Jégkorong

23 feliratkozó

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
és a torontói gól is ordas mák volt. Soldados
Mert a 2 caps gól nem volt Maki?😊

Szóval jöhet a szokásos Pens-Caps. Eddig 8-1 ide
Soldados
Irreleváns , ráadásul Hagelin még nincs, Murray nincs,
Letang nagyon kellene,
de nem lesz,
Bonino egyelőre sehol, a Dagi első meccsen nem lesz (Kuni meg a rutin meg keménység
miatt kellene.

Mindegy, így kell szerepelni azt kész,
kishaszi
Olyan nyomás alatt volt a Toronto, hogy abból előbb-utóbb összejön vmi, de a kanadaiak gólja egy előrevágott semmiből jött, a Caps góljai nem a semmiből érkeztek.

Nekem Murray nem hiányzik, mert Flower jó. Kuni jön vissza valszeg. Hagelin annyira nem hiányzott, de persze ártani nem árthat. Letangról meg kár beszélni, mert ő nem is lesz.

A múltat érdekességként tettem be, de egyértelmű, hogy semmi jelentősége a mostani párharcra nézve.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 219 — Steelers fan
és a torontói gól is ordas mák volt. Soldados
Mert a 2 caps gól nem volt Maki?😊

Szóval jöhet a szokásos Pens-Caps. Eddig 8-1 ide
Soldados
Irreleváns , ráadásul Hagelin még nincs, Murray nincs,
Letang nagyon kellene,
de nem lesz,
Bonino egyelőre sehol, a Dagi első meccsen nem lesz (Kuni meg a rutin meg keménység
miatt kellene.

Mindegy, így kell szerepelni azt kész,

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 060 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Bár hatból ötször OT lett, ez volt a legjobb meccs sztem a Caps-Toronto párharcban. Még akkor is ha most csoda, hogy OT lett, mert akkora nyomás volt Anderson kapuján és a torontói gól is ordas mák volt. A jobb csapat ment tovább. Ez egyben azt is jelenti, hogy egyáltalán nincs 7. meccs az 1. körben.

Szóval jöhet a szokásos Pens-Caps. Eddig 8-1 ide. 😊 Nem éreztem a Caps-t megfoghatatlan, sőt. A pressing megy nekik, de vhogy nem érzem az átütő erőt, a Pens-meccsek után meg olyan lassú is volt az egész. 😊
Soldados
Nagyon drukkoltam a Torontonak, ez meg so-so lesz.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 119
Bár hatból ötször OT lett, ez volt a legjobb meccs sztem a Caps-Toronto párharcban. Még akkor is ha most csoda, hogy OT lett, mert akkora nyomás volt Anderson kapuján és a torontói gól is ordas mák volt. A jobb csapat ment tovább. Ez egyben azt is jelenti, hogy egyáltalán nincs 7. meccs az 1. körben.

Szóval jöhet a szokásos Pens-Caps. Eddig 8-1 ide. 😊 Nem éreztem a Caps-t megfoghatatlan, sőt. A pressing megy nekik, de vhogy nem érzem az átütő erőt, a Pens-meccsek után meg olyan lassú is volt az egész. 😊
Soldados
Örülök, hogy nyert a Was, mert baromi sok lett volna a pihi, ha 7. meccs jön.
Kunitz és Ruhwedel is edzett már, ebből előbbi lehet baromi fontos.
Edzésen már a Guentzel-Crosby-Hornqvist első sor edz együtt, úgyhogy hosszabb távon is megléptük a cserét a védekezés érdekében.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 060 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Nem lep meg senkit, hogy Blackhawks söpörve lett? Persze ne most volt, de nem hozott lázba senkit. Az új rendszer elég gyorsan "kitermelte" a 8. veri az 1. (bár már nem így számoznak). A Nashville a tavalyelőtti 1. körös PO vereséget szépen visszadta. Bár tavaly is kiesett az első körben a Chicago + akkor is az elsőt verte ki az első körben a Nashville (akkor az Anaheim volt az áldozat).
danyly
Nekem full rejtély ez a Nashville évek óta!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 619 — Dolphins fan
Nem lep meg senkit, hogy Blackhawks söpörve lett? Persze ne most volt, de nem hozott lázba senkit. Az új rendszer elég gyorsan "kitermelte" a 8. veri az 1. (bár már nem így számoznak). A Nashville a tavalyelőtti 1. körös PO vereséget szépen visszadta. Bár tavaly is kiesett az első körben a Chicago + akkor is az elsőt verte ki az első körben a Nashville (akkor az Anaheim volt az áldozat).

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Nomac New England Patriots 4 658 — balazs.t85@gmail.com
Nem rossz ez a koreai csapat, az első harmadban teljesen egyenrangúak a kazakokkal (1-1), Kíváncsi leszek elfáradnak e a koreaiak, nem hogy osztálykülönbség nem látszik, de talán még jobbak is voltak korizásban.
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 619 — Dolphins fan
Szép volt fiúk. Kicsit rendet kell tenni a fejekben, na meg persze kihasználni a helyzeteket. Az osztrákok ellen mindkettőre szükség lesz.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 802 — Amerikai sportok rajongója
na akkor Doug Wilson mondjon le és mehet Thornton, Marleau amerre lát..abszolút szánalmas szar, tavaly Döntő idén megint choke job.
petey
sajnos igen😕
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 842 — Csodabogár
na akkor Doug Wilson mondjon le és mehet Thornton, Marleau amerre lát..abszolút szánalmas szar, tavaly Döntő idén megint choke job.

több mint 9 éve
Na, jól van, azért a hoki egy igazságos sportág, szépen behúztuk!
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Valahogy legyen meg az a mai s felejtsük is el. Tudunk mi ennél.sokkal jobban hokizni.
több mint 9 éve
Nah. Ott a 3-3 daráljuk le.
kishaszi
Nah végre egy normális rebound 😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 710 — "Grammar maci"
faszom hogy pont nem látom. Gyerünk!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Nah. Ott a 3-3 daráljuk le.

több mint 9 éve
Nem hiszem el hogy egy hozható meccset elrontanánk. Sokkal jobbak vagyunk, erre négy fölösleges emberhátrányt összehozunk. Remélem sikerül a fordítás még, mert nagyon jól pörgünk, dominálunk amúgy.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 29 698 — nabege2@yahoo.com
Ez Mo-n kívül nézhető:
 www.youtube.com/watch?v=_rhbsoOhfRE
több mint 9 éve
Elől fazsa kis játékosaink vannak, de hátul nagyon messze vagyunk az A csoporttól. Ennyi helyzetet mondjuk nem lehet kihagyni.
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 799 — Poloska confirmed
Nem követem a jégkorongot "offseasonben", de Sofronnak mi ez a fű ügy?
több mint 9 éve
van vkinek streamje?
davemayer
Sporttévézek, de ez állítólag megy:

livestreamlinks.net/onlinetv/hungary/hu--sport-1

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 710 — "Grammar maci"
van vkinek streamje?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Rajna nem tehetett erről, épp mondtuk tesómmal a szokásos klisét, hogy a helyzeteket - előnyöket be kéne verni, mert megbosszulja magát. Tessék.

---

Hopp, közben Bartalis highlight-reel gólt lőtt. Torna gólja is lehetne akármi lesz...
Reméljük ez ad lendületet, mert egyelőre megyünk, próbálkozunk, de átütő erő nincs.

Szerkesztette: kishaszi

több mint 9 éve
Jó fosul védekezünk, de ez a gól valami fenomenális.
több mint 9 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 465 — Packers Suicide Squad
Bartalis gólja enyhén odab@sz 😀

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.