbátor atom szar veteránoknak. És amilyen hülye, Dats 7,5 milliós szerződését sem fogja elcserélni...
A Ducks meg nagy sorozatban van (ez volt talán a 4. szériárjuk, amit 3-2es vezetésről sikerült elbukni). Ott is vmit csinálni kell, mert az a keret fasza.
Habi
slowmotion
Habi
a SB Nation Red Wings-oldala
több mint 10 éve
nem vágom, hogy mi ez az oldal, de majd utána keresek. Gondolom nem lehetetlen dolog, hogy cseréljük, bár vkit biztos mellé kell majd pakolni. De a jelenlegi keretből felőlem bárki mehet (Larkin,Mrazek,AA nem)A Holland tanítványok (Nill-Dallas, Steve Y-Tampa) azért elég rendesen felülmúlták a detroiti gm-t, akinek kb a Hossa 1 éves szerződés óta nem volt jó húzása (2008).wiim-et szoktad olvasni? ott (nekem) elég komoly színvonalon taglalgatja egy szerző a Datsyuk contract trade-et, meg az LTIR-lehetőségeket is.
Ellenben Nill és SY is megmutatta, hogy mekkora egyéniség GM poszton és a tökös döntéseiknek hála, ma top5 csapatot raktak össze.
Nálunk meg Holland még 2018-ig adhat szerződést korosodó, ámbátor atom szar veteránoknak. És amilyen hülye, Dats 7,5 milliós szerződését sem fogja elcserélni...
A Ducks meg nagy sorozatban van (ez volt talán a 4. szériárjuk, amit 3-2es vezetésről sikerült elbukni). Ott is vmit csinálni kell, mert az a keret fasza.
Habi
slowmotion

JT Daniels fan
több mint 10 éve
A nyugati meccsek engem is főleg megleptek. A Hawks is teljesen elfáradt a végére, kemény fizikális hokit tolt rá a Blues (bár ez tőlük nem meglepő). Szép kis párharcok lesznek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Bocs, igazad van, pedig láttam.... de vmiért úgy emlékztem, hogy volt döntő frame. A lényeg akkor is, hogy nagyon mélyről jött fel aztán mégsem sikerült végül a fordítás.azt kivéve, hogy 11:12, 60-4 volt a legtöbb, ameddig eljutott.baszki igy kiesni, szegény kacsk 😕Barry Hawkins élt át hasonlót tegnap snookerben. 9-1 meg 10-3 is volt Funak aztán feljött Hawkins 12-12-re és végül kipottyant döntő frameben 13-12vel.
Heisman Trophy
dande
kevered Ronnie-val, aki tényleg döntő frame-ben kapott ki, de abban is benne volt Hawkins.
slowmotion
több mint 10 éve
azt kivéve, hogy 11:12, 60-4 volt a legtöbb, ameddig eljutott.baszki igy kiesni, szegény kacsk 😕Barry Hawkins élt át hasonlót tegnap snookerben. 9-1 meg 10-3 is volt Funak aztán feljött Hawkins 12-12-re és végül kipottyant döntő frameben 13-12vel.
Heisman Trophy
dande
kevered Ronnie-val, aki tényleg döntő frame-ben kapott ki, de abban is benne volt Hawkins.
több mint 10 éve
baszki igy kiesni, szegény kacsk 😕Én csíptem Bruce-t, de most már el kell küldeni!!!
Heisman Trophy
több mint 10 éve
baszki igy kiesni, szegény kacsk 😕Barry Hawkins élt át hasonlót tegnap snookerben. 9-1 meg 10-3 is volt Funak aztán feljött Hawkins 12-12-re és végül kipottyant döntő frameben 13-12vel.
Heisman Trophy
több mint 10 éve
baszki igy kiesni, szegény kacsk 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
A Holland tanítványok (Nill-Dallas, Steve Y-Tampa) azért elég rendesen felülmúlták a detroiti gm-t, akinek kb a Hossa 1 éves szerződés óta nem volt jó húzása (2008).wiim-et szoktad olvasni? ott (nekem) elég komoly színvonalon taglalgatja egy szerző a Datsyuk contract trade-et, meg az LTIR-lehetőségeket is.
Habi
több mint 10 éve
A Holland tanítványok (Nill-Dallas, Steve Y-Tampa) azért elég rendesen felülmúlták a detroiti gm-t, akinek kb a Hossa 1 éves szerződés óta nem volt jó húzása (2008).Ellenben Nill és SY is megmutatta, hogy mekkora egyéniség GM poszton és a tökös döntéseiknek hála, ma top5 csapatot raktak össze.
Szerkesztette: Habi

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Tovább ment a Sharks a Preds s Blues ismét feltűnt a Stars új világ tűnik kialakulni nyugaton?Stars várható volt, hogy jó lesz, én már 2014-ben is nagy jövőt jósoltam nekik, tavalyi év után nagyon szépen erősítették a csapatot.
dande
Blues végre nem chokerkedik.
Sharksnál csináltak egy jó retoolt, de öregednek, kb utolsó lehetősége a Marleau, Thornton kettősnek.
Preds meg: hát nincs nálunk nagyobb choker banda az biztos.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Tovább ment a Sharks a Preds s Blues ismét feltűnt a Stars új világ tűnik kialakulni nyugaton?