Kérdések bármiről

32 feliratkozó

3 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 190 — no es importante
Lengyelországba esetleg van, aki szokott járni és mostanában is menni fog?
szaba
Haverom Varsóban él, szeptemberben megyek hozzá legközelebb (de lehet már augusztusban is), dobj majd PM-et

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
NB2 New England Patriots 29 547 — nabege2@yahoo.com
szaba
mintha valaki ott melózna kint, nem?
3 napja
szaba Los Angeles Chargers 13 043
4 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 270 — Axel Foley
Sziasztok.
Debreceni lakos van e itt köztünk?
Kéne egy kis infó.
Bazzani
írj nyugodtan
ervinator
Köszi, közben megoldódott.

5 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 122
Sziasztok.
Kéne egy kis infó.
Bazzani
írj nyugodtan

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
5 napja
NB2 New England Patriots 29 547 — nabege2@yahoo.com
talan adam8 és ervinator debreceni
legalábbis focis fórumból az rémlik 😊
5 napja
Sziasztok.
Kéne egy kis infó.
Bazzani
Hogy hol rejtőznek az itteni Fideszbérencek?
🤘 gaben 🤘
Debreceni N.erdőben.
5 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 049 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Sziasztok.
Kéne egy kis infó.
Bazzani
Hogy hol rejtőznek az itteni Fideszbérencek?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 270 — Axel Foley
Sziasztok.
Kéne egy kis infó.

7 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 707 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Kedvezményes repjegy vásárlásban tud valaki segíteni Dominika lenne a cél október 3. indulással 17.vissza.
Dagobert bácsi
Mit értesz kedvezmény alatt, ha a dátum már fix? Az arat egy részt úgy tudod lejjebb tornaszni, ha te/ti alkalmazkodtok idopontban. Ha a dátum fix, akkor pedig a desztinaciot kell nezni, hogy hova olcsóbb. Esetleg figyelembe venni, hogy szezon van e vagy offseason (vagy átmenet). Lehet kalkulalgatni ki jön e kedvezőbben több atszallassal es legitarsasaggal, de ez a jelentos kenyelmetlenseg megéri e?

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

8 napja
Dagobert bácsi 343
Kedvezményes repjegy vásárlásban tud valaki segíteni Dominika lenne a cél október 3. indulással 17.vissza.
10 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 240 — Saturday Night Lights
Nem lehet hogy ágyi poloska ?
Dagobert bácsi
Az nem ugrik
kittli
Az ágyi poloska az a Magyar Péter bekamerázott szobája.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 964 — Steelers fan
Dagobert bácsi
Az nem ugrik

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
10 napja
ozibozi New York Giants 21 889
10 napja
Dagobert bácsi
Vagy rühesség.
10 napja
Dagobert bácsi 343
11 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 240 — Saturday Night Lights
Van valakinek használható ötlete a mini szúnyogok ellen? Napok óta éjjel szétcsípnek minket a hálóban. Hiába fújom be a szobát, teszek elektromos szúnyogölőt, semmi nem használ ellenük. Lecsapni is jó játék, mert ugrálnak. Nappal eltűnnek és csak éjjel mikor alszunk kerülnek elő.
Matthew99
most nevetni fogsz, de én egyszer direkt felkapcsoltam nyáron a lámpát este és kinyitottam az ablakot. vártam kb 1.5 órát, míg olyan invázió nem lett a fény körül, hogy feketéllett a plafon. akkor öngyújtó+axe elő és olyan armageddont rendeztem a kis geciknek, hogy ahhoz képest a fatman humanitárius segélyszállítmány volt. onnantól egész nyáron el lehetett lenni, nem tudok másra gondolni, minthogy vmi hormont megéreztek a többiek, hogy micsoda népirtás történt, mert onnantól csak eltévedő egyedekkel kellett számolnom
fake.id
Célravezetőbb módszer, ha felgyújtod az egész lakást, ennél jobban nem tudsz kibaszni velük.
nagylaza, főpohárnok
Napkomentyesírok.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 549 — Invisible man
Van valakinek használható ötlete a mini szúnyogok ellen? Napok óta éjjel szétcsípnek minket a hálóban. Hiába fújom be a szobát, teszek elektromos szúnyogölőt, semmi nem használ ellenük. Lecsapni is jó játék, mert ugrálnak. Nappal eltűnnek és csak éjjel mikor alszunk kerülnek elő.
Matthew99
A csapdát ("szúnyog pirítót") érted rajta vagy a konnektoros párologtatókat ?
A "pirító" elvileg pont azért működik ,mert vonzóbb tud lenni mint, az ember.
kijo
Mindkettőt hangosan kiröhögték vagy legalábbis maradtak egyedek, akik minket választottak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
11 napja
kijo New Orleans Saints 586
Matthew99
A csapdát ("szúnyog pirítót") érted rajta vagy a konnektoros párologtatókat ?
A "pirító" elvileg pont azért működik ,mert vonzóbb tud lenni mint, az ember.

Szerkesztette: kijo
11 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 004
Matthew99
Thermacell Halo, kozel s tavol nem latsz szunyogot.
JéBé
Abból van kültérink. Van belőle amit lakásban lehet használni?
Matthew99
Jogos, en is csak kint hasznalom es utanaolvasva nem is kene bent.
JéBé
Használhatod bennt is, csak nem fogod már érezni és látni a hatását😀
Vagyis ne használd beltérben, mert beájulsz!!!
11 napja
JéBé Green Bay Packers 8 173
Matthew99
JéBé
Matthew99
Jogos, en is csak kint hasznalom es utanaolvasva nem is kene bent.
11 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 549 — Invisible man
Matthew99
JéBé

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
11 napja
fake.id 2 049 — sixseveeeeeen
Matthew99
most nevetni fogsz, de én egyszer direkt felkapcsoltam nyáron a lámpát este és kinyitottam az ablakot. vártam kb 1.5 órát, míg olyan invázió nem lett a fény körül, hogy feketéllett a plafon. akkor öngyújtó+axe elő és olyan armageddont rendeztem a kis geciknek, hogy ahhoz képest a fatman humanitárius segélyszállítmány volt. onnantól egész nyáron el lehetett lenni, nem tudok másra gondolni, minthogy vmi hormont megéreztek a többiek, hogy micsoda népirtás történt, mert onnantól csak eltévedő egyedekkel kellett számolnom
fake.id
Célravezetőbb módszer, ha felgyújtod az egész lakást, ennél jobban nem tudsz kibaszni velük.
nagylaza, főpohárnok
más lakásával nyilván innen kezdem, sajáttal ilyen kispolgári megoldáshoz mertem csak folyamodni. és előtte még a rizspapír lámpabúrát is leszedtem 😭 ezen kívül előtte nedves fűből tábortüzet is lehet rakni a parkettára. gondolom a parkettalakk füstjét sem szeretik annyira

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
11 napja
JéBé Green Bay Packers 8 173
Matthew99
11 napja
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 200 — Steelers fan
Matthew99
fake.id
nagylaza, főpohárnok
...és még egy fasza bizt. csalást is belőhetsz rá. #Órisábiznisz

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."