Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 12 éve
De jó, hogy vége. Soldinak igaza volt és tényleg jégkorongra hajazott a meccs, kevés bunyóval és szerencsére még kevesebb Penguins helyzettel, góllal. :cool:Gabesz92Szerintem leginkább azért volt ez a meccs kicsit más, mint a korábbiak, mert visszaálltunk az elejétől fogva trapre (komoly időt töltött a Pens a támadó harmadban, de helyzetük alig volt). Mindenesetre ezt a párharcot sajnos nem a jobb, hanem a kevésbé béna csapat nyerte (lásd pl. ma 1-1 volt a normális gólok száma, de a Pens összeszerencsétlenkedett még hármat magának). Kérdés, mire lesz ez elég a következő kanyarban, ahol bárki jöhet még, bírnám, ha senki se fordítana, a Panthers-Craps-Sens trió tetszetős, bár pont a Craps a legkeményebb dió belőle, és akkor ők jönnének.
több mint 12 éve
De jó, hogy vége. Soldinak igaza volt és tényleg jégkorongra hajazott a meccs, kevés bunyóval és szerencsére még kevesebb Penguins helyzettel, góllal. :cool:Gabesz92Sajnos 4 meccs hokival nem lehet megnyerni egy párharcot...
Viszont a Jagr-siged iszonyat irritál, nem elég hogy nehezen emésztem, hogy hozzátok ment, most ez a kieséskor különösen fáj és még a sigeden is ezt látom, erre emlékeztet. 😛 Pedig nekem mindig ő lesz a Főpingvin, miatta szerettem meg a hokit, mindig is a Pens legendája marad. Istenem azt az első sort: Lemieux-Jagr-Francis... Na azt öröm volt nézni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
De jó, hogy vége. Soldinak igaza volt és tényleg jégkorongra hajazott a meccs, kevés bunyóval és szerencsére még kevesebb Penguins helyzettel, góllal. :cool:
több mint 12 éve
Pedig most kell. Ahogy a Phillynek is kellett az első meccsen. (Meggyőződésem, hogy nekünk ott ment el a párharc, az a vereség vitte el fejben a 2. és 3. meccset. Az rég rossz ha ez a Pens verekedni akar, márpedig mi provokáltuk a boxok nagy részét...) Másrészt viszont ez a Pens tudja játszani a legkiválóbb hokit is, ezt láttam márciusban. És nemcsak támadni tudott, hanem védekezni is. És az a kisebbik baj, hogy most rosszul védekezik, még támadni sem tud, alig van helyzete, pedig ahol annyi tehetség van (sztem a legtöbb a ligában), az megmagyarázhatatlan.Ez a Pens akkora trágya hátul, hogy a liga nagy része elbánna velük most. Olyan simán lehet begrasszálni a kapu elé, hogy még csak nem is annyira kellenek a jó csatárok a Phillyből. Ezzel a védelemmel nem igazán való ide egyik csapat sem, más kérdés, hogy azért Flyers részről ebbe a sérülések komolyan bejátszanak (Pronger, Meszaros, Bourdon, Grossmann), míg a Pensnél kevésbé.Ja, elég megtörtnek látszanak, eddig lőhettek volna hatot. Remélem nem lesz másfél harmad dögunalomfüligjimmyJa, nem is értem, mi nem vagyunk ott fejemben, ami érthetetlen...
Kell egy gólt találni, ami elhiteti velük, hogy van remény. Ha ez a Pens csúcson játszik, kevesen állítják meg. De ahhoz most kellene egy pici gólocska.
megj.: Sid ma is qrva szar, megint Malkinban bízhatunk...Soldados
A két Pens siker nagyjából úgy jött össze, hogy a negyedik meccsen a Philly védelme a szokásonál is gyengébb volt, majd a pittsburghi védelem valahogy a második két harmadban jól játszott. Az ötödik meccset meg MAF hozta, tiszta sor.
Az egy vagy két szükséges gól tézise ebben a sorozatban többszörösen megdőlt. Általában öt sem elég 😊Rajna
Sztem ha menne a támadás, jönnének a fineszes zseni gólok, az meghozná védekezéshez szükséges kellő tüzet is.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Ez a Pens akkora trágya hátul, hogy a liga nagy része elbánna velük most. Olyan simán lehet begrasszálni a kapu elé, hogy még csak nem is annyira kellenek a jó csatárok a Phillyből. Ezzel a védelemmel nem igazán való ide egyik csapat sem, más kérdés, hogy azért Flyers részről ebbe a sérülések komolyan bejátszanak (Pronger, Meszaros, Bourdon, Grossmann), míg a Pensnél kevésbé.Ja, nem is értem, mi nem vagyunk ott fejemben, ami érthetetlen...Hát én meg remélem, megtört Fleyers az előző meccsen és visszamegyünk Pittsburgh-be. 😊Ja, elég megtörtnek látszanak, eddig lőhettek volna hatot. Remélem nem lesz másfél harmad dögunalomfüligjimmy
Soldados
Kell egy gólt találni, ami elhiteti velük, hogy van remény. Ha ez a Pens csúcson játszik, kevesen állítják meg. De ahhoz most kellene egy pici gólocska.
megj.: Sid ma is qrva szar, megint Malkinban bízhatunk...Soldados
A két Pens siker nagyjából úgy jött össze, hogy a negyedik meccsen a Philly védelme a szokásonál is gyengébb volt, majd a pittsburghi védelem valahogy a második két harmadban jól játszott. Az ötödik meccset meg MAF hozta, tiszta sor.
Az egy vagy két szükséges gól tézise ebben a sorozatban többszörösen megdőlt. Általában öt sem elég 😊
több mint 12 éve
Na kell egy harmad God Mode-ban, azt mehetünk haza a hetedikre. 😀 😀 (Az utolsó 3 perc már bizalomkeltő volt 😊)
több mint 12 éve
Ja, nem is értem, mi nem vagyunk ott fejemben, ami érthetetlen...Hát én meg remélem, megtört Fleyers az előző meccsen és visszamegyünk Pittsburgh-be. 😊Ja, elég megtörtnek látszanak, eddig lőhettek volna hatot. Remélem nem lesz másfél harmad dögunalomfüligjimmy
Soldados
megj.: Sid ma is qrva szar, megint Malkinban bízhatunk...
több mint 12 éve
azért ez a hazai pályás PP kihasználása a Flyersnek nagyon vicces 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Hát én meg remélem, megtört Fleyers az előző meccsen és visszamegyünk Pittsburgh-be. 😊Ja, elég megtörtnek látszanak, eddig lőhettek volna hatot. Remélem nem lesz másfél harmad dögunalom
Soldados
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Még a kapu elől nem jött ki a Pens...
több mint 12 éve
Hát én meg remélem, megtört Fleyers az előző meccsen és visszamegyünk Pittsburgh-be. 😊Nagyon remélem én is, hogy normális hoki lesz, úgy mint az előző meccsen volt. 😊 Igazából nekem mindegy már, hogy szoros vagy nem szoros meccs, csak húzzuk be, mert különben problémák lesznek...Gabesz92Remélem ma már befejezzük otthon a Penguins elleni szenvedést. Egy vicc az egész párharc. A következő körben valószínű, hogy úgyis kiesünk, akárki is legyen az ellenfél. Persze ha lenne védő meg néha kapus akkor más lenne a helyzet. Mindegy, úgy kb 8-7-et jósolok végeredménynek ma estére. 😀Gabesz92Nem hiszem. Az 5. meccsen már hoki volt, lenyugodtak a kedélyek. Ha nem lesz vkinek nagyon sima a meccs, akkor sztem ma is a hoki lesz előtérben, ami normális eredményt és szoros meccset ígér. 😉
Apropó, nem tudna vki majd egy linket dobni erre a meccsre? 😊Soldados
JJ: köszi.
több mint 12 éve
http://www.firstrowsports.eu/watch/120438/1/watch-philadelphia-flyers-vs-pittsburgh-penguins.htmlRemélem ma már befejezzük otthon a Penguins elleni szenvedést. Egy vicc az egész párharc. A következő körben valószínű, hogy úgyis kiesünk, akárki is legyen az ellenfél. Persze ha lenne védő meg néha kapus akkor más lenne a helyzet. Mindegy, úgy kb 8-7-et jósolok végeredménynek ma estére. 😀Gabesz92Nem hiszem. Az 5. meccsen már hoki volt, lenyugodtak a kedélyek. Ha nem lesz vkinek nagyon sima a meccs, akkor sztem ma is a hoki lesz előtérben, ami normális eredményt és szoros meccset ígér. 😉
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Nagyon remélem én is, hogy normális hoki lesz, úgy mint az előző meccsen volt. 😊 Igazából nekem mindegy már, hogy szoros vagy nem szoros meccs, csak húzzuk be, mert különben problémák lesznek...Remélem ma már befejezzük otthon a Penguins elleni szenvedést. Egy vicc az egész párharc. A következő körben valószínű, hogy úgyis kiesünk, akárki is legyen az ellenfél. Persze ha lenne védő meg néha kapus akkor más lenne a helyzet. Mindegy, úgy kb 8-7-et jósolok végeredménynek ma estére. 😀Gabesz92Nem hiszem. Az 5. meccsen már hoki volt, lenyugodtak a kedélyek. Ha nem lesz vkinek nagyon sima a meccs, akkor sztem ma is a hoki lesz előtérben, ami normális eredményt és szoros meccset ígér. 😉
több mint 12 éve
Remélem ma már befejezzük otthon a Penguins elleni szenvedést. Egy vicc az egész párharc. A következő körben valószínű, hogy úgyis kiesünk, akárki is legyen az ellenfél. Persze ha lenne védő meg néha kapus akkor más lenne a helyzet. Mindegy, úgy kb 8-7-et jósolok végeredménynek ma estére. 😀Gabesz92Nem hiszem. Az 5. meccsen már hoki volt, lenyugodtak a kedélyek. Ha nem lesz vkinek nagyon sima a meccs, akkor sztem ma is a hoki lesz előtérben, ami normális eredményt és szoros meccset ígér. 😉
Apropó, nem tudna vki majd egy linket dobni erre a meccsre? 😊
több mint 12 éve
kösz 😊HOssa meg megérdemelte a 25 meccset.peteyTorres talán 😛jjncaa
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Remélem ma már befejezzük otthon a Penguins elleni szenvedést. Egy vicc az egész párharc. A következő körben valószínű, hogy úgyis kiesünk, akárki is legyen az ellenfél. Persze ha lenne védő meg néha kapus akkor más lenne a helyzet. Mindegy, úgy kb 8-7-et jósolok végeredménynek ma estére. 😀
több mint 12 éve
HOssa meg megérdemelte a 25 meccset.peteyTorres talán 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hát a hatékonyt így értettem igen, hogy 2 helyzetből, 2 gól kb. aztán semmi. Annyi mindent próbált már a San jose, és nem jött ösze nem tudom mit lehetne még, de teljes rebuilding talán nem kéne azért. 😊Grat a BLuesnak, megérdemelték. A védelem és a kapusteljesítmény vitte őket tovább. Az hogy hatékony az offense vitatkoznék 😊 beütnek egyet és bekkelnek 1000-el, ha meg megugranak és beütnek mégegyet akkor nyertek is gyakorlatilag.😊 😊Gratulálok a Bluesnak amúgy, domináltátok a párharcot! Elképesztő kapusteljesítmény végig, jóvédekezés, és Berglund vezette hatékony offense.zavi27
10 év után ment tovább az első körön a csapat - oké a lockout óta nem is playoffoltunk csak egyszer, előtte meg chokerkedtünk két és fél évtizedig zsinórban. Joe jól játszott amúgy a Sharksban, talán egyedül ő (ezért külön öröm a Perron féle győztes gól az utolsó meccsen), ezt ki kell emelni ha már mindig szidják a rájátszások miatt, meg még Burns tetszett tőletek. Várjuk a következőt, aki nagy valószínűséggel a Kings lesz.Rammer
Sharksnak meg itt az ideje újraépítkezni. Elsőnek mehetne Doug Wilson :/ aztán Marleau. Ideje valami ütős védelmet építeni mert ez fos már évek óta..
HOssa meg megérdemelte a 25 meccset.petey
több mint 12 éve
Grat a BLuesnak, megérdemelték. A védelem és a kapusteljesítmény vitte őket tovább. Az hogy hatékony az offense vitatkoznék 😊 beütnek egyet és bekkelnek 1000-el, ha meg megugranak és beütnek mégegyet akkor nyertek is gyakorlatilag.Gratulálok a Bluesnak amúgy, domináltátok a párharcot! Elképesztő kapusteljesítmény végig, jóvédekezés, és Berglund vezette hatékony offense.zavi27Nem igaz hogy ez a színtelen szagtalan Blues már 3-1re vezet! 😐 Végignyomtuk a 4 meccset is, de kimaradtak a helyzetek, kapusuk mindent védett. Innen már nagyon nehéz lesz sajna.zavi27😊 😊
10 év után ment tovább az első körön a csapat - oké a lockout óta nem is playoffoltunk csak egyszer, előtte meg chokerkedtünk két és fél évtizedig zsinórban. Joe jól játszott amúgy a Sharksban, talán egyedül ő (ezért külön öröm a Perron féle győztes gól az utolsó meccsen), ezt ki kell emelni ha már mindig szidják a rájátszások miatt, meg még Burns tetszett tőletek. Várjuk a következőt, aki nagy valószínűséggel a Kings lesz.Rammer
Sharksnak meg itt az ideje újraépítkezni. Elsőnek mehetne Doug Wilson :/ aztán Marleau. Ideje valami ütős védelmet építeni mert ez fos már évek óta..
HOssa meg megérdemelte a 25 meccset.
több mint 12 éve
Gratulálok a Bluesnak amúgy, domináltátok a párharcot! Elképesztő kapusteljesítmény végig, jóvédekezés, és Berglund vezette hatékony offense.Nem igaz hogy ez a színtelen szagtalan Blues már 3-1re vezet! 😐 Végignyomtuk a 4 meccset is, de kimaradtak a helyzetek, kapusuk mindent védett. Innen már nagyon nehéz lesz sajna.zavi27😊 😊
több mint 12 éve
Hát igen, elég durva az PO idén nyugaton, Innentől Kingsnek és Phoenixnek drukkolok itt. Pedig most itt lehetett volna az esély egy nagydöntőre, hogyha a Vancouver is simán kiesik a Detroit után. Úgy látszik akármit csinálunk, sose jön már össze. 😐Nem igaz hogy ez a színtelen szagtalan Blues már 3-1re vezet! 😐 Végignyomtuk a 4 meccset is, de kimaradtak a helyzetek, kapusuk mindent védett. Innen már nagyon nehéz lesz sajna.zavi27Nyugaton másmilyen a PO, mint Keleten.
Detroit után a San Jose is kiesettHabi
több mint 12 éve
Nem igaz hogy ez a színtelen szagtalan Blues már 3-1re vezet! 😐 Végignyomtuk a 4 meccset is, de kimaradtak a helyzetek, kapusuk mindent védett. Innen már nagyon nehéz lesz sajna.zavi27Nyugaton másmilyen a PO, mint Keleten.
Detroit után a San Jose is kiesett
JT Daniels fan
több mint 12 éve
az a komoly, hogy a Chicago-Phoenix párharc úgy áll 2-3-ra, hogy mind az öt meccs OT-ben dőlt el, és ez volt a Hawks sorozatban hetedik hosszabbításos playoff meccse... kezdem unni, de még bőven meglehet a továbbjutásmost haza Chicago-ba, aztán győzelem esetén vissza Phoenix-be...
---
több mint 12 éve
Nem igaz hogy ez a színtelen szagtalan Blues már 3-1re vezet! 😐 Végignyomtuk a 4 meccset is, de kimaradtak a helyzetek, kapusuk mindent védett. Innen már nagyon nehéz lesz sajna.zavi27😊 😊
10 év után ment tovább az első körön a csapat - oké a lockout óta nem is playoffoltunk csak egyszer, előtte meg chokerkedtünk két és fél évtizedig zsinórban. Joe jól játszott amúgy a Sharksban, talán egyedül ő (ezért külön öröm a Perron féle győztes gól az utolsó meccsen), ezt ki kell emelni ha már mindig szidják a rájátszások miatt, meg még Burns tetszett tőletek. Várjuk a következőt, aki nagy valószínűséggel a Kings lesz.
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 12 éve
Nem igaz hogy ez a színtelen szagtalan Blues már 3-1re vezet! 😐 Végignyomtuk a 4 meccset is, de kimaradtak a helyzetek, kapusuk mindent védett. Innen már nagyon nehéz lesz sajna.