Jégkorong
23 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nekem mindegy, az egész társaságról megvan a véleményem.TheMileHighCitySzíved joga 😊
több mint 15 éve
Nekem mindegy, az egész társaságról megvan a véleményem.Akkor azért megjegyezném, hogy nem éppen sportszerű az éves Avs-elemzésemet lerövidítve, belőle egész mondatokat kiragadva publikálni, és saját szerzeményként feltűntetni...A szerkesztő kilétéből láthatod, hogy nem az én saram 😊Buchek8
http://denversports.blog.hu/2011/06/04/avalanche_nem_a_mi_evunk_voltTheMileHighCity
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Akkor azért megjegyezném, hogy nem éppen sportszerű az éves Avs-elemzésemet lerövidítve, belőle egész mondatokat kiragadva publikálni, és saját szerzeményként feltűntetni...A szerkesztő kilétéből láthatod, hogy nem az én saram 😊
http://denversports.blog.hu/2011/06/04/avalanche_nem_a_mi_evunk_voltTheMileHighCity
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://denversports.blog.hu/2011/06/04/avalanche_nem_a_mi_evunk_voltTheMileHighCityRemek kis írás! 😉
több mint 15 éve
Nagyon jó helyre került a kupa 😊Akkor azért megjegyezném, hogy nem éppen sportszerű az éves Avs-elemzésemet lerövidítve, belőle egész mondatokat kiragadva publikálni, és saját szerzeményként feltűntetni...
Akit érdekel az NHL, látogasson meg bennünket 😊 http://faceoff.blog.hu/Buchek8
http://denversports.blog.hu/2011/06/04/avalanche_nem_a_mi_evunk_volt
több mint 15 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó helyre került a kupa 😊Akit érdekel az NHL, látogasson meg bennünket 😊 http://faceoff.blog.hu/
több mint 15 éve
Gratulálok a Boston-nak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 15 éve
A liga legjobb csapata nyert sztem, megérdemelték. Csak azt sajnálom, hogy rendkívül színvonaltalan volt hétmeccses szériához képest, tulajdonképpen izgalmat csak a három Nucks-siker hozott.
több mint 15 éve
triangle
1 283
így van. nem 5 év az, sokkal több: 7 😀sajnos mindenben jobb volt a Boston most is meg végig a 7 meccsen szóval jó helyre kerültBár így lenne, de Patriots csak közel volt hozzá a 2007-es szezonban 😉Boston
így 5 év alatt boston behúzta a kupát mind a 4 majorbenOrk
több mint 15 éve
sajnos mindenben jobb volt a Boston most is meg végig a 7 meccsen szóval jó helyre kerültBár így lenne, de Patriots csak közel volt hozzá a 2007-es szezonban 😉
így 5 év alatt boston behúzta a kupát mind a 4 majorbenOrk
Do your job
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Külön gratula Recchinek és Seidenbergnek! 😉
több mint 15 éve
sajnos mindenben jobb volt a Boston most is meg végig a 7 meccsen szóval jó helyre kerültígy 5 év alatt boston behúzta a kupát mind a 4 majorben
több mint 15 éve
nagyon nem tudom, hogy mire gondolt Luongo a 3.gólnál

JT Daniels fan
több mint 15 éve
Mindkét csapat a nullával egyenlő idegenben.danylya Boston a 3 idegenbeli meccséből bármelyiket behúzhatta volna (úgy értem komoly esélyük is volt) a Canucksnak semmi köze nem volt egyik TD Gardenbeli meccshez. Remélem ma megtörik a hazai pálya előnye. Let's Go Bruins!

JT Daniels fan
több mint 15 éve
Ma este (hajnalban) minden eldől!Ha a történeti hűségnél maradunk nem 17-2 hanem 17-3, de ez persze nem oszt nem szoroz.
Mindkét csapat a nullával egyenlő idegenben. A Boston seggét sem kell annyira nyalni. Jobb de csak egy kicsivel, és ha újra nem nyer Vancouver-ben akkor mit sem ér, hogy otthon hú de nagy legények. Azért lett kitalálva a kiemelési lista+otthon játszó csapatnak van egy kis előnye. A riporterek is nagyon odavannak a Boston-ért, sokszor nem tetszik a közvetítés. Thomas ilyen csodálatos, Krejci v. Marchand micsoda játék, lövések stb. Ha már ennyire jók miért nem bírtak eddig nyerni idegenben? Majd akkor azt mondom nagy csapat a Boston, ha a 7. sorsdöntő meccset be tudja húzni. Addig mi vagyunk előnyben. Két meccsen (idegenben) még gólt sem bírt ütni a Boston!! Akkor hová tűnnek a nagy góllövők? Ne fogjuk ezt se a bírókra. Ha valaki erre is gondol esetleg. Szórnak ezek boldog-boldogtalant mind két oldalról.
Thomas messze jobb mint Luongo ezt elismerem, de otthon Luongo megtáltosodik. Most is ez lesz. Nem szabad otthonról elengedni a kupát. Sosem nyertünk és ennél közelebb lehet sosem lesz legközelebb. Ki kell használni a lehetőségeket és kész. Össze kell kapnia magát Kesler-nek, Sedinéknek és Bieksának legfőképp, de persze a többieknek is.
Go Canucks Go!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 15 éve
Bruins teljesen felmossa a jeget a Canucks-al. 17-2! a gólkülönbség Bostonban a Bruins javára...döbbenetpeteyAztán ha a Nucksé a kupa sokra mennek vele 😊 de az azért remélem nem következik be, a szériában tisztán a jobb csapat a B's.
több mint 15 éve
Bruins teljesen felmossa a jeget a Canucks-al. 17-2! a gólkülönbség Bostonban a Bruins javára...döbbenet
több mint 15 éve
Lol, hát jobbat tenne az átlagnéző szempontjából, ha csak Vancouverben nyomnák a meccseket mert Luongo gigalol a Gardenben. 4-0-ról nem hiszem, hogy bármi esélyük lenne Thomas ellen, eddig 130+ perc alatt 1 gól a mérlegük, gondolom az 50 perc alatt négy nemh angzik ez alapján reálisnak.
több mint 15 éve
Hihetetlen a meccseknek/eredményeknek az alakulása. A Nucks úgy fog kupát nyerni, hogy kb. minusz 8-10-ben lesz a gólaránya a döntőben.
több mint 15 éve
ráfog baszni a boston ere a 3 korai, kihagyott pp-re

JT Daniels fan
több mint 15 éve
Persze tudom írni is akartam de továbbvittem a gondolatot. De egy kicsit erélyesebbnek kellene lennie Vigneault mesternek is. De persze elsődlegesen a védelmet kell gatyába rázni, de szerintem most otthon megint jók leszünk.4-2-vel v. 4-3-al, de meg lesz ez.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Schneider-t pedig kezdőként szeretném látni a következő meccsen. A 3. meccsen is már be kellett volna állítani, mert kell neki is a rutin+Luongo önbizalmát már minek kellett tovább rombolni? Nem bízik a mester a cserekapusban? Több bizalmat kell neki szavazni, jó kapus, de nem a legjobb.danylyschneider kezdokent a kapitany helyen a kupadontoben ? 😀 az szep baleset lenne. rutint tan maskor kene gyujteni.
a 3. meccsen ha joltom azert piritott vegig luongo mert o maga akart vegig vedeni. rakerdezett nala 4 utan is h vissza akar-e menni es o akart. akarmikor cseret kerhetett vna de o nem tette. semmi nem mult vinyon max csak az h ennyire rahagyta.