Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 9 éve
dugo93
4 234
Biztos az időeltolódás!nagyon sokszor a filmeknél is orosz forrásra teszik rá a szinkront a releaserek, mert sokkal hamarabb kint van jó minőségben arrafelékaszoaz oroszok ekkora torrentesek?Én zenei albumokat töltök ruszki oldalról, de megjelenés előtt 1 héttel már fenn vannak.
hamarabb fent vannak az orosz oldalon a mérkőzések, mint a noonkicken, youtubeon, 10yardon?Ventura
Király. 😊danyly
több mint 9 éve
nagyon sokszor a filmeknél is orosz forrásra teszik rá a szinkront a releaserek, mert sokkal hamarabb kint van jó minőségben arrafeléaz oroszok ekkora torrentesek?Én zenei albumokat töltök ruszki oldalról, de megjelenés előtt 1 héttel már fenn vannak.
hamarabb fent vannak az orosz oldalon a mérkőzések, mint a noonkicken, youtubeon, 10yardon?Ventura
Király. 😊danyly
több mint 9 éve
az oroszok ekkora torrentesek?Én zenei albumokat töltök ruszki oldalról, de megjelenés előtt 1 héttel már fenn vannak.
Király. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
az oroszok ekkora torrentesek?hamarabb fent vannak az orosz oldalon a mérkőzések, mint a noonkicken, youtubeon, 10yardon?
több mint 9 éve
dugo93
4 234
Sajátgépről nem megy,total commanderrel meg nem tudom hogy kell 😕JoeyPorterírok inkább PM-et
több mint 9 éve
JoeyPorter
2 630
Sajátgépről nem megy,total commanderrel meg nem tudom hogy kell 😕Nem. Lennie kell NTFS-nek is. Milyen programmal próbálod? Ha véletlen sajátgép/total commanderrel nem megy, akkor le kell szedni egy másik programot. De elvileg ezeknek is tudniuk kell.dugo1993Amikor rámegyek,hogy formázom,akkor nincs olyan beállítási lehetőség,hogy NTFS csak ex FAT.Az lenne az?JoeyPorterVan egy 16 gigás pendriveom,amire szeretnék felmásolni egy 12 gigás filmet,de amint rányomok a másolás gombra rögtön kiírja,hogy a lemez megtelt.Kipróbáltam ugyanezt az eljárást egy 8 gigás filmmel is annál is ugyanez a probléma.Előtte direkt leformáztam.Ilyen 2-3-4 gigás cuccokat simán rá lehet másolni,de a nagyobbakkal valamiért makacskodik.Tudja valaki,hogy miért van ez?JoeyPorterAzért nem megy rá, mert FAT32-re formáztad a fájlrendszert. Ez pedig nem kezel 4gb-nál nagyobb fájlokat. Nyisd meg a formázás menüpontot, majd a fájlrendszernél a FAT32-t állítsd át NTFS-re. Ezt követően simán rá tudod tenni a 12 gigás filmet.dugo1993
több mint 9 éve
dugo93
4 234
Nem. Lennie kell NTFS-nek is. Milyen programmal próbálod? Ha véletlen sajátgép/total commanderrel nem megy, akkor le kell szedni egy másik programot. De elvileg ezeknek is tudniuk kell.Amikor rámegyek,hogy formázom,akkor nincs olyan beállítási lehetőség,hogy NTFS csak ex FAT.Az lenne az?JoeyPorterVan egy 16 gigás pendriveom,amire szeretnék felmásolni egy 12 gigás filmet,de amint rányomok a másolás gombra rögtön kiírja,hogy a lemez megtelt.Kipróbáltam ugyanezt az eljárást egy 8 gigás filmmel is annál is ugyanez a probléma.Előtte direkt leformáztam.Ilyen 2-3-4 gigás cuccokat simán rá lehet másolni,de a nagyobbakkal valamiért makacskodik.Tudja valaki,hogy miért van ez?JoeyPorterAzért nem megy rá, mert FAT32-re formáztad a fájlrendszert. Ez pedig nem kezel 4gb-nál nagyobb fájlokat. Nyisd meg a formázás menüpontot, majd a fájlrendszernél a FAT32-t állítsd át NTFS-re. Ezt követően simán rá tudod tenni a 12 gigás filmet.dugo1993
több mint 9 éve
Az más, de az exFAT is kezeli a nagy fájlokat.Amikor rámegyek,hogy formázom,akkor nincs olyan beállítási lehetőség,hogy NTFS csak ex FAT.Az lenne az?JoeyPorterVan egy 16 gigás pendriveom,amire szeretnék felmásolni egy 12 gigás filmet,de amint rányomok a másolás gombra rögtön kiírja,hogy a lemez megtelt.Kipróbáltam ugyanezt az eljárást egy 8 gigás filmmel is annál is ugyanez a probléma.Előtte direkt leformáztam.Ilyen 2-3-4 gigás cuccokat simán rá lehet másolni,de a nagyobbakkal valamiért makacskodik.Tudja valaki,hogy miért van ez?JoeyPorterAzért nem megy rá, mert FAT32-re formáztad a fájlrendszert. Ez pedig nem kezel 4gb-nál nagyobb fájlokat. Nyisd meg a formázás menüpontot, majd a fájlrendszernél a FAT32-t állítsd át NTFS-re. Ezt követően simán rá tudod tenni a 12 gigás filmet.dugo1993
több mint 9 éve
JoeyPorter
2 630
Amikor rámegyek,hogy formázom,akkor nincs olyan beállítási lehetőség,hogy NTFS csak ex FAT.Az lenne az?Van egy 16 gigás pendriveom,amire szeretnék felmásolni egy 12 gigás filmet,de amint rányomok a másolás gombra rögtön kiírja,hogy a lemez megtelt.Kipróbáltam ugyanezt az eljárást egy 8 gigás filmmel is annál is ugyanez a probléma.Előtte direkt leformáztam.Ilyen 2-3-4 gigás cuccokat simán rá lehet másolni,de a nagyobbakkal valamiért makacskodik.Tudja valaki,hogy miért van ez?JoeyPorterAzért nem megy rá, mert FAT32-re formáztad a fájlrendszert. Ez pedig nem kezel 4gb-nál nagyobb fájlokat. Nyisd meg a formázás menüpontot, majd a fájlrendszernél a FAT32-t állítsd át NTFS-re. Ezt követően simán rá tudod tenni a 12 gigás filmet.dugo1993
több mint 9 éve
dugo93
4 234
Van egy 16 gigás pendriveom,amire szeretnék felmásolni egy 12 gigás filmet,de amint rányomok a másolás gombra rögtön kiírja,hogy a lemez megtelt.Kipróbáltam ugyanezt az eljárást egy 8 gigás filmmel is annál is ugyanez a probléma.Előtte direkt leformáztam.Ilyen 2-3-4 gigás cuccokat simán rá lehet másolni,de a nagyobbakkal valamiért makacskodik.Tudja valaki,hogy miért van ez?JoeyPorterAzért nem megy rá, mert FAT32-re formáztad a fájlrendszert. Ez pedig nem kezel 4gb-nál nagyobb fájlokat. Nyisd meg a formázás menüpontot, majd a fájlrendszernél a FAT32-t állítsd át NTFS-re. Ezt követően simán rá tudod tenni a 12 gigás filmet.
több mint 9 éve
JoeyPorter
2 630
Van egy 16 gigás pendriveom,amire szeretnék felmásolni egy 12 gigás filmet,de amint rányomok a másolás gombra rögtön kiírja,hogy a lemez megtelt.Kipróbáltam ugyanezt az eljárást egy 8 gigás filmmel is annál is ugyanez a probléma.Előtte direkt leformáztam.Ilyen 2-3-4 gigás cuccokat simán rá lehet másolni,de a nagyobbakkal valamiért makacskodik.Tudja valaki,hogy miért van ez?
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szerintem is simán jó. A második labdám, hanem is pont ilyen, de hasonló kaliber. Egész jól néz ki, jó a fogása, mérete. Jól is bírja, bár ez már nincs úgy kinyírva, mint az első volt.Köszi neked is. Youtube-ot már néztem, aztán valóban szenvedek majd. 😀 Nincs ki tanítson, sőt, szerintem vak vezet világtalant alapon megy majd jövőre a dobálás, mivel a "kör" egyáltalán nem néz NFL-t. 😀
Aztán ha megjött lehet youtuberól tanulni a dobást, 😀 azzal lehet szenvedni egy darabig. Már ha nincs senki aki megtanítson. 😀dugo1993
Tegnap óta találtam egy ilyet is, ha szerencsém van posta nélkül el tudom hozatni, ha nem, akkor marad az Extreme.
teamzone.eu/american-football/baelle/kunstleder-und-trainingsbaelle/381/wilson-nfl-duke-replica
több mint 9 éve
dugo93
4 234
Sziasztok!Szerintem is simán jó. A második labdám, hanem is pont ilyen, de hasonló kaliber. Egész jól néz ki, jó a fogása, mérete. Jól is bírja, bár ez már nincs úgy kinyírva, mint az első volt.
Tanácsot szeretnék kérni labdavásárlás ügyben. Hirtelen feltámadt bennem az ötlet, hogy jövőre meglepném magam egy football labdával. Nagyrészt "szobadísznek", de ha haver/rokon is benne lenne kerti főzés közben kipróbálnám a dobálást is.
Na most itt jön a tanácstalanság, találtam a Decathlon webshopjában egy WILSON NFL Extreme nevezetű labdát. Kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel a labdával (kinézet, méret, mennyire kelt gagyi hatást), érdemes-e megvenni (mert gyanúsan olcsó) vagy inkább vegyek egy "The Duke" game ballt $100 körüli árért, a Wilson webshopjából?
Melyik érné meg úgy, hogy dobálva lehet soha nem lenne vagy évente párszor és lakásban dísztárgy szerepet töltene be?
A válaszokat előre is köszönöm!Tony
Aztán ha megjött lehet youtuberól tanulni a dobást, 😀 azzal lehet szenvedni egy darabig. Már ha nincs senki aki megtanítson. 😀
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Köszönöm a gyors választ! Leírások alapján kezdésnek jó labda lesz.Na most itt jön a tanácstalanság, találtam a Decathlon webshopjában egy WILSON NFL Extreme nevezetű labdát. Kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel a labdával (kinézet, méret, mennyire kelt gagyi hatást),Tonywww.amazon.co.uk/product-reviews/B000RHT16Abaggio
több mint 9 éve
Na most itt jön a tanácstalanság, találtam a Decathlon webshopjában egy WILSON NFL Extreme nevezetű labdát. Kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel a labdával (kinézet, méret, mennyire kelt gagyi hatást),Tonywww.amazon.co.uk/product-reviews/B000RHT16A
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tony
885
Sziasztok!Tanácsot szeretnék kérni labdavásárlás ügyben. Hirtelen feltámadt bennem az ötlet, hogy jövőre meglepném magam egy football labdával. Nagyrészt "szobadísznek", de ha haver/rokon is benne lenne kerti főzés közben kipróbálnám a dobálást is.
Na most itt jön a tanácstalanság, találtam a Decathlon webshopjában egy WILSON NFL Extreme nevezetű labdát. Kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel a labdával (kinézet, méret, mennyire kelt gagyi hatást), érdemes-e megvenni (mert gyanúsan olcsó) vagy inkább vegyek egy "The Duke" game ballt $100 körüli árért, a Wilson webshopjából?
Melyik érné meg úgy, hogy dobálva lehet soha nem lenne vagy évente párszor és lakásban dísztárgy szerepet töltene be?
A válaszokat előre is köszönöm!
több mint 9 éve
Sziasztok! Tud valaki Bp belvárosában (vagy valami bevásárló-központban esetleg) olyan helyet, ahol olcsó lézer pointert kapni? Elég ilyen kis kulcstartós is, nem fogom felrobbantani vele a Holdat, de még csak a szomszéd kerületbe sem célom átvillogni egy prezentációra, mindössze a macskámat akarom "boldogítani" azzal a kis piros fénnyel 😀 Szóval egy pár száz forintos kis valami is elég, nem kell profi szerkezet. Rendelőset találtam, de jobb lenne egy odamegyek-megveszem szertartás. Köszi! 😊
több mint 9 éve
ervinator
1 703
Sziasztok!A/4-s ebook olvasót vennék ajándékba.
Szeretnék segítséget kérni, hogy milyet érdemes venni, ár/érték arányban melyik márkák, amelyekből megéri szemezgetni.
Esetleg ha valakinek van ilyenje, akkor leírhatná, hogy mik az előnyei-hátrányai és ajánlja e?
Köszi!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Olyan kérdésem lenne, hogy normális áron (10 000 körül) szeretnék jégkorit venni persze azért viszonylag normálisat. Nem vagyok benne otthon ezért kérném segítségeteket, hogy milyet hol?! 😊
több mint 9 éve
szuper, köszi!meddig tart a Deák tér-Lehel tér közötti 3-mas metró felújítás?tudtommal csak hétvégén csinálják azt a szakaszt, hétköznap már végig közlekedik a kukac.gamerkr
pl. holnap még pótlóbuszok mennek, vagy lesz rendes menetrend?
--
érdemes a 2-esről a 3-as metró átszállni a Deákon, vagy vergődjek el a Lehel térig ahogy csak bírok, és onnan 3-assal észak felé?sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
meddig tart a Deák tér-Lehel tér közötti 3-mas metró felújítás?tudtommal csak hétvégén csinálják azt a szakaszt, hétköznap már végig közlekedik a kukac.
pl. holnap még pótlóbuszok mennek, vagy lesz rendes menetrend?
--
érdemes a 2-esről a 3-as metró átszállni a Deákon, vagy vergődjek el a Lehel térig ahogy csak bírok, és onnan 3-assal észak felé?sapka
több mint 9 éve
meddig tart a Deák tér-Lehel tér közötti 3-mas metró felújítás?pl. holnap még pótlóbuszok mennek, vagy lesz rendes menetrend?
--
érdemes a 2-esről a 3-as metró átszállni a Deákon, vagy vergődjek el a Lehel térig ahogy csak bírok, és onnan 3-assal észak felé?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
...Akkor miért nem mondhatjuk fel, visszakapva a kauciót? ......JC6Mert nem kapjátok vissza.
Ez az elmélet és a gyakorlat különbözőségének példája.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Van ügyvéd ismerős, aki vállalná ingyen. Megéri?Amúgy azt nem értem, hogy ha a ptk. 6:332. § [A bérbeadó szavatossága] 3. pontjában az van: (3) Ha a bérelt dolog lakás vagy emberi tartózkodás céljára szolgáló más helyiség, és az olyan állapotban van, hogy használata az egészséget veszélyezteti, a bérlő a szerződést felmondhatja akkor is, ha erről a tényről a szerződés megkötésekor vagy a dolog birtokbavételének időpontjában tudott vagy tudnia kellett. Erről a jogról a bérlő érvényesen nem mondhat le.
Akkor miért nem mondhatjuk fel, visszakapva a kauciót? Itt a penész, visszatér folyton, legegészségtelenebb egy kismamára...
szerk.: ha nincs meghatalmazás, hogy a tulaj nevében az ingatlanos eljárjon, akkor nekem nem kötelességem fizetni, csak ha van meghatalmazás, nem? A szerződésben az van, hogy a tulajdonosnak kell fizetnem, nem az ingatlanosnak.
több mint 9 éve
Tony
885
Arról nem is beszélve, hogy mire jogi úton használható döntés születik, addigra rég letelik a hátralévő fél év (főleg, hogy nincs írásos szerződés a birtokban). Ráadásul mivel nincs szerződés, így lövés sincs arról, hogy kinek a kötelessége lenne megjavíttatni a cirkót, lehet simán alá lett írva, hogy a bérlőnek.
A jogi út mindenképp idő és pénzigényes és könnyen meglehet a végén a bérbeadó számára születik kedvező döntés, ez esetben nem csak a kaució, de az ügyvédi költség is kidobott pénz.