Kérdések bármiről

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mindjárt írok fb-on 😊
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
na kompjúterzsenik segítsetek

felnyomtam egy win 7-et a (Toshiba Satellite L850-13M) laptopomra (tök szűz volt) és szeretném aktiválni (igen, tudom vegyek jogtisztát). A Windows 7 Loader Extreme Edition v3.503 -al. Persze nehogy simán menjen (enkóról szedtem le ott elolvastam a hsz-eket és a segéd videót is megnéztem többször is) se az egyszerű, se a haladó módon sem. Az egyszerűnél az ablak aljában ennyi van = Loader&180+days method: incomplete SLIC detected.
Ha valaki találkozott már ilyennel, vagy tudja a megoldást ne habozzon megosztani velem.
Thx

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Leszedik a videót / letiltják a hangsávot.tenorx
Az nem sok.. Köszi!catattack
Nekem pl az egyik feltöltött videóm alól leszedték a hangot,de úgy,hogy én ezt nem vettem észre,mert nálam normálisan szól,csak ismerősök jelezték,hogy nekik nincs hangja a videónak :rolleyes:

több mint 12 éve
catattack 3 520
Leszedik a videót / letiltják a hangsávot.tenorx
Az nem sok.. Köszi!
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jogvédett zenét/videót használ.tenorx
... és ebből lehetnek komplikációk?catattack
Leszedik a videót / letiltják a hangsávot.
több mint 12 éve
catattack 3 520
Jogvédett zenét/videót használ.tenorx
... és ebből lehetnek komplikációk?
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jogvédett zenét/videót használ.
több mint 12 éve
catattack 3 520
Harmadik féltől származó tartalommal való...
Ez mit jelent pontosan a videóim mellett a Youtube-on?
több mint 12 éve
catattack 3 520
FB-on ha lájkolok az csak a lálkoltnál jelenik meg, vagy az összes ismerősömnél?
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Valaki valami normális mahjong játékot nokia 5230ra ?

több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Pl. rossz a memória. Cseréld, vagy ha több modul van benne, próbáld csak ez egyikkel.
A bios-ban állíts mindent defaultra, ha lehet.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Újra megpróbáltam, ugyanez a sszöveg fogadott, csak a MEMORY_MANAGEMENT helyett PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA volt. Ja és a végén van egy ilyen:
Technical information: STOP: és egy csomó szám meg betű.
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
A problem has benn detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

MEMORY_MANAGEMENT

If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:

Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.

If problems continue, disable or remove newly instaleed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup, and then select Safe Mode.

Leformáztam a gépet, elindítottam a windows telepítőt és ez fogadott. Megpróbáltam Safe mode-ban és ugyanez fogadott. Valami számítógépgurunak van ötlete, hogy mi a teendő?
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Az UEFA honlapján van lehetőség az EB ideje alatt fantasy játékot játszani.

Tudtok arról, hogy alakul-e bowl.hu-s liga ezen belül?adyno12
Mindjárt csinálok egy ligát ezen ne múljon 😉
Szerk. kész, itt a kód: 160716-37550
Bővebben: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=2485

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Az UEFA honlapján van lehetőség az EB ideje alatt fantasy játékot játszani.

Tudtok arról, hogy alakul-e bowl.hu-s liga ezen belül?

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 12 éve
catattack 3 520
Okos angolosok!
grind takes no slaves
A szavakat tudom mit jelentenek, de ebben az összeállításban mi a pontos jelentése?catattack
a grind(core) nem tart foglyokatjjncaa
Köszi! Pont erre gondoltam, csak nem tudtam összetenni!
Igen, Grincore! :cool:
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Okos angolosok!
grind takes no slaves
A szavakat tudom mit jelentenek, de ebben az összeállításban mi a pontos jelentése?catattack
a grind(core) nem tart foglyokat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
catattack 3 520
Okos angolosok!
grind takes no slaves
A szavakat tudom mit jelentenek, de ebben az összeállításban mi a pontos jelentése?
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Próbáld meg úgy hogy először a közepes méretre kattintassz, és onnan mész tovább a teljes képernyőre.Rataxes
sajnos nem nyert. és kínomban IE-vel is megpróbáltam, ugyanez. a hang megy, a kép viszont baszik rá.Zorddd
Próbáld letiltani a hw accelerationt, van h segít. (a videón) jobb klikk/settings és a Display fülön ne legyen bepipálva a Enable Hardware Acceleration

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
V a vinyónak sérült az a része ahová ki lett másolva.empty taxi
Hát azt meg hogy állapítom meg hova másolja éppen fel? De amúhy nemhiszem, hogy a vinyó sérült lenne.zavi27
A (Black_Adder által javasolt) chkdsk után érdemes lenne egy töredezettségmentesítést is csinálni.Atari
Alig haszált, szinte vadiúj vinyoról van szó, de akkor lehet csinálok majd egy olyat, köszi!
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
De mondom, megpróbáltad letörölni vinyóról és újra felmásolni? Lehet csak rosszul másolta fel, mert másra így nehéz gondolni, bár nem vagyok szagértő. Attól még, hogy elindul de kifagy simán lehet, hogy megsérült a fájl mikor felmásoltad oda.fetomy
V a vinyónak sérült az a része ahová ki lett másolva.empty taxi
Hát azt meg hogy állapítom meg hova másolja éppen fel? De amúhy nemhiszem, hogy a vinyó sérült lenne.zavi27
A (Black_Adder által javasolt) chkdsk után érdemes lenne egy töredezettségmentesítést is csinálni.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
van nekem egy .mkv kiterjesztésű filmem, angol hanggal és felirattal. a felirat nincs ráégetve, mert ha .srt-t teszek alá eltűnik az "eredeti". vannak viszont .ac3 kiterjesztésű különböző nyelvű hangfájljaim (köztük magyar), a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám a felirat nélküli képet összehozni a magyar szinkronnal?

szerk. megoldottam
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nekem mostanában olyat csinál youtube, hogy hangot duplán indítja el, csak az egyik hangsáv kicsit csúszik, így kénytelen vok kánonba hallgatni...

|
több mint 12 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Próbáld meg úgy hogy először a közepes méretre kattintassz, és onnan mész tovább a teljes képernyőre.Rataxes
sajnos nem nyert. és kínomban IE-vel is megpróbáltam, ugyanez. a hang megy, a kép viszont baszik rá.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Próbáld meg úgy hogy először a közepes méretre kattintassz, és onnan mész tovább a teljes képernyőre.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes