Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 969 — Így remélem megfelelek nektek.....
fasse érti a pingvingeket, elgurult a gyógyszer?
talán nem kellene faszkodni, és akkor nem kapnának game misconductotslowmotion
Globális felmelegedés ami elveszi az életterüket, és ettő feszültnek tetszenek lenni 😀
több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
talán nem kellene faszkodni, és akkor nem kapnának game misconductotslowmotion
nagyon durván nézett ki hogy 5-en ülnek a büntetőpadon, és vagy 4-5 olyan volt hogy csak néztem ezeknek mi bajuk

We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 711 — Cowboys fan
talán nem kellene faszkodni, és akkor nem kapnának game misconductot
több mint 11 éve
Datysukra nincsenek szavak.
nem tudott semmit varázsolni egész meccsen, úgyhogy ütött egy egész pályás, kétkapufás üres kapus gólt 😊
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
fasz kivan a sok foteltől, akik ilyenkor ki bírnak jönni PO meccsre, szezon közben hol voltak ezek te 😀
#hajraalbavolan

1 ide, vasárnap ledöntjük Bécset

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 969 — Így remélem megfelelek nektek.....
Keleten viszont indul a tavaszi hadjárat az éllovas Montreal számára. Nagyon szép shotouttal indulunk a nagy menetelésnek, nem is reméltem. Viszont a következő egy hónap brutális lesz utána meg pláne 😛 Ha ebből vhogy pozitívan tudnánk kikeveredni. Gyakorlatilag majd az összes lehetséges SC ellenféllel játszunk, nagy részt idegenben, plusz még 3x a Tampával..... remélem nem fárad el benne túlságosan a csapat és nem csúszunk nagyon hátra majd a tabellán. Így is csoda amit elértek a srácok 4x a Bruins 3x a Toronto innentől minden más ajándék 😛

Florida belehúzott, Jagr és Heatly együtt. 5-10 évvel ezelőtt mekkora páros lett volna 😀
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 626 — Lucas Scott
Elég régóta már csak felszínesen követem a ligát, fogadni szeretnék mégpedig alapszakaszgyőztesre nyugaton, kombinálva egy másik jövőbeli fogadással. A predators, ducks, blues 3ast tervezem lefedni téttel, és a kérdésem az lenne h szerintetek ezek közül lesz e végül a nyugati első. Többiek már sztem nagyon messze vannak még egy jó sorozattal is, ill a chicago nem, de ott ugye most kane egy darabig off. Vélemények a hozzáértőbbektől?Iceman88
én ducks szurkoló vagyok, de sztem mi biztosan nem leszünk elsők ... inkább a predsre tennék most igazán

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Iceman88 Denver Broncos 50
Elég régóta már csak felszínesen követem a ligát, fogadni szeretnék mégpedig alapszakaszgyőztesre nyugaton, kombinálva egy másik jövőbeli fogadással. A predators, ducks, blues 3ast tervezem lefedni téttel, és a kérdésem az lenne h szerintetek ezek közül lesz e végül a nyugati első. Többiek már sztem nagyon messze vannak még egy jó sorozattal is, ill a chicago nem, de ott ugye most kane egy darabig off. Vélemények a hozzáértőbbektől?
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 989 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Jaromir Jagr to the Florida Panthers for a 2015 second-rounder and conditional 2016 third-rounder.
For the 2016 third rounder, Devils have choice of Florida's or the one Panthers got from Minnesota in the Bergenheim deal!
o_o

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Tegnap mit fogott Ramo. Ettől függetlenül nyert a NYR (a két legjobb játékosa nélkül is), de ez valami egészen fantasztikus volt.

video.nhl.com/videocenter/console?catid=35&id=762123&lang=en

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 11 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Közben épp agyonverjük a Hawkst,6 vereség után épp itt az ideje egy győzelemnek.
több mint 11 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
35 éve ezen a napon történt meg a csoda a jégen! 😉gaben
"A láb eteti a farkast". 😊 R.I.P Herb!
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 989 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
35 éve ezen a napon történt meg a csoda a jégen! 😉

több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 486
Hát ennek a Sharks - Kings meccsnek semmi hangulata nem volt. Azok a mű hókupacok apám! :-/gaben
A Kings mezéről ne is beszéljünk...

több mint 11 éve
Hát ennek a Sharks - Kings meccsnek semmi hangulata nem volt. Azok a mű hókupacok apám! :-/

több mint 11 éve
Mrazeket visszaküldtük az AHL-be, egyből nyomatott egy OT GWG gólpasszt.
csak ragadt rá valami a nagyok között 😊
több mint 11 éve
uhhh... Kane shootout gólja nagyon alázós volt... 😊slowmotion
Toews is kiakasztotta Fleury-t kicsit. 😊

több mint 11 éve
uhhh... Kane shootout gólja nagyon alázós volt... 😊
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
Visszavonul Nabokov is San Joséból 😕

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Stadium Series felvezető!
 vid.me/dECM

több mint 11 éve
Brodeur visszavonult!
Ezzel Jagr apó hivatalosan is korelnök. 😕)

több mint 11 éve
A gálameccs!
 www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=0_Wo8cguoog&x-yt-cl=84503534gaben
"The golie Nightmare!" 😛danyly
"Good stop! Good stop Carey." 😀😀😀

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
A gálameccs!
 www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=0_Wo8cguoog&x-yt-cl=84503534gaben
"The golie Nightmare!" 😛

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
A gálameccs!
 www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=0_Wo8cguoog&x-yt-cl=84503534

több mint 11 éve
Kialakult a két csapat az All-Star meccsre.

www.nhl.com/ice/page.htm?id=103338