Jégkorong

23 feliratkozó

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 530 — Cowboys fan
😕

hát, ez gyors volt.
a Bolts háromnegyede egyáltalán nem volt jobb nálunk, de az első soruk szénné gyilkolt. (lehet, hogy tanultak a tavalyi párharcunkból, amikor Stamkos csak a levegőt szívta el a többiek elől.)

viszlát, Varázsló!
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 843 — Csodabogár
na az igazság pillanata, behúzzuk-e a 4. meccset LA-ben vagy nem.

több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 061 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
a végén ott is volt egy jó tömegbunyó 😊 közben a Tampa már szinte biztosan kiveri a Detroitot, ma meg önös érdekből a Panthers-nek kell nagyon szurkolnom az Islanders ellen, mert meleg a pite és jó lenne azért egy PO meccset még Sunrise-ban is megnézni
baggio
Jaromirt csókoltatjuk

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 233 — no es importante
a végén ott is volt egy jó tömegbunyó 😊 közben a Tampa már szinte biztosan kiveri a Detroitot, ma meg önös érdekből a Panthers-nek kell nagyon szurkolnom az Islanders ellen, mert meleg a pite és jó lenne azért egy PO meccset még Sunrise-ban is megnézni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Wardy Los Angeles Rams Missouri Tigers 11
A Blues 3-1-re megy a Hawks ellen! Egy jó chicagoi challenge még egy góltól megfosztott minket, de szerencsére ez most nem számított
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 608 — Lucas Scott
Elhoztuk mindkét meccset LA-ből! Bár én már nem mondok semmit a múltat ismerve, de nem rossz!😊
zavi27
ki is kaptunk ot-ban otthon, de ha meglesz szerdán a hazai akkor szerintem 5 meccsből, max 6-ból lezárjuk
petey
En mar nem bizok semmiben, eddig a szokott modon folytatodott megint😄
zavi27
ez nem igaz. a szokott mód az lenne, hogy 3-0-ról estek ki 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 802 — Amerikai sportok rajongója
Elhoztuk mindkét meccset LA-ből! Bár én már nem mondok semmit a múltat ismerve, de nem rossz!😊
zavi27
ki is kaptunk ot-ban otthon, de ha meglesz szerdán a hazai akkor szerintem 5 meccsből, max 6-ból lezárjuk
petey
En mar nem bizok semmiben, eddig a szokott modon folytatodott megint😄
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 843 — Csodabogár
zavi27

több mint 10 éve
Mi a rák van a Duck-szal? Otthon 2 bukta, rohadt nehéz lesz így...
NB2
edzőbuktatás
gaben
első meccsen csak szarok voltunk. második meccsen ellenünk fújtak. ennyi igazából. nem olyan rossz a nashville, mi meg puhányok vagyunk.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 061 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
NB2
edzőbuktatás

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 530 — Cowboys fan
Az se semmi, hogy sorozatban harmadszorra zárult bunyóval a Wings-Bolts meccse 😊 és lesz itt még adok-kapok
baggio
lesz.
de most legalább nem mi voltunk a hunyók.
több mint 10 éve
Az se semmi, hogy sorozatban harmadszorra zárult bunyóval a Wings-Bolts meccse 😊 és lesz itt még adok-kapok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
a mait elcsalták a bírók, de tény, hogy nincs bennünk átütő erő, ennél sokkal több kell.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 378 — NFL bracket champion '26
Kacsa volt, hogy ez egy jó csapat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 29 700 — nabege2@yahoo.com
több mint 10 éve
több mint 10 éve
BCS Indianapolis Colts 283
Visszavonult Peyton, visszavonult Kobe és most Datsyuk is elköszön az NHL-től (kedvenceim a 3 ligából)....most komolyan, ez nem véletlen 😀
több mint 10 éve
Megérdemelten nyert azért a Bolts, a végére teljesen elkészültek az erejükkel a vendégek, bár kis szerencsével meglehetett volna. Adtak a szurkolóknak ilyen kis dobszerűséget, sőt még rigmusokat is énekeltek néha, egész jó volt a hangulat, a meccs második felétől meg már tényleg pörgött a PO hoki

---
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
csak sikerült kiszopni a sérülésektől tizedelt Lightning ellen. Helm egész jó meccset nyomott, mind a 3 kapott gólban vastagon benne volt. Mondjuk a mi góljaink is nagyon szarok voltak...

Lundqvist megsérült, ma megy orvoshoz, lehet vége számára (és a Rangersnek is) a PO

JT Daniels fan
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 619 — Dolphins fan
Playoff 1. forduló

KELET
Capitals - Flyers 4-1
Pittsburgh - Rangers 2-4
Panthers - Islanders 3-4
Lightning - Red Wings 4-2

NYUGAT
Ducks - Predators 4-1
KIngs - Sharks 4-2
Stars - Wild 4-1
Blues - Blackhawks 3-4

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
 www.nhl.com/stanley-cup-playoffs

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 358 — "Montoya por favor!"
hajrá Ducks, win the Stanley CUP 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 219 — Jó ötletnek tűnt!
szerdán irány az Amalie Arena 8)
baggio
na akkor nagyon figyuzd a piros-fehér 13-ast, mert már csak pár meccsen varázsol odaát (ok, tudom, nem a vendégek érdekelnek, de akkor is 😊)
slowmotion
Még Hawks fanként is a Wings-nek fogunk drukkolni, ez nem kérdés 😊
baggio
boo yah 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 378 — NFL bracket champion '26
Egész jó lett:
 www.youtube.com/watch?v=ZIXUBfYiCT0

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nekem igy ranezesre szinte mindegyik playoffparharc kemenynek tunik, egyaltalan nem biztos tovabbjutoval. Illetve sajnos a Sharks-om kieseseben szinte biztos vagyok a Kings ellen. Ellenuk mindig befurdunk ilyen parharcokban.