Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Damien Brunner minden jel szerint aláírt a Red Wingsbe. Svájci liga pontkirálya volt, 45 meccsen 24+36 kombóval zárt. A fél NHL vitte volna, de július elsején aláír Detroitba 1 évre egy 2-way contractot. Hudler féle jelenség olcsóbb kivitelben.A Penguins elcserélte a napokban 10 éves szerződést elutasító Jordan Staalt a tesója mellé. Jött hozzá Brandon Sutter, Brian Dumuolin és a 8. választási lehetőség (Derrick Pouliot D lett a választott).
Majd Michaleket küldték vissza a Yoteshoz Roupp egy kapus prospect és a 81. választási lehetőség jött cserébe. egyébként a Pens GM-e elég sokszor hívta a nashvillei kollégáját, valszeg Suter jogait akarják (ezt nem kellene 😀 )
Ma jöhet a többi kör, lehet pár nagyobb trade is ahogy rebezsgetik (Nash,Luongo,Bobby Ryan, Suter?)
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Ma és holnap Draft:http://denversports.blog.hu/2012/06/22/pentek_szombat_nhl_draft
A DU-ból két freshman, LaLeggia és Loney vár bevetésre, illetve két friss belépő, Q. Shore és D. Mermis. Jó lenne, ha legalább a harmadik Shore értelmes csapatba kerülhetne, a két bátyjával ellentétben.
Filip Forsberg néven én is megmérettetem magam. 😀
több mint 12 éve
Landeskog nyerte a Caldert, soha nem láttam még játszani, de üde színfolt lehet ebben a nyomorék csőcselékben. Mondjuk annyira nem szimpatikus, civil képek alapján tuti meleg. 😀http://denversports.blog.hu/2012/06/21/landeskog_a_calder_gyoztese
több mint 12 éve
na az mi volt:http://www.youtube.com/watch?v=LVoLMM3Pfak&feature=player_embedded
😀 😀 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Az NHL 2011/2012-es szezonjának díjazottai:Hart Trófea (legértékesebb játékos a szakírók szavazatai alapján): Jevgenyij Malkin (Pittsburgh Penguins)
Ted Lindsay Díj (legértékesebb játékos a hokisok szavazatai alapján): Malkin
Vezina Trófea (legjobb kapus): Henrik Lundqvist (New York Rangers)
James Norris Trófea (legjobb hátvéd): Erik Karlsson (Ottawa Senators)
Calder Trófea (legjobb újonc): Gabriel Landeskog (Colorado Avalanche)
Frank J. Selke Trófea (legjobb védekező csatár): Patrice Bergeron (Boston Bruins)
Lady Byng Trófea (legsportszerűbb játékos): Brian Campbell (Florida Panthers)
Jack Adams Díj (legjobb edző): Ken Hitchcock (St. Louis Blues)
King Clancy Trófea (humanitárius szolgálatért): Daniel Alfredsson (Ottawa Senators)
Bill Masterton Trófea (a sportág iránti alázatért): Max Pacioretty (Montreal Canadiens)
Mark Messier Díj (legjobb vezéregyéniség): Shane Doan (Phoenix Coyotes)
Art Ross Trófea (pontkirály): Malkin
több mint 12 éve
Gabesz92Köszi a megerősítést! Nem voltam benne 100%-ig biztos, de akkor csak nem csalt a memóriám 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
azért az kurvanagy, hogy 8 Kings playát interjúvoltak meg a jégen a meccs után, mindegyiknek olyan szakálla volt, mint a picsa 😀PO-ba nem borotválkoznak, talán a '80-as években hozta ezt szokásba az Islanders.
a hokisok valahogy mindig telibe szarjáék a borotvát 😀Stez
több mint 12 éve
azért az kurvanagy, hogy 8 Kings playát interjúvoltak meg a jégen a meccs után, mindegyiknek olyan szakálla volt, mint a picsa 😀a hokisok valahogy mindig telibe szarjáék a borotvát 😀
több mint 12 éve
Bajnok az LA Kings! Megérdemelt, nagy siker, 8. kiemeltként így végigmasírozni! Gretzky elhozta a hokit ide, most itt az első Stanley!
több mint 12 éve
Nagy grat a Kings-nek.Tud valaki egy jó oldalt ahol felvételről meg lehet nézni a döntő hatodik meccsét?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Jogos volt sztem a kiállítás, a Debs meg védekezhetett volna. Egész meccsen jobban pörgött a Kings, ők itt meg akarták nyerni a Kupát, a Debs meg sztem elégedett volt egy picit a söprés elkerülésével.
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Az az 5 perces kinyírta a Devilst eléggé. Boarding volt az oka PP-nek, ugye? Dícsérni kell azért az LA-t, hogy 3 gólt tudott szórni az előnyben. Abszolút megérdemlik a kupát, egyetlen ellenfelüknek sem volt esélye a PO-ban.
több mint 12 éve
nagyot ment mind2 döntőbe jutott csapat, de megérdemelten meg LA-be a kupa.Akkor most már jöhet Suter és Parise 😊 😛
JT Daniels fan
több mint 12 éve
5 perces Kings emberelőny -> 3 gól, majd a 2. negyed elején itt a negyedik, innen már nem lesz visszaútNem is tudtam, hogy hokit is nézel, jó hozzáállás 😉 😊
megy a Stanley Cup LA-bejjncaa
6-1, ez már TKO. A Kings megérdemelten húzza be az első Stanley Cupját. A Wikipedián a meccs vége előtt 5 perccel már odaadták nekik a bajnoki címet. Grat a Királyoknak, megérdemlik egy ilyen PO után :taps:
És akkor most jöjjön a Dodgers-Angels.
több mint 12 éve
5 perces Kings emberelőny -> 3 gól, majd a 2. negyed elején itt a negyedik, innen már nem lesz visszaútmegy a Stanley Cup LA-be
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na, visszajött a Devils 2-3ra. Végülis annyira kiegyenylített volt eddig is a párharc, hogy várható volt, hogy nekik is összejöhetnek majd meccsek, ennyit meg is érdemeltek, bár góljaik most nekik voltak szerencsések.zavi27azért remélem ma hazai pályán már befejezi a Kings (és nem csak a tippmix miatt 😀)
több mint 12 éve
Na, visszajött a Devils 2-3ra. Végülis annyira kiegyenylített volt eddig is a párharc, hogy várható volt, hogy nekik is összejöhetnek majd meccsek, ennyit meg is érdemeltek, bár góljaik most nekik voltak szerencsések.
több mint 12 éve
A div1-es vb-re a jegyárusítás mikor fog keződni és napi jegyeket lehet-e majd venni, vagy csak heti bérletet?
több mint 12 éve
Csodálatos ez a Kings! Hátul Quick és Doughty, elöl Kopitar, Carter, Williams. Minden emberelőnyt kivédekeztek, szinte mindent beütötték.Innen már nem lehet elbukni, Go Kings!
több mint 12 éve
amit csinál a kings emberelőnybe, meg hátrányba az valami zseniális 😀 Nem hiszem hogy lenne még esélye a Devilsnek
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Itt már nincs remény a Devils-nek, de én ezt már az előzőekben is taglaltam. Carter megint fanatikus volt, a Devils meg impotens (még 5 a 3 ellen is !) emberelőnyben. A Kings viszont kihasználta az előnyeit, pedig elég gyenge mutatói vannak ezen a téren a PO-ban. Jó kis "munkásember", egységes csapat, melyben van egy-két kiemelkedő játékos + fiatal, agilis, jó képességű játékosok. Egységes a csapat és ez nagyon sokat számít.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
3-0 a Kings-nek. Csoda kéne, hogy ez megforduljon. Szerintem szerdán vége lesz az 2011-12-es NHL szezonnak. Mintha teljesen elfogyott volna a Devils.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igen ezt benézte az író. Csak gondoltam beteszem mi a véleményed. Azért azt meg most ne firtassuk, hogy Canucks... Elég nagy baj az, hogy ilyen simán ki lettünk verve. De ez van.danylyBocsi, felreertettel. Nem miattad irtam a Canucksot h marjalak, csak a kontinuitas szemlelteteseert h ha nem a szeria vegeredmenyet nezzuk, hanem az egyes meccseiket, akkor azt lathatjuk szvsz h a nalunk papiron sztem egyebkent jobb Canucksot ledaraltak, a Bluest eleg siman inteztek el, a Yotes ellen meg mar boven becsusztak szenvedos meccsek, a dontoben meg eddig kurvara halasak lehetnek ezert a ket darab 2-1es eredmenyert. Erre mondtam, hogy hol van mar az az ellenallhatatlan Kings, mint akik ellenetek jatszottak ? Es itt nem arrol van szo, h hektikusak lennenek, hanem folyamatosan jonnek fel rajuk az ellenfeleik.
több mint 12 éve
Igen ezt benézte az író. Csak gondoltam beteszem mi a véleményed. Azért azt meg most ne firtassuk, hogy Canucks... Elég nagy baj az, hogy ilyen simán ki lettünk verve. De ez van.Kb. így: "Peter DeBoer továbbra is bízott a negyedik sorban, annak ellenére, hogy Doughty rajtuk keresztül hámozta át magát, az egész pályán és így született meg a Kings első találata. De a vezetőedző megérzése ezúttal is jónak bizonyult. A harmadik percben ugyanis érkezett az egyenlítő találat, megint az agresszív letámadásnak köszönhetően. Miután Gionta megszerezte a korongot felvezette azt a Királyok harmadába, majd Zidlicky előtt kötött ki a pakk, aki meg is eresztett egy távoli lövést. Ahogy az első találkozón is, úgy most is megpattant valakin, ezúttal Ryan Carter-en. És ennek az irányváltoztatásnak köszönhetően született meg az egyenlítő találat. A Devils negyedik sora összesen 21 pontot szerzett az idei rájátszásban, ebből 9-et az utolsó négy meccsen."Ez hol jelent meg ? NSO ? Sok golt szerzett amugy valoban a 4. sor a poban, de Gionta es Carter nemigen voltak egyutt palyan az elso meccsen, tehat akar egy sorcseres kavarodas is okozhatta a szituaciot. A masodikat meg nem volt szerencsem latni, csak a tesom adta le a reszletes jelentest, akinek a meglatasaiban es velemenyeben maximalisan megbizok es nagyra tartom oket.
Lehet meg lettek kavarva a sorok, hogy hatékonyabb legyen és megzavarja az ellent, de valahogy így alakult.danyly
A megpattano loves meg egy bullshit. Az iro meg nem hallott olyan passzrol, ami lovesnek nez ki, de a belenyulasra jatszo passz valojaban (tipped pass)? KAC-KAC. Nagy szakerto lehet az ilyen 😊Fake